Кабинетът: Да се наказва корупция и в частни компании

Кабинетът одобри проект на промени в НК, чиято цел е да бъде разширен кръгът на лицата, които може да бъдат преследвани за корупционни престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът: Да се наказва корупция и в частни компании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят знае какво предавляваме ! Тази ''борба'' с корупцията ,за пред чужденците ли е или сами се залъгваме ?! След като опоскаха държавата сега се сетили за ''борба'' с корупцията , и почват да гонят чистачките !!!!

Бей, сетиха се най на края, а. И защо досега това не е било наказвано.... Корупцията е корупция, т.е. престъпление без значение дали е в частна или държавно учреждение....

Оправете си държавната администрация и частните фирми които печелят обществените ви поръчки. Другите и без това сте ги замели под чергата- или ги търпите за да си плащат...! Йезуити !

Кабинетът на Бойко1и2,а днес Бойко 3 и подчинената Му МВР с правосъднаната система не се справиха с корупцията в държавното и местно управление ,та сега се захващат с частните фирми.То и на децата им е ясно ,че те са пипала на един и същ октопод .

Наистина трябва да се разшири,но да се започне от най- горе и свърши,най- долу.Ама,от най- най- горе.

А в парламента там има ли корумпирани? А в общините и администрациите? Те какво...?

поредна статия в която заглавието няма нищо общо с текста ѝ

Ще, ще, ще, ще, ще.

Сетихте ли се най-после! Ами тя посоката на корупцията е от частните лица към държавните контролни органи. Частните лица са лудия дето дава зелника и го натрапва даже.

късно чедо. събирай си съдии, прокурори и все гювендии по министерства, медии и седенки. организира се основно чистене. да, точно така. включете червената лампа в мазето на радев и внимателно гледайте часовника и случващото се. най-важното е да държите оръжието заредено и да помните от коя страна се захапва цевта. биткойн е 17 хилядарки, ако останете без кинти за гроб пратете денс да арестува няколко биткойна от таласъмите, че не стига дивеч... идиоти, абсолютни.

Те ПРАВИЛНИТЕ частни фирми вече са в "Матрицата" и се отчитат и управляват от "свои" хора. Които отказаха нов съдружник и преобразуване в АД фалираха.

Оправете корупцията в СЪД. СИСТЕМА , А ТЯ ЩЕ ОПРАВИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ... КОЛКО Е П-Р-О-С-Т-О ?

Ааааааа , Баце , Нека все пак да си имаме уваженията . Корупцията Е НЕВЪЗМОЖНА БЕЗ Държавно участие ! А частните фирми са само дребна част от пейзажа !

Рекературата иска да топне човката и тука

Пак ще ни разсейват статистически. Ще вдигат процента на разкрити корупционни схеми чрез частните компании. Ей, богоизбраните частната корупция в 95% е в следствие на държавната. Крайно време е народа да вземе властта и да изрита тази паплач!

Държавата България не се справи с държавната корупция а иска да прави частна корупция. Обзалагам се на бас, че КТБ далаверите ще се точат още 10г. Така както се случи с фалиралите банки по времето на Виденов, Софиянски, Костов.

За корупцията в държавните структури ще има ли сериозни мерки и как на практика ще се осъществават ? Става въпрос за най-високите етажи -там е скрит ключа. Останалото е прах в очите .

jingiby

Урааа! Съдебната реформа напредва със страшна сила. ГЕРБ победиха корупцията в държавата и общините. Сега ще ударят мръсните частници...

Внимавайте да не сбъркате с държавната

Това е идея на Домусчиев Директорите му си въртят далавери на поразия Вместо да ги уволни или да заведе дело срещу тях той иска държавата да следи за интереса му

нашата етажна собственост отдава на този принцип магазин, но прецаканите глупци си траят горките а другите хитро се оправиха

Ще я преследват там дето я няма.

Кабинетът: Да се наказва корупция и в частни компании Тези разрешиха проблема с корупцията в държавната администрация,та сега ще наказват и в частните компании.

Звучи много актуално, как ще заработи обаче с тия магистрати....

тия законодателни творци.Къде ви е закона за ПРОСТИТУЦИЯТА????????

Всичката Мара втасала само не се вчесала, айде стига глупости.

Законът за проституцията е вкаран във вътрешния правилник на Народното събрание и в Закона за политическите партии.

Управляващият орган на БСП начело с Корнелия Нинова на първо място!

Да се разбира така-ако трите свини си харесат някоя частна компания ,ще могат бързо да я освободят от "корумпираните" и собственици.

Да се наказва корупция и в семействата - жената ми пуска повече екстри , като получи подарък ...:)

От наказателна отговорност се освобождават предложилите, обещалите или дали подкуп или облага, ако са извършили деянието, за да защитят законно право или интерес, и ако незабавно и доброволно са съобщили за това на съответните органи. XAXAXAXAXAXXA

Обещалите подкуп, а не дали такъв, също трябва да се наказват. ;D

БЕЗУМИЕ