„Истанбулската конвенция е основен приоритет за левите“

Първият вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс е категоричен, че партиите от европейската левица трябва да подкрепят Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - „Истанбулската конвенция е основен приоритет за левите“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако не я ратифицираме??? какво ще ни направят? Ще ни пръднат на прага.

...на леваците!...

И какво ? Излиза , че левите са с обратна резба ! Като са за правата на жените , кой им пречи по държави да си инициират промяна на законите ? Нека това стане с общ и ясно дефиниран призив , а не със съжденията на философ травестит ! И най-важното ! Във всяка държава си има добро законодателство по въпроса , ама няма кой да го прилага. По комунистически ни предлагат това да става с призиви .

от остарял трвестит

Тука няма ляво, няма дясно. Джендър идеолозите са либерали с отклонения, най-вече в половата си ориентация. Разделението е по оста либерали консерватори.

Трябва да има ден на Национален Протест, иначе Борисов ще ни я навре в гърлото тази конвенция. Белия мъж а гръбнака на прогреса. Никой няма интерес той да бъде мачкан освен тези с Анти-Христки философии, представящи дефекти и анормалности за чиста "вода". "Яжте Христовата" храна тя е най-чистата, от храната предлагана в тази конвенция много невинни хора ще страдат сега, а за в бъдеще наши деца и внуци.

Основен приоритет за левите резби.

Европейските леви могат да имат всякаква позиция. Българските леви, си имат своя, която е съобразена с народопсихологията на българина! ЗАТОВА СА ПРАВИ БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕВИ, ЧЕ КОНВЕНЦИЯТА НЕ БИВА ДА СЕ ПРИЕМА И НИКАКВИ ДРУГИ АРГУМЕНТИ НЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ ТОВА! Ясно е, че се оказва всякакъв натиск върху българските леви, за да променят позицията си. Това обаче е неприемливо. НЕПРИЕМЛИВО Е, ЧОВЕК ДА ИМА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОЛА СИ! ТОЕСТ ДА ИМА ПРАВО НА ЛИЧЕН ИЗБОР НА ПОЛА! За това е целият разговор и тук насилието над жените е просто димна завеса. По този въпрос всички български партии са единодушни, че насилието над жените е недопустимо и трябва да се наказва!

ПЕДОФИЛИТЕ са превзели Eвропа и имат лобита навсякъде, нпо-та се грижат да им подсигуряват "необходимото"!

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. : "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.", ами късно е!!!, отново не успяхте да стигнете до финала THE FINAL и да унищожите Cвета, за пореден път вашия хилядолетен враг-Българския Hарод ви разобличава и анатемосва!!! Cега върнете откраднатото от Eвропа и от другите Hароди, които лъжехте и мамехте безнаказано вече цяло хилядолетие, и отидете там където ви е мястото... в Aда! "Xилядолетния ви враг" ви казва : ANATEMA!!!

Домашното насиле над жените. Да, лоша работа и това е безспорен факт. Обаче някой да казва кои са причините за това. Ако премахните причините ще премахнете и насилието. Само че първо трябва да ги знаете. В 90% от случаите е неподредеността на взаимотношенията в семейството.Ето и премер. По природа всяка жена харесва и бива привличана от най-силният и доминиращ мъжкар, демек от лидер. От своя страна за да бъде един мъж такъв той не е склонен някой да му противоречи и характерното при него е бързото взимане на решение което е рискуване в повечето случаи. Е когато изграждаш семейство с такъв мъж трябва да знаеш че той ще решава за всичко включително и неща за твоя живот. Всяко опълчване предполагам се досещате до какво ще доведе. Умните жени създават семейства с кротички здравомислещи интелектуалци които обаче не са доминиращи мъже. Те са отстъпчиви , разумни, бавни във взимането на решения и не особенно решителни. Не обичат да рискуват много. Те са отговорни, грижовни и ви дават както думата така и инициативата понякога за да не влязат в конфликт с вас. При тях е невъзможно да има домашно насилие но пък вие цял живот ще сте недоволни и ще се оглеждате и търсите другия тип. Просто защото това ви е природата.

За всичко което се случва днес са виновни мъжете. Първата световна ...това е ключовият момент. Любовта към водене на войни и безпирното мерене на оная работа. Само че жените останаха без контрол и вместо да ни наблюдават и радват как се "мерят" те взеха че опитаха от "мъжкия живот". А той няма спор си е повече от чудесен. И тя го разбраха веднага. И сега не можеш ги накара да се върнат обратно. Нещото което не разбирам е как може мъж да пее в един хор с жените. Нали знаете има една много стара приказка която още пра-баба казваше...."ние без вас можем все ще намерим начен да се размножоваме, ама вие без нас не можете. Даже няма да има кой сополите да ви избърше". А после разправят че женския пол е по-слабия. Мъжете са по-слабите и ако продалжавате да отстъпвате света няма да има нужда от вас.

ДОБРИ И ЛОШИ ХОРА. СЕГА ОЧЕВИДНО РАЗДЕЛЕНИЕТО Е НА НОРМАЛНИ И ИЗВРАТЕНИ !!!! ОКАЗВА СЕ , ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ПРОСТО СА ЧУДОВИЩА , ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!!! НЕ МОГА ДА ГО ПРИЕМА ПРОСТО ТАКА !!! ВОЙНА ЩЕ БЪДЕ !!! И НЕКА ДА ГО ЗНАЯТ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ !!!!

Когато бях на 20 години и живота все още предстоеше пред мен бях абсолютно убеден че трябва статуквото на патриархалния ред да бъде разрушен, че трябва повече свобода за всички хора заедно със свободната инициатива и че трябва света да стане друг. Свят в който всеки глас да е от значение. Днес след като бъдещето пред мен е значително по-малко отколкото бе някога и живота ми показа почти всички свои нюанси отношението ми към по-горните неща се промени драстично. Първо свободата и свободната воля трябва да бъдат ограничавани по някакъв начин защото хората все още са далеч като развитие на техният разум. Второ - първо са природните закони или още казано божиите закони а после човешките. Човек колкото и да се напъва не може да промени природен закон защото самия той е част от него. Трето - в природата винаги има доминация и в частност при човека. Отново ще спомена за съзнанието което трябва така да е развито че доминиращия да носи в себе си отговорност и загриженост към доминирания. А основен инструмент за това трябва да състраданието и пазеното на всеки човешки жовит. Превръщането на всичко това в инстикт. Днес всички тези конвенции и декларации, човешки закончета и прочие са насилствена интервенция върху човешкото съзнане. А всяка насилствена интервенция е мода и е временно. Да не говорим че води до разделение и конфликти а не обратното. Природата е тази която ни промения. Ние хората и нищо да не правим пак природата ще ни промени такак както тя е определила.

-Какъв е този шум на улицата, Баримор? -Гей парад, сър. -И какво искат? -Еднополова любов, сър. -И кой им забранява, Баримор? -Никой, сър. -Тогава защо шумят? -Пе...си, сър..

Под прикритие на "равнопоставяне на жените", да се предоставят привилегии за обратните.

"Цялата патология да се утвърди за норма, а цялата норма - за патология" Херберт Маркузе, идеолог на идиотията.

Към първият вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс ....това ми прилича на насилие !В едно семейство решенията се вземат чрез диалог !Не желая БСП да бъде част от такова "семейство "и да отстои позицията ,която е единствено правилна .Не преводът ,а оригиналът на документа е важен ...така ,че конвенцията в този и вида не трябва да се ратифицира !

Какъв си ти бе дърт БОКЛУК, че акъл взе да ни даваш?! Този ПОДЧОВЕК е основният защитник на гей-браковете и легализирането им в цяла Европа!!! Изроде долен, да се пържиш в ада дано .... За сведение с понятието "подчовек" описано 1942 г. в брошура, която е преведена на над 12 езика, включително и български - "Подчовекът, това биологически привидно еднакво творение на природата с ръце, крака и някакъв мозък, с очи и уста, въпреки всичко това представлява едно съвсем различно и ужасно създание. Той е грубо копие на човешкото същество, с човекоподобни лицеви черти, но при все това с по-недоразвити морал и съзнание от всяко животно. В това същество бушуват страховити и диви, необуздани страсти, безочлив стремеж към разруха, най-първичните желания, най-грубата вулгарност. Подчовек, или казано другояче едно нищо. Защото не всички, които притежават човешко лице, са равни. Горко на този, който забрави това." - ДЪРТОФЕЛНИКО, НИКОГА НЯМА ДА ПРИЗНАЕМ ПСИХОПОЛОВИТЕ ОТКЛОНЕНИЯ ЗА НЕЩО НОРМАЛНО!!! NO PASARAN!!!

++++++++++++++++++++++++

Като са толкова загрижени за жените да впишат в конвенцията закриването на стрииптиз баровете и проституцията , като ги криминализират, в противен случай тя е лицемерна.

Една кратка справка от медиите: Франс Тимерманс е острието и основният поддръжник на еднополовите бракове в Европа! В качеството си на зам. председател на ЕК многократно, още от 2014г. е настоявал да се приеме Европейска директива за легализиране на гей браковете и да бъдат дадени особени привилегии на хомосексуалистите, под предлог, че те са изолирани от обществото! Та този отявлен агитатор за педераслъка се опитва да ни пробута насила циничната конвенция! Само този факт е достатъчен за запуши устите на всички лъжци, които твърдят, че този пасквил нямал нищо общо с "трети пол"!

АВТОРЪТ НА Т.Н. ДЖЕНДЪР ТЕОРИЯ Е ЛЕСБИЙКА!!! НЯКОЯ СИ БЪТЛЪР! ДА Я ЧУ.МАТА ТРЪШНЕ!

ОПИТВАТ,А НАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ВИНАГИ ДА СЕ ОТБРАНЯВАМЕ! СЕГА СЕ СЕТИХ,КАК СЕ ОПИТАХА ДА НИ ПРОКАРАТ ЗАБРАНА ДА СИ КРЪЩАВАМЕ ДЕЦАТА! НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ ГО?! МИНА И ЗАМИНА НЯКАК СИ..НО СЕ ПИТАМ ДАЛИ ТАЙНИЧКО НЕ Е ЗАЛЕГНАЛО В НЯКОЕ ТАКОВА ДОКУМЕНТЧЕ?!.

И тоя ли тръгна да ни дава акъл. Айде стига. Не знам, но ми се струва че само западняци дават акъл на страните от изток, а обратното въобще не се случва.

Ще стане ли задължително ходенето на гей-прайда, както беше задължително трудещите се да ходят на деветосептемврийски организации?

Споко, преборихме се (уж) със социализма и комунизма, ще се преборим и с ДЖЕНДЪРИЗМА!

Кога реши , че си се преборил.

т.е. манифестации...

В БИТКА СРЕЩУ ЦИОНИЗМА !!! НЯМА ДРУГ ВАРИАНТ !!! ИНАЧЕ НИ ЧАКА МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ !!!

Ще се забрани ли гениталното осакатяване на момчета, във възраст, когато те не разбират за какво става дума, -т.нар сюнет, или обрязване, практикувано от лица без медицинско образование - когато се приеме тази конвенция?

за всеки честен и цивилизован човек, който е против всяко насилие - няма никакво съмнение, че целта на тази конвенция изобщо не е защитата на жените. целта на онези, които подкрепят конвенцията е попълзновението им към децата ни. за тях инцеста и педофилията са ценности, които те не само бранят, а и узаконяват зад гърба на мнозинството. тези попълзновения от психопати към децата ни трябва да бъдат спрени с всички средства! и тук трябва да сме напълно либерални. всеки да избира средствата според своето желание, чувства и роля в обществата.

все пак онези, които нямат деца обичат чуждите, но виждат в тях само сексуален обект. сексуален предмет за задоволяване на психопатните си фантазии. единствената им грижа за децата е да ги омърсят и докарат до същата перверзия, която ги гони тях самите.. по-долнопробни цели за бъдещето на човечеството просто и Сатаната не може да измисли, но левите, зелените, неолиберастите и евреите - могат.

Педерунгелите неумело се правят, че бъркат лявата идеология с лявата резба!!!

Това са синоними.

ИЗКАЗВАНИЯ САМО ПОТВЪРЖДАВАТ,ЧЕ СОЦПАРТИИТЕ,ЗЕЛЕНИТЕ И ВЪОБЩЕ Т.Н. ЛЕВИ ПАРТИИ СА ПРОВОДНИЦИТЕ НА ГЛОБАЛИЗМА И ЦИОНИЗМА! ТЕ ТАКА И СА ЗАМИСЛЕНИ И СЪЗДАДЕНИ ОТ ЦИОНИСТИТЕ!!! ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ,ОПУСТОШИЛА СТРАНАТА ПОД НАСЛОВ"СВОБОДА,РАВЕНСТВО,БРАТСТВО"!

Аз пък мисля, че тези партии са окупирани отвътре от чудовища, точно защото тези партии носят едни от най-хубавите идеи. Нарочно, за да не може човечеството да реализира тези прекрасни неща като социално общество и грижа за природата. Едно време си мислех дали да не вляза в някоя зелена партия, защото много обичам природата. Но когато разбрах, че сред зелените по света са имплантирани терористи, се отказах. Та така, според мен нарочно развалят тези партии и те трябва да се изчистят от боклуци и малоумници на всяка цена!

ВЕДНАГА БУДИ СЪМНЕНИЕ ФАКТЪТ,ЧЕ ЕДНА УЖ ХУМАННА И НАСОЧЕНА КЪМ ЧОВЕКА КОНВЕНЦИЯ, СЕ НАЛАГА С ТОЛКОВА ДИКТАТОРСКИ СРЕДСТВА,СЪС ЗАПЛАХИ,РАЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТ И ПР.! НАЛИ УЖ НЕ БЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА?! ЯСНИ СТЕ МИ ОТКРАЙ ДОКРАЙ!

Всички извращения в съвременния свят идват от ляво.

Истинското лице на левите е джендър.

Да видим как ще гласуват Марешки (той си е продажник и подлога) и ДПС! ДПС-то си трае подозрително, но съм сигурен, че ще си изтъргуват вота, за някоя и друга благинка, която ще им отпусне Буда. Част от депутатите на ГЕРБ обявиха, че няма да подкрепят Конвенцията, а Георги Марков (агент Николай) каза, че ще гласува против. Засега единствените сигурни гласове против тази Конвенция са на БСП и патриотите.

Mарешки вече се обърна и каза че ще гласуват за тази конвениця,а ДПС сигурно също- но засега мълчатмакар че главния мюфитя е против тази конвенция.

БСП взе единствено правилната за нея позиция, да гласува против Конвенцията! Те просто нямат друг избор, защото подкрепят ли този циничен документ на следващите избори няма да имат повече от 10 депутата. В България моралът и разбирането за семейството, като основна опора на обществото са основна християнска ценност, поставяна от православието на челно място. Тук населението няма как да приеме педераслъка и лезбийството за основни ценности, които да бъдат привилегировани, само заради това, че са извратеняци!

Което е поредното доказателство, че БСП не е лява партия, а сбирщина от олигарси

Няма леви ,няма десни тука много ,,гущери,,и трябва да ги вземат,а ,,уж ,,загрижени за жените и децата.Във всяка страна си има действащи закони за насилниците.С и нашите жаби и те искат от тлъстата еврейска баница,въпреки ,че те са ни длъжници ,че сме им ,,спасили живота,,поне нас да ни пощадят да не настояват да я приемеме тази , прокълната конвенция

Така е. У нас няма леви, няма десни. Има само лява ръка, десен джоб" А че БСП-то бяха шампионите на криминалната приватизация е и основата на тяхното забогатяване, с което сега те са най-едрие капиталисти и олигарси!

НАЛАГАТ ЕТИЧНИ И МОРАЛНИ НОРМИ, НЕХАРАКТЕРНИ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД !!!! КАК СА СТИГНАЛИ ДО ТАЗИ АНТИХУМАННА ИДЕЯ ? БОЛЕСТ НА МОЗЪКА , И ТО ЗАРАЗНА !!!! ИЗОЛАТОР ТРЯБВА ЗА ТИЯ БОЛНИ ИНДИВИДИ !!!!

Неистовото желание да ни се натрапва за приемане ИК показва, че сексуалните извратеняци няма да мирясат докато не получат достъп до нашите деца за да ги равращават. Те трябва да бъдат спрени и за целта спешно тряба да се направят поправки в нашата Конститиция. Във форумите изтече информация, е в Швейцария такива промени вече са направени. Спред тях никой няма право да налага сексуално обучение на деца под 12 год. възраст, сексуалното обучение е право и задължение само на родителите на децата, никакви сексуални обучения в детските градини и т.н. Това трябва да направим и ние, час по-скоро, за да ги спрем.

+100

Особено притеснително е че се появи информация в "Гласове", че такива опити вече се правят. Вътрешният министър Радев бил предложил проектозакон под натиска на джендър организации, за ранно сексуално обучение в детските градини и това било спряно от вицепремиера Каракачанов. Вярно ли е това или не никой освен "Гласове" не казва, но за всички нас остава голямото притеснение от такива подобни опити.

според оригналните леви, държавите ще отпаднат СЛЕД победата на социализм или дори комунизма, а във всяка от тях - глобализацията ще бъде социалистическа, тоест обща собственост или кооперативна. Това е напълно логично защото всички ще са братя и т.н. Дали е добра идея или не е - отделен въпрос, но съвременните соц партии правят точно обратното - заличават всичко национално и оставят света на група богаташи. при капиталистическа среда естествено братство няма как да има. това показва, че те са всъщност най-долни и жалки, купени хора без грам достойнство и въобще лъжат хората че са социалисти. и още нещо - оригиналните социалисти НЕ ОТРИЧАТ семейството - има само една публикация на една дама по темата, но мераците и за оригиналност са отрязани бързо вкл. и от ленин.

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖЕН ТОЗИ ИЗВРАТЕН ПАСКВИЛ ? ЗАЩО ? СВЕТЪТ Е ПРЕД ПРАГА НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!! КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ЗАПЛАШВАТ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!!! И ИЗВЕДНАЖ - ЛЕВИТЕ ВОДЯТ БИТКА ЗА ВНЕДРЯВАНЕ ,НАСИЛСТВЕНО, НА ПЕРВЕРЗИЯ !!!!! ЗАЩО ???!!!

А с неолиберализма идва редерастията!

Долна пасмина се левите партии, национални предатели... Да Ви плюя в очите продажници!!!

хапчетата, хапчетата.... !!!! пий ги веднага !!

отиди на лекар бе левичар.... Такива долняри като теб в Европа поддържат третия, четвъртия и т.н. пол...

И Христофор Колумб е бил прибран от индианците, защото го намерили изгубен на брега.. и после всички знаем края на историята. Едно само разбрах - този, който се опита да бърка под юргана на българина, после горчиво съжалява. България е оцеляла 1300 години и без декларации , по скоро въпреки опитите за намеса. Когато ние сме имали държава, господине, вие сте били само супер неизвестно племе, загубено някъде по чужди земи.

В България винаги е имало Матриархат.Жените са на пиадестал.Майката,либето,сестрата са възпяти в песни и стихотворения,да не цитирам,всички знаете.Прекланяме се пред планината,гората,все от женски род - закрилници.Тази ИК не се отнася за България.Ако някой държи на всяка цена за това безумие да даде личен пример.Да му се обучават внуците за джендъри,във властта има такива с внуци.

НЕПРЕМЕННО ДА МИНЕ ТОЗИ ПАСКВИЛ - А ЗАЩО ??? ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЖИЗНЕНО ВАЖНО ДА ПРОБУТАТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА КОНВЕНЦИЯ ?! ЗАЩОТО Е ЗАГОВОР !!! ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ Е ЗАГОВОР ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ИСКОННИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ !!! ПРИЗРАКЪТ НА СОЦИАЛИЗМА ОТНОВО БРОДИ ИЗ ЕВРОПА !!!!!

малко трудно ще ме убедиш, че социализмът е поощрявал разни джендъри

ОТ ДЖЕНДЪРИ !!!!!

Въпрос към господина, представящ се като ЛЯВ? Ако онова създание от Евровизия, на което му развявахте брадата и други НЕЩА в ЕП, ме удари как ме защитавате - като насилие върху жена или като бой между жени? Или обратно, ако съм физически по-силна и му бия едно круше някъде между брадата и зъбките, ще ме съдите ли като насилница върху жена?

Всяко идиотско деяние има филосовско обяснение. Над триста страници конвенция, над сто страници разяснения! Как е?!

Кога левите ги е интересувала националният суверенитет и идентичност на народите??!? Никога! При нас е пресен примерът със искуственото създаване на македонската нация и държава под крилото на Сталин и болшевиките в СССР, у нас и Сърбия, обявяването на т.н. Пиринска македония и опитите за унищожаване на българският елемент в тези земи. Така и сега - интересува ги пак "Световният Интъернационал" под ново име и борбата им за световна "революция" на "трудещите" се, разбирай вече мигранти, третополови, педа.ли, ман.фи и разни други подобни.

Като толкова се грижите за жените и децата защо не влизате в мюсюлманските, тъмнозелените и цигански гета и не се интересувате какво става там. Защо не се интересувате какво става в джамиите? И като гласувате конвенцията как ще разрушите техните традиции като отношение към жените и децата. Защо не подчертахте, че бъдещото поколение се изгражда в здраво семейство между мъж и жена и задължително образование? Защо глобалистите, които в детската градина говорят за безполовите кукли и че децата могат да бъдат и момиченца и момченца, а когато става дума за собствените им деца учат в колежи, където момичета и момчета не могат да влизат в помещенията на другия пол и са с униформи за момичета и момчета? В същото време в САЩ се глобяват университети , в които тоалетните за джендъри били с по-малки размери от мъжките и женските? Вие за малоумници ли ни имате? Или целта е създаване на глобален хаос от объркани същества, с които да си играете алчните и нечовешки игрички. Мислете, че изходът ви е един - или вашите поколения ще живеят в добре охранявани златни клетки или ще бъдат отстреляни в средата, която създавате. Ааа забравих, имате още един изход: заминете с поколенията си в космоса. Имате пари за това НАШЕ УДОВОЛСТВИЕ.

Всички организаций работят срещу нормалният начин на живот. И ако не си търсим правата ще ни смачкат и все още нормалните преобладаваме.А на болните хора сме и ще бъдем толерантни.Престанете и вие ,,нашите управляващи,,да ни унищожавате,стига с тази алчнотия,защото бумеранга ще се върне пре вас,както едно време сте подписали със зелените,сега им,,ядете попарата,,Ако тогава сте си свършили работата,сега няма да ви разнасят по цял свят.Спрете и това да не ни връхлети и не ни будалкайте ,че е задължителна.

...Те търсят изкупителна жертва, като мюсюлманите, исляма, бежанците... И трите са смъртоносно вредни за християнска Европа!!!!!!