Унищожиха тунел на Хамас, стигащ до Израел

Израелската армия унищожи тунел от ивицата Газа към Израел, прокопан от бойци на Хамас.

Обратно в новината

Коментари - Унищожиха тунел на Хамас, стигащ до Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евала на евреите. само те ще оправят гнусните араби.

Братя евреи - искрено ви се възхищавам и малко ви завиждам, че имате възможноста да поставите тези човекоподобни създания на мястото им. Тази зема от която бяхте прокудени ви принадлежи по право и имате право да защитавате родината си със всички възможни средства. Възхищавам се на доблеста ви, на мъжеството ви, на смелоста на вашите жени които служат във армията наравно със мъжете. вие сте единствената толкова сплотена нация.Такава нация винаги ще побеждава. Слава на великия Израел и на неговия ЦАХАЛ.

loyola

аз пък искрено ти се чудя на глупостите дето ги дрънкаш. Сигурно си от онези 80% ?

ами да им варнат всичко и да си направат факултето кат нас,както е около изреел

Земята е купена от евреите въпреки, че е била тяхна от незапомнени времена. Купиха пустиня и направиха на нея рай. Арабите се усетиха ама късно!

Не защитавам арабите, ама пишеш глупости. Евреите са на тази земя по решение на ООН след Втората Световна. Това, че преди хиляди години пак са били там не означава, че земята е тяхна. Не са я и плащали на никого. Да не говорим, че окупират територии, които не са им дадени и от ООН. Лъжите не водят до нищо добро, запомни от мен тая работа.

Че арапите кога са я купили тая земя! Виждал ли си нотариалните им актове! И от кого са я купили, от марсианците!

А не е ли обратното ;Унищожиха тунел на Израел, стигащ до Хамас;

бошкеей,как копат хората, а ние тука с едно метро колко време се мъчиме...

Държавата е Палестина и земята е на Палестина, но в последствие част от земята се заселва от евреите като постоянно се увеличава територията чрез заграбване. Кое не е ясно?

Не е имало държава Палестина. Ей, мама му стара, защо пишеш тъпотии, без да си чел историята.

Хапчетата, бре... Държавата Палестина е призната от 136 страни, от 193-те страни, членове на ООН.

А това име - "Палестина" - на верига супермаркети ли е?

как се създава израел? Всеки може да прочете в гугъл и ще остане учуден доста. :))))

Не ме карайте да си отварям устата

HORATA KOPAT -A WIE SE KLATITE PO CIAL DEN

Общо досега са разрушени над 40 тунела от Ивицата Газа към Израел. При това става дума за високотехнологично изпълнение, с ток, бетонен под, по който в по-широките тунели може да мине и камион. Стойността на един такъв 4-км тунел е над 4 млн долара. В същото време живеещите на тази Ивица имат стандарт от 5 долара на месец на човек. Окаяни болници, училища и мизерия. Вместо да дават тези огромни ресурси за подобряване на живота там, Хамас хвърля в пясъка милиони долари с единствена цел тероризъм. А всеки ден Израел изпраща към Газа десетки ТИР-а с храна и медикаменти, дава ток и вода за цялата Ивица. Сега, чакам пак минуси от проислямските наши българи, които странно защо са за радикалния ислям, въпреки фактите и въпреки ширещия се тероризъм.

Минусите идват от джамията, само това е обяснението...

Тук не става въпрос за религия а за достоинство. Израел се ъсздава изкуственно от Русия и по-точно Сталин а в последствие Израел се извърта и поема път към капитализма.

wi o4akwa al4ni agresori ot 5 000 godini

колко газ можеше да се пусне по него... хората строят - те разрушават. Гадни израелци. ще си заплюя майка ми Шаломова вече.

Ах,тези израелци!Нямат никакви либерални ценности!Как може да унищожат труда на тези невинни хорица!

Новата технология е старата, която палестинците са приложили: евреите са прокопали тунел към палестинските територии, при което се натъкнали на тунела, изграден от Хамас! Не превъзнасяйте евреите толкова, хайде!

Минава ден след ден и нищо особено не се случва. Някакви жертви, някакви стрелби, някъде на Западния бряг. 500 години в България е било същото. Хайдути, комити - и нищо. Но един ден нещата се променят. може да е и след 500 години. Тогава натрупаната злоба срещу завоевателите избухва страшно и необратимо. И като огън от вулкан се плащат сметки, трупани с години, през които завоевателите виждат само само дим.

тъпако, България е съществувала преди тези 500 години, а Палестина НИКОГА. В нашите земи 90% от населението е било българи, в Израел арабите са под 5%. Ивицата Газа не е територия на Израел и не бива да се бърка с населението на Израел. Сравняваш несравними неща, което е типично за бас простите путлерасти

А Голанските възвишения - на Израел ли са собственост????

Армейското разузнаване поддържа мрежа от къртици, които докладват всекидневно състоянието на подземните съоръжения.

Смелото решение на Тръмп ще предизвика конфликти, но в крайна сметка ще натика палестинските терористи, където им е мястото.

Израелците за пореден път ще докажат пред света, че пушечното месо няма значение в 21 век. Иран е голяма страна с много народ, но срещу Израел нямат шанс, а ако се намеси руската кочина, съответно ще се сблъска с хегемона САЩ и в Иран ще стане мазало като в Сирия.

Ти - пи ли си хапчетата днес?

ненормален дебил!

ТОВА СЕ ПОЛАГА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ХАМАС. МАЛКО ИМ Е ! ! ! ! ! КОРНИ И ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНОПИТЕЦИ ДА СИ СЛОЖАТ ЧЕРНИ ЛЕНТИЧКИ В ЗНАК НА СКРЪБ КЪМ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ХАМАС

ТОВА СЕ ПОЛАГА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ХАМАС. МАЛКО ИМ Е ! ! ! ! !