Задържаха родителите на изгорелите деца в Шума

Родителите на двете малки деца, които снощи загинаха при пожар в годечкото село Шума, са задържани за 24 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха родителите на изгорелите деца в Шума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нормално през 21-ви век в една цивилизована държава, дългогодишна членка на ЕС, със стотиците хиляди тонове храна и стоков излишък, които се изхвърлят ежегодно, където живее едно консуматорско общество от скотски тип, хората да живеят при условия от 15-ти век. Но дори и през 15-ти век са имали по-добри условия.

21 век Госпожо Андреева,кой намира това за постройка? Вие като кмет трябва да понесете отговорност заедно с родителите наравно! И наистина 2030 е казал всичко което щях и аз, От кой да потърсят помощ хората,изпаднали в такава ситуация?Кажете една ИНСТИТУЦИЯ, която да работи.Или само смс и дарения,знаете. Потрес!

Става дума за цигани кравари, много от тях са лежали по затворите и живеят като скотове.

Основната причина е МИЗЕРИЯТА! А виновниците сме ние,които търпим ПРЕСТЪПНИЦИ да ни управляват и да извършват Геноцит над българите!!!!!!

Така е. Подкрепям

Ако тези двамата родители се бяха оплакали по някоя медия за зов за помощт,сега дечицата да са им живи и здрави,всеки би се отзовал да прати по някой лев да им помогне за нова селска къща,която няма да е повече от 10 хилки,или някой добър човек би си предоставил своята да я ползват,имайки предвид че не ходи там.има къщи които запостяват покрай селата до годеч,минавал съм доста от там,и го знам на 100%понеже и моето е някъде там до Годеч и Село Шума на Цветан Цветанов Селото,точно на влизане във началото на Село Шума има един лек остър десен завой,където винаги се крият зад едно дърво полицаите от Годеч със радар,и щом минеш със повече от 50км Гориш,правят милиционерски работи,сигурно са бачкали за Тъщата на Цецоооои

точно тук грешиш. първо когато те заобикаля мизерията е трудно да се надяваш, че някой някъде би ти помогнал. преди да се стигне до медии е добре да се огледаме около нас, в нашето ежедневие и да видим няма ли някого около нас нуждаещ се от помощ. Ето сега идват празници, които за много хора са ужасни - помогнете - помислете дали имате нужда от всичките безмислени подаръци - използвайте тези пари за някой в нужда.

" Майката каза, че нещо се е подпалило, че нещо е гръмнало"... тази реакция е крайно подозрителна...бащата явно има някаква съвест..

Това е по европрограми.И в нашто село докараха 100-200крави,заградиха с бодлива тел бившата мелница,осраха навсякъде,никой гък не им казва ,то няма и кой,животните живи мощи,краварите преобърнаха всички къщи ,но ....програмата си е програма. Жалко за невинните дечица.

Родителите били кравари в фермата на местният бабаит и прецедател на шайката ГЕРБ Ц. Цветанов в село Шума ! Същият притежава животновъдна ферма и резиденция типогромна и много грозна грозна селска къща ! Въпросът е след като са наети на работа от друго населено место не е ли редно да се търси отговорност от работодателят Цветанов отговорност за лошите условия на труд и живот ?

Чоки, ако това е вярно, знаеш какво трябва да направим !

gangnam style

Цветан Цветанов от Село Шума и Искра Фидосова от Берковица,тези двамата командват всичко от София до Лом,гори стопанства саниране.и т.н

Какво можем да направим след като и списващият Шайката бе изритан от там ? ГЕРБ по признание на премиерът е създадена , финансирана и изпълнява желанията на агентите на немската фондация Ханс ѝайдел ? В тозиред на мисли мога да добавя че ГЕРБ е партия на немските служби което я прави анти конституционна и не легитимна .

в БГ колкото и труд да полагаш шанса да живееш във фургон е доста голям....

Цветанов е виновен, защото селото му е близо до селото, до което е бил близо фургона...

Не е близо а е същото

Ооо, значи е още по-виновен, по-ясно от това накъде...Оставка !

Боже колко мъка има по този свят. Да си загубиш и двете деца, а от горе на това да те затворят в полицията! Понякога не трябва много, за да покажеш, че си човек, а не "държавен служител". Все едно, че си отишъл да крадеш, а не да работиш като скот, за да ги отгледаш. На мен ми се напълниха очите със сълзи.

Не са били при децата, защото са работели, вероятно некой нервен шеф ги е назорил. Ако бяха седнали да си пият в кръчмата, тогава може да се каже, че са виновни за трагедията на собствените им деца.

Ти прочете ли че са били КРАВАРИ...?! Навремето децата които не са били достатъчно големи за ученици са пасли кравите...Майката защо не си е гледала децата ???

А, ти прочете ли, че са живели във фургон. Което значи, че тоалетната е на вън. Родителите не може да са всяка секунда до децата. Просто са живели в крайно лоши условия. А същевременно са трудещи се. Дали тези хора са виновни за това.

Село Шума е Селото на Цветан Цветанов,намира се преди Годеч,моето е близо до неговото.

До всички Отговорни " фактори в тази " държава " Нека като си слагате сметана и мляко в Скъпото си кафе , Да Ви загорчи в устата ! Защото сте Виновни !

Бащата бил "депресиран"?!Доктореееее!!!

Лесно е да плюете и да наричате родителите безотговорни..а работили ли сте някога нещо подобно, за да имате представа как един човек би успял да се справи сам? За децата си са се 0лъскали, били са на топло и сухо, а родителите не са били по кръчми и механи. Съболезнования. Тъжно, много тъжно в какви условия се трудят българите и не защото няма пари, а защото "чорбаджиите" нямат морал, а държавата я няма съвсем. В родния ми град доведоха работници от видинско и монтанско за саниране на строежи. Цял ден блъскотия и тежък физически труд за 15лв. на ден. Ще се нахраниш ли с толкова, деца ли ще гледаш. Безнадеждно

Комундели прости, кой си оставя малките деца сами, едното е бебе ?! Трябва да си изключително просто говедо, за да си оставиш децата безпризорни в гората...или да е умишлено. Бащата като работи, майката стои и си ги гледа, просто е и е от векове това...ако човечеството беше като тези скотове, отдавна да е изчезнало...Андрешковци прости, все държавата е виновна, държавата това сме ние малоумници...

единствения простак си ТИ

Не вий и не ръси глупости - никои родители не могат да са 24 часа в денонощието с децата си! Който не е гледал деца той не знае! Белите стават за секунди и понякога наистина нищо не може да се направи! Плщйте си в пазвата и се молете да не ви се случва! И бъдете хора - проявете съчуствие към тия млади хора, които са загубили децата си по тоя ужасен начин, докато са се опитвали да си изкарват прехраната с честен труд в тая малоумна държава!

Това не е ли селото на Цурко шестака ,тия хора да не са пасли неговите крави.

Горките хора.В какви условия са принудени да живеят ,да работят и отглеждат децета си.Съболезнования. Това не е държава.

Ае стига сте се оправдавали с държавата за грешният си личен избор!

не държавата, а мръсниците по върховете на властта , идиотино , и то не се казва грешен избор, а се нарича корупция, геноцид и прогонване на 3 милиона българи от страната по същите причини

Ченгесарите ко се правят на улави та те са СКОТОВЕ ако са задържали хорицата които са се трудили и ги е застигнала такава трагедия. За бежанците има къщи и подбрана храна ЗА БЪЛГАРИТЕ НЯМА. Ще стане истинска РЕВОЛЮЦИЯ в скоро време в тая държава ако продължава така. Съболезнования на хорицата.

Овцете на дядо ми НИКОГА не са правили РЕВОЛЮЦИЯ! Съболезнования на хората! Но защо са ги задържали!?! Малко ли им е това ,което са преживели?

...ubiistvo po nevnimanie...

Прави сериозно впечатление, че когато са замесени цигани, то не се пишат имена. За разлика от оня ден, когато се изписаха имената и дори рег. номер на колата, на мъжът убил детето на пешеходната пътека до с. Атия.

Два черни паразита по-малко!

Дали са цигани и или не е без значение - важното е, че са работели, за да се изхранват. Цветът на кожата е без значение, стига да се опитваш да живееш като нормален човек. Крайната бедност не е престъпление! Съболезнования, горките хора. За съжаление всяко чудо за три дни - ще мине няколко пъти по новините, и ще забравим...

loyola

До къде само я докарахме - да ти загинат децата и да те вкарат в кауща

Съболезнования за горките хора, и смърт за имбецилите коментирали под мен

Защо ни занимавате с глупостите на подчовеците?!

до тия по-долу: Може да са цигани или скотове, но поне работят, не лежат по цял ден, псувайки държавата, че не им дава достатъчно да живеят добре, както много българи правят. За тях това е достатъчно наказание - не ги виня - може да са кравари, но работят. Бог да прости децата!

Бог да ги прости малките душички! Голяма трагедия, независимо дали са били цигани или не.

Цигани?!

И да са цигани КАКВО ?!?!?! Повдига ми се от такива теб. Децата са си деца.

dofi

Скотове!

Скотове са управляващите! Хората явно са се хванали на работа, за да изкарват хляба си и да отгледат децата , а работодателят ги е настанил там в тези скотски условия! Няма закони и контрол върху нищо!

vasil

Анджак!Явно не е отчетено,че при описанието на семейството и възрастта на децата всъщност не е трябвало да работят и двамата едновременно.

:(