Борисов: ЕС трябва да се загради отвън, но Турция е важна

"Най-правилно е да държим миграционният натиск извън Европейският съюз, затова и смятам, че споразумението с Турция за мигрантите е най-правилно.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ЕС трябва да се загради отвън, но Турция е важна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време му е на Бибитко да събере мислите и идеите си и де издаде поредица от съчинения.

Ако не беше потресаващо жалко, щеше да е смешно.Съвсем явно е , че сме страната на дебилите, щом търпим подобен АБСУРД!

Не по-малко успешна би била лекция на тема "Най-новите субатомни частици", изнесена от Хр. Стоичков.

Борисов е един нещастен клоун, зад когото се крие олигархията. Не може да имаме толкова дебилен премиер.

и тоя започна лекции да чете пази боже сляпо да прогледне нещастник

През комунизма ми се обаждаха по телефона, че задължително трябва да се явя на манифестация. И тази лекция, така ще да е била организирана.

при социализма /комунизъм никога не е имало, той предстои/ никой на никого не се е обаждал по никакви телефони. Съобщаваха за манифестация и толкова. Добре е пикльовците като теб да четат повече, вместо да развяват простотията си по форумите.

алоооууу,банкянският циганин,какво толкова си се загрижил за турция че и ставаш поръчител,или ти е харесал Rдогановият боздуган,първо си оправи държавата че сме и зад турция и после ходатаистваи

А от къде ще вкара Пътя на Коприната ?

Променяме чл.1 на конституцията за да узаконим благородната ръководна роля на ГЕРБ /Бойко Борисов/. БАН издава речите /тезисите/ на великия интернационалист балканист Бойко Борисов. Академиците разясняват на населението речите /тезисите / на великия интернационалист балканист Бойко Борисов и заплатите им се вдигат. Академиците правят нови поправки в българската граматика , съобразени с великия интернационалист балканист Бойко Борисов / парле ву франсе е перете ли френска вуна/ , подобно за др. Живков , че социализъмът и комунизъмът и социализмът и комунизмът е правилно. Великият интернационалист балканист обикаля по България , дечица разкъсват кордоните и подаряват цветя на великият интерциник балканец Бойко Борисов. Най - после щастие.

Умря и последната ми надежда. И тоя няма да го бъде. И Бъргария!

Харесваме и обичаме Европа. Голямата Украйна? - население многократно по голямо от България посяга на източноправославните в Северна Америка. Полша също се опитва да играе такава роля. Разврат е - всички да са отворени и омешани (броиме се на пръсти непипаните).

Падишахът гарантира , че на Балканяците сме чистокръвни...мангали! ?

Викали че САЩ била държавата на неограничените възможности...всеки може да стане всичко! Но това не е вярно! Държавата на неограничените възможности е България! Един еднокнижен Тиквеник, проста и необразована мутра, бандит и доказан мафиот, стана премиер на България и поучава всички ни!!!

"Ми ето като се върнеш там, кат те изберат за кмет ще ги решиш въпросите!" Бати тъпунгера е този и така говори на студентите!

Аз реших махам се от кочината бг и като падне мутрата фандъка и тнт може да се върна да изпием по едно питие .

Мигрантите в Плевен. И да им кажем на плевенчани и от селата, те не хапят бре, а може и горановци, навремето са ги заселвали в турски региони и са живели в разбирателство, да опитат, ще им хареса и ще ме богословят след това. на запад не се гледа кой , кой е, а кой какво може да работи, учи ... Бате, много млади са в очакване нещо да се промени, че им се ще и тук, но на този етап, а са завършили на запад, но от семейства без връзки...Германия

Мутра,първо отговори за контрабандата,второ връщай откраднатото.

А Деко си позволил да говори по време на ЛЕКЦИЯТА.По-прост е и от бай Тошо,вашият бай Буй.Пази боже прост човек да си повярва,че е фактор в нещо.

И к'ва стана тя сега? БХ обявил днес, че имаме нова майка - европата! А с цецка цачева к'во правим? Българино, не се ли чувстваш раздвоен? Кой ни е... майката?

академична лекция, а бе какво става в тази територия някой има ли представа изобщо?

Тоя манаф като какъв се изказва по такива въпроси ?!? Май цар Тиква е гол, но още не го е разбрал....

скоро Şте İма мерхаба аскер ,другото е само прİказкİ.

"Въпросът е решен и ако мигранти искат да влизат в страната ни, ще трябва да идват на контролно-пропусквателните пунктове" ИЛИ ДА СИ НОСЯТ СТЪЛБА!!!

Европа се е заградила отвън... Но ние сме отново от грешната страна на оградата..... аман от ибрикчйи със самочувствието на велики политици...

Толкова години се чудя, как може да ни управлява това умопомрачаващо просто и тъпо същество???

Аз пък се чудя кой,защо и как организира такава порнография - тиква да "чете " лекции на студенти?!? Кой,защо и как ги "организира " да присъстват на подобно нещо ?!? После - имало "отегчени и заспали ". Докато има на....пване и гъ....лизане ,ще е така! Били 80% ! Мноооого повече са !

кой е по-интелигентен,Т.Живков или охранителя му !!и оня държеше речи пред студентите но ,беше весело,сега при този умник ,смешно ли беше или жалко....?

И двете, тъжно е, че този човек ни управлява и решава съдбите ни, тези на децата и внуците ни. Затова толкова много българи напускат страната ни, тук ще останат само пенсионери, роми и управляващи и някои преуспели бизнесмени. Скоро ще се стопим до 5 милиона.. ето заради такива хора като този изнасящ лекции.

кърти асфалта по магистралите МУ !!прав е ВОЛГИН!! тоя и главния дебил !!каква мисъл !!!

Простият е толкова тъп ,че всичките малоумни гербаджии слушайки го се мислят за академици.Пресъсващите в УНСС се отекчиха , а имаше и заспали.

една бивша мутра, чете лекции на студенти, видно е че това население много го е закъсало

бате бойко май го е страх че много скоро ердоган ще навлезе в бг и ще го изрита заедно цялата паплач в мизернят ни парламент!!! браво да идва скоро!!!

Види му се края. Турция напуска нато, ще има да го чешате султана по жлезите: Erdogans chief adviser calls for Turkeys NATO membership to be reconsidered local media

Смешник.

Ние сме я заградили Европа, отвън.

Студенти преди 50 години са свали Де Гол!:))))) ...нашия им чете лекции!:)))))

Лекцията на Бойко бе изнесена на диалект и с безброй граматически грешки.Просто ме беше срам да го слушам,жалко и за останалите колеги и преподаватели в Аулата.

ЕТО КАКВИ НЕЩА МОЖЕМ ДА ПРАВИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ , КОГАТО НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ БАНДИТИ И ПРЕДАТЕЛИ ... youtube В день своего 90-летия Казанский авиационный завод начал испытания ракетоносца Ту-160 ТНВ ... СНИМКИ ОТ ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАД КАЗАН

Щом ЕС стигна до там, че пожарникаря да го спасява, значи всичко гори и си заминава безнадеждно.

След като Веждито не успя да реализира Борисов ,като виден художник и член на Съюза на художниците,сега негова Бойкова милост се насочи към академични изяви,независимо ,че по негово признание е прочел само за подвизите на Винету,като изключим шестиците му по История на КПСС ,История на БКП и Научен комунизъм..Тук лекцйка ,там лекцйка и виж написал книжка.Няма спирка бате Бойко.

"Когато излязат младите хора от една страна, остават само пенсионерите, няма кой да работи и икономиката спира" каза Борисов. КОЯ Е СТРАНАТА КОЯТО ЦИТИРАШ КАТО ПРИМЕР БЕ БОРИСОВ? НЕ Е ЛИ БЪЛГАРИЯ С НАД 2,,5 МИЛ. ИМИГРАНТИ, С 5 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ ОТ КОЕТО 2 СА ПЕНСИОНЕРИ?! Тук останаха са мо вие политиците мангусите които са на социал и дебили за които говори Иво Христов. КАК ЩЕ Я КАРАТЕ ПОСЛЕ БЕ ДЕБИЛ ТАКЪВ?!

Вие питате: Как се казва автомобила на другаря Борисов? Ние отговаряме: Ускорител на елементарни частици!

Абе тоя като посредник на Ердоган ли се явява?

Преди да изнасяш лекции трябва да минеш 8 клас. Меркел пада,ти и суджук партията ти заедно с нея.

Да е жив и здрав. Има го, при 80 % не може да е другояче.

пешеходна пътека- герберски икономии и прекрасното дете отиде зян, само тъпотии, трагедии и яки кражби. Внесете някой компетентен по пътно строителство и маркировка - тук има само не дебили, а имбецили и идиоти!Фандъкова, Попова, Фидоска, ЦАцка сега Караянчева от виетнамския Пекин - от прости, по-прости да не затъмняват боса с повече акъл от него

Ето го бе! Той е! Тесен специалист - универсалист! От едно селянче, от банкянска тиква, от една посредствена мутра и слаб каратист, стана велик международник! Сега Меркел като се провали и ТОЙ ще е Вожда на ЕС! Защото България му е тясна! ТОЙ тук постигна толкова много и от една средно развита европейска държава достигнахме високото ниво - последно място в цяла Европа! Е това не е ли гений, заспал в талаша? И сега ще "оправи" ЕС. Само едно ме притеснява у еднокнижния. Тъй като е завършен поли(у)глот, което ще рече че владее българския език на половина, как ще се разбира с тези еврогейове? Предполагам, че ще ги бие по врата, да научат български език! Няма лошо! Найс, а!

КОНЯРЧЕТО НА ТАТО И СИМО ДАЖЕ ВЪВ ВЕРСАЧЕ МИРИШЕ НА СПОРТНИ ФЪШКИИ :))

Сме доктори на пожаарникарските науки .

НЕ МОЖЕ 80 % ДА СТЕ СТАНАЛИ ПЕДЕРАСТИ В БГ-ТО .. В БЪЛГАРИЯ ИМА ПОНЕ 50% ЖЕНИ :))

Спомням си за великият Мао.....

Тоя ни "оправи" и сега напира да "оправи" ЕС и Турция. Ова е размах - хахахаххх

Браво , а аз мислех , че не може и да чете и да пише !

Може да пише, но не може да чете.