ВАС отмени здравната карта на Москов

Очаква се здравното министерство да предложи, а МС да приеме нова здравна карта, която да бъде публикувана в "Държавен вестник".

Обратно в новината

Коментари - ВАС отмени здравната карта на Москов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ще кажете за здр. карта на спешна помощ .Вземаш болния от дадена област и го караш в съвсем непозната област за него,а разликата на километри между двата областни филиала е 500 метра.Психичните болни горките цял живот са били регистрирани и лекувани в еди коѝ си диспансер ,и в един момент в друга планета без никакви документации ,и не ги приемат.Докато ги транспортирват големи маѝтаапи полицията от едната област ги придружава до границата на друугата обл.от там друга полиция,и накрая болния на улицата ...връща се с такси Е ТОВЕ Е ЗДРАВНАТА КАРТА НА МОСКОВ

На Москов остана нещо, което да не му го отмени съда. Пълен провал е тоя. За сметка на това - голяма уста отваря!

Веднага ми идва отвътре въпрос? В частните хосписи лежат хиляди възрастни в много тежко състояние, които са непосилна грижа за работещите,или на вече остарелите им деца. Питам и чакам отговор,КОГА частните хосписи ще бъдат подпомагани от държавата,така както се подпомагат ЧАСТИТЕ УЧИЛИЩА????? Живота на близките им е ад,АД който изяжда спестяванията за собствената им старост.

Стига с тези измислени карти и неща! Хора замислете се! Откакто станах веган не съм ходил на лекар и зъболекар в страхотна форма съм и покорявам 8 хилядниците без кислородна маска. Забрана за всички храни и продукти с животински произход!

Кислородът те изяжда по- бързо, отколкото смяташ, а радиацията там- горе буквално те милва всяка минута. Продължавай от същото- но не казвай колко е полезно на другите. А като не ядеш месо определено нямаш нужда и да мислиш. Излез от клишето- не учи другите на собствената си болест.

Аз па откак започнах да ям повече месо, започнах да губя все повече кила и да изглеждам все повече като Брад Пит и да покорявам девици!

Ще осерем осемхилядниците, ако всички станем вегани.

Здравна карта има от 2007, което са 10 години, но политиците не желаят тя да се публикува защото:1. В районите на ДПС има излишък от легла, а в други реайони недостиг 2. Ще стане ясно, че пари се наливат не където има нужда, а където се краде най-много.

Според картата има недостиг на педиатрични легла, а също и на такива за дългосрочни и палиативни грижи и продължително лечение. На тази база здравната каса можеше да отказва и договори на местата с пренасищане на легла, но не го е правила и продължи да финансира всички лечебни заведения. Бялата мафия си има Съд ;) Не че е голяма новина...

Дори не знаех, че има легла за палиативни грижи. Онзи ден един съсед си повика линейка да го откарат в някоя болница за активно лечение, където да го изкъпят и да му послугуват няколко дни.

sonibvc@gmail.com

Пич, ти не си в час...има две Българий...едната е релната България а другата е измислената виртуална България в главата на Тиквата, където всичко е супер и България е пример за стабилност и напредък. Булчето Лейката живее в Българията на Тиквата ;-)