Одобриха втория транш за ремонта на МиГ-овете

Правителството одобри допълнителни разходи в размер до 19 970 000 лв. по бюджета на МО за осигуряване на летателната годност на самолетите МиГ-29.

Обратно в новината

Коментари - Одобриха втория транш за ремонта на МиГ-овете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я я я,пак ремонти и пак милиони за тоя дето духа?Щото предния ремонт беше едно чудо,да не смееш да летиш,и опять да ни изработят.Не се чува за неустойки,за обезщетения,ей така,все "доволни"!Скоро "братята" доставиха на ВМС двигател втора употреба за военен кораб вместо договорен нов за 1млн.,но не го върнаха,а се мъчиха да го поправят ,та кораба да тръгне напред,а не назад,както първоначално!

Ужас. Това е безумие да поверим бойните си самолети в ръцете на врагът и да наливаме пари във военната му индустрия

Тия самальотчета са си мини АЕЦ Белене.

И след 30 години западна робия пак ни пазят съветски изтребители! Ако не бяхме нарязали наивно и МиГ-23 нямахме никакви грижи!

Ха ха ха ха, върви ти лети с Миг 23. Срещу какво ще те опази? Срещу магия? Миг 29 е същата жертва във въздуха. Всеки ще го победи.

Да се купят 10 броя чисто нови Су-30 и да се приключва. Су-30 слага в джиба си Ф-15, Ф16 и дори Ф-22 но само в dog fight, иначе ще изгуби в BVR битка.

"Су-30 слага в джоба си Ф-15, Ф16 " , всеки от тия двата ще се подиграе с Су-30.

за ремонт на ПОЛСКИЯ ремонт.. Щото русурса на полските ремонтирани двигатели взе, че изтече за година и кусур седене в склада.. А на едни по-долу - вижте си КАРАКАЧАНЧЕТО.. То ясно ви каза - вината за датчиците и документацията - "е е на МИГ.. А НА БЪЛГАРСКАТА ФИРМА ПОСРЕДНИК.." По ша ви падат плюнките в целта русофоби..

"не е на МИГ"

Още пари за ремонт за ново закупени и ремонтирани в Русия двигатели. В края на 2016.

маи е наи-добре още 10 години с миговете. експлоатацията им излиза около 20 милиона на година. след 10 години могат да купят направо ф-з5 които ще са им паднали цената и ще ги има втора ръка. щото сега милиард и половина трябва да се дадат за нови, което се изплаща по 200 милиона на година с лихвите за десет години. така или иначе ги използваме само за еър полисинг. а след десет години ще сме доста по богати и повечето неща като магистрали и инфраструктура ще са свършени - ще има пари.

mai e nai-dobre oshte 10 godini s migovete. eksploatatsiiata im izliza okolo 20 милиона на година. след 10 години могат да купят направо ф-35 които ще са им паднали цената и ще ги има втора ръка. щото сега милиард и половина трябва да се дадат за нови, което се изплаща по 200 милиона на година с лихвите за десет години. така или иначе ги използваме само за еър полисинг. а след десет години ще сме доста по богати и повечето неща като магистрали и инфраструктура ще са свършени - ще има пари.

2 броя румънски Ф16 ще свалят нашите Мигове за 10 минути.

Това като тираджия или като таксиджия го казваш?

Детински изцепки и пълна некомпетентност !

Тия се опитват да съживят мъртвец!! Само лапат комисионни. Даже и поляците се отказват от Миг29.

отказват се, като са окупирани от говеда.

за какво са им трошки? Поляците имат ф16 и могат да сравнят с руските морги. Върви ти да се убиеш с Миг29.

натовци сме ,но с ъс съветски самолети,ами САЩ що не ни подарят ,както Путин подари на Сърбия - и самолети и горе долу свестни танкове?

Подарил? Ама ремонта им струва повече от 8 броя Ф16. Сърбите трябва да си платят ремонта който е стотици милиони евро. Баси подаръка.

Последно колко годни изтребители ще/имаме и какви модели?

и комисионната отива а Каракачанов. Пари за Русия без комисионна няма.

Да, правителството отпуска, банката превежда парите и изпраща комисионната по сметката на Каракачанов. А правителството си трае !? Странно си я представяте корупцията.

А няма ли да бъде съден Николай Ненчев, за това че даде на поляците десетки милиони те да ремонтират МИГовете, като и тогава всички знаеха, че само руснаци могат да направят това?

6 милиона евро лъжецо и сега караме само на тия полски двигатели , щото руските купени за 70 милиона лева са боклук!!

тъпако, те и полските двигатели са руски. Само че свалени от самолетната им морга, соросоидно лъйно нелопатостоящо.

РУСИЯ ПУСНА СУ-57 5- то Поколение, КОЕТО В БЛИЗКИТЕ 15г.НЯМА ДА ИМА АНАЛОГ. ТАКА МОЖЕ ДА ПРОДАВА И СУ И МИГ НА КОЙТО И НА КАКВА ЦЕНА ИСКА,КАКТО И ВЕЧЕ ПРАВИ,

Напук на Карадайъ...

На виетнамския пикльо му намериха тумор в тиквата и братята руснаци бяха допуснати на търг. А предишния кабинет на борисов твърдеше, че не може

Евала, успокоих се. Отивам да си полегна малко.