15 електромобила возят делегати за европредседателството

Над 10 000 души ще се възползват от електрическите автомобили, предвидени за превозване на делегати по време на българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - 15 електромобила возят делегати за европредседателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тия ЕвроГейци ще вземе да им хареса тук и ще искат да останат. И без това скоро ще станат малцинство в собствените си държави. Основание - Истамбулската конвенция. `Щото мюсюлманите не им признават нито биологичния, нито социалния пол.

България се състои само от един град и това е София. Имам чувството, че държавата ни живее 10-15 г. назад от София. Който от провинцията успее да стигне там, не се връща вече. Накрая ще останем столицата и още 4-5 мъждукащи града - Пловдив, Варна, Русе, Бургас и Ст. Загора.

втасала мара на ел.мобил се кацила. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да ами асансиорите които водят до паркинга на терминал 2 работят ли, защото ни лапми ни асансиори , мирише на тоалетна нещо страшно ...о неразумни уродееееее защо се срамуваш да се наречеш евро-пърдел които цапа маже плеска и оплаква . столична оправа да да пръдне по два пъти защото ако потрети може да се осере .

АсансЬОр!!!

Ееехх,дано тия електрички,дадат ,,на късо" и им се вдигне ампеража до ниво,което да изпържи мазните,лакоми еврогейски задници и замирише на свинско печено от Т2 ,през бул ,,Брюксел",та чак до ,,Факултето"...

Да минат с електромобилчетата през гетото до летището,да видят колко еко е тиквата и простите му лизачи

Щели да се ВЪЗПОЛЗВАТ 10 хиляди души. Според мен ще ги возаят. Нека да са 12 000 души, че по-лесно се смята. За 6 месеца по 20 работни дни са 120 дни. На ден са по 100 курса. Събират 50 души с един автобус, карат ги на работа и после ги връщат. За какво да купуват автомобили, да плащат на 15 шофьора и т.н.

Аве те като видят кюмюрджииската пушилка у софииско че избегат със сите електротабуретки!хахахах

С тия талиги ли ще ги возят - хахахах! Поне да бяха Tesla и да приличат на нещо! Така им се пада на тия идиоти!

A .. Теслата колко струва, бе ИДИОТ?

Tesla 3 струва 35$. И не се продава в BG. Рендето е 61 000лв. Направи си справка в двата сайта.

Да ги направят по две за лев та да опазим планетата от замърсяване.Това ми е предложението.Навсякъде..!

ВСЕКИ АВТОМОБИЛ Е КУПЕН ЗА ТЕГЛОТО МУ В ЗЛАТО :)) ... ОТ ФИРМА НА СИК С ЕВРОФОНДОВЕ :))

Електромобилите са удивително по-тежки от останалите. Този бръмбъзък е 1400кг. празен.

Е , НЕ ВСИЧКИ ПАРИ СА ЗА СИК - 25% ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ - 25% ЗА БАЙ ЮНКЕРА ... В ЕВРОПА НИКОЙ НЕ БАЧКА ЗА МЕРСИ: ))

"15 електромобила возят делегати за европредседателството"-Таня, Таня...учила ли си някога Български език и неговата граматика (в частност, времената)?

61 000лв.

Е защо френски автомобили след като можеше да докарат рикшите от Шанз-Елизе

то и дондукаов и шанез елизе са с паваж ама...нали се сяташ а смехурко

Идеята е друга. В тези автомобили няма нищо българско, дори банката зад тях с френска. И понеже франсетата ревяха срещу българските шофьори сега си набутаха френски автомобили следващите 6 месеца. Относно Шанз-Елизе. Там е пълно с рикши с които ги дърпат български мангали. Та най-българско щеше да е тях да ги командироват временно в България.

Достатъчно е да се разходи един служител до кв. Христо Ботев, да заяви "Магистралата е Ваша" и ще навлезат поне 500 екологични каруци. Ползи много- вреди няма, освен... да... а/ Никога бюрократите не са се возили на нещо с животинска тяга. Ще бъдат не само впечатлени, но и направо втрещени до такава степен, че няма да са в състояние да си прочетат предварително написаните речи. Тогава нашите ще "блеснат" с откровените си тъпни. б/ "Цариградско шосе" ще се запуши, разбира се, но кой няма да е доволен? Недоволни ще има! Например бременни майки от Младост 1234..16 и с право, но какво да се прави?! Каква е стойността на 2-3 неродени бебета, спрямо възможността да получим безплатни памперси, хигиенични кърпички, тоалетна хартия? Смешно никаква, естествено! А, похвала от Световния Ромски съвет на махараджите и мешеретата? А, похвала от Тръмп и Путин? А, целувка от Меркел? Безценно!

Те така в началото на 80-те години на миналия век внесоха МАЗДа за висше разхождащите се в България. Народа чакаше по 15 години за ЛАДА, а "миропомазаните" за западни без ред. Кои "другари" след юни ще яхнат тези електромобилчета за без пари ? Как кои ? Новите/стари партийни мекерета.

Ти закого искаш да са? За такива като тебе ли? Лузъри, и преди, и сега!

Нали там на запад, министри, депутати и други служители ходели на работа с градски транспорт и с велосипеди! Защо не покажат как става това?

Бре какви хубави дебели кабели. Хасане , впрягай коня, довечера сме там. А бе Хасане къде е тая водонапорна кула?

Нали там на запад, министри, депутати и други служители ходели на работа с градски транспорт и с велосипеди! Защо не покажат как става това?

Нали там на запад, министри, депутати и други служители ходели на работа с градски транспорт и с велосипеди! Защо не покажат как става това?

15 автомобили за 10 000 европейски играчи ? ПО 15 ли ще ги качват в кола или 9000 ще бягат след колите за здраве ?

10 хил. няма да дойдат за 1 ден. сещаш ли се ? те ще ни посетят за 6 месеца. от тези 10 хил. ще има една паплач , която ще е "по-равна/специална" от другите. те ще се движат с други бронирани (евентуално) автомобили. понеже без тях ще видим края на света :-), много ценни са

Дори и аз се сещам, но ти умножи 15 автомобила на 150 дни и виж какво се получава.

да им излезнат по 15 цирея на задниците за да не могат да седнат в електромобилите.

А след Председателството освен от зарядните колонки ще може ли народа се възползва и от самите автомобили дето са ги платили с данъците си, или ще ги удря 220 волтов ток - хахахахх

добре де , за еврогейовете може да има автомобили , а за нас - не. защо и на нас не предоставят такива автомобили ? в замяна ще им дадем безвъзмездно нашите. от гейовете няма да получат нищо, а ние ще получим от тях един по-дебел.

Ток да ги друсне!

800 волта, прав.

..... хвърляне на пари на вятъра...., хора гладни, полиция стачкува, беднотия, електро автомобили......

Ако бяха лади щеше да си щастлив, нали?

европИдал гейберастки!

"Министър Лиляна Павлова отбеляза, че електромобилите са важни за опазване на околната среда" Докато ломските печки на гуми и чанти чистят въздуха...

Не съм висшист журналист с оценка пет или шест по Б.Е.Л. и питам някой висшист да ми обясни какво означава на български думата трансфер . По възможност да е някой журналист или с публична администрация или филология . Ето какво е написано в статията - . . . колите ще осигуряват ежедневни трансфери . . . Ми не разбирам бе , помагайте . Също както казват трафик , или глобалния свят , или релаксиращо отпускане , или комуникиране , регион , таргетна група , миксер , муниципал , бакалавър , принципал и още знам . Ама все думи на висшисти с университетско образование или УНСС . . . . Не хейтвайте , лайквайте ! Ааа ,знам че знаете .

в десетката ги уцели! Браво!

Ето помощ и съжалявам не е пълна-няма място от простотии. 1.Трансфер- пари от България към Кайманите, но може и да бъде и от Истанбул към Хасково или в други посоки 2. Трафик- Нагъчкване на каруци, елмобили, соцмобили и стари западни таралясници по Цариградско шосе/бивш бул. Ленин/ 3. Таргетна група- това е група от мишени, в които се целиш и по-скромното ми мнение, те следва да се отсрелват незабавно, а не да се чакат годините да минат.... Следващите т. 4 и т.5 са неразривно свързани с т.3 , така че се върни и я прочети пак. 4. Муниципал- Кметство, но може и да се разбира и като склад за муниции, както и като нещо което може да гръмне всеки момент. 5. Принципал- Този, който държи /временно, но с наше съгласие/ всички от вида на т.4 и други под свой контрол. Тебе също! Ако нещо не си разбрал, върни се на т.3, почни отново, а ако ти писне - КУПИ СИ тълковен речник и ГЛАСУВАЙ за, който си щеш :)

Майната му на електроавтомобилите На тях им трябват електро вибратори на европедалите

Какви електромобили, какви 5 лева, трябваше да поканите цаганорите от Факултета, Столипиново, Максуда с каручките нашарени и гиздавите кончета да извозват евроелита - хем еко, хем етно, хем глобално-толерантно и ароматно.

И 4Х4

Искам да видя Лилето в един от тях ! Да му стопи батерията...!

1. да ни обезщетят наглите от белгия ,като ни върнат парите от загубите по затвариянето на аец козлодуи блоковете . 2. да ни обезщетят за елиминирането на южен поток . 3. да сравният цените на тока и заплатите тук и там . мамето ви проклето крадливо еврогеискооооо !!!

Чистите електромобили нямат бъдеще. По много причини, коментирали сме ги много пъти. Но хибридите имат, и то голямо, бъдеще. Съчетание от автономността на ДВГ и отличните тягови характеристики на електродвигателя.

имат братва ... я прочети малко за новите разработени суперкондензатори GRAPHEN и тогава дрънкаи глупости .

в Испания съм в Испания съм....и разбрах че Никола Тесла е бил много умен човек затова е живял дълго....

Смех в залата. Както каза колега преди мен като усетят изгорелите пластмаси и гуми от мааа.аалата ща гледат да бегат по-бързо от електромобола :)))

10 хиляди човека с 16 електроавтомобила, 240 депутати с десетки служебни автомобили (не електро) ?????

Като са с електромобил, за какво им е специален знак към метростанцията? За една прЕятелка питам...

А дали свързахте метростанцията с летището с топла връзка?!?!?!?

ХАХАХАХ опазване на околната среда с 15 автомобила. Пълна подигравка, махалата до летището бълва отрови тия с 15 автомобила се скъсаха да се хвалят. Само дето чиновниците като кацнат тука и усетят смрадта файда от старанието да замажат истината...

А кой ще ни опази от тая напаст Лиляна Павлова,от нея нямаме никаква нужда.Дайте и една стоп палка да надочва пристигащите на летището,поне нещо ще върши.

За тях се намират пари, па за нас - НЕ!!!!

Явно гузните управляващи искат да излъжат еврочиновниците, че България работи за въвеждане на електромобили и намаляване на мръсния въздух. На практика обаче нито един електромобил не е купен за миналата година. Докато другите държави подпомагат купуването на електромобили, нашите ганьовци дават милиарди за безмислен стиропор, най-скъп в света.

Натегачеството е голяма работа. Мене ми е интересно защо никой не коментира как ще изглеждат бъдещите електрически зарядни сгради. Тия електромобили трябва да се зареждат по-често, примерно 2 пъти по-малко разстояние изминато с едно зареждане, и доста по-дълго време от една бензинова кола, примерно два часа, което е 24 пъти повече време от едно зареждане с бензин. Значи моята проста математика прави една такава бъдеща електрозарядна станция да е 48 пъти по-голяма от сегашните бензиностанции. Къде ще ги поместят такива огромни сгради по София?

Зарядните станции трябва да се разположат на паркингите на бизнес сградите, моловете, платените и безплатните паркингите, местата са почивка на магистралите. В жилищните сгради - паркинги и гаражи директно на 220V.

то и през 1980 г всеки трябваше да има своя кола

Кои спечели тая концесия с тия еко коли яката работа на терминалчето

Ако не друго, поне на лицемерие ни научиха нашите европейски партньори.

Все едно електричеството се произвежда само от Слънцето. Давайте им го на тази цена, която се получава, когато се извади зелената енергия от кошницата и се преобразува към цялото!

10000 души за 180 дни - по 55.555 човека на ден в ч5 автомобила :)

павел езекиев е мръсник и мовеник!

Живее много добре у БГ!!!