БСП внася 5 сигнала за корупция срещу ГЕРБ в прокуратурата

Корупцията се е вкоренила трайно в нашето общество, заяви членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров.

Обратно в новината

Коментари - БСП внася 5 сигнала за корупция срещу ГЕРБ в прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само вижте колко време, колко години и десетилетия им взе на нашите управници и политици най-накрая да видят и да признаят проблема с корупцията, за да разберете, ако бе сте досега, защо сме на твърдото последно място в ЕС - най-бедни, най-нещастни и най-изостанали, с най-нисък стандарт! Не да го решат, не дори и да започнат да го решават и борят с корупцията, А САМО ДА ГО ПРИПОЗНАЯТ или артикулират (по Вежди Рашидов - това му е любимата думичка, която го представя като интелигент, какъвто трябва да е един министър, особено на културата...) в обществото

На кого още не е пределно ясно вече, че и Бойко Борисов к ГЕРБ, и Корнелия Нинова и БСП, и Доган и Пеевски и ДПС, и всички останали политици от другите партии в парламента и правителството искат на всяка цена да пренесат и представят и този огромен за българския народ проблем за корупцията, както винаги досега - за борбата с кражбите, престъпността и организираната престъпност, злоупотребите и пр. като такъв, като проблем САМО между тях и така отново да лъжат, мажат, пазарят се, манипулират, изопачават и прикриват проблема докато го заглушат и зачетат! Както винаги досега е ставало! Тоест, като избраници от народа (вижте какво е доверието на хората с тях, например в парламента, главния прокурор - едноцифрени числа, правителството...) да се представят, че представляват интересите им и да изключат от дискусиите и решението най-заинтересуваните - българските граждани! Но този път няма да им мине номерът, колкото и да не им се вярва и да са активизирали всичките си кръстени капии, вкл. в ЕС, като очевидно и Юнкер! Аз от дълго време напомням, че тези всичките, колкото и да се дърлят и се карат за пред хората, всъщност В ЕДИН ЦИРК ИГРАЯТ, просто ролите, които са ИМ отредили за различни! С две думи - Борисов е толкова десен, колкото Корнелия е лява, а ДПС защитават интересите на избирателите си и не са етническа ДС групировка и лявата ми топка е дясна.

Внасянето на сигнали за корупция за мижави суми е или глупаво или БСП също са в играта!!! При положение че: 1. От саниране се краде около 75 %, т.е. около 2,25 милиарда до сега 2. От магистрали се крадат около 60 % - т.е. към 3-4 милиарда до сега 3. От еврофондовете - поне 30 % - бройте ги над 10 милиарда до сега и се краде от всичко останало - поръчки за горива, поръчки за храна в училищата и детските градини, строителство на ограда по границата, субсидии за земеделците, ток, вода, парно, глоби по пътищата че чак до схемите за настаняване в детските градини!!! Общо на година се крадат около 10 милиарда лева от България!! Следователно БСП помагат на ГЕРБ, като за някакви мижави суми - има няма 1 милион общо, ще изгорят 2-3 бушона и Бойко ще излезе борец срещу корупцията а ГЕРБ ще стане "чиста" партия. МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

На всички вече е пределно ясно, че корупцията и кражбите, злоупотребите със служебно положение и всякакви ДЪРЖАВНИ и СЛУЖЕБНИ ТАЙНИ на слугите на народа от народа, с които ги прикриват са МАСОВИ и ПОВСЕМЕСТНИ, вече трето десетилетие поне в България, без значение от лъжите, манипулациите и лакардиите - твърденията на Борисов и добрият му приятел Юнкер! И че те не са патент на една партия, а на всички!

А преди се крадеше от валутния резерв, от външния дълг к заемите, от външнотърговските дружества, от държавните и общински предприятия и имоти, от данъци, аксцизи и такси, от ДДС, от банките, от гражданите (чрез сметки за услуги), от държавните и европейски проекти, контрабандата,...приватизацията. Ако вземем тези 10 милиарда на година и ги умножим по годините на прехода, се получава сумата около 300 милиарда! И това е занижената цифра! Сега на някой да не е пределно ясно защо народът е толкова беден и бяга от тези, а политиците и малцина - толкова богати, че да корумпират, живеят толкова богато и дори да се подиграват на материала! И да разиграват непрекъснато сценки к имитации, като коментираната в тази статия!

ще ако се разкаже публично по националните медии какви ги е вършил бившия червен кмет на Враца, всички други ще изглеждат като невръстни детскоградинчета, а мазния очилатко, ако има малко срам, по-добре да не пристъпва в града. И тези ми развяват знамето срещу корупцията!!НАГЛОСТ!!!

Между другото някой тук каза нещо много вярно и уместно - тези тиквеници и хипократи и от БСП ако наистина искат да се представят за принципни и загрижени преди всичко за България и гражданите, както ни лъжат, а не за оцеляването си, да бяха взели да изкарат поне един публичен пример за корупция и в БСП! Ей така, от кумова стама - да се поучат от Борисов в това отношение, той дребните тарикати, които са били достатъчно тъпи или нещастни да ги хванат ги отнася като бръмбар - сламка, за да се съхрани (и онези, големите)! Ама и в БСП са същите, като в ГЕРБ, но по-глупави, независимо от историческото и самочувствие и огромен опит в тези работи - е да, ама духна друг вятър и ситуацията вече е коренно различна! А примери на уяли се и самозабраеили се корумпирани и КОРУМПИРАЩИ дерибеи и в БСП - бол!

Браво бе "тези тиквеници и хипократи" а сега кажи в българския език има ли дума "хипократ" и какво означава ???

Ами добре, ето първото попаднало ми обяснение: Какво означава думата хипократ? - link - задай въпрос, получи отговор:) 1). От английски език - hypocrite - лицемер, двуличник 2). Хипократ е гръцки (старогръцки) лекар от Античността,"бащата на медицината. Името му е в основата на термина "Хипократова клетва" (клетва, която полагат всички лекари, в основата на която е обещанието да не вредят). Сега налага ли са да ти обяснявам и кое от двете основни значения на думата се използва в текста?

Искаш ли сега да ти обясня - на български език - какво пък означават думичките лицемер и двуличник, или за тях знаеш?

сигналчиците...

Колкото повече и по-добре човек опознава европейските политици и ръководители, тези на ЕС, като този наистина неприятен тип Юнкер (спомнете си и онзи, безцеремонния френски селянин дето пусна ръка на Фандъкова на публично място, на пейка пред НДК, докато Борисов небрежно се разсейваше от другата страна и си помислете тези ако си позволяват да се държат публично така какво правят когато хората не ги гледат и за каква ли корупция, мръсотии, зависимости и компромати става дума и при тези и колко сме добри, обиграни и печени - нашите от ДС и КГБ точно в тези занимания... - тези всичките са кръстени!), спомнете си и онзи, другият отвратиха, дружката на Станишев - Шулц... Та думата ми е - колкото повече НОРМАЛЕН и мислещ с главата си човек ги гледа и опознава тези толкова по-мъчно му става за ЕС и европейските граждани, които чакат от безотговорни, но обиграни тарикати да ги оправят! Как да уважаваш някого, когато той ти се подиграва и гаври в и пред очите, когато те лъже най-нагло? Когато той себе си де факто не уважава, щом не уважава хората, които представлява наужким!

Дай да позная - сега уволнените ще се окажат 8 човека от Чистота, които не си вържат работата, 3 чистачки в общински сгради от които няма нужда, 5 кондуктора в градски транспорт, които не идват на работа и т.н. и т.н Номерата на БСП ги знаем всички!!!

Ти тези нефелници от БСП ги зае.и, а кажи за втория им отбор - ГЕРБ, и не СД опитвайте пак да излизате със стария и овехтял, вече познат ни до болка трик да обсебвате проблема и сериозния диалог по този огромен за българите въпрос - за корупцията и организираната престъпност във властта, тоест мафията. И се откажете от тази песен, че щом нямало доказателства според Цацаров на З Пеевски и Борисов значи корупция нямало! И хем нямало, според Борисов, хем вчера с Юнкер ни обясниха, че я преборил незнайният юнак Бойко, хем ... тя била навсякъде, демек не можело да бъде преборена! Зарежи ги тези от БСП - и спрете да атакувате вестоносеца, и кажи на коя опорка сте се спрели гербавите посткомунисти - няма ли корупция, има ли, но е нормална навсякъде, или вече сме я преборили с суматохата и отричането й, без да сме усетили и разбрали и дори преди да започнем да я бориме?

И така, всъщност истински важният и голям, сериозен въпрос тук е ЛЪЖЕ ЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ Жан Клод Юнкер, когато говори и набляга за успехи в борбата с корупцията в България и на неговия добър приятел Бойко Борисов? И преди да видим фактите и доказателствата за отговора на този въпрос само да напомня, че евродепутатите представляват европейските граждани и НЯМАТ ПРАВО ДА ГИ ЛЪЖАТ, особено по наболели за обществото проблеми, а в случая с изстрадалия, измъчен и разграбен български народ това е невероятен цинизъм, гавра и престъпление, според мен! И така, лъже ли Юнкер по подобен невероятно арогантен начин за борбата на Борисов с корупцията? Най-простият начин да се намери отговорът на този въпрос - ДА ПОСОЧИ ТОЗИ КОНКРЕТНИ ФАКТИ за такава борба в България!!! А ако не може и няма, тогава веднага възниква следващият въпрос - и защо лъже Юнкер, защо и каква необходимост има да се поставя в подобна очевидно много неприятна ситуация, независимо от мзниера, който си е избрал да е по-различен, който очевидно му е необходим за да пробутва подобни лъжи и неистини! Много е жалко, че европейските граждани и данъкоплатци имат подобни субекти за ръководители и на важни места, постове и позиции по отношение на решения за живота им. Много, страшно жалко!

Въпросът тук другарю е лъжат ли и манипулират ли БСП обществото за пореден път!!! Станишев едно време ви лъга за масово подслушване и как разни кемпери обикалят из София да слушат хората. Тогава му повярвахте и видяхме какво стана!!! Докога другари ще ни докарвате БСП и ДПС на власт???

И не, не е в това въпросът! Не е БСП или те кои са и какви са! Въпросът е за организираната престъпност и мафията в България, което - мафия е всъщност организирана престъпност плюс власт, а спойката между тях е КОРУПЦИЯТА! И че Борисов и ГЕРБ са чеда, поредните лансирани от все същите кукловоди в България - от и зад БСП, лица, за да защитават интересите ИМ! И това е ясно вече и на малките деца! Да те светна - този път номерът с подменянето и изземването на проблема и диалога НЯМА ДА МИНЕ! Свиквайте! Гражданите и събирателната им сила и мощ за много по-големи и силни отколкото една група кукловоди и пасмината им, която са пласирали като политици и уж различни партии да се правят на управници и опозиция и от време на време да си сменят местата, както наблюдаваме вече 30 години!

Е това ли е корупцията и кумгейт някакъв? Че кмет уволнил 42 човека хора на БСП/ДПС в Общината. Кметът е избран от хората и е длъжен да си направи екип с който да работи. Не виждам корупция тук?

А ти изобщо някъде виждаш ли корупция в България, или съзираш само успехите в борбата срещу нея без нито един осъден за четвърт век, като Бащицата ви, дето стана политик с обещания да се пребори с нея, с крадливата Гоцева Тройна коалиция на Станишев, Доган и Димеон:)

Вече съвсем ясно може да се забележи отношението на политиците и управниците, и не само в България, но ние говорим за страната ни сега, към истинските и сериозните проблеми на хората и държавата ни и то е наистина цинично и вредно! Можем съвсем точно и ясно да очертаем подхода им, матрицата, алгоритъма им. Вземете и проблемът за борба с престъпността и особено с организираната престъпност и го сравнете с този за борба с корупцията и не може да не забележите поразяващите прилики к закономерности и етапи: 1) Те го създават, ТЕ СА В ОСНОВАТА НА ПРОБЛЕМА - те създадоха организираната престъпност (хората с и зад тях), както к корупцията, те ги отгледаха, обгрижваха, укрепваха и защитаваха! 2) Пълно отричане на съществуването на проблема, до дупка! Дори и цял народ да е пропищял, те като Опълченците на Шипка до последно се опитват да внушават и убеждават, че ние корупция (организирана престъпност и мафия) НЯМАМЕ!!! Така бе с всички министър на МВР и премиери и шефове на служби в публичните им изказвания за организираната престъпност и мафията, вътрешни министри като Румен Петков дори се подиграваха на въпроса ката те на свой ред невинно питаха питащите ги а какво според вас е организирана престъпност и мафия? Борисов директно заявяваше, че ние в България корупция сме нямали! 3)Това е етапът, когато повече не могат да лъжат и мажат и да отричат проблема - но те и за него са готови! Новата опорна точка е, ме да, вече го имаме (виждаме) проблема, но ... ТОЙ НЕ Е САМО ПРИ НАС, той е навсякъде, демек не е чудо голямо, и дето се вика си е нещо нормално и естествено! И тук се включва цялата армия от експерти и клакъри, тролове и медии-парцали да търсят и ровят всякакви примери и статистики, за да докажат новата им поредна опорка, като странно защо винаги гледат и ни сравняват с ... най-лошите в това отношение страни, а уж те са най-великите и най-успешните!!!

На този етап вече - затова и не го отделям в друга точка, НИЕ СЕ СЪБУЖДАМЕ ЕДНА СУТРИН, за да научиме и разберем от политиците и управниците ни, че ние не само все пак сме имали и този проблем, НО ДОРИ И ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ ГО ... ПРЕБОРИЛИ!!! Или поне че сме постигнали огромни или големи успехи в борбата с него!?!? На някой да му прави впечатление какво липсва във всичко това? Да, бинго! ДЕЙСТВИТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ И ДЕЙСТВИЯ ЗА РЕШЕНИЕТО МУ сред всичките тези безбройни лъжи, манипулации и имитации!

Баба и дядо гледат телевизия. Бабата плаче и нарежда: - Виж ги, как се прегръщат, как се целуват, колко се обичат! Дали ще се оженят? - Ти пък! Това са Бойко и Юнкер, ма!

местан и станишев им са кумове

Българското европредседателството е прекрасна възможност много добре, отлично да се демонстрират всички фактори и причини България да е на това дередже, в частност причините за огромната корупция в България, в случая ВЪНШНИТЕ! Без да влизам в подробности за конкретните случаи вижте съвсем общо панорамната картина - няколко основни и безспорни факта: 1) До сега в България корупция НЯМАШЕ в България!!! Да, нямаше! Спомнете си как Бойко Борисов, Бащицата публично обясняваше например че нямало нужда да се поучим от успехите на Румъния в борбата с кражбите и корупцията, защото ние сме били по-напред от тях, защото - цитирам премиера Борисов - В България ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ НЯМАМЕ, СЛЕДОВАТЕЛНО НИЕ КОРУПЦИЯ НЯМАМЕ!!! Да, това бяха не само и просто внушенията, а и директните публични послания и изявления от най-високо ниво в България! За да дойде денят, в който поехме европредседателството ни и да пристигне в страната ни много странният председател на Европейската комисия и голям приятел на Бойко Борисов - Жан Клод Юнкер и да изрече публично на глас една от най-големите и дебелашки ЛЪЖИ - ЧЕ България - разбирай ДОБРИЯТ МУ ПРИЯТЕЛ Бойко Борисов, ИМАЛА ГОЛЕМИ УСПЕХИ В ... БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА!?!? Което окуражи Борисов да се изтъпанчи и пред Европейския парламент и нежду останалите очевидно несъстоятелни неща да заяви и там за .. ТЕЗИ УСПЕХИ!!! И кога точно, бе Юнкер, Борисов постигна тези успехи в борбата с корупцията, като буквално до вчера той отричаше изобщо да я има, а днес вече пее друга песен - че навсякъде я имало!?!? И като навсякъде и всички я имали как така ни обясняваше преди, че точно при нас я нямало? Аз имам един прост въпрос към Юнкер - може ли според него един човек да решава проблем, да се бори с нещо, КОЕТО ГО НЯМА, ЗА КОЕТО ТОЙ ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!?!?

С две думи - Борисов лъже, по въпроса за корупцията, а Пнкер след него маже! И това отношение към проблемите и гражданите, в случая - към корупцията и българските граждани, този наистина огромен цинизъм и подценяване и пренебрежение към обикновените хора от политици и управници не е от вчера и съвсем не е изключение, да ви припомня друг пример. Спомняте ли си защо си отиде правителството на Тройната коалиция на Гоце - правителството на Станишев - да, заради ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ (Батко и братко, договора за милиони на Станишев за самореклама сам със себе си през жена му, Мониката, чрез известен международен (австрийски) мошеник,...), когато от ЕС ни спряха всичките пари, милиарди евро!?! Ами той самият Борисов се появи на политическия небосклон точно с тази аджента, дневен ред - за ... БОРБА С КОРУПЦИЯТА на крадливата Тройна коалиция! Хората затова го подкрепиха, защото им обеща да накаже престъпниците А спомняте ли си как по време на управлението на тази Тройна коалиция един ден в България кацна американският президент и по една случайност много добър приятел на Путин, който иначе разбира се няма абсолютно нищо общо нито с това внезапно посещение, нито с кариерата на руския (украинския) гражданин Сергей Станишев след това като председател на ПЕС-а,...за да обяви публично в критичния за Станишев момент, че ... ТОЙ ЩЯЛ ДА ПРЕБОРИ ... КОРУПЦИЯТА и дори това недоразумение Буш (войната в Ирак и пр.) нарече Сергей Станишев ... МИСТЪР КЛИЙН!?!?!?! Впрочем забелязахте ли как в Европарламента Борисов неколкократно изрично благодари за подкрепата на ОЕС-овете, и спомняте ли си как на времето в София прилетя и Шулц да агитира за подкрепа на Станишев?

Я да внесете и един сигнал за ваш кмет, или за някой от ДПС, за да взема да повярвам, че се борите с корупцията, а не завиждате, че не сте на тяхно място.

Деееба и комунистическите отпадъци !

Корупцията винаги е свързана с пари под масата, а не с шуро баджинащината. И тя е лошо проявление свързано с злоупотреби с властта, но е по-малкото зло. Дайте данни за изтичане на пари, крадене на пари, раздаване на пари. Това което БСП споменава са лоши и неморални практики, но само толкова за момента.

Не че герберастите са цвете за мирисане, но комунистите ни обраха до шушка, а сега протестират, мега крадеца на милиарди изобличава кокошкарите.

Много нещастни сме това българите щом един пожарникар можа да излъже един цял народ три пъти! Никой не успя да го стори два пъти, нито отявлените комунисти, нито псевдодемократите пък даже и един, който се мислеше за цар! Българи, съберете си ума в главите и защитете България, труда си и децата си от тази корумпирана пасмина, която обитава днешния Парламент! Да си върнем живота и България на българите, бъдещето зависи от всички нас, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА! Да си извоюваме БЪЛГАРИЯ от политическата мафия! Hе се страхувайте, те не могат да ви вземат нищо повече!

Да си пожарникар, престъпление ли е ? Това е най-смелата професия ! Тази професия е направила Борисов смел, отговорен и работлив ! И така се издигна до най-високото стъпало ! А, вие, които само плюете, какво сте постигнали ? Злобата и зависта ще ви изяде !

Говоря сериозно!Много и определено нездравословно е дебел.Вземете мерки,все пак човек е!

ti ne prestavaj seriozno da celuvash nasranijat Guz na gospodin borisOff da vi ebem pichkata majchina i na dvamata!

Доста си невъзпитан!

този защо ли ми прилича на прасе ?

Това ли е корупцията?! Кметът разкарал червените боклуци и назначил свои боклуци?!

Г-н хм, има ли милионери в управителното тяло на БСП и сродните организации?

Трябва да ви е ясно, че това, което крадете от народа ще го връщате с лихвите!

борисов е лицето,което олигархията използува, за да ограбва ресурсите на страната и да го свалите, ще се появят 20 нови със същата функция.

борисов трябва да лежи до живот в затвора, като му се конфискуват милиардите, които не може да докаже откъде са само тогава ще спре корупцията

време е да си ходи- прост и некадърен. и като кмет софия приличаше на циганка и сега като премиер пак нищо. и софия пак си прилича на циганка. няма умни хора около него, само комунета.

Корупцията си е патент на комунистите от както се помня!

Те сега са в герп!

не ми слагайте минуси,ами помислете и ми кажете- корупция има ли при някои другари,които вече от 10 до 25 години се занимават само с политика,нямат какъвто и да е личен бизнес и са богати? Без цветове и други простотии, принципно!

Естествено, че има корупция! Затова сме класирани като най-корумпираната страна в ЕС! Затова и тези кметове , посочени в статията са дадени на прокурор! Затова и има вот на недоверие към това правителство, което е корумпирало цялата държавна власт в страната! Други тъпи въпроси?

Много са смешни герберите, които за това, че герберски кметове са дадени на прокурор за корупция обвиняват БСП! Това, шизофренията стана заразна болест в жалката им мафиотска партийка!

Трябва Б.Борисов сам да уволнява Крадците. Иначе, да му искат оставката... Разни Крадци Крадат чрез кметове на ГЕРБ и техни началници в държавни фирми... Затова убиха оня КРАДЕЦ директор на данъчното. Щото Б. Борисов не го уволни за корупция. Б.Борисов домъкна всякакви крадци с имена- тиквата, крушата... Да си подава ОСТАВКАТА.

корупция няма,въпрос на договорености.В бизнеса цветове няма!

На Прокурора му е през кора за Сигнали и Жалби за Престъпления . Днес видяхте ли Гущеров как Пребил Полицай , пиян с колата , и Какво от Това - Забрана на Медиите да Обявят Новината , в МВР има Заповед на Вътрешния Министър да се Пропусне това Престъпление . .

Абсурди колкото си искаш докато БКП/БСП е в парламента!

Комунистическите кадри свързани с БСП трябва да се чистят , какво доверие може да има един кмет от друга партия на тях! Това е абсурд да ги оставя и аз да бях кмет!

И преди, и сега БСП (К) са мафия. Спомнете си и абревиатурата БСП (К) - български свободни професии - ку...ви И да не забравяме - социалисти/комунисти=ФАШИСТИ

Не им стиска и затова говорят за разни селски кметове.Трябваше да питат горанов къде е диска със списъка на българските милионери укрили откраднатото в швейцарски банки,който им подари Меркел.Обаче, там вероятно има и близки другари и затова си траят.

танас замфиря да каже -оде тейко му скромния полковник от дс извади милионите да му купи хотели по морето в зората на демокрацията? БСП-хем насрани,хем аслани!

та ти не знаеш ли какво ще ти отговори ... От морето ги е гребъл ... като всички дрогаре де...

Герб са крадци, оляха се и ще си идат скоро.

Изненадах се- млад човек, а толкова дебел,едва ходи.Сигурно е болен.А за сигналите му- това,ако са им данните за корупция....просто са смешни.

Горанов ти дава паролата, кликваш няколко пъти, няколко тира с цигари изчезват и си милионер. Мамицата им крадлива на герберюгите. В гроба да занесат награбеното, под него вечно да лежат и кой де мине да ги заплюва.

По-дебели от трите прасенца - Шиши, Буда е Цаца няма!

аз повече на избори няма да ходя. комунягите с руснаците ги фалшифицират и са иле те или герб- все тая, а които гласуват конвенцията - 3 пъти анатема.

Комунягите ги фалшифицират - затова Баце ги печели. Пардон - ЦвЦв Му ги пИчели.

Колкото и да се пенявите, вашата песен е изпята! Цвъки и Мутрата ще бъдат съдени и осъдени, а жалката им партийка ще отиде в небитието! Търсете си друга партия, която да възхвалявате!

земи пръдни и после се изсери и ще ти олекне

БСП Е СОЦААЛДЕМОКРАТИЧЕСКА БУРЖОАЗНА ПАРТИЯ И НЯМА НИЩО ОБЩО С БКП. Я сметнете колко биви членове на БКП има в ГЕРБ ?80% ! Така че тъпи евроджендъри не плямпайте глупости

Защо ГЕРБ продаде Булгартабак на офшорна фирма. Защо Общинска банка се купува от офшорка. Защо собственика на Банско е офшорка. Защо не плащат данъци на Българиа , А? Мошенници и рушветчии или гербаджии

Щом измекяринът на Бай Тодор седна на стола му какво повече да говорим за България и български партии ????

Само комунистите са честни, за разлика от лелка КУ и Р. Овч. и останалите. и да сме наясно - правиш си закон и крадеш на воля.

даже си 2 ку-та, демек КУ-КУ.

Е,и? Всеки внася някави сигнали, но ефекта е нулев. В БГ има корупция но няма корунпирани.

аз внасям сигнал че някой клати на овеня мъдатата и ги чака да паднат,та така със сигналите на бсп

Напънала се мишката и родила плашепутник с други думи червенобузите неадекватници доказват за пореден път, че вота и опзицията са кръгла НУЛА !!!

Когато идиоти като тебе използват името на такъв държавник като Тодор Живков, държавата отива на разпад!

а бе тъ.пак, да не би само едно магаре да се казва генчо бе??

Генчо , Генчо ...верно главата ти е шекерена буца ...ха ха ха

Задължително е да се внасят сигнали! Ако разполагат с факти, ще е престъпление да не се внесе. Задължително е също така, ако от ГЕРБ разполагат с факти за БСП, ДПС, или който и да било друг, също да ги внесат. Същото се отнася и за останалите политически сили. Как иначе ще се справим с корупцията? Аз казвам така: НЕ Е ВАЖНО ОТ КОГО Е ПОДАДЕН СИГНАЛЪТ И СРЕЩУ КОГО! ВАЖНО Е, ДАЛИ СИГНАЛЪТ И ФАКТИТЕ СА ВЕРНИ ИЛИ НЕ!! А КОЙ ГО ПОДАВА, СА ПОДРОБНОСТИ ОТ ПЕЙЗАЖА! И дайте да спрем с тези партизански изпълнения; видиш ли, дай да браним нашите и да плюем чуждите! Ама нашите, сгафили! Какво от туй! Нали са наши! Глупости и примитивизъм!

Ееее! Да сложим ей това гуси на снимката начело на държавата.

борисов е аморален тип и ако има господ е редно да падне правителството при вота.

Господ се пише с голяма буква, комуноиде, е ако господ се занимаваше с людските дела, трябваше жив комуноид да няма на света след мизериите които сътворихте от пръкването си до днес!

тои борисов е комунист, какво се пениш?

Гробарското квичене е небесна музика за моите уши! Всеки ден се изнасят данни за гробарската корупция и въпреки, че от цели 9 години те са до кацата с мед викат: не ние, вие крадете! Абе вкарайте ги най-после в затвора, начело с Цвъки., Мутрата, Цацата, Пеевски и онзи-мустакатия банкер, дето се крие в Белград!

ами айде де,и аз това се питам защо не ги вкарват заедно с аверчетата от бсп,щото нищо не става без да имат участие комунягите,щото тия дето ги споменаваш хранят баш бсп

Я пак! Последният закон, който Шиши внесе за КТБ-то с чии гласове беше приет? Какво БСП сънуваш тук?

Не мога да разбера защо си мислите че трябва да заменим герб с бсп били обратното.ако искаме нещо да променим,трябва да ги унищожим.ведно с разните му патриоти,реформстори,турци,и какви ли още не ДС и БКП отрочетата

а бе защитниците на бсп,за какво се напъвате като нямате пари,още някога бай ви тошо ви каза че тоя който има пари командва,а вие с голия си задник накъде сте тръгнали да лакомеете

Майната им на тия шибани комуняги! Те са виновни за положението в държавата. Мразя ги!