Александър Балкански: Не казвайте ”циркаджия” просто така

Депутатите в Народното събрание да не сравняват случващото се там и собствените си действия с цирк.

Обратно в новината

Коментари - Александър Балкански: Не казвайте ”циркаджия” просто така | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че цирка е нарицателно от 50 години бе г- н Балкански. Ма нали сега е модерно да се протестира и да се правят подписки и декларации, та и този да се изкаже.

Циркът не е никакво изкуство! Просто бизнес! Гр. Балкански е БИЗНЕСМЕН! А дали е крадливец като депутатите...той си знае! И господ бог

трябва ли,да казваме,др.Балкански?!

Сашо, във счупена стомна вода не можеш събра!

Абсолютно е прав! Тези никога няма да дораснат до нивото на цирка, няма нужда да ги хвалим, наричайки ги циркаджии! Не носят нито радост, нито възхищение каквото носи цирка! Въпросът е, че не остават достатъчно звучни термини...то такова падение не е имало, че да се създадат!

Всеки се обижда когато го сравняват с депутат.

Думата "цирк" има много значения и не е нещо ново да се използва. На английски е същото, предполагам и на повечето езици е така. Реално протеста на г-н Балкански е срещу свободата на словото.

Азъ , кво ви правят руснаците, какво ви правят западняците. Или сте някои, които си нямаме представа какво се случва с Бг, заповядайте, ще ви разведа из града и ще се уверите за много неща, по улиците само ученици и възрастни хора, а всичко над 19 отсъства в малките населени места, както казват мнозина, затова ли ги отгледахме, правят само за себе си, но не мислят за народа на бг, докато западняците първо за народа, техният народ, роден в тяхната държава и накрая за тях си мислят, не че навън е ок всичко, но все пак е много по-добре там, уж сме граждани за европейско развитие на бг... на думи да, но на действие отсъства държавата

А има си я думата ''циркач'' в руския, никъде не е изчезнала-виртуоз или клоун според случая.

Ленче, провери бизнеса и на цирк Балкански. В Хасково, на Кенана, всичко е заграбил, иначе добри хора били ни разказаха. Там проверка, и ако има нещо свиркай, Ленче, а те нека ви плюе Делян Добрев. Нищо лично за Добрев, но нищо през тия години не направи за града. От старите хасковлии. От далече ви напомняме Делянчо...Кръв се е проливало за 8 часов работен ден, не си бил роден, имаме род и от двете страни-и преди 1944, в центъра на града, срещу където се веселите _ОНС, магазини, имаме и такива, които са се борили са справедливост, тракийци са, известни бяха, някои все още са там,

Тоя се притеснява за хляба си и не може да приеме факта, че НС е по-голям цирк от неговия, а и циркаджиите в НС са много по-добри от неговите !!!

Точно пък този ще коментира. Посетих с децата цирка му, баш си е цирк в лошия смисъл на думата. Голяма част от местата не се вижда нищо заради лошо предвидени колони. И в скъпата и в средно скъпата част. Оказа се, че съм на един метър от най-евтината част от където се виждаше по-добре. Прецакване. По-малко от половината номера ставаха за забавление и ми направиха впечатление. Първи номер дискотека, ярки светлинни ефекти и музика - какво общо има с цирка. Животни абсолютен минимум с жалка дресировка. Абсолютно разочарование на фона на скъпите билети.

Правилно говори човека. А моето мнение е, че тия нерези в НС са в мнозинството си престъпници.

Аз лично уважавам цирка и цирковите артисти. Но това не значи, че държавата България не е пълен цирк!

Човека си хаби думите, това става ясно след вашият коментар. Прост народ- слаба държава.

Тоя убавец да не си хаби думите и да не се обижда толкова айде,големия искуствовед Балкански и всичките му подъжници.. Да вземе да погледне компонентите акробати /дресиран човек/, клоуни, фокусници, жонгльори и дресирани животни и т.н И И И латинската дума циркус, какво означава.Да направи съпоставка на компонентите в живота извън кръга и влизащите в кръга,който предоставя забавление за тези ,които ги гледат.ЦИРК-ЗАБАВЛЕНИЕ няма значение къде е Цирка.

И ти ли господине плачеш за бюджет? Изхвърлили са ви от културата? Излизай на улицата! Протест! Оставка! Искай пари! После да не се чуди народът защо има черна икономика. Между другото цирковете са на собствена издръжка и са достойни за уважение.

Ако искам да гледам цирково изкуство отивам на цирк. Ако искам да гледам и слушам простотии ще отида в народното с.

Циркаджията вика не ме обиждай с циркаджия.Има нужда от лекар тоя човек.

Прав е човеко, цирка все пак е изкуство, а не само клоуни. Пък и парламентаристите да го използват си е направо пародия.

В Хасково БАЛКАНСКИ е най-заможният в града, не живеем там, но всичко е негово, приватизирано на Кенана, питайте Григор Димитров, майката, бащата на Григорчо. Дали му са чисти доходите тук да каже дс, да си богат е хубаво нещо, ха дано са му не под масата доходите му... от кои е, за да продължим, от герб синььото комунистическо или от червеното бкп, бсп, а май е от първите, много богат, от нерде е този балкански, от хасково или от други околии на света хахахаа

Този Балкански и Онзи Балкански имат ли нещо общо?

... ганю, ли?..

От синдиката на жриците на любовта, са поискали забрана на думата "бардак" в нс.Те са се мотивирали с нежеланието им, най-древната професия, да се идентифицира с нещо толкова долно, антибългарско, античовешко, антихристиянско, престъпно и опасно, като днешната "българска" политика на геноцид и унищожение, на която и самите жрици са жертви.

Прав е Балкански да се възмущава. Прави ще бъдат и свинете и нещастните хора ако скочат да протестират по същия повод. И изведнъж ще се окаже, че нямаме достатъчно силни думи, с които да наричаме онези престъпни субекти в парламента. Призовавам всички да дадат предложения.

Сега освен "цигани" да те е страх да кажеш и "циркаджии"!

Когато определяхме като циркаджии депутатите, имахме в предвид клоуни, макар на всички да е ясна разликата между клоун и шут. Извинявам се на всички клоуни, хора с висок артистизъм и красиво чувство за хумор! В НС е пълно с шутове, готови да застанат на челна стойка, за да се харесат на владетеля. даже и в тази роля са слаби обаче, защото шутът все пак може да каже мнението си като шега, а те...

Прав е човекът! Циркът е изкуство! Герберастите и лъжепатриотите в НС са по-скоро маймуни, дресирани от Козяк!