ДПС: БСП няма култура в опозиция, няма и да управлява

Ще подкрепим вота, ще гласуваме против правителството, обаче с нашите мотиви, заяви Йордан Цонев от ДПС и атакува БСП, че нямат коалиционна култура на опозиция.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: БСП няма култура в опозиция, няма и да управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се видя истината за ДаПаСа ,че са патерици на ГРОБ и управляват заедно.

Ква "коалиционна култура" ве, сюргюнли ибрикчи?!!!:))))) ....не чу ли бре пезевенк, че Нинова още презмарт м.г каза----трети път БСП с ДПС ---НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА!!! ...Извади си Догановия уй от ушите!:))))))

се съглася с бат Данчо!!!!

Данчо Ментата се е развихрил да обяснява що е то коалиционна култура , как се забива нож в гърба на партньора ......и най-вече как се поддържа корупцията с всички средства и форми, защото тя храни и ордата от ГЕРБ и башибузука от ДПС!Шарлатаните на Доган си пазят фирмените кръгове!

Абе Данчо, абе Мента, абе душа, едно време като яздехте бСП-то не си спомням да сте се оплаквали от коалиционната им култура.

Ашконсум бе данчо ага!

Тройната коалиция: 7 процента растеж на икономика за 2007ма, двойно на герберския растеж сега. 51во място по свобода на слово за 2007ма. Сега сме 109ти. Само голи факти и нищо лично. БСП ни вкара у ЕС, а герб ни вкара у гроба. Раждаемост - Станишев поема на 70 000 деца и издава за 4 години на 80 000 деца годишно. Това е излизане от демографски колапс реално. Бойко поема 2009та на 80 000 деца и издава 2018та на 62 до 63 000. Рекорд за чужди инвестиции - Станишев, май бяха към 9 милиарда евро годишно. Сега герб за 3 мандата няма толкова ако махнем еврофондовете. Имаме статистика. Вие г-н Цонев сте част от онова управление, което при всичките кусури беше далеч по-добро като голи данни. Не казвам като морал и честност естествено. А помислете какво искате в ДПС.

Нямат "култура". Нямат депесарската "култура" на продажничество, на предателство към България и на служене на чужди интереси. "Огромна " куктура е необходима, за да бъде политическа "проститутка" , да се скача от партия в партия и да си дава ... да го подрежат като данчо ментата.

Данчо Ментата , всичко е Менте в ДПС ! А техния лидер е за Карлуково ! Този Ментраджия и КТБ , фалира със поставения от ДПС за управител БНБ , Иван Искров и помагаха на Гробарите да крадат и правят Афери ! Турската партия в България е пета колона на Турция , нашите възрожденци не са били далновидни като са ги оставили да живеят в България , трябвало е веднага да ги изгонят както те са направили с Българите от Одринска Тракия !

Браво фотографе!!! Хванал си ДПС подлогата в момента на изтърване на ибрика.

Даа, въпреки че БСП нямат коалиционна култура на опозиция, ДПС не се отрича от своите създатели и ще подкрепи вота против правителството: "... - Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов. По това време аз бях не само секретар на ЦИК, но и председател на Софийски градски съд, в чието фирмено отделение е направена тази регистрация. Знаех, че няколко дни преди срока за заявяване на участие в избори за ВНС това движение не бе регистрирано и обърнах внимание на тогавашния ръководител на фирменото отделение Илия Кокинов да направи проверка, има ли то някаква етническа особеност, тъй като Конституцията забранява регистрирането на партии на религиозна и етническа основа... Един ден, когато се върнах от заседание на комисията, се оказа, че той е издал решение и че регистрацията е направена по нареждане "отгоре", от кабинета на Луканов...." Из интервю с бившия премиер Д.Попов, публикувано в blife eu под заглавието "Как САЩ създаде БСП". Ама те, тия, във всичко се подкрепят! Във всичко, що е против българския народ: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

Ментата е културен. Пише закони, смята пари.. Това са нашите управляващи.

Сеа ДПС-то опозиция ли е баш , или ''стани да седнем'' , бе Цонев?

....умен ход за 100% дебили,... накрая пак заедно ще гласуват против правителството!

Така и иначе , както се изразяват остриетата на ГЕРБ , ще поясня - тъпи, ''аритметично'' вотът няма да мине , та това предвид обществените настроения и самото курвенско , извинете по-точна дума не ми е позната, поведение на ДПС , ходът е правилен от политическа гледна точка. Е две добрини няма , губи се масовостта.

Пак почват да ядат лайна. Винаги ,когато трябва да са против герб се разяждат.Имат голям апетит. Вие сте от този ,който дава парите и сте вечния балансьор. Мръсни гадове ,особено този еничар Данчо ментата-пръв царевичар по плажовете.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ГОСПОЖО НИНОВА! А на ДПС много им здраве от Татяна Дончева и Георги Първанов!

"Умен ход на БСП"..... КАКТО ВИНАГИ.Ама представете си 80% дебили в България не ги припознавали ей.

ама не ти се получава.

новата 2018 г. /може и последна/ на председателката на БСП - Курни Нинова .Щом и ДПС-то я оплюха,какво остава за вътрешната опозиция,която дебене да я.... .На проклета,заядлива,злобна жена и...дявола не може да им помогне.

Данчо, туй БСП-то по-големи менти от теб, конкуренцията в това отношение е много голяма.

Умен ход на БСП. С Радев показаха, че поемат по нов път, сега затвърждават тази си позиция.

почна да фърля къчове....към БСП. Мента...Нинова е майка на математик... съобразявай се с умствените и качества. Отряза ви като кисела краставица и не и пука ...щото ни с контрабанда се занимава,нито има офшорки. Айде оправяте си порциите с Баце!

Защото вие говорите едно, а правите друго. Два пъти се опариха с вас и по-добре каквото правят да си го правят сами, нищо че няма да има резултат.

Станишев и Местан се разцелуваха на Орлов мост и доказаха,че БСП и ДПС са едно цяло.

тя ще ги навре където им е мястото.

Турчелята продават майка си и баща си за кокала. Далеч от ДПС. Ментата удобна изтривалка. На софрата чоджум.

Тежко на тия, на които ДПС е съюзник. За тия само изолация.

Действията на Бсп/бкп са буквално грозни. За комунистите това е класова борба и всички методи са добри за постигане на целите.вместо да се хванем ръка за ръка всички българи за да успеем с тежката задача европредседателството то са протести,вотове на недоверие,убийства.отвратително е.не виждам срам, чувство за вина след 40 години диктатура в БСП.само лакомия за власт.даже доган смята управлението на Борисов за стабилно.тук не говорим за това мутра ли е или не,прост или умен.въпроса е дали ще се самоусерем или не.каква представа ще дадем на Европа за себе си като народ.явно това ни е орисията.

уСРАЛ си се по рождение.

Stanko, келеш гербрски, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

И БСП и ГЕРБ се командват от ДПС и са пределно наясно това колко дразни хората. За това го играят, все едно нямат нищо общо. Който иска, да вярва.

ДПС е тумор в българския политически живот. Потенциални предатели, а не им се изпълни нещо почват да играят с турската карта. Водачите на ДПС включително и този боклук до един са за затвора за икономически престъпления и обръчи.

Не само опозиционна, но и доста други култури ни липсват.

Ами така си кажете ,че играете с герб , че сте им негласни коалиционни партньори !

ДПС МНОГО ИЗОЛИРАНИ ШАШ

....е най-обикновен семеен скандал, но накрая булчето бесепето пак ще полегне на ДПС, така де корни ходи, къде ходи накрая пак се връща при резаният!!!

за кой ли,път?!

РИТНАХА ГИ В ЗАДНИКА ВСИЧКИТЕ- СЕГА СЕ ПИШАТ УМНИ...

БСП какво, научиха се че трябва да поддържат дистанция от ДПС ли, не мога да повярвам. Истинско чудо е, че оцеляха, след двете управления с ДПС. може би опитващите се да я заменят нови образувания са от бивши провалили се политици на БСП.

Нинова ви побърка с непознати вам ходове. Това ме обнадеждава относно нея.

свинята,бе-цървули ли,ще правиш от нея, или ...пръжки?

Че носим на Простото пури в затвора. Он мноо обича пури.

Ми, Мента, ти кво очакваше? Като настоявате заедно и в хор с Бостан Банкялъ паша за европейското включване на Турция? КурНи и без това прави достатъчно простотии, та да губи електорат и от съюз с вас.

ГЕРБ и ОП са най малкото зло за България и за това ще си изкарат пълен управленски мандат.

на Ердоган....не го ли усещаш?

Че че , докато Босчето има от нашите парички да раздава на недоволните и да ги усмирява. Да си купува рахатлъка.

Учудва ме поведението на Корнелия Нинова. Как не може да проумее една проста истина. Даже бсп да вземе властта един ден то всичко мръсотии, които сътворяват днес ще им се върнат в пъти повече. Болшинството от хората още не са забравили вредите от тяхното управление в лицето на Станишев и Орешарски. Реакцията на евентуални провали в бъдеще ще е огромна. На червените злобари и най-вече на Нинова много бързо ще им се стъжни. Още се помнят шествията срещу правителството на Орешарски след издънката с Пеевски.

И какви са вредите, че увеличиха за един мандат пенсиите с 60%, спряха имигрантите, построиха гранична ограда, с която се хвали Борисов на чужденците, защото построената по негово време (вече 10 години) е пълна скръб, да же естественият прираст на населението се е увеличил при тях. Ако не даваха с лекота областни управители на ДПС, нямаше да загубят, но те следваха политиката на НДСВ и бяха на път да свършат като тях. Но БСП не е лидерска партия и затова оцеля, за разлика от СДС на Костов, НДСВ на Симеон, така ще бъде и с ГЕРБ на Борисов.

Ментичке, не търси под вола телето, ами се преговори речта на султаня Доганя - той заръки ви даде, вие сте там да изпълнявате;)

Да вряктнат, да крякнат , да ги чуят дебилите. Няма как който и да е българин с повече от 3 мозъчни гънки да вярва на БСП и ДПС.Факт.

Доган що рече бе Цонев , та за коалиционна култура на опозиция ми дърдориш ?!

Доган се намеси и ви се дръпна гов..то, а може и Ердоган да е бил, а с гласа на Доган да е говорил. Все тая. Поставихте се в изолация и сега сте лесна плячка за Борисов. БСП знаят много добре, че сега е време за солова акция.

Те са си нърви приятели и до сега.... нали без техните гласове Герб са за мустака. Само прилайваха....про форма...иначе Герб и ДПС са си биз бизе!

сега няма да получат много от Борисов, а те на малко не кандисват. Точно дослук с БСП вдига цената на ДПС, а сега дослук няма и ..... мука ти казвам. Те затова нападат БСП.

С този фатмак с 2 мозъчни клетки който да назначава служебно правителство.. Направо да напускаме ЕС и да кандидатстваме за Евразия ... слагайте минусите във форума и нулите в номинала ...

Мислех,че ще гласуват каквото нареди Ердоган, а не Доган.

управляващ и му пречи културата на опозицията....хахахаха....

Единствената култура, която на куца на БСП е личната финансова. Но и там здраво простеят - да те хванат със сакове долари, при положение, че контролираш банковата система е жалко.

Виж Тиквата - пълен професионалист. Кражби за милиарди, без нито един хванат сак с долари. Всичко изпрано културно и набутано по офшорките. Е, американските посланици (2-ма поред) пишат, че е мутра и се занимава с престъпления, но... всичко е точно.

Психологически портрет ишчеш , или този път направо на психиатър ще ходиш?