Страстното лично мнение по върховете

Няколко примера тази седмица потвърдиха, че „политиката е страст и някои от разговорите са с по-висока температура“ (думи на Томислав Дончев).

Обратно в новината

Коментари - Страстното лично мнение по върховете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пък счетоводството е мръсна дума - сигурно да, щом е точно и аргументирано, сигурно, да

Защо никой не говори, че в случай става въпрос за насилие? ИК третира това, да предпази жените от насилие. България все още не я е ратифицирала. Това означава ли, че българските мъже могат да насилват небългарски жени? Насилието може да бъде физическо, но може и да не бъде физическо. Може и да е сексуално, може и да е психическо, може и да е вербално!

А жените саботьорки които вербално притискат мъже,те не са ли насилнички?

В България най-страшно е вербалното насилие!

Например зимния ски курорт Гармиш Партенкирхен с надморска височина 807 м в Германия,разпокага с 50 писти за ски алпийски дисциплини в четири зони с обща дължина 120 км,зони за ски бягане от 40 км,планинарство,писта за бобслей,олимпийски зимен дворец. Друг курорт Оберстдорф ,Бавария,надморска височина 815 м,провеждат се състезания по ски скокове,ски полети,фигурно пързаляне,сноуборд,шортрек и др. Национален парк Баварска гора предлага 15 зони за ски каране,ски бягане,кънки,пешеходни пътеки,50 лифта и други свързващи .Пътека за ски бягане през Баварската гора от 150 км. И в тази връзка за какво е дошла " зелената"евродепутатката на Германия?Тотално лицемерие!

1.Тя не е евродепутат на Германия, а на ЕС, избрана в Германия. Все едно един наш депутат, избран в Бургас, да е депутат на Бургас. 2. Строителството на лифтове и писти, както и всяко друго строителство, може да е законно, може и да е незаконно! И циганите сигурно се чудят като теб, че не всички строежи са незаконни!

Ти да не говориш за скапания план на Пирин ,че и Витоша който забранява всичко?Който го направил е лобирал единствено за чужди интереси!Във всички останали държави развиват зимен и ски туризъм,тука не!Айде бе!Плана е правилно изменен сега и затова разни псевдозащитници на чужда хранилка да си гледат работата!Аман от боклуци!

дошла тук - акъл да ръси . я, моля, проверете факти - колко гейски семейства има в нейния регион... да не излезе като Бриджит-ката, дето за наште мечки я "сърби", а в Алпите НЯМА ни една жива :(

Даскалееееее, даскале! Даскалите щом са дебили, какво да очакваме от обучаваните от дебили!

Прав е, защото множко ни дойдоха всякакви Ски, Кънки и Шейни, от кол и въже, без никой да ги кани или пита, да раздават акъл и да си врат мръсните гаги в нашите дела. Кога български представител отиде в Дания, Швеция или където и да било и да се държи така безпардонно?

Защо простотията на това правителство се нарича страст?

Тъпото самозабравило се нагло копеле Симеонов да си ходи от БГ, не ни трябват такива боклуци тука

Твърде много думи отвсякъде. Думи без съдържание и смисъл, които уж защитават някакви идеи, някаква истина. Прогледнете, вслушайте се в дълбочината на вътрешното си пространство и ще осъзнаете, че страстното, умно говорене не защитава никаква истина. Всъщност говорещите защитават себе си, собственото си Его.

Не виждам защо трябва да се коментират думите на двама слабоумни циганина с руски имена.По принцип циганите винаги ги кръщават с две имена турско и българско,но тия двамата са раждани при бай тошо и за да се изкарат по-големи християни от папата са ги кръстили с руски имена.Срам е за България да има прости и продажни цигани в управлението като,че ли няма по-нормални хора за тази цел.

Ами като не гласувате както трябва и се налага винаги да се прави коалиция с "изгладнели" за власт "задници" така ще да е.

ами лекувайте ги бе!! трябва да се лекуват! е... ако има и болна страст ще трябва риза със завръзващи се ръкави отзад ... ;))))

Разлика във двата случая е много голяма.Това,че Симеонов изгони една довлечена от грандажии да саботира зимния спорт и то за някакъв лифт и малка писта,под нуждите на туристите е прекалено нагло !Казал,не казал,то е следствие,но евродепутат на Германия,държава с развит зимен туризъм със стотици лифтове и писти да идва тук да се лигави крайна левичарка е толкова абсурдно,та няма накъде!А грандажиите манипулират всеки ден,че ще се строят хотели,без да има такова решение!Тя тяхната ясна,да са в телевизора и да слушаме измислици най вече да не се обсъждат други проблеми,например ревизия на приватизацията,една неудобна тема за шефа им!Че се били мразели,немразели с Минев,изобщо не ни интересува.Те мразят всеки който им пречи,като винаги изключват собствения си морал. Колкото до декларацията на Жабленов и ръководната роля на БКП при Сталинския режим и Народния съд е изключително цинична ,сакън да не загубят електорат ,нали се пишат столетници.Жертвите от Народния съд са с хиляди повече от тези на съда в Нюрнберг- осъдени на смърт-9 нацисти.Това ,че е имало Народен съд и на други места изобщо не правдава никой, тук е било саморазправа без да сме участвали във война на страната на Райха,а само във ВСВ в състава на 3 ти украински фронт.

Саботаж за "някакъв" си лифт?! Защо тогава ББ отказал да напише в плана за управление на "Пирин", че ще се строи само 1 лифт?! Традиция е българинът да се спъва по няколко пъти в една и съща греда - както преди години узакониха незаконните строежи на Цеко Минев, така и сега правителството пробва да мине метър... От Сагата за "Мишо Бирата" разбрахме, че ББ, за разлика от Първанов, изпълнявал обещанията СИ, но и търпението на материала има граници.

Къде в плана за Пирин пише конкретно за строителство на сгради?Защо си измисляш?

Напълно споделям страстното мнение на Жаблянов. БСП му цензурирала речта от политкоректност. Да попитам пак: Може ли да се сравни цензурата на БСП с евроцензурата на ГЕРБ?! Цензурираха речта на Юнкер и я ИЗТРИХА от ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на България за ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО: Юнкер: " Трябва да знаете ако бях отказал да подпиша, нямаше да сте член (на ЕС). Така че бъдете благодарни, че бях в добро настроение, с оптимистичен поглед към бъдещето." Правителството/ГЕРБ цензурира речта на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Еврокомисията. ... Пак сме евтини на брашното и скъпи на триците по български...

Извърташ го!Не го е казал по този начин!Тогава Юнкер е бил премиер на малката държава херцогство Люксембург!Но той не може да откаже на Сакса,Кобургите са с много по голямо влияние!

Откриването на председателството беше излъчено директно.

Комунист и оставка???!!! Един достоен човек имаше между тях, и сега синът му го позори в тяхната група.

Боко ли имаш предвид? Уцелил си джакпота, чакай възнаграждението си.

не че не уважавам Позитано и делата му по българските земи, ама е крайно време да прекръстим улицата от съдебната палата до земеделското министерство на името на Никола Гешев. Реално погледнато и той си е бил малко социалист.

Виторио Позитано е: 1. 2. разкажи подробно кой е този човек, какво е правил в днешната територия България, защо е бил повече българин от Бай Ганю, личната му драма и т.н. ПП. Поклон пред светлата памет на един ЧОВЕК.

моите уважения, но и Жабов и монголоида са напълно прави. подкрепям и двамата за това, за което са винени. не са ми симпатични като политици, но подкрепям всеки човек, които смятам, че е прав. няма значение от коя партия е, какъв е, що е.

Курнелия Нинова не знаела нищо за написаното от Жаблянов? - Дрън.дрън. Тези пък съвсем за улави ни вземат. То обаче показва, че колкото и да се извиняват , след като се осраха, тяхната партия с нищо не се е променила и си остава със същия манталитет като БКП. Ако имаха малко чувство за срам, Жаблянов наистина трябваше да подаде оставка като зам.председател на парламента. Обаче от комунисти по нагли и безочливи няма. Тази страна ще се оправи само, ако БСП бъде забранена.

По-голЕми комунисти и мафиоти от сегашните измамници от герб нЕма.

По големи ,най големи,ами дай да ги мерим?Да,бе,Техноимпексова да не е случайна!Я колко червени олигарси,то Гергов,Прокопиев,и разни дс продължения и так дале,че и бивши демократи!

Цялото правителство на мафиотската клика герб и патриотите са едно голямо зло, което час по-скоро народа трябва да измете.

Намерили кого да нападат.Симеонов им е най малкият проблем.Това казва и доц.Минчо Христов .А природозащитниците ,те са предимно НПО.За големите поразии мълчат .Има си списък,кой унищожава българската природа."Черен списък на фирмите,организациите и личностите унищожаващи българската природа"Преведен е на няколко чужди езици.Така ,че германката може да го прочете и да получи информация ,кой унищожава природата.Незавим сайт,не зависи от политически партии..В списъка на унищожители на природата са и "Зелена България"За големите унищожения мълчи.Най големи унищожители по партии са ДПС,БСП Така ще се случи и с джендърите.НПО ще решават съдби,ще получават пари от държавта.А държавата е абдикирала от проблемите на хората.

"Най добрия комунист е мъртвия"

само дето тея са толкова комунисти (в това число и тези по Гешево време), че даже не могат да напишат правилно "комунист". Сто процентови бандюги са тея и доказани терористи. Барем ВМРО са имали националната кауза на българският народ да се оправдават.. а тея шумкари само Русия им е в главата и с нейно име на уста разтрелват наред.

И какво толкова е казал Жаблянов! Че без Народния съд територията на България щеше да е орязана с още една трета. Както винаги е ставало след съюз с Германия.

Я сега прегледай историята и ни припомни кога и по какъв начин се връща в пределите на България Южна Добруджа.

kirchevo

А Краси-Дебелото Г...., барна кокало и сега ако требе и през тупове ке мине.

Не ги харесвам и двамата ,но в случая винкела беше прав ,не може някаква си войнстваща лесбийка да дава акъл и оценки къде да минава лифта и магистралата .

Да, ама ти не си права. Затова и Враца още дълго време ще стои в "трета глуха"! Не може един заместник председател на министерски съвет, вторият човек в управлението на страната, да се държи като полуграмотен селски кмет! От където и да го погледнеш, Симеонав е идиотът на правителството! Само жаждата за власт на мутрите, го държи още там!

Ска Келер се оплака на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер, той се обади в София Не съм най- големият привърженик на Симеонов , не съм и комунист но МИСЛЯ , че смисъла на изказването е правилно . Все пак ние не казваме на Баба Меркел от къде да си прекара тръбите за газопроводите макар че създаде много проблеми на Полша с това

Страстното лично мнение по върховете "Страстите Симеонови", но не 'Страстите Христови".

И двата случая,ситуацията е еднакво тегава.Борисов се"разграничи"от Вицето си.Т.е.,от Правителството си.И до там.Да,Симеонов има право на мнение,но не и на този отвратителен,недопустим за Вице,език.Франческа Мария Келер беше наречена"платен сюнетчия"и в прав текст,това беше изпратено из Европа..е,сорка!Свръх просташко и нагло! Другият Валери,също надмина себе си.Откри екзестенциалната си същност на"съвременен европейски социалист"от ново поколение.Срам! И двамата да си отиват по живо,по здраво от политиката.Явно не е за тях.

Всеки има право на лично мнение ! В случая Винкела е прав и стига обвинения !

В. Симеонов: Кой знае какви майтапчийски снимки от "Бухенвалд" имам?! ГОЛЯМ МАЙТАП СИМЕОНОВ СЕ СЛУЧИ ТЕЗИ ДНИ С ЕДНИ ЛЮБИТЕЛИ НА МУЗИКАТА НА ВАГНЕР. МАЙТАПА СИМЕОНОВ СИ Е МАЙТАП, НО КОГАТО НЕЩАТА ДОПРЯТ ДО ФАШИЗЪМ НЕЩАТА СТАВАТ СЕРИОЗНИ и се задействат едни позабравени от миналия век НЮРНБЕРГСКИ РЕШЕНИЯ. Кой издава присъдите и кой ги изпълнява е ясно за тези които виждат какво се случва в ЕВРОПА. НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА СИ ПРАВИШ МАЙТАПИ СЪС ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ЗАВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН - с изпълнние на музиката на ВАГНЕР с едни инструменти нямащи нищо общо с МУЗИКАЛНИТЕ.

Ма айде стига а ? Остана само и чистачката от сградата на ЕС и тя да дойде и ни поучава !!!! Някаква фръцла дошла и тя акъл ще ни дава че и обидена го играе ма ако отиде Каракачанов и ги поучава по Европа те как ще реагират ? Крайно време е да ги сиктирдосваме и това е така не може не може всяка еврозелка да идва тук и да безчинства не !!!!

Така си е, друго си е да ни поучават другарите от великата източна страна, но виж от Европа нямаме нужда от съвети и поучаване...

Нерде Ямбол, нерде Стамбул ама хонорара на Викторчо си върви

На секундата спирам да поемам вината с мезета и си давам оставката в тома число ще върна и абонамента за градската библиотека ако: 1. Господин Борисов обясни как като внук на "народен враг" репресиран от режима е приет за член на БКП и в школота на МВР. 2. Същото да обясни и министърката на правосъдието госпожа Цачева. 3. ГЕРБ да оповестят колко от депутатите в парламентарната им група са членували на БКП и споделяли ли са нейните идеи и политика или просто "са искали да растат в службата"? 4. Колко от изявините ни днес историци, социолози, политолози и прочие капацитети са завършили РАБФАК. За младите "дясно ориентирани умни и красиви" пояснявам - това е партийна школа, в която се дава диплом за висше образование без кандидатстваш за ограничените места в Университета.

СТАНА ПРОСТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!

ще го лустрираш бе? От членство в БСП ли? Ма верно издънките на седеразията сте чисти , първични болшевики с хунвейбинско съзнание.

Жаблянов заслужава да го достигне едно такова неизбежно и необходимо "правосъдие"!

Само трябва да направи същото като тях.

Как може да се сравнява едно комунистическо .....със Симеонов ?

Жабленов е прав, дори на някого да не отърва!

За кое е прав, че използвайки така наречение "НародеН" съд комунистите, подробно изтруктирани от съветските другари, избиват елита на България ?! Въобще не виждам какво народно има в този съд, да не би народа да го е искал. Народен съд е имало в държавите окупирани от Германия и там са осъдени и преследвани активните помагачи и симпатизанти на окупационните германски сили. В България германска окупация не е имало, но виж след 08.09.1944 окупация е имало ...

Представители на официалната власт в страната да разстрелят хлапета като кучета...как бих ти откъснал тиквата празна.