След бурни дебати, гласуват за вота в четвъртък

Вотът на недоверие към правителството на Бойко Борисов ще бъде първа точка за гласуване в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - След бурни дебати, гласуват за вота в четвъртък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи. България бе продадена от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Ние българите не ценим свободата, нито се стремим към нея, ние ценим сигурността, и предпочитаме да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили. Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

Комунделите отдавна не се бяха излагали така като вчера. Бяха направо жалки. Днес заедно с турците /обичайно/ ще гласуват "за" оставка на правителството, останалите ще са "против" и всичко ще приключи. Нахалос изгубено време за да могат няколко прости комуняги да се видят по телевизията.

НА ТОВА ДЕБАТИ ЛИ СЕ КАЗВА????ИЗЛЕЗЕ ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ КОЙТО НИКОГА ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ НА ТРИБУНАТА САМО ЗАПЛАТА ВЗЕМА И ЛЕЖИ НА СТОЛОВЕТЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА И ПРОЧЕТЕ ТОВА КОЕТО МУ БЕШЕ НАПИСАЛ АНТОН ТОДОРОВ "многознаещия гербажия" И СРИЧА И ЧЕТЕ СЛУШАНИТЕ ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ДА БЕШЕ НАУЧИЛ ПОНЕ МАЛКО ДА НЕ ЧЕТЕ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПАТРИОТИТЕ КОИТО АКО БСП УПРАВЛЯВАШЕ ЩЯХА ДА СА С ТЯХ А ПРЕДИ ТЯХНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ОПЛЮВАХА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ЗА МАРЕШКИ ДА НЕ ГОВОРИМ ТОЙ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ С УМСТВЕНИЯ БАГАЖ АМИ ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ И ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ БЕ МАРЕШКИ ДИЛЯНЧО БЕШЕ ЖАЛЪК ДОРИ НЕ СЕ СРАМУВА КАТО ЗНАЕ ЧЕ Е ВИНОВЕН - ПО УМНИТЕ МЪЛЧАХА МАЛКО СА НО МЪЛЧХА ЗАЩОТО ВИЖДАХА ЧЕ КОРНЕЛИЯ Е ПРАВА

Комунистите вчера бяха меко казано жалки и въобще на заслужаваха коментар. Добре, че Бойко не им се върза на простотиите и не им обърна никакво внимание. Драго Стойнев пелтечеше а Нинова коткудякаше. Нищо особено. Обичайното. Комунягите похарчиха 1млн. лева на данъкоплатеца /токова струва един парламентарен ден/ за да си покажат простотията по телевизията. Измет.

Нинова клати на колела мъдете..

Днес е говорил на 4 езика: турски, руски, сръбски и македонски, учи и български междувременно, скатавайки се от вота. Интересно какво ще измисли за четвъртък. Вероятно ще влезе в Правителствена болница за кръвното. P.S. сигурно Google traslator е направил ново мобилно приложение за такива, които не знаят езици, да могат да си чатят онлайн;-)

Не обичам никак БеСеПе-то обаче ако успеят да свалят ГРОБ/Тиква, ще гласувам за тях. Долу Бойко Долу ГЕРБ

ти ли не обичаш бъсъпъ...червен си като маймунски гъз...мдаа От далече дъхваш ...

ти ли не обичаш бъсъпъ...червен си като маймунски гъз...мдаа От далече дъхваш ...

като днес пак се видя ,че в България има диктатура! Диктатора пак се подигра с НС и е дал разпореждане как да гласуват калинките. В коя демократична страна премиер ще пренебрегне когато си поиска Парламента или ще му разпорежда какво и как да гласува?!?

Смърт на фашизма, свобода на народа! Сръбският комунист партизан Степан Филипович, , преди да бъде обесен, вдига двете си ръце в свити юмруци и произнася фразата Смърт на фашизма, свобода на народа! Думите му стават популярен лозунг на югославските , после на българските партизани . Сталин награждава посмъртно другаря Филипович, а преди това НКВД получава разрешение да не взема пленници от немските части, обесили Филипович. Не трийте за ваше благо.

Валидол?

Почакай гусине, скоро ще чуеш "Калашникова ръченица" А,забравих, откачи календара, не сме 10 ноември 1989. Селякът Желю умре.

как ще тропкаш ръченица на кура ми .

Полека с емоциите. Какво ще стане в четвъртък, ли? Нищо. Вотът няма да мине, иде петък и се готвим за почивка през уикенда. За това нямат съмнение и вносителите му. Поредният панаир мина - някои си запълниха времето. някои си получиха парите, други се отчетоха с дейност, а по-други напомниха за себе си. Както е казал поетът-класик "Разотивайте се, тук няма какво да се види!". Сякаш не знаете как е било при други такива циркове. Ами така, де...

Много правилно си го казал.

Споразумението за предоставяне на консултантски услуги за разработване на Стратегия за финансиране, укрепване на регулаторния капацитет и повишаване ефективността на предоставяните услуги в отрасъл "ВиК" между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Международната банка за възстановяване и развитие"- това ми звучи,като" хипотетична фикция на абстракцията магнетизъм"

А БЕ ДЕБИЛИ НЕЩАСТНИ, защо изобщо някой трябва да управлява нещото което отдавна си е протекторат на САЩ? Не ВИ ли стига само посланикът на САЩ или педалите от ЕВРОГЕЙСКАТА кочина!!

Колко е некадърна тази сериозна професионалистка, ама само се изтърваш /от личния и речник/ моме !

не дебати а ебати и цирковете и за това им се плаща на тези утрепки всички под строй в белене!!!!!

А защо не в Скравена? Рано ставаш, рано лягаш - работа и не мислиш за педеразки работи.

С две ръце съм "за" , а след това, кой?

Християн Гушеров и Светлана!

ТРЕТИЯТ ПОЛ БРАТО, другото си е "КАЛПАВ МАТРЯЛ"!

Да се гласува вота на недоверие и ББ и шайката му да си обират парцалите и на накъде очи им видят.

Уви, МЕЧТИ! Бойко Тиквата ще управлява до краят на светът, или поне до нашият край като територия, защото държава отдавна няма!