Бой за евтин течен шоколад във френски супермаркети (видео)

Промоция за намаление със 70% на бурканчета течен шоколад Нутела доведе до невероятни сцени на насилие в редица супермаркети от веригата Интермарше във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Бой за евтин течен шоколад във френски супермаркети (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя продукт е истинска отрова и не трябва да се дава на деца. Това е три четвърти палмово масло с малко смляни лешници и пълнеж. Сложете го за известно време на слънце и изчакайте да видите какво ще се получи като се разслоят съставките. Не знам има ли още глупаци, който да купуват тая отрова за децата си!

Гледам по долу коментиращите пишат че е имало бой кръв дърпане на коси аз от този клип такова нещо не видях??? Това е съвсем нормална блъсканица същото е и в България! Ние в България не сме по цивилизовани много често съм се сблъсквал с арогантноста и блъсканиците особено в големите хипермаркети! В България е абсолютно същата картинка!!!!

Люлката на културата! Франция - вечният противник на България! Интереси ли? НЕ! Франция настояваше в ЕС да се отдели България от Румъния за евро-членство и да влезе по-късно от Румъния. Независимо, че същата Франция не си мръдна пръста за войната в Югославия. Не се поинтересува и от България, която се гърчеше 7-8 години заради тази война и наложеното ембарго, спиращо развитието ѝ. Даже Франция по това време доунищожи България като настояваше и нейна беше заслугата за затваряне блоковете на АЕЦ КОЗЛОДУЙ. Франция остави България без кръвоносна система за икономиката, без енергетика. Но днес френските евродепутати, като една оня ден Бонфое или... как беше, даже настоя с публична реч да бъде потропван бълг. народ по главата и да му се обяснява медийно, че Европа му наливала милиони и медийно бг-народа да бъде обучаван в благодарност към ЕС! И всичко това, щото тази простакейша френска очаквала да види тук БЕДНЯШКАТА КОЛИБА на ЕС, според западната преса и очаквала да види най-бедния народ с галоши и типични голтаци. Но като дошла тук и заварила София, същата и като реди 15 години, преди да е член на ЕС, но тя не е знаела това и решила, ЧЕ: ВЕДНАГА ДА БЛАГОДАРИМ ПУБЛИЧНО И ОРГАНИЗИРАНО ОТ МЕДИИ И ДЪРЖАВА НА ЕС ЗА НАЛИВАНИТЕ ТУК МИЛИОНИ. ХА-ХА-ХА! А в колониална Франция се бият за намален соев шоколадов продукт в буркан!!!!! По-зле от бг-бедняците!!!!

Е как така се бият? Нали са приели и ратифицирали Истамбулската конвенция?!?

Тия явно са подписали конвенцията. Предсказуем резултат.

аз френска реч не чух и французи не видях !

Най нескопосаната реклама за ГМО -хаха сълзи ми потекоха от смях -ннее това не е истина Хаос за ГМо

Европейски "ценности"!!! :))))))))))

по голямата част са араби,азиатци и друга националност..

Това е долна инсинуация! Това не е бой за Нутела - това е бой кой първи да се запише джендър бре :)

Джендърите така примамват малките деца - със сладкиши.

На друго видео се вижда как арабите пълнят цели колички, за да ги продават в арабските си магазини по-скъпо. Сниките са от парижкия регион, където гетата са мнoгoбройни.

Цяла Франция стана едно мултикултурно гето. От Марсилия до Кале.

Париж няма стигане!

Сега някой да увековечи клипа в мрежата със заглавие - Франция, това си ти!

ВСИЧКИ СА С АРАБСКИ И РУСКИ ПРОИЗХОД.

Бе всички са с френски, или западноевропейски произход, кат наглосаксонците и лудите крави, и тук там някое негро:)

Големите вериги бакалии са за бедни хора, които дебнат промоции. Така е в цял свят. Има магазини с качествени храни, обикновено на един производител и в тях пазаруват хора, които едва ли биха хапнали Нутела.

има и преуспели бизнесмени, и потомствени софиянци, а сега явно и богаташ, който само от специални магазини за богаташи пазарува. Стига сте си гледали тия филми, животът е малко по-различен отколкото на екрана.

Тук не ставва дума за култура, а за гладни хора, които нормално не могат да си позволят шоколад. Това е Франция, т.е. баш Европа през 2018г. Ако у нас пуснат шоколод с 3-4пъти намаление, точно същото ще е.

Българските пенсионери са достойни хора, който гордо носят тежкия кръст да остарееш в капиталистическа България. А тези са диви зверове!

Разбирам да са се били за качествен продукт, а те за този боклучав бъркоч от захар, палмово масло, всевъзможни Е-та, и съвсем малко какао, при това нискокачествено и 1% гранясали ядки. П.П. За феновете на сладкото ще издам една тайна: сто пъти по полезно и вкусно е, да си купите буркан истински мед и буркан натурален, сусамов тахан. Смесете ги в съотношение 3:1 за тахана и с лъжички или на филийка.

Буркан истински мед - 10 лв. Сусамов тахан 250гр едно широко ниско кръгло бурканче - 7 лв. Цялото удоволствие 17 лв. Като количеството не е голямо тъй като сусамовия тахан е малко количество. Същото количество сладко но Нутела - 2,40. 17 лв или 2,40 ще изберат бедните хора сиромаси? Иначе е супер хубаво истински мед и сусамов тахан, даже и в съотношениe 1:1 е супер, но е ТВЪРДЕ СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ. Веднъж да си го позволиш ок, но не и постоянно. Затова идва нутелата....колкото и лоша да е.:(

OmPoBeH

Младежо, никой не твърди, че нутелата е лоша, просто вредноста и граничи с токсичност. Това си е чиста отрова, изследвана е много пъти в лаборатории и до сега не е имало положителни оценки на тази помия.

Яж си лаuHaта... безплатни са...

западняци - ще се избият за едно бурканче нутела. Крайно време е да спрем да слушаме соросоидите и козяшките подлоги какви сме низши спрямо висшите им господари!

Същата работа преди 9 години на Пловдивският панаир. Две тумби пенсионери се млатиха за безплатни пакетчета чипс. Само дето тука няма вирнати крака зад щанда.

Абе до кръв не са се били, а там кръв се лее - не е шега!

Кво слагате минуси ве говноядци еврофекали! Ще кажете че нашите пенсьонери се държат като тия западни боклуци ли ве?! Та те имат 100 пъти повече финансови възможности, живеят по-добре, по-спокойно-няма ги боклуците ГОБари от ГРОБ да крадат! И все пак се бият за някакъв шоколад заради някаква жалка промоция! И тия нещастници, ще ни бъдат сочени от еврофаготите като пример за култура и цивилизация?! Значи и европедалите искат да са същите животни, ясно!

Ти пък какви "французи" видя? Имаше от "новите" французи - първо или макс второ поколение... То е ясно, че тия още не са се цивилизовали.

OmPoBeH

Точно тези са цивилизованите, те са поканени да донесът цивилизацията със себе си, не случайно тези малцинства са защитен вид. Защо да ги внасят иначе ?!

Всите са французи! Щом циганите са българи и тая пасмина е френска пасмина!

Виждам, че си културен човек, сега да те светна нещо....Няма такова понятие като първо второ поколение които не били уж културно асимилирани...Човек ако иска, още от първия ден ще приеме манталитета, културата и бита на страната в която е дошъл да живее, най-малкото за да се приобщи и да не се чуства като чужд организъм в обществото. Но тия араби, негра, мангусти, мюслита и прочие паплач които живеят в Западна Европа, и след 1000 години няма да се асимилират или приобщят, защото ПРОСТО НЕ ГО ИСКАТ!!! Затова и гетата на мюслитата в цяла Западна Европа се разраствата като раков отоко така наречените Но гоу зони!!! Западняците стават чужденци и гости в собствените си страни! Факт! А що се отнася до видеото, ами на него се виждат доста бели мъже, жени, баби и дядовци...Те кое поколение французи са в Франция, 10 000 ли?

OmPoBeH

Няма значение от какво отрови е решил да се отърве търговецът. Фокуса е върху реакцията и поведението на тези ...ДИВАЦИ! Това е цвета на нацията, ето към това сме се запътили с бързи темпове.

Дори българските пенсьонери с техните минимални заплати, се държат по-достойно от тия западни животни!! И ще ни говорят БГ европедитата клатени в анала, как било хубаво да си еврогейски федераст толераст! Я да ходят да ги клатят по площадите в Кьолн, да разберат колко хубаво е там, на запад в Еврогейския съюз!!!!

Абсолютна СГАН! Сестра ми избяга от тяхната франкофонска Канада след като ги опозна. Питах я защо, а тя вика - Не исках децата ми да изпростеят!

В Русия ли се премести ?

Пенс'ь'онери с със заплати ?!?! Наистина си мнооого зле

Storen

Явно много французи се чувстват бедни и приказките за високата им култура са силно преувеличени.

а тяхна целенасочена пропаганда. Точно както ние упорито се самооплюваме...

ЕС на две скорости ! Франция. Минимална заплата - 1480,27 евро. Цена за 950 гр. Нутела - 4,50 евро. България. Минимална заплата - 260,73 евро. Цена за 950 гр. Нутела - 7,03 евро.

Ми ще се изпобием, ако го намалят - не виждате ли какво става ;))

Защо не си произведем нещо качествено и конкурентноспособно и да съберем паричките на франсетата ?

Произведи ако можеш. Където държавата кипи от корупция нищо не може да се произведе. Ние сме освен най-бедната но и най корумпираната държава в ЕС в която бизнес се прави все по трудно. 90% от населението ни в провинцията живеят в истинска бедност и мизерия няма препитание за храна и сметки, отновните неща, ти ми говориш за производство...

Ами защото на франсетата, и на други привилегировани нации ЕС отпуска далеч по големи субсидии на техните производители, отколкото на нашите, така че нашите стоки да не са конкуретноспособни на техните пазари! Отделно ние разрешаваме безмитен внос на всички стоки от ЕС на нашият пазар, докато ние имаме мита и квоти за нашите стоки за западноевропейските пазари! Също нашите управници са подлизурковци, и не смеят да спират дори некачествени западноевропейски стоки от нашият пазар, докато оттам могат да спрат всяка наша стока за техните пазари, под предлог че не била достатъчно качествена! А специално французите си имат закон, според който 80% от плодовете и зеленчуците, предлагани в техните магазини, трябва да са произведени в радиус от стотина километра от мястото на продажбата (т.е. във Франция!).

Защото е по-важно да седим пред чашката с ракийката и псуваме пред телевизора на изплащане. Или да купуваме парцали от мола с чужди пари. Какво производство, братче.....страната се напълни с паразити, лежащи на чужд гръб.

За това се топим затова изчезваме като нация. Затова сме на първо място в света по изчезване- Но за сметка на това сме били многомакроикономически стабилни.

След като си висшист, значи си умен. След като си умен, значи можеш да се справиш с живота. Иначе си псевдо-висшист, т.е. безу...н

Отвратен съм! И това ми била най - културната нация в света? Ами ако бяха пуснали мариновани жаби с чесън, тези галски варвари какъв ли погром щяха да устроят!? Да си дружат с мароканците и арабите без нас - лика прилика са!

Истинските французи ядат истински шоколад от специални бутици. Тези боклуци като Нутела се купуват от прости хора. А ако те се и бият за тях, значи просто не са в ред, т.е. ненормалници.

Аха мдаааа, истинските французи са точно тъй, особено по солдове-те, като невидели. Там са толкуз изкуфял народ, че няма и накъде повече. Те самите си го знаят...

Истинският французин е пример за култура и възпитание. Във всяко общество има различни социални слоеве, каквито и в България. Простаците са мнозинството в света, за съжаление.

Помислих,че са мигрнти,но не, само бели натурани фраанеста. Явно от бутиците похапват евроатлаантиците,а мнозинството е на Нутела.

откъде ги измисляте тия, направо Шехерезада, Братя Грим и останалите нервно пушат в ъгъла. То вече не е въображение, а диагноза!

sawo

И къде е това невиждано насилие? Тук бабичките в автобуса се бият повече от тези?

Първо на първо... Нутела не е шоколад. Проверете и си редактирайте статията, субстанцията в бурканите е по скоро фъстъчено палмов крем с ароматизатори и оцветители.

При цоциализма наричаха марципана шоколад. Наследство.

е и ... никои не ровеше в кофите мизернико... продал се за 1 смартфон ...

Марципана си беше марципан, шоколада -шоколад.Още помня истинския вкус на шоколадовите бонбони "Черноморец"

"Марципан" беше некачествения соев шоколад. Истинския марципан е съвсем друг десерт

Демонстрация на това колко сме богати в България - тука буркан 750 грама е към 11 лв. Във Франция - нормалната цена - за 950 грама 9 лв

Прав е Ален Делон-този свят вече не си заслужава.

Същите сцени се разиграваха в България при откриването на голяма верига за хранителни стоки. Банани по 80 стотинки и бабички и циганки си правеха кеч-сцени. Същото, като на клипа.

а бе цървул мръсен , ти правиш паралели между една богата и една бедна страна ...

Децата на споменатите отидоха във Франция и гледай какво става.

Лъжец! Аз такова не съм виждал никога. Едно време дори отстъпваха местата в рейса на по-възрасните и на жените. В Русия още го правят, в Европа е обидно за феминацитата!

Аз като бях във Франция прав не съм пътувал. Места имаше за всички

Тогава имаше с месеци обидни коментари за българския манталитет. Но след това масово сбиване във Франция няма никакви коментари , тв предавания ,статии за френския манталитет.

Успокоявай се :)

С Нутела се тъпчат само хора от по-бедните социални слоеве- изключително вреден за здравето продукт. Боят е най-вече между арабки !

FuckTheEU

Абе то и ние се бихме за банани като отвориха лидъл, ама нашето е от реален недоимък и истинска бедност. Пък и чак с ютии по главите не сме се млатили...

Забрадките най-отпред .... Питаха ли ожата - може ли, не може ли - как тъй ще грабят! Ако оня дето вие на ракетата отгоре им забранява!? ....

И БГ европедалите ни обясняват, как всичко в Педалсъюза било цвят и рози, и кога ще ги стигнем? Да! Кога ще ги стигнем тия животни?!

Ако предложа няколко безплатни бурканчета на някоя готина французойка, какво ли би направила за тях.

ми кво..би те набила

БОКЛУЦИ!!!

язе да съм там сите ке ги отрепем от бой франсетата

"Френските пейзани, най-културните селЯни." :-) (Тук из форума навремето се подвизаваше едно много истерично и злобно франсе с претенции за културност. Май беше от френското посолство, щото пишеше само под французки теми, много надуто националистче. Поздрава е до него.)

Съмнявам се да го прочете. В момента най-вероятно гордо-гордо тъпче течен шоколад, след като е пребил две баби, за да го вземе.

мога да го топна в шоколад и да им го дам да се бият кой да го оближе

Гледайте клипа и помнете. Когато ви кажат , че българина е прост селяндур, ЛОШ МАТЕРИАЛ идр., НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ.

Защо, ти погледна ли видеото? Такива сцени са ежедневие в Б-я и без да има голямо намаление.

И за какво по-точно се бият хората, като цените и след намаления явно са много по-високи от в западните страни?

Ти явно пазаруваш в циганската махала, щом гледаш бой всеки ден. Аз в останалите магазини бой не виждам, а от поне 10 години съм 2-3 пъти седмично по магазините да пазарувам. Едно време имаше борби, когато отваряха веригите, защото започваха с безумни отстъпки, но толкова, това беше. Всяка година на Черен Петък в САЩ има жертви. В България такова нещо досега никога не е ставало.

ИМА ТАКОВА НЕЩО В БЪЛГАРИЯ??? А, продажнико прост и елементарин? Майка ти и баба ти ли се бият по супермаркетите?

Тия шоколад не са ли виждали???

Абе, внесоха си шоколадчета от Сенегал, Нигерия, Френска Гвиана, ...

Тоя свят не върви на добре. До къде ли ще стигне?

Представям си за 14 февруари какви мелета ще са.Сигурно като тук когато циганите се млатят с колове.

Това в България го нямаше даже при соца, като ''пуснеха'' банани ! Къде е френският посланик да го поучим как се държат цивилизованите народи?! Или да пуснат нашият във Франция по националната им телевизия довечера , както е прието ......у нас !

Карабастуне абсолютно същия коментар си копнал и във форума на Дневник. https://link Някой работи май нелегално на две места.. Ако Кутев те барне ща ти ореже надницата...

ми да бият се от любов към шоколада

ЕС на две скорости ! Франция. Минимална заплата - 1480,27 евро. Цена за 950 гр. Нутела - 4,50 евро. България. Минимална заплата - 260,73 евро. Цена за 950 гр. Нутела - 7,03 евро.

Ама във Франция и работят на друга скорост, не чакат да свърши работното време с кафе и цигара, нали? Като ще отчитаме заплати на двете страни, нека да гледаме и продукцията колко е.

Производителността в селското стопанство е една и съща.Ти да не мислиш че ако тук жънат с комбаин със скорост 15 км/ч то френските комбайнери жънат със 120 км/ч.

Всичко им е по-високо като стандарт. Даже и боят им е някакси по-стилен и извисен. Няма го грубото удряне с юмруци, лакти и крака тип съвременно ММА, а само трупно блъскане с помагане с ръце. Но си личи и липсата на познания по айкидо "меки" бойни стилове.

Айкидо не е "мек" боен стил.И няма животно "боен стил" - има "бойно изкуство" - карате, мма и пр.Например джудото не е бойно изкуство - не зная дали знаеш това.Ако имаш въпроси за бойните изкуства - насреща съм да те просветля.

Боко се биеше само на опашките за банани при соца. Той шоколад не яде щото плюска мас. И суджук не яде - щото му го откраднаха съпартийците гробари!!!

Във всяка стана има бедни, ниско образовни и социално слаби хора. В Америка тези си докараха Тръмп, тук в Европа тези докарват псевдо-социалистически партии пълни с престъпници и популисти. Простолюдието тук докрарва периодично БСП и ДПС на власт!!!

приказки под шипковия храст. всичкото милиони американски мангали от гетата, живеещи на социални помощи и неплащащи за нищо,(като тукашните!!!!), гласува за килъри, а не за тръмп."ако обамакеър можеше да има трети мандат, пак за него щяха да гласуват, ама-няма! "докрали били тръмп", що за глупости? дакараха го белите данъкоплатци-реднеци, на които им писна някои да имат само права, но не и задължения. ще се повторя-същото като тук!

Май понятие си нямаш как работи демокрацията, а? Ако бедните и необразованите бяха 5% от гражданите, нямаше да могат да си докарат никого на власт, сещаш ли се?!

Е, дебили има навсякъде. Съдържанието на нутелата е 55% захар и 23% хидрогенирано палмово масло. И по евро да го продават пак е скъпо.

Много точно! Боклук в лъскава опаковка.

А, даже вече не е и много лъскава. Пестят и от опаковка, по-голяма печалба да изкарат.