Осъдиха бизнесмен да върне на държавата над 4.5 млн. лв.

Варненският окръжен съд осъди собственик на фирма за укриване на данъци в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха бизнесмен да върне на държавата над 4.5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами то варна,като и останалата част от българия е като раи за мошенниците бизнесмени,те все пак са от национално значение за стабилността и спокоиствието на българското простoлюдие и неговите господари -местните и централните български феодали!

Този бизнесмен е от така наречената група хора - малограмотни, .... ха сега познайте колко пари ще преведе от така подробно изнесените суми? За да улесня хората, които няма да се сетят - НУЛА лева и НУЛА стотинки, той и толкова е взел де, но разследващите и съдът са се оказали доста недосетливи, че не са се сетили да видят кой реално е въртял далаверата... поредното театрално дело, че чак и в информационния бюлетин влезо, няма ли поне журналистите да си размърдат гънките и да изложат новината не като успех за съда, а да потърсят сметка за наглия успешен завършек на това дело?!?....

Ал Капоне за 10 (ДЕСЕТ) ПЪТИ по-малко укрити данъци ($215К) е осъден на 11 (ЕДИНАДЕСЕТ) години РЕАЛЕН затвор...

Крадеш милиони, ако те хванат те осъждат на условно мъмрене и да върнеш не повече, отколкото могат да докажат. Така строгостта на гласуваните от Парламента закони ''гарантират" превантивност. Кое оправдава присъствието на депутатите и ''компетентността" им?

Ха ха ха...тази присъда е реабилитация за всички крадци на едро и дълбока обида за всеки честен българин данъкоплатец!Да живее "правосъдието"!!!

тука всеки може да открадне от държавата няколко милиона и нема затвор , има ли въобще държава,отговора е "не" има само мошеници затова не си плащайте данъците бедни труженици !

В тая нссрана държава нишо случайно няма.

срещу месечно възнаграждение от 300 лева... открил фирма, който укрила ДДС за 4,5 милиона. И откъде ще ги вземе за да ги внесе, като явно е подставено лице?

Ако не беше подставено лице щеше ли въобще да се стигне до съд камо ли присъдаТъжното е че никой от предишния коментирали не е разбрал за какво иде реч.Хубава вечер на всички

И как ще ги върне от затвора? От надниците от затворническата работилница ли?

Така да се каже ,,Планината отново родила мишка,,Отсъвсем скромната 4годишна присъда в крайна степен останала само скромна глоба и уж някакъв изпитателен срок за замажи очи на обществото.Няма що останалите мошенници ще се разтреперят от ухас и ще се втурнат да си внасят укритите данъци...

Пак ще се размине с някакви си 100 - 150 000 лева лепта и доктори и даскалици пак ще броят стотинките си до следващия край на месеца.

деер

Всички вносители, които продават като големи дистрибутори правят неистински документи , за да декларират почти нулеви печалби и всички по веригата правят още едни такива фактури, за да нулират алчността на първите. Познайте кой държи първите?

Трябваше да го глобите този с още 4.5млн. лв. или направо да закръглите на 10млн. глоба!

само напомням, че разстреляха шефа на нап показно, защото отказваше да натиска и да се гаври с дебилите. освен огромните парични загуби за мутроюристите, поведението му вредеше и на контрола на политическите настроения! този съд и всичките му хартиени лъжеприсъди са част от, и изцяло работят за мафията.

Ъхъ, ще има да взема държавата.. Особено с тези условни присъди, страхЪ и ужасЪ ги тресе бизнесмените!