Рекорд на ниско доверие на света във водачеството на САЩ

Световното доверие във водачеството на САЩ е паднало до рекордно ниски нива и страната сега е изпреварена от Китай в световното одобрение.

Обратно в новината

Коментари - Рекорд на ниско доверие на света във водачеството на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кога са имали доверие сред нормални хора (не сред зомбезита) тия масови убийци, че изобщо сте ги нарекли водачи? Слепи водачи нали знаете накъде ви водят - в ямата, откъдето излизане няма.

представете си един кенеф в които се изливат отходните тръби на целия свят-това е в момента германия !

Преди неколко дни попитах: Ако дядката МОЖЕ И ДА НЕ Е ИДИОТ то госпожата клинтънова СЪС СИГУРНОСТ Е ИДИОТКА.Освен ако не е верно че еползвала НЕКРИПТИРАН МЕЙЛ.Щото това може да направи само един съвършен идиот-да ползва некриптиран мейл за целите за които госпожата го е ползвала.Представяте ли си колко "любопитни" са били в кремъл да разберат кво ше прави запада ако русия окупира крим-примерно.И каква въздишка на облекчение се е изтръгнала от гърдите им когата са разбрали че запада ше стои и ше гледа сеир...ПРИМЕРНО...хаха И като свържем двата факта за идиотизма на кандидатите за президент на сащ,възниква въпроса:КОЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ НА ЛОКОМОТИВА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДНЕС,ДА БЪДАТ ИЗДИГНАТИ ДВАМА ИДИОТА.В такъв случай този заинтерсования печели винаги независимо кой е избран.И момчета от CIA, превеждайте дословно,няма нужда от творчество.Знам че ме четете.А вие знаете че харесвам америка и американците.И всичко това го казвам със загриженост. Това е.

Так отминава световната слава! римска поговорка. :))

In Trump we trust...

вярно си е това! вече всички държави с надежда са вперили взор в новият водач-россия, и с трепет очакват да ги покани да се присъединят към рф! вече никой не иска зелена карта, щото на мода е червената, според мурзилките де, щото те пък са със жълта книжка!

кви зелени, кви червени карти бе, вие бъзливците само гледате да избягате някъде

мнението на третополовите е известно...

Бавно, но сигурно лавината набира скорост и ще има разместване на пластовете. Предстоят много сложни времена. Всичко някак си се завърта. Германия отново става все по-силна. Остатъчния ЕС неминуемо ще бъде все по- "германски" . Ние сме свикнали да губим войни заедно с германците, дано този път да са поумнели и те и ние. Всъщност за сега световен лидер си остава лихваро-финансовия елит, който в момента определя и това отслабване в позициите на САЩ. Лидерството на този елит обаче също не е вече толкова сигурно и ми се струва, че и той почва опасно да клати лодката...

Проблемът е, тоталното оглупяване на Западният елит и много бързото развитие на Китайския и Руския елит. Щете, нещете - сблъсък в една или друга форма ще има ...

Еми че то,руския елит все на запад кисне

На улицата на която живея няма лидери, нито нужда от такива. Познавам се бегло с комшиите, поздравяваме се, уважаваме се, с удоволствие помагам за дреболии. Няма главна къща, нито шеф, нито някой който да води другите. Светът е едно село с около 200 къщи, някои са в махали. По същия начин както на село, така и в международен план няма нужда от началници и водачи. Има изборна длъжност кмет, но функциите му са протоколни и административни. Концепцията за световно лидерство идва от нахално и инфантилно желание на самовлюбени профани, които са си повярвали че Вселената се върти около тях. Никой не им ще лидерството, дори либерални Франция и Германия се дразнят от натрапничеството им. Светът има много полюси и САЩ са само един от тях.

Да не забравяме, че някой от тези лидери имат едни "големи копчета, и то работещи".

и други преди тях са имали

Преди 1та Световна война не е имало лидер..и преди 2та също...

Само за така наречената "Арабска пролет", финансирана и поддържана от САЩ и техните верни пуделчета от ЕС, по последни данни, са: 1. Убити над 1 400 000 човека. 2. От арабските страни са откраднати нас 900 000 000 000 долара. Нека всеки сам си нарави изводите ...

Вярваме ти,щом ти го казваш

Сега когато отношенията в международната сцена са все по-обтегнати това, че президента на лидера на западният и по-развит свят САЩ е с толкова нисък рейтинг може единствено да влоши още повече нещата.

Цитат: "Световното неодобрение на водачеството на САЩ е достигнало нов рекорд от 43 процента, повече от неодобрението към Русия (36 процента), Китай (30 процента) или Германия (25 процента)." Сигурно доста ще си затворят очите за тази констатация.

Аз го казаха и това, че рейтинга на Тръмп е един от най-ниските в международен план от много време, последваха отново минуси. Видимо русофилите и русофобите слагат максимално минуси на фактическата истина и максимум плюсове на широкотиражираната пропаганда.

Тръмп бил избухлив или имал някакви други лоши качества, защото той беше ПО-ДОБРАТА алтернатива на президентските "избори". Въпросът е, че САЩ не може да предложи нищо добро на света. САЩ е световният агресор и терорист, така че не може да бъде лидер. САЩ достигнаха до нивото на ГЛАВАТАР на мутренска банда, но не и до ЛИДЕР, който трябва разумно да води света в правилната посока. Това са започнали да разбират хората, че САЩ са най-престъпната държава, която някога е съществувала. А колкото до лидерството на Германия, може би това е някакво недомислие. Германия няма много от признаците, които може да я поставят на мястото на световен лидер. Германия е окупирана и васална страна /като нас/, с нещастни политици. Не може държава, в която има около 30 американски бази, и 1 английска /да се знае кой е победителя/, да бъде световен лидер, въпреки голямата и икономика. Не и достигат и още много неща. Все пак най-важният извод е, че хората започват да проумяват, че "империята на злото" в света в света е отвъд океана, и от кого се управлява.

ОК Но САЩ ще изтрепят руснаците до крак - това е хубавото

върху руснаците. Да не би някой руснак да е онодел жена ти? Ако не знаеш какво значи "онодел", ще се досетиш, защото си от умните и интелигентните, като те гледам.

Шило

А и още нещо. Май почва да си личи, кой е "колоса на глинени крака".

СССР беше и се срути!Путин се мъчи доста успешно и вече и Русия е подобен колос на глинени крака!При определени условия и Китай може да се окаже такъв колос,но за разлика от руските китайските лидери са интелигентни,прагматични и целенасочени!

Шило

Щом като Ви харесва позата на щрауса, дерзайте.

Научен, Културен Елит се стреми към Великите Американски ЩАТИ, защото там намират прекрасна среда за творчество и реализация.

Всички перверзници и извратеняци презглава бягат в САЩ.

Как направи тази констатация от с. Ветрен?

Изостанал си с има няма 20 години, Нормалните хора ордавна вече бягат от САЩ. Както Тръмп забеляза правилно, само отрепките на света се натискат да ходят в САЩ.

и къде ходят, ако не е тайна?

Откакто Тръмп започна да обяснява кой може да влиза в САЩ не е така.

това изследване е по скоро похвала :))). на кой му пука какво мислят държавите в 3 ия свят. а и всички знаем как се правят изследвания.

Шило

Знаете ли как се е породило понятието "Държава от третия свят"?

Анкетираните емигранти в САЩ няма да го харесват, милионите в Африка, Латинска Америка и милиярдите в Азия-също, Европа също не го харесва, понеже Тръмп настоява да си плащат за сигурността, цял свят е недоволен, че Тръмп не желае те да са брашнения чувал!

САЩ носят само смърт и разрушение. Винаги е било така и винаги така ще бъде.

Поредната лъжлива новина (fake news) изфабрикувана от мафията на Клинтънови и Сорос! Опитват се с един куршум да утрепят два заека, ама не са отчели, че никой яма да им повярва. От една страна целят да окалят Тръмп, а от друга лекичко пробутват въпиещата лъжа, че 30% от населението на света имали доверие във водачеството на САЩ! Истината обаче е съвсем различна и се опира на сериозни мета анализи и проучвания на стотици социологически агенции, а тя е, че само 6% от световното насление подкрепят политиката на САЩ, докато 82% процента считат американската политика за агресия, терор и намеса във вътрешните работи на други държави! Отбелязваме, че тези резултати запазват стабилност, първите анализи са от времето на Буш старши, а рекорда по омраза към САЩ е постигнат през мандата на Буш младши и войната в Залива.

Тръмпанарите НЕ вярват на факти. Също като Тръмп, ако нещо не им изнася е "фалшива новина", "соросоидна нападка"....Друго си е "алтернативната истина".

Заслужава си го това неодобрение - той ще каже :фалшива новина , руска намеса! Жалка картинка!

Ей, финансовият кръг не оставят индустриалеца Тръмп на мира за да управлява спокойно. Огромен стремеж към властта. А колкото до Китай и САЩ, САЩ пак са на първо място и хората бягат там а не в Китай.

по данни на амиракански айти компании китайски програмисти и инженери от силициевата долина се връщат в Китай -230 000 човека през миналата година са напуснали САЩ.Вярно в САЩ пак отиват наймного имигранти но 97 % от тяхса ниско образовани латиноси и афроараби.

Аз не съм чул някой да е избягал в Китай. А САЩ диктува света.

Моето доверия към Кравария е 0%. Колко по-ниско да стане?

То и акълът ти е нула, но може да го сведеш и под нулата, ако изръсиш още някоя тъпотия.

Твоя акъл е 100%? И аз понякога сънувам, че съм Милиардер, амъъ .....

Скоро Тръмп беше на специализиран медицински преглед. Лекарското заключение е, че бил сравнително подходящ за президент на САЩ

Прегледа е само за физическото състояние.....

САЩ са световен лидер така или иначе и това няма да се промени в близко бъдеще. Защо да имат нужда от нечие одобрение или неодобрение.

Ти къф си бе? Демокрад или прикрит соросоид комунист?

И какво от това? Одобрението на Меркел в Гърция е нулево, но тя е фюрера там и никой не може да го оспорва.

Е и???? На това му викаш "демокрация"????? А пък някои тука ми разправят за някакъв "тоталитаризъм"???? Ха-ха-ха-ха-ха..... още малко и ще излезе, че Бай Тошо е бил най-големия български демократ!!!! Не че няма да си е истина де!

И каква стана тя? Тръмп наистина се оказа троянският кон на Русия. А дали той го осъзнава е съвсем друг и бих казал несъществен детайл.

Айде кравари, згромолясвайте се на бунището на историята, че светът да си отдъхне от вас и зулумите ви ! Като западнете съвсем, ще пия една ракия от кефф !

Тези поръчкови агенции ,които правят тези изследвания ,те и си вярват ! Тръмп бил главния виновник за срива на доверието към Фашистка Америка ..Германия я възприемали ,като световен лидер !??? Тези зомбита наистина нямат връзка с реалноста .

Не виждам защо това да е новина. Начело на самовлюбените САЩ е един самовлюбен шут. Може да е неодобряван, но пък ни разсмива с "туитовете" си.

Такъв талантлив клоун, а токлова ниско доверие. Жалко...

Да бе!Остава и да понярваме на подобни глупости,че коменистически Китай който де факто е фабриката на света или Русия която освен,че е изостанала и свръх корумпирана,но и се води от психопат призидент със шайка криминални пристъпници! Това е пореден руски фейк!Колкото и да лъжат руснаците няма да могат да изместят САЩ от лидерството на света!

Това не беше ли същата агенция, която предвиждаше загуба на ГЕРБ на предишните парламентарни избори паритет на последните президентски? Я да проведем допитването в някоя независима среда, да видим дали пак няма доверие. И да видим от кого идва неговерието - от Европа, азиатските тигри, страните от Британската общност, Латинска Америка... или от разни "asshole" countries?

не е същата агенция, вземи се поинтересувай по въпроса преди години беше станал скандал.

Ааа,ами това е в резултат на "руската пропаганда",бе хора!Те явно са "хакнали" бая народ....

САЩ са слабаци.

Русия и Китай много ясно обявиха, че нямат намерение да се кандидатират за световни лидери. Настояват за многополюсен свят, в който решенията се вземат от всички. Само САЩ все още се изживяват като господарите. Но са вече импотентни.

САЩ след като не можаха да смачкат Русия по времето на пияницата Елцин, позволиха на Китай да стане номер 1 в света, сега ще сърбат попарата и ще реват. Много се бяха надценили, че са най-великите. Закономерно е да се срива водачеството им в света. Липсва им резервен потенциял да станат отнови световен лидер.

Шило

А какво ли ще е след още една година?