Тимерманс: Конвенцията просто защитава жените от насилие

Франс Тимерманс се надява българският парламент да ратифицира Истанбулската конвенция в интерес на всички жени - майки, сестри, дъщери.

Обратно в новината

Коментари - Тимерманс: Конвенцията просто защитава жените от насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ще защитава мъжете от психическия тормоз на сметкаджийските селски парцали?

Мръсна циониска курво марш вън от България и повече никога да не си стъпил тук.

Нищо не защитава Конвенцията!!! За насилие - било против жени или мъже си имаме Наказателен кодекс. Друго не ни трябва. Имаме си и Закона за детето, имаме си и Агенция за закрила на детето! Няма нужда от никакви извратени конвенции!!

Смешното в цялата ситуация е че хора които понятие си нямат за какво става дума в конвенцията са твърдо против защото някой си от клира ( най-голямото свърталище на амбриажи) или от т.н патреоти, или друг изгубен в превода казал нешо си.

Тази пенсия и тя ни взе за дебили.Като го тледам на фотото сигурно е ВЕЧЕ от среден джендър.

ЕС (Еврогейски Содомити) хептен онагляха - лъжат наред!

ОТ СТО КИЛОМЕТРА СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ПЕДАЛ!

Случаят с Ист.конвенция показа за сетен път, че тези, които съветват Мутрата Б. са абсолютни глупаци..да не ги изброявам тук...! Корнелия се оказа права!! Тя ще биу шута на ГЕРБ!

как точно на практика ги защитава?Нали и без това си има закони? Или ще слагат камери във всяка стая, във всеки дом? И само жените ли търпят насилие? И двата пола търпят насилие, особено когато са физически слаби, болни, възрастни или бедни.

Знаем братле, просто държавата ни има нужда от тоя скандал за да не се говори за бетонирането на Пирин, ежедневните убийства и бруталната мафия, която лично вие от ЕК си отгледахте чрез еврофондове. А ние иначе сме наясно, че ако решим да отвъртим два шамара на жената, можем и дадем да си избърше разбития нос с тази конвенция....ако ме разбираш. На никой не му дреме за лист хартия без реални последствия, които в тази конвенция липсват. Пак сте взели пари за никаква работа. Бегай да играеш.

Ей, Траверса. Значи конвецията ще осъди задочно убития мъж на Анита Мейзер, че е малтретирал жена си?

Ей, Евро-хюмне. Защо не си завреш тая перверзна конвенция там дето ти го слагат другите джендъри, дтеа и джендъра долен.

Какво значение има?! Не са ли всички с равни права и задължения пред закона - като граждани?! Или просто ни пудрят мозъците, та после "третият пол" да стане задължителен?! Не мисля, че болшинството в България се е подписвало за това?! Fuck EU, както казваше виктория нуланд ;)

За какъв трети пол си фантазираш?? Вземи да прочетеш тая конвенция и най-добре на английски език(ако можеш)?

Тимерманс(чо), толкова ли е западнало доброто възпитание в Европа, че се налага за такова нещо (не, че ти вярваме, че е само за това) конвенция да пишете?

Това, сериозно.А сега си представете клет привелигирован джендър с разстройство, който се лута из десетките тоалетни, с присвити очи и още по-присвита походка, да търси драматично заветната врата с правилната картинка, на която е нарисуван джендъра.

е известен в цяла Евеопа, като главен поддръжник на командно- административното насаждане на педераслъка и лезбийството в ЕС!!! Фактът, че именно той ни размахва пръст е многозначителен!!!

Чичко Тимерманср защо свързвате неразделно две различни неща? Едното е насилието срещу жени, а другото е третият пол - т.н. "социален пол". Никой не е против да се спре и да няма по света насилие срещу не само жени, но което и да е живо същество. Но заедно с това да налагате трети пол и възможност за самоопределение още в училища дали съм момче или момиче е напълно грешно. Не желая да обърквате децата ни. Вашите си ги правете каквото искате. Та, чичко Тимер..., въпросите са два и са различни! Разбирате ли изобщо какво правите?

Ползват пси препрограмиране през телевизии нета и телефони за насъскване на милиони жени срещу мъжете..ТАзи сутрин подават че у нас над 1 000 000 жени май били насилени..АМАН бре мъжете нямат семе за цяр вече..

НАгли наркомани се опитват да блокират лечебните жизнено важни полови контакти между мъже и жени. Цел ликвидация на хората Създават страхови неврози у мъжете ..

Гърция... Жега... Пек... Обед... В хладна таверна грамаден грък бавничко, мълчаливо отпива узаки с лед и мези с тиро... От часове... Влиза в таверната един педал и си поръчва мартини с черешка и натурален сок. Топъл... Сяда мълчаливо до гръка... Деня си върви... Питиетата също... По опиянчил се педалът и се доближава до гръка, като му шепне в ухото: - Искаш ли, да ти лапна оная работа? Грамадана първо се опулил, па рипнал, като младо яре... Хванал педала и го пребил, като куче... На финала го хвърлил през прозореца, поръчал узаки и си седнал кротко на масата... Бармана: - Кво стана бре Димитрис? Какво толкова ти каза момчето? - Не чух много добре, щото шепнеше, ама май ми говореше нещо за работа...

ние ядем доматите с коловете. Този педер.ст ни мисли за прости. Не сме прости, но гейберастите са продажни.

Направо си си прост!!

малко инвертиран ми се вижда

В едно частно английско училище се въвеждат джендър неутрални униформи, така че момчетата,ако искат мога да носят поли...В Австралия родителите на 5 годишно момченце искат да го оперират да има женски полови органи (това е необратимо), защото детето демонстрирало поведение на момиче...В Англия някои искат учеиците да не бъдат наричани момчета и момичета, за да не им се напомня за техния джендър...В UK могат да уволнят учител защото нарекър трансдженъдр ученик (които се идентифицирал като момче) момиче...Вече има трансдженърна кукла....Двойка в UK търси бавачка, коята да отглежда децата им като джендър-неутрални

...и всичко това преди да са ратифицирали конвенцията...какво ли ще стане след това?

като толкова ви е еня за женското насилие направете пустата конвенция еднозначна, само с думичките "жени" и "насилие". Да, ама не - защото целта ви е друга гадове сатанински

После децата като в Норвегия. Полсе че ви направиме деца(гмо). След постистината дойде ред на постчовека. Но щом постистината е другото име на лъжата, какво е другото име на постчовека? И ето, роди се "новият" човек: Без държава, без нация, без памет, без история, без корени, без индивидуалност, без самоличност, без нравственост, без Вяра, без Бог. Безполов, надполов, свръхполов. Разчовечен, хуманоид, post-human. Мутант.

Няма значение, важното е да работи за раирания отвъдокеански кравар!

Обичма да целувам гъза на бездетни европейски пионки и да продавам всичко което мога. От Банкя съм бе. Нарциса на прехода съм -бъдещето на Балканите. Бях взоден в пожарната ... как ме заблезаха при възродителния процес...ценен кадър. С Меркел бех на пионерски лагер. Сега на парад с Пешо Манделсон ще ходим. Всички ще ви изтъргувам и вие сте прости и аз съм прост ... Лош генетичен матриал са че ви опраЙме генфонда ...

Ама тоя още ли е тука?Дирааа, какво става бе, махайте го тоя червей!Или искате да отнесе някоя кирка у черапахата ли? И това може да стане, мамка им еврогейска поучителна, деба!!!Да се маха тоя плужек, да изчезва, да си отива да си пие бирата без сламка, докато може

Като гледам този дъртак от снимката се чудя няма ли по-млади да работят а този да отиде в пенсия. Аз мога да чета и шлифовани лъжи, за това което е написано не ми трябват. Този закон е един параграф 22, приложим към всички и разрушаващ семейството.

Защото се мислят, за умни а нас , за прости аборигени. Но тука няма да им се получи. След Ц. Цачева май е ред Борисов да изпие една студена вода.

"първият обвързващ и всеобхватен международен инструмент в Европа" Очилаткото ДОКАЗВА че се обхващат всички ФОРМИ НА РАЗВРАТ И РАЗТЛЕНИЕ. Според ей тоя ТАРИКАТ "ЖЕНА" е всеки травестит, педерунгел, хомосексуалист и т.н. гнусен, долен перверзник, който може да бъде набит или пребит. Навремето БОГ Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ГИ ИЗБИВАТ С КАМЪНИ! БИЛИ СА ИЗГОРЕНИ СЪС СЯРА В СОДОМ И ГОМОР. Какви тогава ПРАВА ТЪРСЯТ ТЕЗИ АДСКИ ИЗЧАДИЯ? Вижте им ФИЛМИТЕ - ЗДРАЧ, ТНАСФОРМЪРСИ И ПР. САТАНИЗМИ И ДЕМОНИЗМИ. Портите на ада няма да натделеят над ХРИСТОВАТА ЦЪРКВА! БЪДЕТЕ АНАТЕМА!

Конвенцията ще защити ли Николай Димов?/О Бозе почивши/ Или ще освободи от затвора "малтретираната" му жена Анита?

ГЕРБ отново избудалка комунягите с дебатите по Конвенцията по време на вота за недоверие .....

Не лъжи бе Тимерманс ....

голем рев за семеини ценности. от 50 познати семеиства максимум 5 имат истинска любов. а съседа отгоре след дългогодишен брак на 50 години наръга с нож в корема съпругата в спалнята. семеини ценности?

Франс Тимерманс е апологетът на гей-браковете. Какво толкова се е загрижил за жените този мазен лицемер? Или май не става въпрос за никакви жени в тази конвенция? Айде у лево!

Някой ще ми обясни ли защо трябва да приемаме някаква си конвенция , за да си прилагаме или променяме Нак .Кодекс ?

А възрастните и болни старци, изоставени по селата, с коя конвенция се защитават?

O, да ! Ама разбира се ! Йес, г-н Тимерманс, който и да сте, за пръв път ви чувам !

Днес на обсъждането на "конвенцията"в СУ, православната, католическата и другите вероизповедания заклеймиха приемането и! Народа също е против-само НПО-та, "Обществени" организации я защищават-познайте защо!

Тоя високоплатен брюкселски чиновник нагло лъже и то на много ниско ниво-явно мнението му за нас е много ниско!

GREVIS ще се отнемат всички български деца на разведени родители (отглеждани от родител, ако не работи примерно или са с ниски доходи), GREVIS ще отнемат всички български деца дори нормални семeйства от двама родители, ако са с доходи по-ниски от минимума необходим за всеки член от семейството, както и всички български деца на гурбетчиите отглеждани от бабите,

Като е така просто, що не е написахте на англиски просто - конвенция за защита на жени, майки, сестри. В БГ като ги приемат всички закони изглеждат прости , пък съда и адвокатите в действителност ги тълкуват сложно и противоположно!!!

Щото явно не е така просто, но еврогейските бюрократи с тлъстите заплати, които ние им плащаме, просто така ни го представят - белким се вържем на лакърдиите им.

како иска тос транс

Парите ти, душата ти, ДЕЦАТА ТИ!