Застреляха един от лидерите на косовските сърби

Известният сръбски политик Оливер Иванович е убит в Косовска Митровица.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха един от лидерите на косовските сърби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбите винаги са били известни със подлоста си , зверствата . Във началото на миналия ,век при окупацията на Македония ,техни войски са вършили повече жестокости от башибозуците ,срещу българите ,много им здраве. Най-правилното решени е на И. Костов бе ,че разреши коридор за въздушното пространство на България за да ги бумбандират за да събират акъл,много им здраве....

Това на снимката не е ли росен плевнелиев?

Иванович е извършил военни престъпления срещу косовари. Все някой син ще отмъсти за погубените си родители.

Мангалите в Западните Балкани ,,напират, , и то ..яко!

Че той тоя е мангал? Какъв сърбин?

,Боята,, я има , ама не е!

И двамата сме под соросоидна упойка ,не сме виновни ,за простотийте които пишем ,болни сме

Това е работа на Нова Зеландия. Само тя има интерес в това убийство.

че Нова Зеландия има интерес. Също както и Папуа и Нова Гвинея,:)

Обективният международен съд в Хага със сигурност сега ще докаже че Иванович се е самозастрелял ...

Ми то си го пише в статията -самоубил се е с пет изстрела в тила, като последният бил контролен - с осветен куршум.

Сега,като скочат правоохранителите-"Не само у нас застрелват"

"Сърбия излиза от преговорите с Косово след убийството на Оливер Иванович..."- е сега вече е ясно коя държава стои зад убийството на Иванович! Само тази страна и нейния лидер имат интерес преговорите м/у Сърбия и Косово, а след това м/у Сърбия и ЕС да бъдат прекратени. Подсказвам: плешив е и носи обувки с висок ток!! Скоро негови хора е опитаха да правят преврат в Черна Гора и не успяха, обаче сега им се получи! Очаквайте нови санкции към Империята на любимия ни Жужи!! Защото винаги истината лъсва наяве в един момент!! Жалко-с тази си политика освен, че унищожава Русия, той унищожава и Сърбия!

От кога пък партньора ти е толкова важен че да решава кой кого?

За напускането на преговорите тук е спестена умишлено, защото обяснява много неща и това, че следите на убийците водят на североизток към Мордор. Изпреварихте ме, мислех си абсолютно същото за Черна гора. Само бих добавил и щурма на парламента в Скопие, организиран и извършен от сръбска партия и от ВМРО-ДПМНЕ, като в последствие се доказа и руска връзка. Блядовете са изнервени и допускат все повече грешки.

Виждам, че си наясно с всичко в международната политика, та ми е любопитно, кого застреля онзи, та да натрупа достатъчно бюлетини в урните за Тръмп, а? А изглежда прави и още нещо, щото гледам, не се говори в близко време за отпрезидентяване (да си говорим на български, все пак).

И СЛУЧАЙНО черногорския премиер Буяновиh бе на среща в София с щатския агент Борисов

с троловете на Прокопиев и дръгалефската секта, щото те пък обявиха Борисов за руски агент.

спам,спам,спам,спам,спам!!!!!!!!!!!!

по-добре анализирай хавата в Афганистан или Пакистан, защото ако се съди по именцето ти, изповядваш уики тезата, че напоследък се търси връзка между пущуните и прабългарите в контекста на хипотезата за ирано-арийската принадлежност на последните. От наличните засега данни, такава връзка не се смята за научнодоказана, но етногенетичната връзка на пущуните със съвременните българи е безспорна, доколкото те както и германците и иранците и т.н. са АРИЙСКИ индоевропейски народи. Кръсти се по-добре ариеца - и не разсъждавай за неща, от които не разбираш грам. Всъщност пущуните изповядват исляма, така че е в реда на нещата да симпатизираш на идеята за велико косово и на косоварите. Нямаш идея колко неподготвен се изказваш.

Оливер Иванович беше американски агент и проалбански колаборационист. Продаде се и предаде интересите на косовските сърби в Грачаница и останалите сръбски енклави в Косово. Опитваше се да подрива монолита на събрите и в Митровица, но не би. МУП отдавна му беше вдигнал мерника и бе само въпрос на време това да се случи. Показният му разстрел е за назидание на Рада Трайкович и други косовски двуличници, чиито пари и деца са в САЩ, а те уж служат на сръбската кауза в Косово.

Ми ако е така плюс ти пиша

Запиши се в Съюза на писателите на ,фантастика,,.

На терористите от Косово, НАТО направи държава !

не успя да създаде. Но опитите продължават. Тук таме, се получава.

подари онзи влак на сърбите, нашарен с нацистки лозунги, хоругви и т.н., а те го подкараха към Косово?

са виновни за пладнешката кражба на СРЪБСКА ЗЕМЯ и подаряването и на ислямисти ,които още себият под знамето на ислямска държава ,проклети да са и двамата

Косовски албанци са убийците.хашим тачи отдавна трябваше да е в затвора за търговия с органи на военнопленници сърби.изобщо там нещата няма да се оправят с една независимост.косоварите бягат из цяла Европа където масово ги експулсират зашото са престъпници та дрънкат и си имат държава.корупцията в косово е нормален начин на живот както и търговията с дрога,оръжия и органи.

За съжаление не ги експулсират, водят се като някви полу-бежанци и ги оставят да правят квото си искат

яко е подгонено от рашисткото пасольство и дращи ли дращи срещу Свободния Свят и прославя азиатски варваристан ???

Кой "Свободния Свят"!?!? Косово, Албания или СА!?!

По "право"писа ти, изразяването ти, "мисленето" ти, личи каква мръсна кенефна душица си.

Ти пък на кои от "Свободния свят" си приятел, бе пальош. И ти ли искаш да си силен като "Свободния свят". Па ако намериш една педя свободна на тоя свят - евала ти казвам. БГ слугува на ЕС, ЕС на УС, УС на ФЕД, Ти да не си от тях

Тук някои се опитват да внушат,че косовските главорези са ни по-близки от православните сърби. И се оправдават,разбира се, с историята. Това са вездесъщите соросоиди,врагове на православното християнство.Нека да си припомним,че косовските албанци разрушиха над 200 православни църкви и манастири,някои от които под егидата на ЮНЕСКО.

се изроди в путинославие. Руските тролове го доказвате непрекъснато, доказва го и фактът, че българският патриарх е доносник на ДС, а ДС беше най-верният слуга на КГБ. Руският патриарх е агент на КГБ. Връзката е видима и от слепците. Освен това, от 2014-та, когато започнахте хибридната война срещу нас, та до днес, трябваше отдавна да сте се убедили, че българите не кълвем на религия и славянство. Най-малкото не сме славяни.

А, пък косовските, украинските и саудитските касапи и канибали се възродиха до "светци" на демоНОкрацията.

Къде се редиш с истинските българи! Ние еврогейски мекерета не приемаме ....

Славяните които са живяли на балканите след траките, да не са се изпарили, когато са дошли 100 -200 хиляди прабългари??????

Косоварина МЕХМЕТ ХАЙДИНИ известен като ДАВУТ КАДИРОВСКИ в класация на щатската служба ФБР -ТОП 5 на НАЙ-големите дилъри-ТЪРГОВЦИ на ХЕРОЙН в СВЕТА.Давут Кадировски роднина(братовчед) на турския енергиен министър етнически албанец БЕРАТ АЛБАЙРАК който е ЗЕТ на Реджеп Тайп ЕРДОГАН.Ако българския премиер Борисов е ПРИШИТ към Ердоган значи е пришит и към Косовски-Албанските интереси.Като прибавим че Македонския политик Зоран ЗАЕЕФ също е рода с Косовски (Заееф ес Албански корени а сестра му е женена за виден наркобос Байрактар-глава на Престъпна о-я)нарколордове схемата ЗЕЛЕНА ДЪГА(Баязид II) е почти комплектована

Когато ДОСТаджията Лютви Местан бе застрашен и се скрии в Турското п-во вСофия .От турския град Текирдаг МИТ командирова през Бургас за София ЛИЧНАТА охрана на косоварина Давут Кадировски да ОХРАНЯВА "свещените" телеса на протурския агент Местан

много точно!!!!!

сърбомански предатели да прочетат книгата "Сръбската въоръжена пропаганда" на Светозар Елдъров, та да видят столетните престъпления на рашофилските сърби срещу Българите и България.

Те от САЩ само това умеят - политически убийства и преврати.

Дали сега пък няма да се яви по-знаменит от него сръбски политик? Предстои да видим?

за дестабилизиране на Балканите и саботиране пълната им интеграция в НАТО и ЕС.

Генерал Майкъл Роуз, британски генерал командващ силите на ЮНПРОФОР заяви пред съда в Хага, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени".

лично срещу Него и инициативите Му за приобщаване на западните балкани в общия Ейропейски дом. Кремълския диктатор не може да преживее неимоверното нарастване на авторитета Му, който е на път да го засенчи и да го измести в годишната класация на Форбс за най-влиятелен човек на планетата. Много е отмъстителен кремълския диктатор, но и той и империята на злото няма да устоят пред светлината разпръсквана от обаянието и величието Негови....Поклонете се матряла, поклонете Му се, пред Него, Единствения, Непродажаемия...

Cанитарите...бързо!!!

скрий се бе третополов идиот соросоиден

Каквото и да си говорим, сърбите са за предпочитане пред шиптърите!Югославия беше мултинационална държава с развита търговия и промишленост.Там нямаше поглъщане на държави, а всички имаха автономни права.Докато Албания иска да погълне Косово за да стане "Велика"!Това не трябва да го позволяваме никога!

Тито скъса с чумата на Сталин и СССР, и приобщи страната си към Западния Свят. Милошевич тръгна към русия срещу Запада и резултатът е налице.

Глупости, Милошевич не е тръгвал срещу запада а те тръгнаха срещу него! На запада са му нужни колонии - евтина работна ръка и евтини ресурси! Капиш! И не им трябва силна Югославия със собствена икономика и за това ги разюастиха на малки послушни държавици с марионетни правителства...

чумата се намира във фашингтон и заплашва целия свят!!!

Тия дето изгониха българите от Македония и ги преследваха са за предпочитане така ли? Тия дето забраниха българщината в покрайнините? Много си прост честно.

Ако се сбиеш с брат си, след това с него ли е по добре да се съюзиш или с някой, дето ви бие и двамата?

Западните Балкани да са нестабилни и да се държат далеч от ЕС и НАТО, той е разпоредил убийството. Коментарите на руските тролове го доказват.

Кой има интерес да държи Европа разделена на ЕС и Русия, за да я владее?

Главната ЦЕЛ на САЩ както всички вече знаят е заселването на ЕС със МЮСИЛМАНИ и унищожаване на всичко Християнско.Това се постига като 50-60 години се отглеждат и развъждат араби турци сирийци сев.африканци чрез търговия с ПЕТРОЛни и нефтни продукти .На Балканите се прилага същя план с ШИПТЪРИ -албанци арнаути помаци-босняци тях ги РАЗВЪЖДАТ като им предоставят НАЙ-доходния и БЪРЗ начин за правене на много ПАРИ-НАРКОТИЦИ производство продажба разпостраниние така само за 15-20 години с парите от ДРОГА под закрила наСАЩ албанците са с НАЙ-висок ДЕМОГРАФСКИ прираст карат ферарирата поршета строят къщи на 3 етажа с басейни имат хиляди имоти от Швейцария Хамбург-Германия до Хондурас и Хърватска.Албанците държат 75% от разпостранението на ХЕРОИН вСАЩ 100% от ХЕРОИНАв ЕС 50% от раозпостранението наКОКАИН .Това генерира ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ в кратки срокове които сеобръщат в къщи имоти и блага за увеличаващото се Албанско население което ще изтласква все по БЕДНОТО ибезработно сръбско македонско българско население ище заеме ОПУСТЕЛИТЕим градове исела 1400 празни ДЖАМИИ в РОДОПИТЕ чакат своя звезден час

Подани на Германското Разузнаване държавата КОСОВО е ПОСТРОЕНА от СОРОС с негова подкрепа и парите на ЦРУ -които осигуряват логистичната подкрепа за каналите за НАРКОТИЦИ и правилното им използване по предназначение .1999 год площада в Прищина-Косово пред 100.000 екзалтирани арнаути Хилъри Клинтън изнася надъхана с блеснал поглед на надъхана настървена кучкаи с пяна на уста (НИЕ казва ТЯ ЩЕ изгоним СЛАВЯНИТЕ от Балканите ЩЕ изтласкаме всяко РУСКО влияние на Балканите ЩЕ прекъснем връзката с всичко руско християнско православно на Балканите .ПРАВОСЛАВИЕТО казва Хилъри е нашия НАЙ-ГОЛЯМ враг на Балканите е НУЖНО на власт да ДОЙДЕ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ИСЛЯМ който да властва по тия земи

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Интересно ми е кви българи са тия форумни мишки, които защитават сърбите като сърбите в исторически план винаги са ни го слагали без вазелин когато са имали тази възможност.

А да те питам тогава, защо британците са били против освобождението ни от турско робство?

Научи се да пишеш по темата дребни троле.

А защо са били ЗА Сединението, Русия е била против? И защо когато лобираха и натискаха за освобождението на Сърбия и Гърция през 1829, Русия въобще не се сещаше за Нас и беше против самостоятелната Българска църква, и подкрепяше фанариотите?

А в Америка що бият негрите? Ебати и простите комунистически опорни точки - не ви ли писна 70 години да ги повтаряте.

...защото лорд дизраели много е мразел българите

Мишка си ти. Пишем заради истината, заради това, че утре по същия сценарий може пострадаме и ние и защото лично аз не предпочитам да съм приятел с тези примитивни планински разбойници, прославили се в цяла Европа.

Че кой те кара да си приятел с тоя или оня? И за чий х.й си вреш носа в работите на другите народи и държави.

"Сърби" са го "слагали" на българите, колкото и циганина Ив. Костов е "българин", когато го сложи на сърбите, като не пусна руските, а пусна натовските самолети.

Веднага ти казвам - не става въпрос за сръбската нация, а става въпрос, че запада се опита да изкара сърбите виновни за неща, които не са направили и то само защото виждаха заплаха в бивша Югославия.Там живееха хора от различни нации и религии и нямаха проблеми, докато някой не им ги създаде!Сръбската държава може да не ни е подкрепяла, но ако говорим за сръбския народ нещата са коренно различни...

Нямаха проблеми ли? Нямаха щото с палка Тито вкарваше и словенци, хървати и босненци в затвори и лагери. Видя се колко нямаха проблеми след като след това се стреляха до кръв.

Руснаци са и си защитават сръбските пудели.

Темата за зап.Балкани била "спам" раиш ли, според модератор/ко-то. Че Боко щял да ги оправи с "любов" не с война. Понеже чул, че албанците викали на сърбите "со курец" ше ви биеме.

Сърбия има право да си върне Косово както Русия си върна Крим. Защото де факто НАТО анексира изконно сръбска земя, при това с агресия, която уби хора. Косово никога не е било на никакви косовари, такъв етнос няма, това е американска лабораторна измишльотина, както с укропитеките. Ама нали пустото сърце мангалско на натовската общност не трае, докато не подпали някоя поредна войничка, те от туй живеят...

Поздравления за точния коментар!!

Крим е исконно турска територия и Ердоган ще я върне на Османската империя.

Това е едно от малкото неща в световните дела, което със сигурност няма да се случи никога.

османска империя икога няма да има повече!!! даже и хамериканците поддържат кюрдите...Aнадънмо???

Косово е цираей на Барканите,който трябва да се зиличи. Да се върне на Сърбия,а албанците в Албания.

Ееех да се върне Тито...щеше да ги оправи шиптърите!Жалко че не успяха да ги изгонят от Косово - като искат велика албания да си ходят там!КОСОВО Е СЪРБИЯ!

jingiby

По принцип косоварите избягват да се навират в сръбския анклав в Северно Косово. Да не кажа, че там си е държава в държавата и сърбите имат дефакто автономия. Така, че не е съвсем ясно кой е извършил покушението и поради какви причини. Може да са и шиптарите. Напълно възможно е и това да е уреждане на политически сметки или разчистване на икономически отношения между местните сърби.

Ми кат не им дават Сирия и Украйна, кат не можаха Иран, кат видяха дебелия на Ким, утешително, ще запалят Косово. Ей, тъй за разтуха. Пък и да не стоят цру ептен бездейни, че губят форма.

Тогава натовските фашати оправдаха агресията си с етническо прочистване на косовари. Днес как ще се оправдаят, че техните хора убиха сръбски политик? после ще скимтят набити, както в Донбас и Сирия, обаче нали знаете, че милост Путин няма да им даде. Ще ги изгоним от Балканите и тук ще настъпи мир за 1000 години, както е писано в писанието.

Няма да ме учуди, ако наложат санкции на Русия, по този повод.

Значи НАТО било прочиствало в Косово? Е ти изби рибата. Я да видим колко сръбски главорези ги съдиха в Хага? От пропагандата ви отдавна не става и чеп за зеле.

Фактите сочат, че след военната интервенция на НАТО в Косово сърбите са изгонените. А иначе трибунала в Хага оправда посмъртно Слободан Милошевич - достоен мъж и президент, който беше в килията си от страх и слабост на агресорите.

Ти пък намери аргумент - съдът в Хага. По-добре си трай!

по цял свят мюсулманите са познати като главорези...

Факт е че сърбите са прост народ. Искате доказателства? Погледнете къде отидоха Хърватска и Словения след като се отделиха и къде са сърбите. НО така е като дългата ръка на Путин не ги пуска да се оправят.

Не се нервирай, много са си добре сърбите. Лъжите не винаги ви помагат.

Дебил, Хърватска не е богат,а Словения винаги е била,независимо в коя дъържава е - Австро-Унгария, Югославия.

Сърбия пое безвъзвратно по пътя на самозаличаване. Така както ''няма да прежалят Косово'', така ще изчезнат като държава превзети от албанците..

По- вероятно е говедарника да изчезне, отколкото Сърбия. Няма да ми стигне сайта, да изброя причините, но всеки би се сетил за поне пет.

По-скоро Македония ще е превзета, а след нея на изток коя държава следва? За какво предупреждаваше волния ямболски ездач преди да полегне на Баце?

Благодетелите на човечеството искат да запалят война на Балканите (засега, Украйна и Сирия не им стигат), ясни сигнали и силни знаци неколкократно долитаха откъмто оттатък океана, нов Гаврило Принцип не е проблем да се намери... Малко преди туй беше намерен и Шутът от Банкя. От Източните Балкани.

Конфликтът в Косово скоро няма да бъде разрешен. Косово е една плюнка на картата, но сърбите никога няма да го прежалят. Защото "косовари" - няма. Това са албанци. И не забравяйте, че именно от албания наглосаксонците превозиха с кораби сюлейман, за да се бие с българите през 1877-ма.

те прежалиха Хърватия /там малко ги понабиха/, Словения, Македония, Черна гора, та едно Косово ли, а ги чака и Войводина ???

Нищо не са прежалили. Сърбите имат доста капиталовложения там, дивчо соросов. Единственото, което загубиха, е политическият съюз с тези области - което беше и целта на говедата.

Когато си трол и пишеш по задание, защото ти плащат или си достатъчно глупав, се получават такива коментари. Сърбите никога няма да прежалят Косово - това е историята на Сърбия; така, както за разлика от такива идиоти като теб истинските българи никога не биха прежалили В.Търново или Преслав например. Оснет това там стоически продължават да живеят и се борят за правата си доста сърби и те никога няма да бъдат изоставени от сънародниците си.

Шиптърска история .... С подкрепата на цру/мосад . На Балканите ще ударите на камък , шломци ! Капиш?!

Шиптари и ЦРУ по долни племена в съюз няма и няма.Жалко за всички.

Може да са албанците, руснаците, ИДИЛ, сърбите.......има да гадаете ......

Ни лук сме яли, ни лук сме мисирисъли. Ние не се месим във вътрешните работи на суверенни държави.

Факт е,че Милошевич започна кланетата.

Да - след множество провокации от "умерени" "албански" "опозиционери", пак от СА, като "сирийските".

ФАКТ, и то все повече натрапващ се, е че УСПЯХА в БГ да отгледат безмозъчни, безпаметни за рода си г..оедц а като теб

А русофилски сърбомани като теб, какви родници са?

Нищо не е започвал Милошевич. Той е национален герой. Разпадът на Югославия беше извършен с паричното, военното и политическото управление на задокеанските говеда.

Докажи го! Хората в Косово мечтаят за "Велика Албания" и не се спират пред нищо за да го постигнат!Да бяха изгонили шиптърите от Косово - сега всички в региона щеше да живеем по-добре!

Факт е, че много преди Милошевич да започне "кланетата", сегашният лидер на Косово Хашим Тачи бе обявен за издирване от Интерпол като ТЕРОРИСТ!!!

"След падането на комунизма на Изток единственият наш враг остана Православието", постанови Бжежински през 1989 г. Карл Билд нарече Православието главната заплаха за западната цивилизация, заплаха, по-страшна от исляма, а православните ценности осъди като враждебни на световните ценности.

Майната му на православието!

Най-добре теглят майна тези, които я теглят последни.

Тук вече може да говорим за албанската мафия.

Тук можем да говорим, за албанската мафия, като регионален дистрибутор на глобалната мафия. Паралелно на наркотика и оръжията то базата "Бондстийл".

ей много комунисти в тази България бе...тъпите чугунени глави на комунистите на разбраха че няма вече бай Тошо няма 100 лева заплата , има вече портокали по 89 ст. на Билла, има банани има месо има всичко , един телевизор го купуваш с една заплата а при бай Тошо с 5 заплати ..ей много комунисти има в Бг ужас

Марче, сменяй дрогата, по-зле ще стане

консуматор, това си ти. Сигур секи ден първо земаш промо брошурите и след тичаш като изтървано говедо към търговските вериги да докопаш нещо на далавера, ефтинджос с минал гаранционен срок.

Един телевизор с една заплата, а? :)))

Я изкарай Маро говедата, стига си се шляла из билла!

от косоварите с горещата краварска подкрепа. Той им бъркаше под лъжичката, не се уплаши от набезите на косоварските наркотрафиканти и политически мутри

Не е сигурно. Косовска Митровица е разделен на албанска и сръбска част, като достъпът във всяка една част на представители на другата общност е контролиран от местните. Не вярвам централата на партията на Иванович да е в албанската част на града.

провокации, да се изнасят от Босна и Косово, и да си се прибират в Белградския санджак. С тяхната рашофилщина, това им се пада.

Само ТОЙ - Баце Франкофонина ще оправи Западналите Балкани! Суджуци, пържолки, кИфтенца!

руски салам намирисвам, пак злорусите са стреляли.

Тея доказаха на бат Бойко, че нема оправия в западните балкани.

Косово е гнездо на шиптърсите мафиоти и престъпници. На тази "нация" никога не може да се има доверие и всички събития го показват. Затова и нашите управници трябва да го имат предвид, когато под давлението на задокеанските им покровители и наши началници демонстрират желание за по-тесни връзки. А това за "правата" на българското малцинство, е само прах в очите. Впрочем много е спорно доколко това исторически безспорно българско население вече е с такова самосъзнание и дали към него не се прикачват "етнически българи" с недоказан произход, само за да консумират ползите от българското гражданство. А иначе сърбите в Косово могат да ни служат само за пример със своя стоицизъм.