Македонците реагираха остро заради малцинството ни в Албания

Това е геноцид над македонците и деформация на историята и на истината пред Европа, заяви Никола Гюргай, председател на македонското дружество "Илинден".

Обратно в новината

Коментари - Македонците реагираха остро заради малцинството ни в Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой така ви изпра,избели мозъците бе,та се отрекохте от идентичността си бре.Българите в Албания,сами са се определили такива бе.Отговорете ми на следните въпроси: 1.След Александър кой ви е бил цар до Самуил. 2.След Самуил - 100000%български цар,кой ви е бил цар. 3.Защо се казва василий Българоубиец бе "акълии" Вие сте си чисти българи.Попитайте дедите и прадедите ви какви са били.

И бойко подписа "исторически" договор с тези диваци! Казах му го! Да си носи пожарникарския шлем на задника!

" 59 ( нерегистриран ) 1ч.10.2017 19:10 ... Един дори не знай, че името Крум е само в БГ, иначе сърбоман " Kрум , Kубрат Tервел , Cимеон са тиuркски имена. даже в днешно време се ползват в Tурция.

Ти си луд бе помак. Това че има много потурчени Българи в Турция не е изненадващо. Откъде идват всичките им руси синеоки актьори? Може би от Анадола? Аман от безродни неграмотници.

Биляна платно белеше .. Не ви го сакам виното, а най го сакам момчето що напред ТЕРА кервано ..................................................... ТЕРА= ВОДИ, ПРЕДВОЖДА ТЕР = ВОДАЧ, ПРЕДВОДИТЕЛ ТЕР-ВЕЛ , а понеже в гръцките източници заместват Б с В в действителност е ТЕР-БАЛ = предводител голям или велик предводител , прогонил арабите от Балканите. В Зап. Европа е известен като св. княз Тривелий. Българския княз ТЕРБАЛ 8в. е представител на владетелския род ТЕР, който е просъществувал векове. ТЕРес = Водителя, водача. Български княз от Тракия, а според фалшивата ни история тракийски владетел одриски цар 6 в. пр. Р. Хр. ТЕР-ТЕР = Водач на водачите, аналог. с цар на царете. Български Цар-13в. , още един от владетелската династия ТЕР. Последният цар от този владетелски род е внук му, Българския цар Георги ІІ Тертер-14в. Copy-paste: ".....В спадащият някога в нашите владения град Дурач е намерен един особен надпис........Той е каталогизиран като Epidamnos-414, а текста намираме важно за нас име - Τηρεὺς Τρεβελλίου -Терес Тервелов, Терес син на Тервел. Оказва се, че по време на Античността на Балканите е живял човек, който е носел името на древен одриски цар, а името на баща му е идентично на това на по-късен български владетел. Кой обаче да поднесе на българския читател тази информация?"

Много подходящ и мъдър начин да погледнем на дреВните-дребни макета- чакали :) Виц- поука от днешната колекция на Дир бг : Отишъл чакалът при лъва и му казал: - Айде да си премерим силите! Лъвът въобще не реагирал, дори не го погледнал. Чакалът се ядосал и го заплашил: - Сега ще кажа на всички, че си бъзльо и се страхуваш от мен! Лъвът се прозинал и отговорил: - Нека глупаците ме мислят за страхлив, отколкото умните да ме презират за битка с чакал...

Всъщност. Те са искали това население да се признае за Македонско. Затова квичат на мърша. Македония е населена с Българи и шиптари. Македонеца по принцип е грък, защото това е гръцка провинция.

Дано да доживея момента когато албанците и вас ще добавят като малцинство в така наречената ви държава...

Какво ще се получи ако изкъпеш един македонец ? - Една каца мръсна вода и един чист българин.

Пустите албански станали мачовци, а маке донци - донски казаци. То сичката земя барабар со Индията са се маке донски.

Две цигански малцинства може, какви бяха, египтяни и цигани. Каква е разликата ?? А, иначе за българи се офлянкваха, трябваше да си хабим патроните. Извода, со кютек. А, сега да видим "античните македонци". Ако искам да се посмея чета коментари в мк сайтове. Един писа,че не трябвало да се обръща внимание на гърците, защото македонците били "библейска нация", А, сега тоя не ли е за лудницата. Грую е изхарчил половин милиард евро за паметници - Филип 2, Александър Велики, Прометей и т.н. Е, това е вече масова автохипноза.

Мисля си за Страшния Съд какъв позор и ужас ще бъде за тези продажни дечица на "древния Македон" дето обявяват нашите български герои и възрожденци за техни. Как ще погледнат същите тези герои, които ще са от дясно на ХРИСТА СПАСИТЕЛЯ в сомна на българските светии. А те ще се наредят до Иуда Искариотски с турски и цигански касапи и главорези, защото делата им са еднакви ... ИДЕТЕ ВЪВ ОГЪН ВЕЧЕН ПРЕДАТЕЛИ И БРАТОУБИЙЦИ!!!

до Европейския съюз на македонските сърбомани!Докато не признаят с неотменим акт българския характер на територията на Македония до 1944 година!И наличието там на голямо българско малцинство в днешни дни!Който от българските политици, един ден се опита да съдейства на македонските сърбомани, да влязат в ЕС без да са признали тези неща, тоя неописуем предател би трябвало да бъде смачкан на мига!

Има толкова прости македонци, Тито така ги е зомбирал срещу нас,че ще минат години да се опомнят. Един дори не знай, че името Крум е само в БГ, иначе сърбоман. Азбуката им от 1945 ( т.е нямали са писменост), църквата МПЦ от 1967 и не е призната от никой, държавата им няма име ( не могат да влязат в НАТО и ЕС-все пак това е Европа). Най-големият сеир шв бъде с името. Около 150 видни гръцки интелектуалци са дали ултиматум името Македония да отсъства от новото име. Т.е. дори и Вардарска Македония, Северна, Нова не може. . И какво - Република Скопие, Вардар, Славомакедония ? И как ще се наричат, абе трагедия. Да благодарят на Сърбите, те ги насъскаха срещу БГ

Да не говорим, че скоро ще станат малцинство на Албанците в измислената им "държава". Му-ху-ха

Песен на умрелия Суджук: "Ако умрам , ил загинам---Божо не мой да викате, со лайнена вОда да ме лее----скършете ги чашите! ..... Е , е е---Ердоганинееееее....":))))))))

Македонци няма всички са Българи, не знам защо се пени тоя, като и той е Българин.

Бокич,що така бе пич,уж македонците вече ни любят,а сега?!тичай пак да целуваш Заека!

Не е лошо преди да ви пускат постовете да ви карат да показвате бележка от доктор че сте в ред.

Макетата са се съешили с гърците против българите в Албания. Да не решим да се съешим ние с албанците против "македонците" и да решим проблема на гърците с името - хахахаха

Абе, Макета, това поръчение на Русия ли е! За разлика от вас, Албания е с Европа.

Спокойно и Македония, и Сърбия ще бъдат блокирани по същата причина при опита им да влязат в ЕС! Щом Македонската д-ва не протестира, какво може да каже някаква си органзация.

Следващата стъпка на Свети ВеликоСуджук Банкянлията: Признава македонско малцинство в Пиринския край-----И всички са Доволни! :))))))

Значи египетско малцинство може, но българско неможе и кои се жалват гърците и македонците на които също са им признати малцинствата. Те македонците искаха да им се признае тяхно малцинство на наша терирория, с това което стана в Алабания, направо умират. Малко им е на тия гадове, още ще има.

"Ги найдоа кокалите на Саше Великиот во Крива Паланка." Край на цитата.

За сега нека ни мразят, но всички ние трябва да издигнем авторитета на България на международната сцена. Страната ни да не бъде неудачника на семейството ЕС. Тогава, една авторитетна и просперираща България не би имала проблеми с българомразците в Македония, защото кръвта вода не става.

Storen

Трябва ама интелигенцията ни е проста.

Не интелигенцията ни е проста, а руската 5-та колона е много мощна. Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е умен и мъдър.

В Албания имаме две цигански малцинства - "ромско" и "агуптско"( египетско). Сега ще имаме и две български - "македонско" и "българско" :))) Ще падне голямо сеир :)

Бе бате ни Бойко не оди ли да скрепи българо македонската дружба че са пънат тия?

...има ли такава даржава,,македония,,и...народ...

Най ми е кеф га "антички македонци" ми вият на умряло.

Мюсулманите в Албания излязоха по-големи българи от измислените от Белград и Москва македонци. Недокоснатите от сръбска и коминтерновска пропаганда , говорещи български мюсулмани , изявяват масово българско съзнание и автентична българска идентичност. За техен срам повечето говорещи български , християни в Албания, подложени на измислента в Сърбия и русия македонска идеология , се македонеят . Помаците излязоха по-българи от коминтерновските родоотстъпници

Българските мюслюмани от Родопите са по-блиско до турците. Тава секи от нашите ша ти го каже, каурджик.

А бе, тъпак, късно си се родил за да си мислиш, че си открил топлата вода! От Освобождението до наши дни на тези потурчени през Средновековието българи (славяни) са ги наричали българомохамедани или помаци! Сега някой новоизпечен туркофил и измекярин (Ив. Костоф) измисли, че са "турци"! Нищо подобно - те са си чисти български славяни - най-чистата славянска раса. Затова децата им са руси и синеоки, защото не се смесваха с турци или българи!

Ти може да си близо и до сомалийците, обаче българските мюсюлмани са си българи 100% !!!

Явно си ги гледал тези хора само на картичка! :) НЯМА по-чисти българи! С автентични български песни, носии, обичаи и истинска планинска доброта. Това са истински хора и истински българи и религията няма никакво значение.

Българските мюсюлмани от Родопите са българи които изповядват исляма и не знаят турски език. Това го написал във френско списание за европейските владения на Османската империя още преди освобождението ни от турско робство Мидхат Паша управител на Дунавския вилает а по-късно велик везир на Османската империя.С поред него това става по време на великите завоевания когато доста българи приемат исляма, без да знаят турски език.

Когато, Хахмериканците стъпили на луната за пръв път, президентът на територията - Македония, рекъл: -Ех Луно, земьо "Македонска", ке те освободим някой ден и теб !

Защо ги признахме , тия неблагодарници? И танкове им дадохме.България винаги е имала слаби политици.А в последните години , няма такива.

Ко ги боли курът на макетата де , кво малцинство има ? Не са ги признали тях ли?

Против признаването на българско малцинство в Албания са македонците и... гърците. Да не повярва човек, че може да са в един отбор, а?

+++

Кучета около кервана ни винаги ще има да лаят. Приятно нещо е и други да признаят историческата истина. Нека обаче да изпуснем въздуха под налягане и да изпълним държавата с достойно материално и нравствено съдържание. Историческите факти работят по-добре, когато са подкрепени от съвременни постижения.

целиот свет сме македонци и на луната даже

С т.нар. "македонци" нямахме ли там нещо договор за добросъседство, едно-друго??...

Да дадохме им зелена светлина за НАТО и ЕС за нас интерес 0%

Ами те ни дъвкава,плюха --нека и те малко се притеснят македонците.

Kak при преброяването в Албания (а и в Македноия) да има регистрирани българи, като в бюлетина не е имало изобщо такава възможност? Всички други опции е имало (сигурно и марсианец), но точно българин - не.

На някои от официализираните от години малцинства, явно им харесваше да няма българи в Албания. Наличието на българско малцинство, което между другото е факт в Албания от хиляда и триста години, какъвто българин от Драч е наапример Йоан Кукузел, е неприятен факт, понеже трябва да дават обяснение какво се е случило с българите във Фиром и Гърция, намиращи се по средата на българската етническа територия. Не случайно яростно реагират представители на гърците и на измислените от Тито "македонци." А българите някога, по времето на княз Борис и цар Симеон са били даже мнозинство в Албания, но през турското робство мюсюлманите албанци са извършвали нечуван геноцид спрямо тях. Все пак пизнаването от албанска старан на българско малцинство е успех на българската дипломация, подготвян от 27 години.

Голяма държава е изчезвала, но ГОЛЯМ народ -никога! Ние през вековете сме имали много Булгарски държви, който са паднали и са били поробени, но народа е голям и се е запазил....Слабите народи изчезват, а силните оцеляват.... Нещо неясно имали за дребните Албанци и Македонисти?("македонци") НАБИЙТЕ СИ го в главите,че България ще я има и след вас, както беше и преди вас.....и след 1360 и след 13 000 000 години !

Българският народ няма да го има до края на този век.

Това, клише го слушаха , мойте Български санародници вече 1360 години! Знам, че ти се иска, ама едно е да искаш, друго е да можеш и да се случи...

Македонците изчезват от историческите документи някъде през 1-ви 2-ри век. Ако сегашните т.нар. "македонци" продължават с Титовските си простотии, ще гледат ЕС през крив макарон, ако ще и да увеличат височината на статуята на Александър Велики до 500 м.

Ама то и тогава не е имало македонци-това е била васална територия на Римската империя!

Защо България не протестира остро за признаването на македонско малцинство в Албания?

ли пак за произхода на първия турски президент? Да ти отговоря ли пак?

По-точно отново няма да ги разделя граница. Пак ще са част от Османската империя.

Ми щото жабата червена след като махна софийското жителство,първа призна измислената държава.А трябваше да ги праснем-времето беше такова и имахме ресурси.А сега тия се величаят и ни се надсмиват.И София стана два пъти по-голяма......