Мистерия около шесторния разстрел в Нови Искър (обновена)

Полицията още не е открила оръжието, с което цяло семейство беше застреляно в Нови Искър но издирваната жена беше открита също мъртва. Мотивите остават неясни.

Обратно в новината

Коментари - Мистерия около шесторния разстрел в Нови Искър (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен това го е направил някакъв психопат съсед или техен познат, с когото са били в конфликт или нещо е бил засегнат от мъжа или жената. Едва ли са поръчани от мафията или нещо по сложно. Това са съвсем обикновенни хора , къде включвате мафии , ддс-та и т.н. Това е работа на някакъв психопат от Нови искър. лошото е че още е на свобода.

А ти си мислиш, че поръчаните от мафията са извънземни или политици? Точно обратното е. "Необикновените" хора са поръчители, а обикновените са жертви. Масовото убийство на цяло семейство, само по себе си, е нещо необикновено.

Нали на практика това е село. Не ми казвайте, че никой нищо не е видял и не е забелязал.

Подобна касапница няма кой да извърши в България. Българските килъри трепят с точна стрелба и никога не съм чел да са убити случайни хора, покрай мишените им. Според мен това са убийци от чужбина и става дума за наркотрафик или нещо друго голямо. Никой не трепе ей така 6 души, сред които деца навръх Нова Година.

Може да е така, може и да не е. Когато човек търси, трябва да допуска всичко.

Готово! Съгласен съм с логиката на разсъжденията! Само че, сега следват куп въпроси на които, все някой трябва да отговори. Като например: Това в държавата България ли става? Защо се случва? Защо е възможно да се случва? Това изолиран случай ли е, или е един от поредицата такива през последните години, макар и не с толкова много жертви? Какво правят управляващите през последните години и защо стана възможно това да се случва? Кой ще отговаря за това?Ако се окаже, че това е дело на един човек, ще продължаваме ли да твърдим, че смъртното наказание е нехуманно и няма място в България?

Много работа му се събра на Цацаров. първо убиха НАП-аджията в центъра на София, а сега и тези в нови Искър. Сега ще трябва да се обяснява, защо нищо не е разкрито.

Перо, сакам да мислим, че он те това си работи Цацарката-да обяснява.

Така си е. Той само това работи. Нали всичко трябва да се потулва, че имат др. по-важни задачи .

Има снимка на сина със сериозно оръжие (във Фейсбук). Баща и син са били много притеснени от нещо на връх Нова година, казаха го по телевизията. Дали не са търгували нелегално с оръжие?

Не съм чул да са казали, че били притеснени в новогодишната нощ. Къде и какво са казали?

По телевизията казаха, че на 30 или 31 декември (не помня точно) бащата се обадил по телефона на сина си в психиатрията, в която младежът работи. Бащата бил много притеснен и казал на сина си веднага да дойде. Младежът също се притеснил и казал на колегите си: "Ако до няколко часа не се върна, не ме чакайте изобщо." Тръгнал към баща си и повече не се върнал. Може би братът на бащата знае от какъв род са били притесненията му и затова направо е извикал полиция. Може и на други хора да са споделяли, трябва да се разпита добре. Но ако са били замесени в нещо незаконно, никой няма да иска да разказва. Особено ако той е забъркан. Полицията трябва да е много настоятелна и тактична.

НЯКОЙ Е ИЗПЯЛ КИЛЪРИТЕ ОТ СИК НА КОНКУРЕНЦИЯТА :)))

а колко малко му трябва на човек, за да диша спокоино...

Учениците са били много хубави. Такива хубави деца.

За съжаление българинът може да извърши или поръча подобно убийство само заради пари или имоти. Това е водещата сила. Жалко, много жалко. Както баба Ванга беше казала в едно интервю преди години: Заради тези пусти пари и апартаменти се избивате! Не Ви е срам!

Откъде знаеш, че убийството е извършено от българи? Ами ако е замесена дрога или друга контрабанда и са поръчани от чужбина? Или пък по някакъв начин са засегнали чуждестранни мафиоти?

Ами тогава се пита-къде са спали съответните служби, кво ку.а ми са държали, че не са усетили международни престъпници на територията.

другите народи само за идеи се изтрепват, нали, за възвишени идеали

Ако са професионални килъри, да разпитат хора от контингента. Да ги притиснат и да кажат дали имат предположения, кой може да е, чий почерк е това. Да притиснат и старите кучета от схемите с ДДС. Все някой ще изпее нещо. След разпитите и детектора най-вероятно ще изскочи поръчителя.

Така е.

Убиецът едва ли е бил сам ...

Господа полицаи, моля свършете си работата и разкрийте това престъпление! Направете го със замах и показно, по същия начин, както тези убийци са извършили това престъпление. Само тогава ще имат респект от закона и държавата! УСПЕХ!

А ако вече няма държава?!

Все някой нещо ще е видял. За да са познавали района трябва да са идвали там, поне два пъти да оглеждат. По един детектор на всички съдружници и роднини, както и подслушване на телефоните плюс стара разпечатка от една година назад. Ще ги хванат, няма къде да избягат.

Това е твърде голям грях. Просто да ги пускат такива убийци в няква месомелачка и да се приключва

след Сирийската касапница има много бивши войници с кървави ръце които за малко пари са готови да застрелят и майка си . Така беше и след Босненската касапница когато убийците гастролираха из балканите и вършеха мръсната работа на мутрите. Дано да ги хванат по скоро но минат ли 5-6 дни ....пиши ги бегали

Вероятно вече са из"бегали" през границата.

Хладнокръвно на Труман Капоти.

Майката на момчето му звъни в 00:10 и някой и затваря. Тези изроди са посрещнали новата година с масово убийство. Ужасно брутално.

Това е (вероятно, умишлено разпространявана) неистина, в противен случай би било голем смех някой изпечен килър да държи у себе си телефона на жертвата, че и да отговаря:):):), неосъзнавайки, че веднага може да бъде засечено местоположението му от 3 ГСМ клетки!

Може просто тогава убийците да са били в стаята и телефона да е звъннал. А идиота да е объркал копчетата и да е приел обаждането за секунди. Както виждаш няма никакви последици от това, засега.

Кюхова е съдружник с още две жени в "Деви ке" ООД, а Неделчо Юнаков също е имал фирма, Бау консултинг мениджмънт. Неделчо е от строителния бизнес.

Навремето имаше същият случай в Перник!!! Взели пари казват им върнете ги с лихвите ще стане лошо те се правят на ударени. Разстрел на жената която взема парите и съпруга и за назидание, другите да знаят и да не бавят сроковете или да се пазарят за лихвата. Внимавайте когато вземате пари, назаем само от банка!!!!!

Ама банката не дава бе....

ама за какво са ви пари

Странни и глупави са хората, за които някакви хартийки са по-ценни от чудото наречено живот.

Не е толкова професионално. Твърде много изстрели, но оръжието не е автоматично. Малокалибрено оръжие. Просто е гармяно на поразия, в състояние на силен афект или от страх някой да не се измъкне. Много емоция в убийството за да е професионалист. няма позготовка и изчакване на определен човек, а всички наред. Убиеца вероятно е познат на цялото семейство и го е било страх да не бъде разпознат.

Има логика ама как обясняваш по-късното убийство на Кети...

Няма емоция. Ти го казваш сам гърмели са на поразия,за да няма шанс някой да остане ранен,ида се измъкне. Така са разстреляни Романови в Русия. Дори на снимки има стената зад тях цялата надупчена. Разстрел си е хладнокръвен.

В състояние на страх и афект стрелбата е безразборна и хаотична. Не е имало бъркотия, не е имало суматоха. Тук всичко е хладнокръвие и система. Всички са простреляни в главата. Едва ли само от един човек. Явно са се забъркали в нещо голямо, засегнали са интересите на силни и безскрупулни хора и не са могли да се измъкнат. Жалко за хората.

От цялата работа излиза, че някой ги е поръчал заради пари или заради имот. Или брата или съдружниците са ги поръчали. Чувствам, че до 72 часа ще разберем кой е. Това е България, не е Ню Йорк. Те ония руснаци ли бяха, украинци ли, с детето в куфара и хванаха, та тези мишки ли.

под въздеиствието на кръглата луна и алкохол, "добар" стрелец със слаба психика, е решил да остреля хорицата.

хора маи не осазнавате какви убиици шетат наван...поне да кажат заради дрога ли за имоти ли става това.....това хич не е на добре

моята дрога е качествена

Пробвали сме я тая Српската и Шиптърската са по добри

Стабилно...

А може да е имало даден ултиматум за нещо и да е изтекъл срока на 31.12.17 в 00.00 часа и...

Връщам се само да попитам защото не разбрах- Цацаров дали е там за да открие нещо или умуват над по нататъшният сценарии на този мистериум?

Сега сглобяват версия.Накра ЩЕ излезе КУЧЕТО виновно видяло че всички ядът пържолки за него НЯМА почуствало е гняв глад желание за мъст захапало е пистолета вероятно полицейски ГЛОК и хладнокръвно е застреляло от упор 5ма преяждащи с пържолки но заблуден рикоширал куршум го уцелил.Така виновник има и той е сред жертвите

....и къде е полицейския ,,Глок"...все пак ,,Шерлок"-чо?

ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ, ХВАНЕТЕ ГИ ТЕЗИ КИЛЪРИ И ПОРЪЧИТЕЛЯ, МОЛЯ ВИ! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ ИМАТЕ ВЛАСТ И МОЖЕТЕ ДА ОПРАВИТЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Убити с малокалибрено оръжие, а десетки намерени гилзи- нов вид Калашник или какво.

Не е един килъра, това е ясно. То куче, то кладенец, то на два етажа...Професионално си е действано, че и чистили накрая.

Няма ли камери наоколо? По магистралата, в някоя от по-тузарските къщи наоколо? Явно някой е оглеждал и района, къде има кладенец, безлюдни вили... За да чистят спокойно къщата и да вдигат телефона на момчето са били мега спокойни и професионално са направили всичко.

Има със сигурност, но толкова и могат да кажат нещо. Като се има предвид, че убийците са се изнесли с нейния джип, а са дошли отнякъде доста по-рано, за да не бие на очи. Сигурно преди убийството няколко дни са се криели в някоя изоставена къща, за да не ги хванат с някоя камера в дните около нова година.

Май ще е така, защото на кадрите на Канал 3 даваха, че една полицайка изнася буркани със зимнина от една изоставена вила, близо до мястото с кладенеца. Явно идеята е, че там са се крили известно време.

Да проверят камерите със записи от месец- два назад. Да видим има ли хора, които са идвали в района без да живеят там и без да са познати или роднини на някого. Все ще има поне едно съвпадение. Или някой да ги е забелязал, може и преди месеци, пак е нещо.

Не знам как действат т. нар. "професионални убийци", но ако е бил професионалист и е искал да убие само един или двама човека , няма да дойде в къщата , когато се празнува и се очаква да има и други хора. Не би трябвало да е проблем за него/тях/да влязат когато поискат и пак никой да не разбере.

Ритуално убийство. 31 срещу 1. 6 жертви.

Не си спомням за подобен брутален разстрел. Прилича на професионално изпълнено.Самотен килър?Все повече се съмнявам. Жестока и страховита история.

няма как да е сам, освен ако не са спели, но не са казали къде и как са ги намерили.

наков и Кюхова, типични помашки фамилии, обаче тези помаци са се оплели в схеми от които няма излизане. И кой 20 годишен санитар, работещ в психиатрията за 450 лева кара Х5... Там основно се работи с упойващи хапчета и течности, струващи доста скъпо на наркопазара..

Юнаков

А беее,умнико!Не съм помак,но имам мнооого и все читави приятели от тях.Като чета твоите драсканици,си мисля,че нямаш повече от 5-6 човека които смяташ за приятели.Какво значи помашка фамилия?Нима помак е синоним за глупак,измамник,престъпник и т.н.Много си назад с материала.Сори!!!

от километър си личи, че си тъп помачор и тънкообиден. Сигурно на село си Айдън, а в града Алекс защото те е срам от произхода ти, тъпа селска тояга..

че това е разчистване на сметки между мафиоти! Ако беше така, щеше някой "приятел" да го извика на среща, два куршума в главата от упор, мястото е затулено и закътано и чао! Истинските мафиоти обичат чистите работи, а това дело отвсякъде смърди!

Просто е било замислено от глупци с голямо въображение и щедър размах. Фантазирали са си как ще мине за битов скандал, нали около Нова година битовите скандали са 3 пъти повече. Един вид - Кети уж ги убила и избягала. Но не им е минало през ум, че ще я открият.

Е, как няма да я открият като наблизо е колата и се използват кучета. Много е тъпо. Значи са направили и други големи грешки. То само много глупав човек може да натвори такава мръсотия.

Това престъпление ми напомня на историята в "Хладнокръвно" на Тръман Капоти.

е удивително. Двама клошари с ловна пушка убиха цяло едно непознато за тях семейство. Американското правосъдие ги мотка две години, но си получиха заслуженото. Този случай е особен с това, че са отвели жената със семейният джип. Сигурно има много натрапващи се улики, но засега полицията си мълчи.

Шест човека да убиеш без пропуск, това си е професионализъм. Мутрите някакви аматьори ги стрелят с автомати, снайпери и базуки и никакъв ефект.

Курнела от Крушовица ще каже за причините.

мълчи като изпечен мафиот:)

Сигурно пак някой клошар е взел пистолета.

Преди съвсем малко тука беше Шерлок Холмс и Поаро, но Дира изгони и техните версии по случая Кютюкова и останалите. Значи всичко не е за всички.

Мистерията идва много от високо. Това е поръчково убийство на 6 души и едно куче. Според мен разследващите на терен вече са наясно с голяма част от обстоятелствата, но дали ще ги кажат е съвсем друг въпрос. . . Убийците са поне двама с трети помагач-шофьор и мисля, че отдавна са извън българия и не са българи. Такава жестокост и едновременно прецизност не е битов скандал нито обир, това си е чисто разчистване на сметки. Физическите извършители са професионалисти, а поръчителя анонимен. Шансове за разкриване - нищожни.

Ами като проверят сега всички тия съдружници по фирми, задължения, брата и неговото семейство, кръга на това гадже Схемата, телефони и всички под строй на детектора на лъжата и разпит с криминален психолог и ще изскочи истината.

Случайна жертва или поръчано е кучето?

Кучето е вярно, нямаше да остави убийците на мира. Най-малко щеше да привлече вниманието на съседите.

По вероятно е убийците да са патриотари.

Гейове са.

-вероятно са присвоили пратка кокаин, младежите са били пласьори, на бабата е била поверена логистиката, кучето е локализирало доставките а другите двама са транспортирали стоката:)

Абе странно е, че чак свекърва си и гаджето на доведената си дъщеря е поканил да празнуват заедно Нова Година, а брат си и неговото семейство не е поканил. Май брата не е бил желан там.

айде стига глупости,аз много пъти не празнувам със сестра ми

Ама след това намират ли в къщата на сестра ти 6 трупа плюс убито куче? И звъниш ли на пожар като тя не си вдигне телефона?

Мъж свекърва няма, има тъща.

Убиеца е имал дълбок,личен мотив, жертвите са го познавали, по това МВР ще разбере кой е , но вероятно късно...

По телевизията казаха, че на Нова година бащата е бил много притеснен и по телефона спешно е извикал сина от работа. А сина му е казал на колегите си: "Ако не се върна до няколко часа, повече не ме чакайте:" Остава да се разбере, какви са били притесненията на бащата и сина. Все с някого са споделили. Може би братът на бащата знае нещо, защото се е обадил направо на полицията, когато не е могъл да се свърже.

Какво става в тази България бе................

Играеме си на Шерлок Холмс и Поаро с Уотсън- 6 трупа, едно утепано куче, двама с фирми по 6 и 43 лева и ни Цацаров, ни ний немоим да хванем престъпника. Знаем само, че е професионалист.

какво става,каквото и навсякъде по света,вие наистина се мислите за много специални и недосегаеми,та сте решили,че в българия не стават неща,каквито в останалите страни

с каращи бнв х5 филмирани санитари позиращи с калашници :Д

Престъпността нали беше изкоренена от двамата титани на мисълта - Боко Тъпото и Цецо асиметричната глава. И двамата имаха главозамайващи успехи докато се чудят какво правят в системата на МВР - единият, като гл. секретар се разхождаше като клошар с мазния си шлифер и тенис-лента върху кухарката, а другият - счупи всички рекорди по слухтене и изпростяване.

руски го.ньо!!Използваш трагедията за червена пропаганда ли бе ?ДПМ и трол пос.ан!

Благодаря. Какъв изказ имате само, а какъв богат речник. Виждам, че сте симпатизант на групировката герп, но също така е видно, че спешно имате нужда от квалифицирана психиатрична помощ. Потърсете психиатър, направете добро на обществото, в което живеете.

Имаше виц. За да се обадите на Цецо Цветанов, позвънете на произволен номер. ;)

Най-обезпокоителното е, че убиецът се разхожда сред нас, а няма какво да губи. В критична за него ситуация могат да пострадат хора, които не подозират кой е. Да се надяваме, че бързо ще го открият, защото след шест убийства нищо не му пречи да действа като масов убиец.

голям аналитик ,ако си мислищ ще това е единственият убиец ,който си стещал..или може да срещнеш

Хладнокръвно да убиеш 6 човека говори,че не ти е за пръв път.

Ако няма личен мотив и е разчистване на бизнес сметки, защо ще убиват децата?

И защо ще убиеш децата ако имаш проблем с бащата и майката? Свидетели са на убийството,или са дочули нещо от мама и тате,което не е трябвало.

глупости, никой професионален план не включва такива разсъждения

НАЗИДАНИЕ, НАЗИДАНИЕ, НАЗИДАНИЕ!

В една къща не можещ да убиеш пет човека, без някой от тях да реагира, да скочи в самотбрана и бой с похитителя! Единствено ако са били предварително упоени или обгазени! А и убитото куче, то се е скъсало да лае или е познавало похитителя!

да и аз това си понислих, освен ако убиецът не е много бърз,ако са на маса какво да реагират?

Колокто и да е бърз, все някой е щял да реагира! Самозащитата и самотбраната са вродени "животински" инстинткти! А пък и казаха, че трима от убитите са били на първия етаж, а другите двама са били на втория етаж!

Ако са профи и 2-ма може.

Или ако убийците не са повече от 1 примерно 2-3

Добре де, не може ли по гилзите да се разбере дали е стреляно от едно или от две оръжия. Макар че убиецът може да е имал и втори пистолет, но все пак е нещо. Звучи като убийците да са били повече. Единия стреля по мъжете много и хаотично (емоция), другия убива с по един изстрел в главата.

Личи си кой е гледал филмите на Слай и Арни, аз предпочитам обаче тези на де Ниро и Пачино - по-реалистични са, вервай ми.

Все по-малко прилича на битовизъм, но не е изключено. Никой ''поръчител'' няма да допусне от ''килъра'' да станае такова меле с 6 трупа, ако всички не са за трепане ! Това е лично отмъщение, не добре премислено, или изобщо необмисляно.

почва да мирише още като се спомене че дъщерята се казвала НАНСИ, коя нормална майка ще си кръсти така щерката

Ами гаджето, къв е тоя прякор Схемата? Звучи и той криминален...

Рейгън, жена на надеждата на българите от краят на миналият век:)

а кой ще кръсти сина си Таско например

Ама там са къща до къща, една до друга. Все някой може да е видял нещо. На Нова Година хората влизат, излизат, пушат по терасите, по двора, приготвят фойерверки, това онова. Съвсем никой да не е видял нищо?

А на мен ми е странно това обаждане в полицията, защото някой не отговарял на телефона. Защо веднага -в полицията. Ами може да се е повредил телефона, може да го е изгубил...има начини да потърсиш човека, а не да звъниш още на втория ден в полицията.

Странно е , най-вече като знаеш, че ще празнува с още 5 човека. Ако е самотен старец, да се притесниш, ама в този случай...Странно. Трябва да си имаш нещо наум, че да го направиш. Щото на 31-ви и 1-ви януари кой си вдига телефона? Хората или празнуват, или си почиват

Освен ако не е имал подозрения или притеснения, че нещо лошо може да се случи. Това означава , че има представа кой и защо. Само предполагам.

"Днес цял ден полицията и прокуратурата отказват информация..." Те просто трябва да бъдат оставени да си свършат работата, без медиите да им дишат във врата и без бляскави PR акции на Цацаров на техен гръб. Без припряност, както беше при разследването на убийството на онова дете в Момчилград. Все едно да решавате задачи по математика и някой постоянно да ви пита колко е часа и каква е прогнозата за времето.

На спокойствие А ? Докато не изтъпанчат някой наркоман в абстиненция и не кажат - тоя беше