Премахнаха бетон от плаж Слънчев бряг-север (снимки)

Освобождават се 1438 кв. м. площ от ивицата на морски плаж Слънчев бряг - север, заети от бетонни елементи на игрище за мини голф.

Обратно в новината

Коментари - Премахнаха бетон от плаж Слънчев бряг-север (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и на други места? Например в Созопол, който превърнаха в комплекс само от спални! Кога, кога, кога?

Но елате с багер, за да си разчистите плажна ивица! Толкова е девствено!

abasador

четеш, или гледаш новините и те засипват спомени от близкото минало, навяващи носталгия и тъга .... Едно време дали в Несебър, северен или южен плаж, дали на Витоша на ски, стига да имаш достатъчно време, печи се на слънце и се спускай със ските, кой колкото душа му иска и може... Днес отивам на море, едва намирам място на плажа, търчи услужлив младеж със пластмасов стол и чадър и усмихнато казва.... 25 лева... ама аз не искам ще легна тък на пясъка.... ааа не може тук се плаща, обяснява учтиво младежа! Така е и със ските... ех носталгия, носталгия.... Днешните управници приватизираха родината и разполагат, продават и отдават курортите под наем, както на тях им е изгодно и на когото те пожелаят... а за нас народа, е той Любо Пенев го каза.... ! Лек ден.

Очаквайте на мястото на игрището за мини голф да бъде построено игрище за макси голф.

А "временните преместваеми" обекти от плажа във Варна, които стоят от години - кога?

А мини голфа пред х-л ГЛОБУС (емблемата на Слънчев Бряг ) и ресторантите покрай него на плажа , кога ??? дано да карат наред .

Този мини голф не му беше мястото там .Дори според мене сам си го маха собственика,като му се заплаща . Срам .Трябва да се рине от край до край с цел да за прилича на курорт, а не на пазар от лоши стоки. БИТ ПАЗАР. Пълна безвкусица.

А ползите??? Как може да имаш незаконен обект (било дискотека или хотел) и да продължаваш да експолатираш? Що за лудост е това? Тия ни мислят за идиоти??? Ами на един хотел му се прави ремонт всеки 5 години (минимум) за да не прилича на общежитие. Има незаконни хотели от поне 20г! Та те да ги съборят днес може да излезе по-изгодно за (екс) собственика - все пак държавата плаща. Къде са виновните по затворите? Няма. Нарушенията ги извършват духовете на Путин... Само жестока болест може да оправи нещата. Надявам се да е свързана с 'добрият живот'. Господ забавя, но не забравя.

за чадър и шезлонг не се плаща в анталия.тъпата бг да го ду..а.

1650000 искат държавните люде.За тримесеца сезон прави по 550000 лв на месец. Или 20000 на ден. Ха сметнете каква трябва да е таксата за чадър и шезлонг и псувайте арендатора. Защото май трябва да се сърдим и псуваме другиго.

Инже, не ги мисли ти тях. Въобще не разчитат на чадъри и шезлонги. За бар Бикини къде го събориха показно в началото на миналия летен сезон им искаха половин милион за сезона. За сравнение предните година наема им е бил 100 000 лв. Едно малка барака, от тези където продават дрехи цифрата е 30 000 на сезон.

Абе най-добре е да се циментира и усере всичко по това черноморие... Така и така вече са е свършили тази работа наполовина, поне да е до край. А и ако не усерат всичко как ще разберат, че не трябва? Нали требва да се усерат, омажат до ушите и да засмърди... едва тогава сами ще се сетят: - Ейй, май не трябваше така! Ама на бетонни глави как да им се обясни? То е като да вариш шопска глава. Слагаш е в казана с няколко камъка. Вариш докато камъните омекнат. Главата остава да ври още поне няколко часа! :)))

А в Созопол, кога ще дойдете...?

Бетонът е само лошият грим на тази умираща клоака в която всички граничещи държави непрестанно серат. Почивай в мир толкова обичано черно море.

Той трябва целия слънчак да се изчисти от бетона, барабар с бетонните глави на мутри и бивши "държавници", като милен велчев и брат му, паси и други плужеци.

Колко красиво е ос.рано. Сега ще направят същото с Банско и Пирин. Та вече да ходим и в планините в другите държави. На море вече задължително в чужбина. Изгониха ни от нашето море. Но картинката е ужасно грозна. А въпросът е, как ще възстановят унищожената по този начин природа. От Западна Европа казват, че не е възможно да се възстанови, унищоженото веднъж.

Ей за тва не ходя на българското море!

Когато не отчиташ където трябва....

- Ало, Енергото ли е? - Не, Николина Ангелкова е...

Браво! А хотел "Дюн" кога?

А мутрашкия хотел " Дюн" кога ???? А хотела на прибоя междъ Несебър и Слънчев бряг кога?? Педеруги, бутате само бараки на амбулантни търговци, но когато опре до мутрашки строежи се спотайвате като пръдня в гащи.

Браво, браво! 1 000 000 000:1 До сега само махаха плаж от бетона

Лелеее, браво! Ще ходим лятото на "слънчев бряг", някъде по Ситония или Касандра знам дето имат много хубави и слънчеви брегове.