Страстното лично мнение по върховете

Няколко примера тази седмица потвърдиха, че „политиката е страст и някои от разговорите са с по-висока температура“ (думи на Томислав Дончев).

Обратно в новината

Коментари - Страстното лично мнение по върховете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жабленов е прав, дори на някого да не отърва!

Как може да се сравнява едно комунистическо .....със Симеонов ?

Жаблянов заслужава да го достигне едно такова неизбежно и необходимо "правосъдие"!

СТАНА ПРОСТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!

На секундата спирам да поемам вината с мезета и си давам оставката в тома число ще върна и абонамента за градската библиотека ако: 1. Господин Борисов обясни как като внук на "народен враг" репресиран от режима е приет за член на БКП и в школота на МВР. 2. Същото да обясни и министърката на правосъдието госпожа Цачева. 3. ГЕРБ да оповестят колко от депутатите в парламентарната им група са членували на БКП и споделяли ли са нейните идеи и политика или просто "са искали да растат в службата"? 4. Колко от изявините ни днес историци, социолози, политолози и прочие капацитети са завършили РАБФАК. За младите "дясно ориентирани умни и красиви" пояснявам - това е партийна школа, в която се дава диплом за висше образование без кандидатстваш за ограничените места в Университета.

ще го лустрираш бе? От членство в БСП ли? Ма верно издънките на седеразията сте чисти , първични болшевики с хунвейбинско съзнание.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул ама хонорара на Викторчо си върви

Ма айде стига а ? Остана само и чистачката от сградата на ЕС и тя да дойде и ни поучава !!!! Някаква фръцла дошла и тя акъл ще ни дава че и обидена го играе ма ако отиде Каракачанов и ги поучава по Европа те как ще реагират ? Крайно време е да ги сиктирдосваме и това е така не може не може всяка еврозелка да идва тук и да безчинства не !!!!

В. Симеонов: Кой знае какви майтапчийски снимки от "Бухенвалд" имам?! ГОЛЯМ МАЙТАП СИМЕОНОВ СЕ СЛУЧИ ТЕЗИ ДНИ С ЕДНИ ЛЮБИТЕЛИ НА МУЗИКАТА НА ВАГНЕР. МАЙТАПА СИМЕОНОВ СИ Е МАЙТАП, НО КОГАТО НЕЩАТА ДОПРЯТ ДО ФАШИЗЪМ НЕЩАТА СТАВАТ СЕРИОЗНИ и се задействат едни позабравени от миналия век НЮРНБЕРГСКИ РЕШЕНИЯ. Кой издава присъдите и кой ги изпълнява е ясно за тези които виждат какво се случва в ЕВРОПА. НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ ДА СИ ПРАВИШ МАЙТАПИ СЪС ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ЗАВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН - с изпълнние на музиката на ВАГНЕР с едни инструменти нямащи нищо общо с МУЗИКАЛНИТЕ.

Всеки има право на лично мнение ! В случая Винкела е прав и стига обвинения !

И двата случая,ситуацията е еднакво тегава.Борисов се"разграничи"от Вицето си.Т.е.,от Правителството си.И до там.Да,Симеонов има право на мнение,но не и на този отвратителен,недопустим за Вице,език.Франческа Мария Келер беше наречена"платен сюнетчия"и в прав текст,това беше изпратено из Европа..е,сорка!Свръх просташко и нагло! Другият Валери,също надмина себе си.Откри екзестенциалната си същност на"съвременен европейски социалист"от ново поколение.Срам! И двамата да си отиват по живо,по здраво от политиката.Явно не е за тях.

Страстното лично мнение по върховете "Страстите Симеонови", но не 'Страстите Христови".

Ска Келер се оплака на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер, той се обади в София Не съм най- големият привърженик на Симеонов , не съм и комунист но МИСЛЯ , че смисъла на изказването е правилно . Все пак ние не казваме на Баба Меркел от къде да си прекара тръбите за газопроводите макар че създаде много проблеми на Полша с това

Не ги харесвам и двамата ,но в случая винкела беше прав ,не може някаква си войнстваща лесбийка да дава акъл и оценки къде да минава лифта и магистралата .

kirchevo

А Краси-Дебелото Г...., барна кокало и сега ако требе и през тупове ке мине.

Само трябва да направи същото като тях.

И какво толкова е казал Жаблянов! Че без Народния съд територията на България щеше да е орязана с още една трета. Както винаги е ставало след съюз с Германия.

"Най добрия комунист е мъртвия"

Намерили кого да нападат.Симеонов им е най малкият проблем.Това казва и доц.Минчо Христов .А природозащитниците ,те са предимно НПО.За големите поразии мълчат .Има си списък,кой унищожава българската природа."Черен списък на фирмите,организациите и личностите унищожаващи българската природа"Преведен е на няколко чужди езици.Така ,че германката може да го прочете и да получи информация ,кой унищожава природата.Незавим сайт,не зависи от политически партии..В списъка на унищожители на природата са и "Зелена България"За големите унищожения мълчи.Най големи унищожители по партии са ДПС,БСП Така ще се случи и с джендърите.НПО ще решават съдби,ще получават пари от държавта.А държавата е абдикирала от проблемите на хората.

Да, ама ти не си права. Затова и Враца още дълго време ще стои в "трета глуха"! Не може един заместник председател на министерски съвет, вторият човек в управлението на страната, да се държи като полуграмотен селски кмет! От където и да го погледнеш, Симеонав е идиотът на правителството! Само жаждата за власт на мутрите, го държи още там!

За кое е прав, че използвайки така наречение "НародеН" съд комунистите, подробно изтруктирани от съветските другари, избиват елита на България ?! Въобще не виждам какво народно има в този съд, да не би народа да го е искал. Народен съд е имало в държавите окупирани от Германия и там са осъдени и преследвани активните помагачи и симпатизанти на окупационните германски сили. В България германска окупация не е имало, но виж след 08.09.1944 окупация е имало ...

Така си е, друго си е да ни поучават другарите от великата източна страна, но виж от Европа нямаме нужда от съвети и поучаване...

Цялото правителство на мафиотската клика герб и патриотите са едно голямо зло, което час по-скоро народа трябва да измете.

Я сега прегледай историята и ни припомни кога и по какъв начин се връща в пределите на България Южна Добруджа.

Курнелия Нинова не знаела нищо за написаното от Жаблянов? - Дрън.дрън. Тези пък съвсем за улави ни вземат. То обаче показва, че колкото и да се извиняват , след като се осраха, тяхната партия с нищо не се е променила и си остава със същия манталитет като БКП. Ако имаха малко чувство за срам, Жаблянов наистина трябваше да подаде оставка като зам.председател на парламента. Обаче от комунисти по нагли и безочливи няма. Тази страна ще се оправи само, ако БСП бъде забранена.

По-голЕми комунисти и мафиоти от сегашните измамници от герб нЕма.

моите уважения, но и Жабов и монголоида са напълно прави. подкрепям и двамата за това, за което са винени. не са ми симпатични като политици, но подкрепям всеки човек, които смятам, че е прав. няма значение от коя партия е, какъв е, що е.

само дето тея са толкова комунисти (в това число и тези по Гешево време), че даже не могат да напишат правилно "комунист". Сто процентови бандюги са тея и доказани терористи. Барем ВМРО са имали националната кауза на българският народ да се оправдават.. а тея шумкари само Русия им е в главата и с нейно име на уста разтрелват наред.

не че не уважавам Позитано и делата му по българските земи, ама е крайно време да прекръстим улицата от съдебната палата до земеделското министерство на името на Никола Гешев. Реално погледнато и той си е бил малко социалист.

Представители на официалната власт в страната да разстрелят хлапета като кучета...как бих ти откъснал тиквата празна.

Комунист и оставка???!!! Един достоен човек имаше между тях, и сега синът му го позори в тяхната група.

Боко ли имаш предвид? Уцелил си джакпота, чакай възнаграждението си.

Виторио Позитано е: 1. 2. разкажи подробно кой е този човек, какво е правил в днешната територия България, защо е бил повече българин от Бай Ганю, личната му драма и т.н. ПП. Поклон пред светлата памет на един ЧОВЕК.

мислиш ли, че като я откъснеш, празното пространство между ушите му, ще се запълни с нещо?

Напълно споделям страстното мнение на Жаблянов. БСП му цензурирала речта от политкоректност. Да попитам пак: Може ли да се сравни цензурата на БСП с евроцензурата на ГЕРБ?! Цензурираха речта на Юнкер и я ИЗТРИХА от ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на България за ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО: Юнкер: " Трябва да знаете ако бях отказал да подпиша, нямаше да сте член (на ЕС). Така че бъдете благодарни, че бях в добро настроение, с оптимистичен поглед към бъдещето." Правителството/ГЕРБ цензурира речта на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Еврокомисията. ... Пак сме евтини на брашното и скъпи на триците по български...

Разлика във двата случая е много голяма.Това,че Симеонов изгони една довлечена от грандажии да саботира зимния спорт и то за някакъв лифт и малка писта,под нуждите на туристите е прекалено нагло !Казал,не казал,то е следствие,но евродепутат на Германия,държава с развит зимен туризъм със стотици лифтове и писти да идва тук да се лигави крайна левичарка е толкова абсурдно,та няма накъде!А грандажиите манипулират всеки ден,че ще се строят хотели,без да има такова решение!Тя тяхната ясна,да са в телевизора и да слушаме измислици най вече да не се обсъждат други проблеми,например ревизия на приватизацията,една неудобна тема за шефа им!Че се били мразели,немразели с Минев,изобщо не ни интересува.Те мразят всеки който им пречи,като винаги изключват собствения си морал. Колкото до декларацията на Жабленов и ръководната роля на БКП при Сталинския режим и Народния съд е изключително цинична ,сакън да не загубят електорат ,нали се пишат столетници.Жертвите от Народния съд са с хиляди повече от тези на съда в Нюрнберг- осъдени на смърт-9 нацисти.Това ,че е имало Народен съд и на други места изобщо не правдава никой, тук е било саморазправа без да сме участвали във война на страната на Райха,а само във ВСВ в състава на 3 ти украински фронт.

Извърташ го!Не го е казал по този начин!Тогава Юнкер е бил премиер на малката държава херцогство Люксембург!Но той не може да откаже на Сакса,Кобургите са с много по голямо влияние!

Саботаж за "някакъв" си лифт?! Защо тогава ББ отказал да напише в плана за управление на "Пирин", че ще се строи само 1 лифт?! Традиция е българинът да се спъва по няколко пъти в една и съща греда - както преди години узакониха незаконните строежи на Цеко Минев, така и сега правителството пробва да мине метър... От Сагата за "Мишо Бирата" разбрахме, че ББ, за разлика от Първанов, изпълнявал обещанията СИ, но и търпението на материала има граници.

Откриването на председателството беше излъчено директно.

По големи ,най големи,ами дай да ги мерим?Да,бе,Техноимпексова да не е случайна!Я колко червени олигарси,то Гергов,Прокопиев,и разни дс продължения и так дале,че и бивши демократи!

Е и,слушах го!Преиначаваш!

Явно слушаш, но не чуваш. Нищо лично.

Тона на Юнкер през цялото време беше добронамерен,в смисъл, че като премиер е имал принос за приемането ни в ЕС.Не в аспекта който искаш да внушиш!Така или иначе всички стари членки трябваше да подпишат.

Къде в плана за Пирин пише конкретно за строителство на сгради?Защо си измисляш?

ами лекувайте ги бе!! трябва да се лекуват! е... ако има и болна страст ще трябва риза със завръзващи се ръкави отзад ... ;))))

Не виждам защо трябва да се коментират думите на двама слабоумни циганина с руски имена.По принцип циганите винаги ги кръщават с две имена турско и българско,но тия двамата са раждани при бай тошо и за да се изкарат по-големи християни от папата са ги кръстили с руски имена.Срам е за България да има прости и продажни цигани в управлението като,че ли няма по-нормални хора за тази цел.