Наше дружество ”пере пари” чрез виртуалната валута уанкойн

Спецпрокуратура участва в международна операция за неутрализиране на пирамидална структура за измами, набиране на клиенти и пране на пари чрез уанкойн (OneCoin)

Обратно в новината

Коментари - Наше дружество ”пере пари” чрез виртуалната валута уанкойн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата схема с въпросните крипто валути са една измислена схема наедно много по-високо ниво от нашата страна. Купуваш нещо, което реално го нямаш и не можеш да го видиш. Трансферите, които се правят са от т.нар. крипно с/ки в други крипто с/ки, но реално получателят получава НИЩО. Той не получава никакъв КОД, както се пише толкова много, че видиш ли плащаш за КОД, този код го няма и ти не го виждаш, виждаш във въпросните сметки изписано някакво 1BCT, 1ETH и т.н. При фондовите борси, където се котират нещата и там схема и пирамиди, от там трябва да се тръгне също. При тях е предоставена една опредлена бройка от кодове, и как така тези кодове изведнъж след определен период от време ги размножават и ги увеличават?! Кода си е код от няколко цифри и букви, няма как този код да се размножи, ако се продава нещо реално злато, сребро и т.н. то си е с определено количество и качество, тук нещата са въздух под налягане. Фирмите, които са навързани с това и платформите 80% са и те въздух под налягане. Купуваш уж нещо, уж въпросна крипто валута изписва ти, че си купил нещо, вищдаш трансферна пари и получаваш някакво записване например 1 ETH, а кода къде е? Нали плащаш да получиш точно това 1 ETH, със съответния КОД, той съответно го няма код фантом. Целият замисъл е направен за изпиране на пари и то много пари. А дребния борсаджия, си джитка из пространството и си мисли, че мисли нещо реално

Няма голяма разлика между OneCoin i BitCoin . BitCoin e ужким децентрализирана за да замаже очите на шараните. Вместо да я подкрепяте, че е българка и е измислила нещо велико , вие бързате да плюете. Ето затова България няма да има успех в нито едно начинание, а чужденците ще използват това да ни спъват, да копират от нас големите идеи и те самите ще ги представят за свои и ще ги внедряват.

То ние да я подкрепим, ама няколко десетки прокурора я търсят, тази кака, и някак си, не искат да ни чуят, нито нас, нито нашата прокуратура, дето не намери , цитирам по памет, “нищо противозаконно” в дейността й... нищо, че всички прокурори, включително и тези, на Индия , Виетнам , Германия и Щатите говорят за Понци схема в най-чист вид...

Sm3hurk0

Всичко което не може да проумее полицията по света е криминално.... Всички полицаи по света са 1 дол дренки !

След като в България не е криминализирано деянието, от къде на къде ще се събират сървъри и подвеждат под отговорност българи по законодателството на чужда държава? Има ли суверенитет или да се вдигаме да си извоюваме свободата отново?

Кои ша са дигати, 50-тина роби на 3-ма измамника :))))

Цялата държава е обърната на пирамида и схеми за източване на парите на хората, вие ни занимавате с глупости. Да не са им стоели с пистолет опрян на главите на тея, дето са си вложили парите. Освен това в България на колко хора са откраднали спестяванията както се случи с КТБ??? Айде без да ни правите на балъци, моля. Всеки знае, че банките са най-големите схеми на тоя свят за крадене на пари. Пфу.

Дами и господа. Нека ви кажа нещо повече за криптовалутите като цяло. По ваш език 560 МИЛИАРДА долара са преобразувани в криптовалути . Много хора печелят десетки хиляди левове,хора като вас ,без позиции ,без познати и прочие. Така ,че със сигурност не сте прави за криптовалутите,че били измама. Колкото до уанкойн уговорено е да се публикува за търгуване в една от големите китайски борси на 08.10.18 и тогава хората инвестирали в него ще могат да получат реално парите по банков път.Успех с мотиките на тези ,които не вярват. За всички трейдъри адмирации. Продължавайте напред,това е бъдещето!!!!

Ако тези с мотиките не приемат койнчета, не знам с какво ще се храниш в бъдещето.

Успеха на OneCoin (под успех имам предвид парите, които успешно откраднаха) е поредното доказателство за това, че е пълно с и-ди-о-ти. Правосъдие няма да има, за милиони няма закони, не напразно дружеството е регистрирано в блатото България :) Хората, които стоят зад пирамидата имат богат опит в пирамидите, не им е първата, така че си разбират от работата. OneCoin не е криптовалута, но понеже масите са пълни и-ди-о-ти те не могат да разберат разликата, става въпрос за хора, който имат по ниска интелигентност от някои видове животни, буквално. Това че говорят, цъкат на смартфони и ползват някакви технологии, не ги прави нещо повече от повтарящи папагали. Но явно в човепкото общество е подобно на това на мравките - има си мравка-царица, мравки-войни, мравки-работници, всяка мравка си има нейната роля в един гигантски организъм.

Абсолютно си прав! Само че такива "новини" (макар и претоплени, защото onecoin е ясен още от "създаването" си 2014г), много устройват банките и "компетентната и безкористна" журналистика и затова се пробутват за масова консумация.

Продавам редосеялка с трактор + бонус задна броня за Голф 3

OneCoin фирма на псевдо -финансиста престъпник Емил Хърсев

гледайте 7 сезон на "Добрата съпруга"- там са описани всички ИТ и дронове шашми и свързването им с властта

Ама много сме послушни. Не виждам в САЩ да има такива акции. Но на нас свирнат ли ще си счупим краката. То затова 27 години все ни свиркат и ние рушим ли рушим

Каква е разликата в това отношение с Биткойн? Нима биткойн не се използва за пране на пари? Или защото няма собственик, няма кого да обвинят. :)

Разликата е, че биткойна е децентрализирана валута, която се влияе от пазарнните сили. А уанкойна е пирамида, която се влияе от една тъмнозелена "Ружа".

а какво е ...,,пари,,...??? идете в една банка и всичките вложители си изтеглете ,, парите,, да видите дали не са станали ,,виртуални,,...и колко ,,виртуални,, са раздали...???

Основната разлика е, че ако имаш $$$ , в момента в който империята се срути, можеш да си налепиш тапети по стените от тях, както е ставало със златните и сребърни римски монети, претапяни от варварите, за украшения. При крипто-парите, това е невъзможно.

,,продавам ...,,маинер,, за ,,тиквоини,,... леко амортизиран... може да му смените ,,дръжката,,... има и ,,лед,, осветление.. .копае и нощем...!!!

И какво сега стана с тази д-р Ружа Игнатова с немското гражданство? За това, че е крадлива ромка се разбра едва, когато швабите писнаха, ни никой никъде не пише кактака е немска гражданка Ружка и какъв и е докторлъка :-). А и какво се случи след като я закопчаха немските служби? 'щото Ружка едва ли сама се е сетила да го върти този крипто уанкойн!

Чета и виждам само един нормален необидчив коментар по темата. Що бе хора???

Хмм аз търгувам с крипто валути и за One coin не съм чувал. Със сигурност е някаква схема:)

Като чуя за българско ГДБОП и отмятам глава, все едно съм надникнал в бидон с амоняк. Моментално ви давам пример: Заклевам се, че не бях чувал, че Дан Браун е издал нова книга, ама вчера прочетох, че ГДБОП са блокирали разпространението и. От любопитство опитах - след 30 секунди книгата бе на харда ми. Даже не съм вложил старания някакви - просто тъпия google. Та, така де.

ГДБОП печели от реклама,ли?

държави забраняват трансакции и притежание на криптовалути понеже трудно или непроследими.могат да се използват за какво ли не.

а ,,банковите,, валути...не??? ктб-то така е ,,криптирано,, че още ги...,,търсят,,...!!!

Хмм аз търгувам с крипто валути и за One coin не съм чувал. Със сигурност е някаква схема:)

Като тях са Янко Харалампиев и Димитри на Йорданова. А там какво става - ужас!

Е,пак се насрахме !

Заразените пак се мислят за по-умни от останалите. Думата валута е свързана с някаква ценност, монета да речем т.е. налична. Каква е ценността на хешовете, които се смятат за да се получи криптонищото?

цървул, чети и се учи 80% от всички пари са само в електронна форма в регистрите на банките

"Цървул" ли е обяснението ти или останалата глупост?

Няма такова нещо като вродена стойност на парична единица - нито на жълтите стотинки в прокъсаният ти джоб, нито на крипто-хешовете. Стойност може да се дефинира само при търгуване чрез конкретна валутна двойка, на валутен пазар. Пазарът определя конкретните цени на валутните двойки. Нормалните валути не могат да се печатат в домашни условия, защото ще бъдеш затворен или застрелян, крипто-валутите не могат да се калкулират от всеки крайпътен манаф, защото искат инвестиция повече от 1 шише ракия. Парите в скапаният ти джоб не са никаква ценност, а са уродлив паметник на сляпото доверие на населението към държавният апарат.

Икономистче, прочете ли, към кого е въпросът?

Те и за това се заразяват лесно-'щото ги дръсти комплекса, че са прости!

Че на долара ценноста каква е, ермолките на евреите от ФЕД. Цената се определя от това колко другите са готови да платят за него!

one coin не е криптовалута, а измама - пирамида. не се търгува на борса и никой не си получава парите обратно. доказано е че нямат и технологията за криптовалути блокчейн. автобиографията на шефката им 'др. Ружа' e нагла измислица. лошото е че по-наивните българи я обявиха за жена на годината преди няколко години.

Всеки който се опитва да заобиколи НАШИЯТ комунизъм, ще бъде комунизиран в затвора. А какво правят легалните валутари, не печатат ли пари зад гърба на работника и обезценяват труда им! Май и те трябва да бъдат затворени.

На площад Славейков им е офиса на OneCoin .

Аз съм сигурен ,че авторката си няма и понятие от криптовалути и ми става все по смешно докато чета такива измислени статии.Моля дайте линкове за инфото.

Търси в Гугъл за Ружа Игнатова и за финансовата пирамида, която са организирали под прикриетието ужким на виртуална валута. Няма никаква валута. Има само пирамида и събрани пари от баламурници по света. Събрали са няколко стотици милиона евро.

Това е толкова стара информация! Вижте статии на Капитал от 2015г. за OneCoin и Ружа Игнатова. А коментарите са уникално елементарни :)

Капитал е най-безпристрастната медия, нали?

Браво! Поне един запознат по въпроса да се изкаже! OneCoin е ПИРАМИДА(централизирана система), използваща ЧАСТ от идеята за Биткоин(ДЕцентрализирана система - всички са равнопоставени и няма нива за изграждане на пирамидална структура).

Ако всички са равнопоставени, знаи печели само създателят. пак пирамида но с две нива - камилар(ка) и камилчета.

Всички тези "валути", "офшорки" и прочее фалшиви крадливи елементи трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ! Те са направени само с една единствена цел-кражба!

ти ли ше кажеш бе селки, дето разбираш само от мотика

Олигофренче, майка ти каза, че и от друго разбирам, остана много задоволена и иска още

с тези пари строят безумия като казармените къщи в Поморие - 6 реда брутално еднакви и наблъскани като за дебили

Думата валута е твърде нескопосано закарфичена на тези балони. Може би единственото им предназначение е да скриват като проскси мръсните пари от истинския им произход.

тъпанарите като тебе никой не ви пита