Рестартират подаването на молби за ”зелена карта” за САЩ

Поради технически причини ще се наложи всички кандидати, които са подали формуляр за "зелена карта" преди 18-и октомври 2017 година, да го изпратят отново.

Обратно в новината

Коментари - Рестартират подаването на молби за ”зелена карта” за САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички български комунисти ще получат безплатно Зелени карти за Северна Корея. Очакваме да има мноооого желаещи.

Северна корея има доста предимства пред Америка - най-малкото там няма от т.нар. "демокрация".

Затова и Северна Корея не могат да смогнат на желаещи да заминат там! ====================== Сензационна вътрешна информация на дезертьор от Северна Корея обръща коренно представите за КНДР, много хора в страната ще измрат! Вашингтон, САЩ17 Окт. 2017, 18:35 Северна Корея е толкова слаба, че икономиката й може да не издържи дълго под наложените й от Организацията на обединените нации (ООН) санкции, заяви бивш високопоставен служител в страната, който е дезертирал и сега живее в САЩ, пише link Вътрешната информация за режима на Ким Чен-ун идва на фона на по-агресивната реторика от страна на посланика на страната в ООН. "Всеки момент може да избухне ядрена война," заяви Ким Ин-ньон. Северна Корея обаче може би просто блъфира. "Не зная дали Северна Корея ще оцелее и година при настоящите санкции. Много хора ще умрат," заяви Ри Йон-Хо, бивш високопоставен икономически служител в Северна Корея. "Там няма достатъчно храна", а санкциите "напълно блокираха" търговията, казва той, което принуждава правителството да изпраща десетки хиляди работници в чужбина. Обикновените севернокорейски домакинства нямат електричество, добавя той, докато в столицата Пхенян има само по 3-4 часа на ден. Ри за последно е изпратен в Далиен, Китай, където помагал с управлението на Office 39 - тайна организация, която имала за задача да набира средства за управвляващата фамилия Ким.

Има грешка в обявата - Зелена карта вече ще се дава за Русия. Желаещите щели да съборят руското посолство ,за да подават заявления.

Трбе руснаците няма да те вземат - пазят си генофонда чист.

То не остана много от кравария, та нема къде да се ходи.. А и е доста раздвижено - урагани, негри, стрелби, зомбита, нерви, дива полиция, смъртно наказание, нагли реднеци, напрежение, въоръжени психари и пр. екзотика.Важното е, че ства все по-хубаво.

Ем тук си е по-кротко - само деца, дето убиват деца, майки хвърлят рожби в кофите, джебчийки на всяка крачка, озверели роми, полицай членове на банди, ученици с колове... добре че по-рядко вали, че хората още живеят във фургони.

gerp fagot

През 90-те години да кажем, когато Америка все още успяваше да поддържа картинката на "американската мечта", даа, с удоволствие щях да кандидатствам за зелена карта. През 2017-та вече и като турист не бих отишъл, камо ли да приритвам да живея там. Агресивната политика на САЩ към целия свят, както и видяното в Интернет какво е положението там отдавна погреба "американската мечта". Запитвали ли сте се защо там често има масови стрелби? Заради стреса и лютата междуличностна конкуренция там за всичко, във всяка област. Консуматорско общество, което издига в култ потреблението на стоки и услуги. Имам и приятели там, да са живи и здрави, нека се радват на живота там както си знаят.

А кога ще отпаднат визите?

моите родители строиха комунизъм и социализъм ,аз оставам да оправям дограмата им !

Абе, Путьо кога ще пусне една лотария "червена карта" да видим колко комундели загорели за глад и студ ще си замъкнат гъзовете в Раша?

тъпотията на някои хора е вродена

Тъпотията на Путин ли?И аз и милиони мислим така? От него по глупави са Лавров и Захарова

Само бягане някъде ви е в главата. Бягат само тия без акъл за 5 стотинки, също като плъховете.

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба ! Козяшки тролове, удушете се от яд !

да се не изразявам нецензурно,защото съм възпитана,но ти си меко казано непросветен/а.Знам всичко,но ти не знаеш,че Русия е православна.Не ме интресуват подробностите.

олигофрени, дето се борят за зелена карта бееееее?

В САЩ улиците са павирани в злато, а парите растат по дърветата... Аз си подадох документите, ама не ме одобряват нещо...

Айде всички десни софийци - марш натам. И да не се връщате!!!

да бих отишла само ,ако тук нахлуят и вземат превес ислямите,по принцип тук ми е добре,камъка си тежи на място.Не бих слогувала на извратеняци.Хората се определят спрямо вярата.Никога при фанатици и сектанти.

Дерзайте! Това е най-ефективният начин, да се защитите от външната политика на САЩ.

Подаде ли си документите?

Гооолям праз...

еми ако и Русия имаше традиция за успели материално, можеш да си сигурен че и там щяха да ходят. Никой не то ходи в америката за демокрацията...това ти го гарантирам!!!

Сак май истболкан дък, беач.

Стига се псували по амер. демокрация. Никой не имигрира там заради това нито за удоволствието да гласува всеки 4 години за един от двата шута. Всеки оди там щот иска да забогатее материално. А това става все по трудно и трудно там. От друга страна, то вече никъде по света не става така лесно както беше преди.

То там в америката страшно богатсвто, близо една трета от население е на купони за храна потънали в дългове. Е мерсим ви за американската демокрация, дръжте си я.

sonibvc@gmail.com

Както вече казах..става все по трудно и по трудно. Но глупаците са винаги последните които разбират когато едно нещо спре да работи.

пари да ми давате ,никога не бих отишла там,за нищо на света,камо ли да "кандидатствам"за някаква си карта.

А ако имаше лотария за Русия би ли отишла там?

Два пъти

то някой пита за теб в Щатите, стой си в чалгария най-добре!

Ще попълня на всички цигани безплатно всички формуляри, и то правилно! То и без туй САЩ станаха циганска държава и интеграцията не е проблем!

Ще ти помогна.

Преди 100-200 години робите в букаи са ги возели в САЩ, днес робите сами отиват ...

Вярно е, но въпросът за 80% е: по-добре ли е роб в Америка или роб на РазБойковците в Бантустан и изглежда че отговора се налага сам по себе си... щом има толкова кандидати.

боли ме дедовия за кравария,там вече трябва да си пол Х за да си редовен член на фермата

Майната ви, не ща в посраната ви "псевдодемокрация". Заврете си зелената в консуматорския задник.

Благодарим , нещем.