Разбиха група, превеждала мигранти от Турция през Дунав

Осем души са задържани за трафик на хора "от граница до граница" при спецакция със СДВР и ДАНС на територията на страната днес. 4-ма от задържаните са сирийци.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха група, превеждала мигранти от Турция през Дунав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбили са група, която е извършвала народополезна и патриотична дейност. Извеждали са мигрантите, а не са ги пускали в България. И разбивачите са толкова прости, че се хвалят с извършеното. Не съм чел за преследвани предатели и разбити групи, които вкарват нашествениците. Това вероятно е бизнес на СИК=ГЕРБ. Колко нашественици са върнати, колко каналджии вкарващи мигранти са застреляни на границата?

Изключително демократичният ДИР.БГ трие яко, щом се промъкнат и мнения срещу НЕУКИЯ доцент доктор генерал Бойко Методиев Борисов. Жалко.

"Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

Абе щом е "пълно обслужване от граница до граница", а не само частично от граница, значи групата изпълнява точ в точ поканите на баба Меркел, така че не ще да е чак толкова престъпна! Пък и тя, Европата, и с тая и без оная група, пак ще се напълни с джагали, че такава е резолюцията: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

Пак са хванали дребните риби и я им дадат 2 г условно, я не.... През България ежедневно минават стотици мигранти...

Историята се повтаря - Гешев отново е в Бизнеса .Накрая ще вземе Парите в Куфарче и ще си избяга от България .

Ето това е пример за успешна интеграция. Дошли хората, получили статут, защото бягат от война, намерили си доходна работа и я практикуват без никакъв проблем. Какво правят при тях българи? Как какво? Показват, че не страдат от ксенофобия и помагат на чужденците да се приобщят към нашето общество. Нали това ни набиваха в главите политици и журналисти? Че трябва да приемаме тези хора и да ги обичаме като свои родни братя.

хванали пак кокошкарите!!! ами, къде са митничарчетата, граничарчетата от паспортен контрол, които са ги пропуснали тези хора с колко евра са си напълнили гушките и нагоре по веригата, а??

Тази пропускливост на границата ни е една от причините , за да не ни приемат в Шенген.

Глупости.

Tрафикантите и имигрантите отдавна преминават границата като "шенген"!! Bместо паспорт, подават евра или долари и транзит, NO PROBLEM!!;))

тези трафиканти са ударили дъното.не може да печелиш като помагаш на хора в беда

Резултатът вече се знае: cnhv.co/6rve

значи са разбили европата, а?

d4

а според Господ-Бог Банкянски нелегалните мигранти били 0... те магистрала направиха от Свиленград до Видин и Калотина, ама били 0.

Абе идиоти управляващи! Въведете строг закон - който го хванат да се занимава с миграни - 5 години затвор,каторга ,работа до спукване ! Ще секне отведнаж ! Това важи и за други престъпления които са извършени умишлено с пълно съзнание. Само строги наказания ще оправят държават. Гласуват се за 5 минути в парламента. Стига сте си играли на котка и мишка,да ви плащаме заплати и разходи от данъците ни. Тези пари да се използват за много по добри неша,полезни за хората. Всичко е имитация в тази държава. Създават се само новини по медиите и то от лоши ,по лоши. Хората са отвратени,жални са за една хубава новина!

И от кога Дунав стана гранична река м/у Турция и ...Румъния?! Къде са над 350 км от южната до северната ни граница???

Не пише да са от МВР .

разбиха група ,която ще трябва да разбиваме след 2 седмици пак ,най-късно месец .Иначе съдии,прокурори,адвокати ще вземат да умират от глад .и току- виж се вдигнали на стачка ,за увеличение на ниските им заплати ,по примера на полицаите !

патриотчето динко що не отиде да се разправя с тези каналджии и да си направи клипче как ги шамари... или не му се занимава , на нашия рамбо :)...такъв клип ще му снимат , че ще чупи рекорди по Ютюб

Герберастките ПР акции, в синхрон с "българския Фалконе" - Цацаров, не спират! Същото го гледахме по времето на Цецо - физкултурника. Помнете, искат да ни замажат очите пред поредната издънка с Антикопупционния закон, както и опитите на Пеевски да доразграби КТБ, докато Бойко е с брутален анти-рейтинг и търси помпане преди изборите за Европарламент 2018, щото иначе умира.

а бе,това ли измисли докато пропадаше в крушовишкия кенеф

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... Много курортисти не внимаваха тази година и: ах, някаква рибка ми влезе отзад...и...не е рибка...плувай, плувай... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Протект енд бронз! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

шошкооо, отива ти това име

пълно обслужване ... че и аз ги знам кои са ... : щерев,1 , канадеца , фатал ерор ... те с гол гъз обслужват още на границата имигрантите ...

Щерев изпълнява пълна програма в пълното обслужване.

,,..."Дейността на групата най-кратко може да се опише като пълно обслужване от граница до граница, отбеляза прокурор Гешев...,,!!! изземват ,,функции,, на държавно ниво и ги изпращат извън държавата...!!!

Разбили са я, защото не са се отчитали където трябва!

Само не са дабавили уточнението: "Групата беше наблюдавана в продължение на 5 години"...

Половината са сирийски, другата половина наши родни мангали. Ама той тоя бизнес не е за всеки, искат се връзки.

защо тия не разбият първо техните си хора,които даже и по една телевизия ги даваха как прекарват мигрантите,ами седнали да ловят с трици маймуни

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.