Борисов: Главчев не трябваше да си изпуска нервите

Въпреки провокациите председателят на парламента Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Главчев не трябваше да си изпуска нервите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главунчо няма да ни ядосва с простотията си като председател Бравос

КУРНЕЛАТА БРУТАЛНО ИЗНАСИЛИ БОРЧЕТО БОЧКО ... СЕГА И ОТ БРЮКСЕЛ ЩЕ МУ СЕ ПРАЗНЯТ ЯКО :))

Най-после Борисов се появи в парламента. Всъщност той е причината за поррдната криза. Може дори да пожертва Главчев, за да си осигури спокойствие. Това се е случвало много пъти до сега. Главчев виси на няколко гласа ...

Бай хой - какъв АХМАК трябва да си за да носиш фамилията главчев! Тука всички парле ву франсе!

Пъзльо-мутра сега ще целува ръка на Марешки-със два свалени имунитета и шест обвинения.

БЪЛГАРИЯ УМИРА!ДЕЦАТА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НЕ СА ПРИОРИТЕТ НА ВЛАСТТА!

Тлъстия Симитлия ---да уволни незабавно Главанака!:)))))) ...и да се извини на народо, че е толко проз!!!:)))))

в парламента виждам само свине,без изключения!!!!!

Борисов е уважаван от българите! Свястно момче излезе този пич, но той не е сам! Българите го подкрепят и стоят зад него, гласуват на него и го уважават!

слушахме ги тя много пъти, реално в момента нищо не прави , освен да се усвояват средства в мангалистан нищо друго не се върши, нито е оправена администрацията както обещаваше ,нито се бори с корупцията, нито има качествено образование, коптор,това прави!!!

Внимание! В коментара има грубо продуктово позициониране! Преди да го четете - отворете широко прозореца!

"Близо 20 млн. руснаци живеят в бедност" Дневник "уснаците, живеещи под прага на бедността, са станали близо 20 милиона през 2016 г., показват официални данни, цитирани от "Франс прес" и БТА. Техният брой е нараснал под въздействието на рецесията в страната, достигайки най-високото равнище от 10 години."

Тоя ТУЛУП какво иска да каже,като е имал же ни в своя живот,Т.Е. това е било в МИНАЛОТО,а сега се е ОБРЕКЪЛ в СЛУЖБА на ОТЕЧЕСТВОТО!!!!! Няма що ВТОРИ ЛЕВСКИ И БОТЕВ!!!!!

politikata na praznia stol otvavna se vodi v mizernia bg parlament.

бочко с ква корупция ще се бориш ти като гледаш да угодиш на всеки или само като е за усвояване на средства от инфрасруктури те бива????

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, подпухнал-ГЛАВЧЕВ, мамин ЗАРКОВ и други "знакови" лица) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...Р

то ходенето в Парламента не е по желание и за да си пазиш нервите бе дебил, а ти е част от работата, за която получаваш заплата,

по време на работа нерви не можеш да "изпускаш", там си да работиш, а на такава работа като на Главата, директно си заминаваш когато не знаеш каква ти е работата, некадърниците вън, на момента.

ТЪПАК , ТЪПАК ИЗБИРА .А НИЕ ГО ИЗБРАХМЕ ЗААЩО ЛИ??????

Дръж си тъпия главоч и се чуди какво да го правиш!

Главчев не го е избирал народа,а ти.Като сте невъздържани,нагли и корумпирани напуснете веднага НС и МС,а след това и България докато е време!!!

Тъпак. Мачка своите хора, за да угоди на враговете.

Пъзльо,страхливец...

Благодаря на Борисов, че ни държи далеч от С.Корея! Безспорен факт е че всички страни от западният блок живеят по-добре от бившият и настоящ източен блок, въпреки че участваха в една и съща война. Българите живеем по-добре от руснаците и севернокорейците. Унгарците и поляците живеят по-добре от нас, защото никога не се предадоха напълно на комунизма и Русия! Вървим по правилният път с добро правителство на Герб и Патриотите, не щем разни престъпни комунистически структури да ни спъват развитието! Ако не бяха престъпленията на БКП щяхме да живеем поне, като австрийците! Дори и по-мързеливите гърци живеят добре, защото никога не са имали комунизъм!

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

със закона кво стана? де я депутат Йончева да гласува за разкриване на бандитската приватизация,м?

Вместо да дава акъл, да беше дошъл в Парламента и да си застане зад думите. Ама не, страх го е. Не смее да застане очи в очи . Някой спомня ли си Борисов откакто се появи в политиката, да е заставал на публичен дебат с някого? Който и да е! Никога, нито веднъж. Дай му да държи речи, и то като последна инстанция. А наоколо зяпнали журналисти и поклонници попиват, попиват мъдрите слова!

Убедително доказателство, че парламентът ще работи по-добре с брой депутати, намален наполовина - т. е време е да се смени конституцията!

който олицетвори съвременна България, като тоалетна чиния.

Мутра, пак лъжеш.Давате на половината пенсионери,виж Ципрас какво прави.От простотия ни водиш обратно в социализма.

"това беше петък и в сряда върнах стадото в кошарата."

другарю премиер,за вас нормално ли е , че бг народ плаща заплати,заплати,заплати.... на депутати-наркотрафиканти,под вашия чадър ?затова ли искахте да сте на власт???а ало измамници няма ли в тоя мафиотски парламент?

А кога за последно, сикаджийската мутра Борисов, бе на работа в парламента????

Изпускането на нервните , означава изпускане от зад.. ..

"Не гледам, не слушам и съм забранил да ми се казва, иначе мога и аз да избухна." ПРЪ СКА БО КО

Опозицията в Б-я последните 20 години си е цирк в цирка.

Г-н Борисов поведението на БСП е формулирано по чудесен начин от народа: "Давещият и за сламка се хваща!" БСП виждат че напускат парламента на следващите избори, вие им преразглеждате куфарната приватизация, премахвате корупцията и те освен да мигрират в С.Корея

Правилно. Но пък БСП не трябваше шумно да замазва своя гаф с приватизационния закон-това е по-важно от всякакви процедури.

и нямате проблем. Не може един невеж счетоводител да си разиграва коня.

Нещата са несъпоставими по мащаб- в единия случай става дума са форма и стил, а в другия-за съдържание и същност. Примете закона дори в този му вид, и после Главчев да си ходи, щом ви е толкова важно. :)))

Най_много червени боклуци има в ГЕРБ. Начело с премиер и председателя на парламента

закона на Шиши за КТБ/четете във Фрог Нюз бе!

Не трябваше , сега ко праим ?!

ПЪЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ! Цветан Цветанов се поля с ледена кофа за децата с АЛТРУИЗЪМ Цветан Цветанов се полива с водаЗаместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се поля с кофа с ледена вода за благотворителната кампания за децата болни от АЛТРУИЗЪМ! С това се похвали самият той на профила си във Фейсбук. Такава благотворителна кампания няма, а алтруизмът не е заболяване. Ледена кофа е благотворителна кампания за събиране на средства за борба със смъртоносната болест амиотрофична латерална склероза (или болест на Лу Гери). Алтруизмът е принципът или практиката на загриженост за благополучието на някого другиго. Той е традиционна добродетел в много култури и аспект на основата на много религиозни традиции, въпреки че концепциите на другия, към когото трябва да бъде насочена загрижеността, могат да варират в различните култури и религии. Алтруизмът е антоним на егоизма. link Цветан Цветанов се полива с водаНо според ексвътршния министър, осъден на 4 година затвор на първа инстанция и ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ, АЛТРИУЗМЪТ е заболяване. Освен, че не знае за какво се полива с вода, Цветанов Цветанов вероятно не е наясно, че трябва да преведе пари по сметката на кампанията. Но това едва ли ще се случи. По простата причина, че благотворителна кампания за децата с алтруизъм Ледена кофа няма. Изобщо, знае ли Цветан Цветанов на кой свят се намира??? Тук можете да се насладите на идиотското видео, в което осъденият на първа инстанция на 4 години затвор Цветан Цветанов от ГЕРБ, който е със заявка отново да влиза в политиката и овладее министерството на вътрешните работи, се полива с кофа ледена вода за благотворителната инициатива за децата с алтруизъм: https://link

Щом Боко-Суджука ревна, значи от напускането на залата има ефект! Винаги на празна зала, докато Главчев не подаде оставка!!!!

За цяла една нация би било страхотно, ако в Народното Събрание няма Червни Боклуци!

С други думи да напуснат и останалите? Че то тогава да го затваряме тоя коптор. Ти за толкова години не разбра ли, че други освен червени няма и няма и да има в близките 50 години. Прости, безгръбначни, подлоги, необразовани и мижитурки - само такива влизат вътре, има строг контрол. Водач пожарникар с помощник физкултурник, бивш (то бивши има ли?) Мафиот, сикаджия и тн. Останалите покрай него и срещу него (да и те от същите) не са по-стока. При всичкото далвераджия и мошеник в управлението, ти чакаш оправия???

отлъчка,а

НИНОВА ИЗВИКА ПРЕМИЕРА НА ДУЕЛ, ТОЙ ИЗБЯГА ,НЕОСПОРИМ факт !!!

от предизборен диспут с Нинова...

ТРАФИКАНТ+БЕЖАНЕЦ=ПРЕМИЕР БГ нашият пр.. обича да ходи само там,където го галят (с много пари )...

През май Бацо и обединените ид.оти се кълняха, че ще управляват 4 години. Шест месеца след това вече е вижда края на Борисов 3, управление отвъд фарса!

и орешарски така твърдеше, ама си тръгна след само една фалирала банка...

ДАНО наистина да се махнат тия крадци, защото унищожиха държавата и народа.

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

Що така бе Баце? Той, Главочът се хвърли на микрофоните, кат един истински Матросов, да те защити, а ти това трябвало, онова не трябвало! Внимавай да не останеш само с Лаврентий Берия (ЦвЦв) в измислената ти партийка, че има да си биете чомбери и забалтаци по кухите кратуни!

..."Имам остър език, мога да отговарям, помня много, знам много и само ще направим беля." - В това изречение се казва всичко за прехода, политическия ни живот и безнаказаността в България.

Белята вече е станала. Щом Борисов е три мандата премиер и се подготвя да става президент на БГ. Държавата отива на закриване под негово ръководство и с помоща на всички партии и електората. Сслед 1300 години от основаването и

Къде има напредък г-нБорисов?В ремонта на северната тангента?Това ли е най същественото?20евро Коледни?Резил.За вас ненужните в парламента с хиляди за пенсионерите един пакет памперс. В челните места сме по застаряване на нацията-4.Защо?Отдели една седмица от времето си и се поразходи из България.Мини в няколко села,по второстепенните "пътища".Иди по автогарите.Виж бричките с които се превозват хората.Иди в държавните болници,в спешните отделения.Влез в двора на някой у-ще и се срешни с наркодиларите.За телефонните измамници славата ни се носи навсякъде по света......Един ден няма да стигне да ти казвам какво направихте от България.Напълно липса на ДЪРЖАВНОСТ навсякъде.Само пари ,без никакви резултати.

да дискутират, а не хватки с проц, дебили,, хлапшки работи

Тези нямат капацитет да дискутират каквото и да било. Кога са направили нещо градивно тези боклуци, освен ограбване и фалкити на банки и т.н. Нали се сещаш, че през следващите месеци България е Председател на ЕС. Тези червени боклуци ще се държат истерично през цялото това време, само и само да дискредитират България. Винаги са правили само и единствено това.

Българския Ердоган прилага маньоврите заучени от Тато. Нищо добро не ни чака освен разпускане на Парламента и диктатура на милиционери.

Бойко,не те уважавам по ред причини,но вземи си озъпти лакейте.Не ти правят добра услуга.Ще провалите напълно държавата пред света.

това е факт от доста време ,28 ГОДИНИ !

Понеже сме парламентарна република, та Тиквата като какъв се изказва, че прави характеристика на първия човек в държавата. То не че Корни е за търпение.

PR-ките му да го научат да не си бърше сополите с ръка пред цяла България.

Радвай се, че не са същите PR-ки като на Румен Петков-Запалката, че тогава...