Увеличават детските, повече семейства ще ги взимат

Месечната помощ за отглеждане на дете да се увеличи от 37 на 40 лв. за семейство с доход на човек до 400 лева.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават детските, повече семейства ще ги взимат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мразя да плащам сам за първите 3 дни. Не заради парите, а поради принципа. Защо аз? Нали плащам, а и служителите си плащат почти половината осигуровки точно за това? Даже не съм и болен или пък не си признавам. Не е ли редно да плати Осигурителят? Защо му наливаме пари всеки месец? Това е все едно да накарате фирма "Мерцедес" да плаща, ако Ви ожулят боята или смачкат бронята, но да им обещаете, че ако ви е "смляна" цялата кола ще плаща Застрахователя, на когото за това му се плаща всъщност? Какви 3 дни? Какви 5 лева? Ако ще ги плащат синдикатите-ОК. Не съм вземал болнични от 35 год./нищо, че имам пълното право/, но от утре ще съм с 3д х 10 пъти = месечно

купуват ромския вот.

увеличение от няколко лева - има да "ядат", и да им остане даже.... в държавата БЪЛХАРИЯ

и някак тихичко скрито от медиите преминава увеличаването на прослужено време на работниците за да имат право на обезщетение от бюрото по труда

Увеличения на всякакви цени. Което означава повече приходи от ДДС и акцизи във Фиска. Пълна заблуда са постулатите на Геройко за ниска данъчна ставка. Работещите и харчещите,плащат преки данъци,осигуровки и непреки данъци-акцизи и ДДС.Сега,да познаем КОИ точно многолюдни семейства с природен тен,ще бъдат нахранени от парите ни за по-високи"детски". Да отгледаме електорални единици! Които ще гласуват утре,както трябва,под строй.Или ще пребат горски,полицаи,дежурни лекари или деца по улиците. Честито на печелившите!

Ще има точно за две бозички на детенце. Кооолко щедро от страна на ГРОБ.Божеее,какво доживяхме.....

а колко бяха по времето на орешарски??

А какви бяха цените тогава???Защо си бълвате без да мислите???И какво е това 80% от някакви си кирливи 40 лева???т,е, по малко дори от при Орешарски

Тия си правят майтап. повишение с 3 лв при семейство с 1 дете. 3 лв делено на 30 дни = 10ст на ден .... Какво са 10 стотинки на ден за едно дете???? Ами нищо.... При 3 деца 5лв делено на 30 дни делено на 3 деца = 5,5 ст????дневно Това не е подигравка, а е чисто малуумие.

прав си, че е малоумие! аз имам племенници,семейство с едно дете, и двамата са патрулиращи полицаи. не получават детски, щото им е висок дохода. а бай мангал, има девет джавета, и взима за тях детски, като най големите две имат и те по едно джаве! а сега сметни тая твоя сметка отново!

Ами смятам 9-3=6 135+6*20 = 255лв ще взима бай мангал за 9 джавета. А са ти сметни тия приятели твойте, патрулиращите как се оправят с малките си заплати и 50лв помощ за детето? Ще ти кажа - докато пишат актове по КАТ прибират и по някоя почерпка и по тази причина държавата е на тоя хал. Щото не ми разправяй, че не ги "черпят". Има как да те оборя - повярвай.

за циганите! На тези номади не трябва да се дава и стотинка дори!

увеличиха с 3 лева детските а заплатите на зам министри с 2000 плус ч000 за командировки с тези пари цветя за гробища да си купите а тази мутра от банкя по тежък мраморен камък да не се преобърне в гроба същия крадец като дядо му

Избори пак се задават щом ще храним р.мите мързеливи, крадливи а вече и недостъпни за правосъдието. Ц...нска ни е държавата - поне я прекръстете на Циган.я та да не посрамваме името на предците ни. Нищо българско не остана. То и без това политиците ни всички вече са циг..и.

Управляват ни тъпаци и простаци с накривени калпаци и с ташаци на рояци....

С това ще предизвикате бум на циганизацията

Пак поощриха ромите.

Шегаджии!!!

Не ви ли е срам дори да го коментирате ...3 лв ...5 лв

Кой чиновник е емигрирал ? Само за вашите. Режете от тавана на пенсиите и раздавате на манга.ите.

Значи ще има повече пари за циганите, така ли?

Не чувствате ли срама да увеличавате детските с 5 лева, а за себе си гласувате всеки месец по 2000 лв. безочетни просто така да си ги харчите и да не се отчитате на никого,а за хората да го духат.

Странна работа, ако отворим европейски сайтове с цени на горивото, ще се изненадаме, че то е едвас 10% по-скъпо от в България. Ако отворим метро.де или метро.фр или лидъл или някоя друга чуждестранна верига, ще видим, че цените са с 10% по високи от в България. Ако проверим колко струва нова пералня в Германия или нова кола, ще видим, че цените са с 10% по-ниски от България. Ако сравним средната заплата в Франция или Германия с Българската и ще видим десетократна разлика, а не 10%. Питам - къде изчезва разликата? Цени аналогични, заплати 10 пъти по ниски?

ПЕЧЕЛИВШИ - ЦИГАНИТЕ!!!!!!!

Готвим се за нови избори...

Ама и за мургавите субекти ли важи това увеличение?

Ей, тъпоъгълник, началника ти, банкянският наглец, се насра да обещава предизборно преизчисляване на всички пенсии с нов осигурителен доход?!Що мълчиш, бе гадино, с 8 лв. ли пак ще ми увеличите пенсията, долни мизерници, а на зам министрите с 1 600 лв.?!Съд за вас, престъпници, рано или късно ще дойде видов ден, гадни цървули лъжливи!!!

40лв детски??? Това е пълна подигравка!!!

Защо не увеличите МАКСИМАЛНИЯ осигурителен доход ?? От 2018 се очакват увеличения на заплатите !! Висшата държавна администация ще има увеличение-защо никой от тях не имигрира ?? В миналия мандат финансовият корифей Горанов се оттегли, защото имал семейство и парите не му стигали. Сега е министър и сигурно е доволен от дохода си. Спрете с безумното "саниране" и дайте парите на хората!! Но келепира ???

МРЗ от 01.01. 2018 год. Бруто 510 лв., но нетно в портмонето 398 лв.

За моя електорат пак ще има най-много ..... браво г-н Петков, добро куче .... така ви искам! Бачкайте ....

спрете кинтите за мангалите, само който учи и работи, останалите по лагери. Да не съжалявате после като стане война..

Нека позная! Увеличение едно евро, нали? Ааа, почти.

Слава на Маниту! Ликуй народе, грабвай 3-те лева и имаш билет за Вечните ловни полета! А сега билетчето за градския транспорт се вдига със 100%, понеже и без това изостава от заплатите, които се вдигнаха с повече от 100%. Спокойно - цяла седмица имате срок да подадете молба-заявление за обратно изкупуване на сега валидните карти, билети, талони, купони, винетки и пр. превозни документи на половин цена, разбира се това е да компенсира отчасти административните разходи.

Еййййй тъпаци, пак ли циганите ще храним. Оставка!!!

На 27.10 пред Невски ако искаш оставка и искаш да покрепиш врекливите имитатори от КНСБ то

Радвай се народе увеличават ти вземанията за да ги дават за децата на малцинствата,а за тях това е бизнес.

Изравниха нивото на пенсиите. Това и при комунизЪМЪТ го нямаше. Работил не работил, все тая. Раздавайте пари. Има от къде да ги вземате. От тавана на пенсионерите.

ние сме горди че ви откраднахме 2 пенсионни фонда във мътната вода

Нахранете електората, който лентяйства. Пак да гласуват за правилната партия. Тези, който работят и плащат данъци да го ....

2000 лв на децата? От министрите хаир не сме видели, децата ще ни хранят при тия африкански пенсии.

От какъв зор работодателя хем плаща осигуровки, хем и първите 3 дни болнични. Да си ги поеме НОИ

Така е от 2010-та.... временно. :-)

Кога ще получават детски надбавки и децата на тези, които работят? Май в тази държава родителите се далят на 2 групи: едната е плащаща осигуровки, а другата е усвояваща осигуровки.

Явно вие драга ми Ина не сте чували,че хората работят за по минимална заплата от по 480лв. и като им отчислят разни осигуровки,дори и да работят за по 500 или 600лв. при 2 деца пак са в кюпа...

Голямо е увеличението, с цели 3 лева. То не си заслужава безсмисления труд, който полагат тези избраници- дупетати.

Ясно. Пак ще работим за чаветата.

БРАВО НА ДРУГАРИТЕ ОТ ГЕРБ!С ЦЕЛИ 3-ЛЕВА!БРАВО БОЙКО,БРАВО БОРИСОВ-ТИ СИ СЛЪНЦЕ, ТИ СИ РАДОСТ ЗА НАС!ДА СЕ СЛАВИ ИМЕТО ВЪВ ВЕКОВЕТЕ!!!

...ще се слави от горния край на катуна та чак до долния...

Докато българките раждаха, нямаше увеличения, не че 3 лева е увеличение, това е подигравка. Но за друго ми е думата, тези пари знаете къде ще отидат.

е сега ще скочи раждаемостта и ще преборим демографската криза

стотинка, дадена на някой без да работи е вреден метод, независимо кой би бил той!

Вие деца имате ли?Раждала ли сте?Нали ако хората имат пари няма да се нареждат за някакави си 40-85 или 135лв. народа е беден независимо циганин или българин БЕДЕН!!!Увеличението е гавра наистина,но за някой и 3 лв и 5 лева са много пари....и този някой не е от маалата...и нито е вакъл нито вдява от индийските наречия....

Честито да им е на Мангалите.....

по две кифтета допълнително на месец за мангустите! държавата се грижи единствено за паразитите, обаче скоро държавните хрантутници ще трябва да си изсат заплатите от тъмнозелените дерибеи!

Месечната помощ за отглеждане на дете да се увеличи от 37 на 40 лв. за семейство с доход на човек до 400 лева. Това е "впечатляващо увеличение. Направо съм "ужасен" от това увеличение

Ще има за две бозички на дечицата. Честито!

А кога, част от бюджетниците ще си заплащат осигуровките ?

Когато стане в ЕС тогава ще стане в БГ.Иначе казано няма да е скоро , да не кажа никога !

Я помислете - ако им намалят заплатите с % на осигуровките какъв вой ще има. После ще им увеличат заплатите, за да го компенсират. И резултатът ще е 0:0. Защото държавата вади от единия джоб, за да сложи в другия.

Кога държавните служители ще си плащат осигуровките,да имено тези дето тук квичат,че ще хранят циганите и дето вземат тлъсти заплатки,докато работника блъска за по 500лв. в най-добрия случай....и плаща осигуровките....и после се нарежда и се унижава за детските надбавки ама тези парици са му важни....за дечицата...а лентяите държавни служители дето трътките не могат се наканят да родят до 40 години пък после викат ама защо ми е този дерт...те ревът и квичат тук.....

20 евро??? 2017 година, ЕС??? Абе вие нормални ли сте бе!!! Трябва да е 200 евро, малоумници!!!

Трябва, но само ако има двама работещи родители с поне средно образование. Иначе знаеш къде ще отиват.

Е, кой е казал, че трябва да им се дават кеш?

Като почнеш да ги вадиш от джоба си, тогава ще пишеш такива "простове". На мангалско семейство с 10 деца колко трябва да им плащат бе, тупан?

Детски се плащат до 3 дете или 4 и 5 ако последните три са близнаци.Прочети закона преди па писателстваш....манговците ги хранят по други пътеки...

Тупан, радвай се на 3-те лева, дето аз ти ги плащам, щото ти на моите доходи никога няма да дойдеш. Продължавай да мислиш колко ще получават циганите, а не колко ще получиш ти и после се чуди защо си най-беден в Европа.

та значи пак циганите на кяр