Откриха трупа на българин в река Рейн край Кобленц

Тялото на 35-годишния кърджалиец Васил Арабаджиев бе открито в река Рейн край германския град Кобленц на 6 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Откриха трупа на българин в река Рейн край Кобленц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са виновни те за това че са в чужбина, аз също съм бил и знам колко много това ми е помогало. Там просто не трябва да се излиза вечер , защото има всякаква сган, не знаеш къде и на кого ще попаднеш.

Зависи къде точно си! И в какъв район, освен държавата и града...Аз наример най-обичам да излизам късно вечер да се разходя и поприказвам със съседи и разходя моя приятел:)

Ми то е ясно .....от 1945 до сега собствеността е отнета от селянина най вече и сега е на нашите хора от .кои и как има история ....?оземлиха и циганите за да отнемат и мерата. На селата ....а те им я купиха и сега са едри земевладелци ....и колят и бесят като партизани

ако бяхме богати всеки, щеше да си стои по къщите, да си кара колите и да си подстригва тревата в градината...

Аз не обичам да си подстригвам тревата и храстите покрай оградата и затова съм намерил друго решение! А по-точно не че не обичам толкова, колкото все нямам време, иначе не ме мързи, но и не съм толкова отдаден на подстригването на тревата точно - виж, напоследък се хващам да ми доставя голямо удоволствие да гледам как растат цветята и от време на време да посадя ново или да попроменя нещо...

Богатите обиккновено не си подстригват тревата, да ти кажа честно! Те си имат хора или компании, които да го правят. Аз не съм богат, но компания се грижи за това например, още със закупуването на къщата преди 20 години - заедно с къщата дойде и фирмата:), просто те се обадиха, че са я обслужвали и аз продължих с тях и са свестни. Само един път имах проблем, когато те искаха да отрежат едно дърво - фикус, защото бе твърде близо до къщата пораснал, но жена ми не разреши и сгреши, след това аз трябваше да им се обадя да дойдат да отрежат дървото (клоните му при вятър удряха прозореца на спалнята на втория етаж). И защото разбрах, че това дърво растело само бързо и корените му влизали под къщите и били толкова силни, че подкопавали основите й! Затова след като отрязаха дървото ме посъветваха да напръзкам дънера със спрей, който да унищожи дънера и корените, защото иначе те продължавали да си растат! Човек се учи докато е жив!

Лека му пръст ! Не знам откъде се е наложило това грешно наименование на реката -казва се РАЙН а не Рейн!

Това е смъртта на един човек, но всички избягали предават на смърт един цял народ - собственият си.

А защо ли е "избягал"?

Искам да попитам икономическите имигранти - на това момче сега трябват ли му пари?

момчето е българомохамеданин и е от кирковският край, само на 35, колкото нашите дечица, малко по-голям, Бог да го прости! Дано е на по-добро място!!! Изпращаме ги здрави, млади, читави, образовани и ни ги пращат с ковчези

По цял свят умират хора всяка минута. Какво ни интересуват нас чужденците?!

Задавали ли сте си въпроса, защо на 1.2 милиона българи в чужбина им се случват толкова нещастия, колкото на 7,3 млн. в България? Ще ви подскажа лесно - изоставянето на родината заради пари се нарича ...

Вярно! Но българи искаха това..

Знаем, че сме на първо място в света като топящ се народ. Вече дали не сме първи и по % на убити чужденци в различни държави? Само днес научихме за два български трупа в ЮА и един в ФРГ. А утре? Интересно ми е дали премиерът би изискал всяка сутрин да му поднасят бюлетин какво се случва с народа, който от девет години тъй "мъдро" управлява и както твърдят клакьорите му, непрекъснато израства като политик? Българите продължават да напускат страната с ненамаляващи темпове, защото не виждат смисъл да останат тук. Ако всеки ден ББ научава тъжната истина, дали би се хвалил толкова?

стана като съботният 'Труд', -само некролози.

Да! Но това е с тактическа цел - да те излъжат колко си "ѝм важен", като жив. Заради "бройката" само, дори. В действителност ѝм е през оная работа за всеки един индивид.

Жалко за момчето. Но журналистите като пишете, малко се замисляйте! В началото на статията четем: "На брега, в близост до мястото, където било извадено тялото, били открити дрехите на кърджалиеца." А по-надолу пише: "...на 14-ти на брега на река Майн във Франкфурт са открити дрехите му. Трупът е изваден от река Рейн на 6 февруари в района на Кобленц, на около 150 км от Франкфурт. " Близо, близо, колко да е близо 150 км!

първо. Второ искам да кажа, че от началото на годината е пълно с новини за загинали и убити българи в чужбина. Толкова много напуснаха, че чак криминалните случаи с нашенци вече са повече навон отколкото тук. Браво на всички управлявали от 89-та насам, изпълнихте задачаа си да обезлюдите България.

притиснати отвсякъде и тук, в България и в чужбива, усещайки, че примката бавно се стяга, някои предпочитат това, отколкото дългата житейска агония!

Една наша позната така загуби дъщеря си 2007-ма тръгна за Бразилия на екскурзия,там нещо се разболя и почина на 21-ви януари момичето на 30 години !Много е тъжно !Но Божа работа !

Ех българи в чужбин, тежка съдба, лишения, липса на приятели, здравослаовни проблеми , самота ...и всичко за пари , за образование на деца , семейство, неизплатени данъци..издръжка на стари родители. Ех кеф..да получаваш заплата в евро или паунди, да но нне е кеф...Болесте, мъка и не е живот. Дано майката Родина стане Швейцария и да не ходим никъде.

За да станем ако не Швейцария, поне нещо близко до такава страна, трябва да се научим незабавно да изритваме от властта всички, които ни мамят, че работят за наше добро, а всъщност я ползват само за лични облаги. Партията няма значение! Всички от самообявилия се, самозабравил се "елит" го заслужават! Не ги ли научим, нищо няма да се промени.

Бог да го прости. Млад мъж тръгнал да търси прехрана в чужбина, немил недраг. Връщат го в къщи в ковчег. Драма.

По цял свят ни избиват. Като отчетем зора по отношение на ИК, не виждам адекватна реакция на НПО по оттношение на тези казуси.

Нач. корпоративен данък за 2016, сагл. Данъчна д-я

Лека му пръст и да почива в мир! Едно уточнение - край Кобленц тече реката Рейн.

И от кога река Майн минава през Кобленц? ..Ало тея които пишат новините да се образоват малко и да вникнат във фактологията ,,,журналистчета

се опитах да разбера защо Венецианската република в Дир беше станала на империя.

Good luck! На мен дир-а колко постинга ми изтриха, когато посочих факти или събития, които ... след това те пуснаха като статии, някои от тях с месеци и дори година по-късно:) Като например че един имот, който Тръмп е закупил за 42 милиона и е направил козметични реиновации в него само за 2-3 милиона, а претендира да е похарчил за основен ремонт там около 20 милиона се опитваше дълго и напоително да го продаде за 120 милиона и така няколко години без никакъв интерес и успех, смъкна цената на 100 милиона и отново никой не се появи на хоризонта като потенциален купувач, за да дойде голямата рецесия и криза на недвижимите имоти 2008 година и изненадващо се намери един руснак, много близък до Путин руски олигарх, който извади и брои КЕШ 100 милиона за имота! А най-интересното и забавното там беше, че при развода по-късно, който съпругата на този руснак, мисля Рубовлев му бе името, му поиска развод и заведе дело в лондонския съд, който се разпореди да се издирят всичките имоти, руснакът, който бе направил покупката на имота от Тръмп през негова фирма, разбира се (както правят повечето купувачи на скъпи имоти за да спестят огромни пари от данъците...), той каза, че не бил той купувачът! А когато (по телевизията) попитаха Тръмп кой му е платил парите и познава ли Рубовлев, Тръмп само се засмя и заяви, че НЕ ЗНАЕ КОЙ Е КУПИЛ ИМОТА МУ!?!?! (В НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА!!!!) САМО ЗНАЕ, ЧЕ НЯКОЙ МУ Е БРОИЛ 100 МИЛИОНА ЗА НЕГО!?!?! А, и между другото този руснак след това продаде имота на около 20 МИЛИОНА ЗАГУБА!!!! (официално след това се обяви, че ръснакът бил закупил имота за 95 милиона, но не това каза Тръмп публично, той спомена цифрата 100 милиона! КЕШ!!!)

намеква ни се, че е влязъл да се къпе. точно така-в ледената вода. друг намек, още по-отвратителен, самоубил се е, защото "бил подтиснат". ощо по-точно, ще се разсъблече, за да влезе да се самоубива. абе, "нещастен случай", колко удобно! на друго мирише цялата работа, та се не трае. дойчетата много добре знаят КАКЪВ го е убил, с цел грабеж. гостите на меркел всеки божи ден правят именно такива свинищини в Германия, но инструкцията е да се мълчи и лъже до последно. те за хиляда обрани, малтретирани и изнасилени немкини мълчаха в кьолн, та за един българин в кобленц ли няма да се правят на алтави! гостенечтата на меркел, гостенчетата!!!

това е спекулация .гостите на меркел не налитат на яки мъже ,засега .

От сутринта до момента прочетох за 3 българия, убити извън страната ни. Бог да ги прости и Бог да пази. Сега ми е интересна позицията на държавата или тя няма да има никаква позиция, защото е в опозиция?!? Това в която и да е друга държава, ако се случи просто не ми се мисли какви ще са ответните реакции, тук обаче - ТИШИНА само тя ни остава след тях.

Нищо не разбрах: "Тялото на 35-годишния кърджалиец Васил Арабаджиев бе открито в река Майн край германския град Кобленц на 6 февруари." "На брега, в близост до мястото, където било извадено тялото, били открити дрехите на кърджалиеца." "Сестра му го регистрирала в полицията като изчезнал на 12 януари, а на 14-ти на брега на реката са открити дрехите му." Пита се в задачката- кога е успял да се преоблече, че да намерят дрехите му още веднъж - един път на 14.01. и още един - на 06.02. ??!?

Питай Надето... Ама надали и тя е наясно по въпроса,също,както и с писането....

Luna0102

Тялото (голо) е открито на 6 фев., а дрехите са ги намерили на 14 януари т.е. 2 дена след като сестра му го е обявила за изчезнал.

Да не е станал жертва на ДОМАШНО НАСИЛИЕ?! Давайте да подписваме Конвенцията, че страх лозе пази!

Абе, само днес умряха 4-ма задгранични българи + едно куче. Кво става бре, нали е хубаво извън "бълхарията", както обичат да казват задграничните ни джендъри-"сънародници".

са умрелите в българия,а,злобар,ти не си сънародник на никого,само хлебаркте са си посестрими,не знам кой господ търпи изроди като теб на земята,гнус

сус,ве, бълхарник

Алоо, редакторите, пред "в" и "ф" се пише "във", а не "в"! И това е медия... После децата не можели да пишат. Срамота!!!

Kви, редактори бе брато, те са селяци, трактористи и офцевъдки!!;))