Българин е арестуван за убийство на жена в САЩ

Българин, който живее в Денвър, Колорадо, е арестуван по подозрение за убийството на млада жена, чието тяло е било открито близо до магистрален път.

Обратно в новината

Коментари - Българин е арестуван за убийство на жена в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ново, преди време от другата страна на баира се беше прочул друг нашенец с обири по вилите, където поставяше своят подпис във вид на изпръжнения. После се оказа ,че бил бивш милиционер.

С това сте известни, за съжаление. Пълни буклуци, за вас нема нищо свято, морал нема, вера и Бог нема. Чудим се как в чужбината да си крием балХар връзката. То е срам, СРАМ, СРАМ, ДА КАЖЕШ, ЧЕ СИ ОТ БАЛХАР! Заради текиви, нормалните ги е срам да кажат откъде са!

Айде де. В щатите стават 30 хиляди убийства годишно с хладно или огнестрелно оръжие. Това са средно 81 човека на ден. Да не би тези убийсва да са извършени само от българи, аааа?

балхарите като тебе и циганите избягаха в чужбина, и слава богу че се отървахме от вас !

явно парите за пица и двудоларови чиксуйтдикс не са му стигали.. жалко...

А криминално минало в България този изрод има ли или тук полицията не си губи времето с такива дреболии.... А и щом е замунал за САЩ, трябва да е бил паралия и тук, а за богатите в България криминално досие не се води... Ю

в демократична америка таквиз неща не могат да станат.

Понеже съм свикнал да проверявам каквото чета тука (обикновено е само преписано от някъде без собствено усилие), на страницата на Дъглас Каунти в Колорадо има детайли за задържания:обвинение за убийство НЯМА. Има за прикриване на смърт (не на убийство, смъртта в такъв случай трябва да е настъпила по друг начин, примерно предозиране на наркотици) и за подпомагане на престъпление и укриване на доказателства. Което показва, че жената вероятно е починала от нещо друго, а не е била убита, а той се е опитал да се отърве от трупа. Възможен вариант - друсали са се и тя не се е събудила повече,а той не е искал да го спипат с труп вкъщи... Не, че го оправдавам някак, но не е хубаво да се заклеймява някой като потенциален убиец поради мързела на журналиста.

Добре проверяваш, ама ти куца проверката. Каква е тази свръх доза, при която имаш 4-5 изстрела в тялото и резки от нож по ръцете? Но да, тя щяла да свидетелства срещу някого и е свършила нормално, само не разбирам, ако и ти си прав, ще излезе, че нашия е трябвало само да се отърве от трупа?

И двамата с ,,богато криминално минало,, -позната картинка ,,излезе от затвора и стана човек,, -добре са го превъзпитали.Тоя да не си е мислил че е попаднал в ,,едно време на запад,,

В България щеше да е най-малко полицейски началник.

Даа, по погледа отговаря за тази длъжност:)))

Половин милион гаранция. Жала нямат. Тук най-много 1000 ЛЕВА искат.

Този изрод си има вид и на убиец! Е, поне ще си получи заслужената присъда в Америка, няма да му се размине!

Бугарин = аидук но от тъпите дето все ги хващат. Там няма да му се размине.....

Напоследък много силно се изявяваме в тази област - Преди две седмици в Гърция, сега в САЩ. И се чудим, защо Цв.Цв. отчита спад на престъпленията у нас. Ами защото ГЕРБ изнася престъпниците по света.

Много силно !? За две седмици всъщност за година - две убийства ? И от това дойчевелето прави извод, че България е виновна за престъпността в западния свят ? Ами да ги заловим тези престъпници и да оправим статистиката. САЩ - 14249 убийства годишно 4,62 на 100,000 жители. България - 147 убийства годишно, 2.0 на 100,000 жители. Точно България им е проблема. Още не са погребали 50-те разстреляни в Лас Вегас. Дойчевелци, сър !

само че забравясх че първата поправка в Америка дава право на всеки пълнолетен и неосъждан да притежава оръжие. Ако тук беше като там досега да сме се избили

От това "Напоследък", с което започнах поста си какво не разбра? Ами ако погледнем градиента на убийствата? За последните две седмици са се увеличили безкрайност пъти! И защо сравняваш броя убийства от българи в чужбина и от американци в Америка? Все едно да кажеш, че метрите са повече от канделите.

Е, за този поне е сигурно, че ще си отлежи до края на живота.

"Петров е бил арестуван по обяд в петък, 13 октомври". Иди после не вярвай в провидението! Надявам се, щата Колорадо да не реши да го върне, да си отлежи наказанието в България. Защото тука я няма да има места в затвора, я ще забравят да го откарат в него.

Този не му трябва мвсто в затвора него ще го бесят

От твоите уста в божиите уши (може и на съдията)!

Смъртна присъда дано има в щата, където е станало това...

Колорадо. Има смъртна присъда. От 1976-та досега са осъдени 3-ма, екзекутиран 1.

Какъв достоен представител на отрепките ни зад граница.

Малоумник! Да беше я докарал тука да я утепа да му сложат една глоба и да си ходи пак за там. Сега ще трябва да я лежи.

немаше да стане така. Тука се прощава убийството САМО на българи. Я убий циганин да видиш. Дори нещо повече - миналата година един циганин нещо се заблуди и уби англичанка (в старозагорско или в хасковско беше), ама се оказа, че това не е като да убиеш българин.

Пича си изживява американската мечта.

краставите магарета се надушват.

Сега, България ще му се види като Калифорния :) Само дето, никога повече няма да види нито България, нито Калифорния.

Тоя само на физиономия му давам от 30 до живот

... един от "мозъците, изтекли от бг..."; за съжаление, очакващата се присъда ще му попречи да се завърне в бг & да подкрепи развитието и...

разсмяхте ме господине...поздрав. но в края на крайщата американците сами са си виновни, че не се разправят круто с такива гастрольори прав сте - в БГ щяха само да протакат..

не се разправят викаш?? стой и гледай!

Българинът, където и да иде все същия дивак си остава. Решава си всички проблеми, като си набие жената..в тоя случай е бил толкова недоволен от живота си, че направо я е убил. Измет! Варварин! Дано се е почувствал истински мъж, докато я е умъртвявал, защото от тук нататък все по-често ще се чувства жена в затвора!

Всички ли от БХК сте малоумници ?Ако беше циганин щеше да го защитаваш

Адолфо, ходи си от където си изпълзял.Какво БХК те гони тебе! Иди набий жена си, че да ти спаднат комплексите и да ти се вдигне самолета.

Браво бе, нали уж читавите само избягали в чужбина, пък тука останали само мързеливците и некадърниците.... Браво добре ни прославя по чужбинско ! :(

Млад, умен и красив от тези, дето пращат милярди в България.

мат'ряла се исказа