Евакуация заради авария при строежа на метрото

Заради авария при строежа на метрото се е напукала витрина в подлеза на бул. "България" в София. От МВР съобщиха, че превантивно хората са изведени от района.

Обратно в новината

Коментари - Евакуация заради авария при строежа на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това кръстовище под бул. България минава не само водопровод, но и река и тунел, защо ли Братоев ги е пропуснал?

при условията на продължавано престъпление, в качеството му на длъжностно лице по смисъла на чл. 93, т. 1, б. а от НК Стоян Братоев, директор на Метрополитен въпреки задълженията си, не е упражнил достатъчен контрол върху работата за строителство във връзка с отпуснати бюджетни целеви средства... а именно, осъществяване на постоянен и качествен контрол по изпълнение на договор за строителство .....

Тоест в канализационния колектор са вкарали циментов разтвор под налягане. И от каналите на магазините е бликнал циментов разтвор. Иначе всичко е наред :)

Подлезите в София дойдоха от Русия, там вкарват хората под земята за да дадат път на колите на "другарите". Подлези в Америка няма, защото правата на колите са под тези на човеците.

то и тротоари няма в америка. Те подлезите на са за пресичане, а за мочане. Американците де ходят да мочат?

Подлез или надлез - няма никаква разлика - все един път ще слизаш и един път ще се качваш. A ако ги няма, при този трафик сега, ще чакаш по 10 минути за да минеш през кръстовището. И стига политизация на всичко за щяло и нещяло!

Дупчат земята на нашите деди - това Георги Димитров, това Димитър Станишев, това Добри Джуров! И за какво?! Кой се вози на метро, като има собствено БМВ тройка нов внос?!

Имах аз една мечта. На трамвай да се кача. Но не щеш ли тока спря

На тия дет' карат къртицата, някой проверява ли ги за алкохол?

Голям праз, щом целия булевард не е в л...а положението е ок. Те ако знаят кави чудесии правиха по Сливница критикариите щяха цял месец да пишат хубавини за бай Баце....

Е що за бай баце? Да не е ги е клепал той тия чудесии? Клепал ги е некаф кат тях - некадърен скот от панелка в люлин амнайсе.

Шефът на "Метрополитен" Стоян Братоев увери, че няма нищо обезпокоително, но.....КАЖАТ ЛИ ТИ НЯМА ПРОБЛЕМ, ПРОБЛЕМА Е ОГРОМЕН.

Не очаквайте качество от нещо строено в Боколандия. Ако дойде германец да контролира нашите строежи, никога няма да разреши да се пуснат в употреба. Всичко е с качество "Нигерия". Всичко се прави, за да се краде и да се режат ленти. После се краде от ремонта и след ремонта - пак ленти. Журналята са наведени, в стойка партер. По цял ден хвалят цар Тиква. Народът прост, животът труден. Това е Боколандия - държавата на мафията.

Може да не е много качественно, но все пак се строи . Но виж до преди няколко години съвсем не се правеше нищо. И такива инциденти на всякаде може да се случат

Строи се, защото сме в ЕС. Доста от нещата ги почнаха още комунягите през 2007-08 (и това не ги прави по-добри от ГЕРБ). Поитересувайте се малко, бе хора. Не ви ли омръзна да ви програмират по телевизията????

Абе германците га ше си построят летището в Берлин?

А ти като даваш стандартите за качество на немците, дали в работата си вършиш нещата така качественно като за немци?

Като гледам резултатите от ремонтите през последните години, много се замислям доколко е базопасно човек да се придвижва с метро..... Дано не завали дъжд до председателството, че да протече НДК-то или да се измие паважа на Дондуков.

Кво ти пука пък на теб? Ти нали си с каруца и магаре:)

Както обичаше да казва бай Тошо и неговите последователи "Българско висококачествено".

Дойчевелето много доволно ! Само че метрото ни е добро. Много добро ! Журналистите се заяждат, но то е от завист, не от принципност !

Къртичко катастрофира....

ГЕНИАЛЕН! Колко време ти трябваше да го измъдриш това?

ГОНЧО - на всяка хуйка - ГОНЧЕ!

YYYYYYYYY Боко кравата

В България вече всички разбират не само от футбол и политика, но вече и от строителство, защото почти всички българи от мъжки пол са правили ограда на дедо на лозето, а някои и на южната граница.

Без да се обиждаш, ама коментарЪТ ти не струва!

РайонЪТ(той) беше отцепен. и Отцепиха районА(него).

Тя щото баба ти само с пълни членове ...

най-мразения пост! мухахахаха

loyola

Малко останаха грамотните у нас. Но виж, могат да не знаят как се пише правилно, но много ги бива в поставянето на минуси ;-)

Някой преди мен спомена за подлеза на Борис 3 и Гоце Делчев - ама и аз не мога да си го обясня защо не го пускат вече...

И като казах подлез се сетих за един готин виц, ама го забравих!

Оффф, айде стига с тия излишни въпроси - "Що не пускат К2 на Емил Марков и 9.IX?" Бягай във форума на скайскраперсити.цом и там е обяснено надълго и нашироко - що.

Любезни момко, моля да ми изпратиш номера на майка ти, че искам да ти направя сестриче!

Искам да коментирам нещо, ама нямам желание!

Един завършил висше инженерно образование беше казал: "Като се знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на доктор!" И те така!

Няма пълно щастие - ти поне не си особено интелигентен! Не всики са като мен готини пичуви!

Днес евакуират подлез, утре ги чакам пред блока в Бъкстон да ми направят подземен паркинг ;) И не мога да разбера що не го пукста вече подлеза на Гоце Делчев и Борис 3!

Тиквата докато направи метрото - ще срине София!!!

А по тошово врене немаше никакви проблеми като строяха метрото, нали?

ТИШО - ПОРАСТНИ!

...Дааа, когато няма метро, няма проблем. Въпросът е, защо ИМА метро, пък ИМА проблем! Добре е когато има метро и няма проблем! ....Ти кое избираш???!!!

Изглежда, че точно така е било предвидено да стане... ;-)