Разкриха шокиращи подробности за убийството на Виола

Софийска градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу Стефан Станев за жестокото убийство на приятелката му Виола Николова

Обратно в новината

Коментари - Разкриха шокиращи подробности за убийството на Виола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сериозно ли никой нищо не е чул от тази касапница от съседните апартаменти?!!! Жалки хора сме ей...жалки! Часове наред агония е придружена със стонове и писъци ,както и тези удари няма начин да не са чути, но всички са си стояли тихи и са слушали мърморейки, че им вдигат шум докато момичето е умирало! Заслужаваме си май съдбата като сме такива бездушни същества!

С тия цици ... и аз бих озвереля, ако ме напусне. И все пак, чак да я убие - не бива.

марихуаната и после събирайте трупове, това е повелята - не повече от 500 милиона да останат на земята, другите били излишни

грижете се за наркоманите, те са ваши .....

Жени, подбирайте си мъжете! Ако още в началото нещо ви усъмни - не си мислете, че точно вие и вашата любов ще променят нещата. Бягайте с 200. Един живот живеем. Нека изборът как да бъде ваш

А също никога не си мислете, че като родите дете на един психопат, той ще стане добър и всеотдаен баща, защото вашата любов и вашето бебе ще направят чудо. Никога не се става така. Бягайте навреме, защото спасението е само във вашите ръце! Амфетамини и психоза - и то такава, която е извън човешките представи. Вече много хора отказали дрогата говорят, че това е сатанизъм - и още как!

Абсолютно брутална, садистична, безмилостна, кръвожадна, ПЛАНУВАНА и ПРЕДАМЕРЕНА ЕКЗЕКУЦИЯ! Тази биологична единица (това не е човек) не може по никакъв начин да се поправи или превъзпита! Това същество надминава по бруталност дори и извергите от ислямска "държава"! Много е късно! Единственото решение за него е ЕВТАНАЗИЯТА (смърт, причинена за доброто на човека, комуто е причинена)! За негово добро е! За да не се мъчи!

Дрогата се доставя от бивши служители на ДС

пълна с комплексари и откачили изроди - това е днешна България. Нормалните хора отдавна са я напуснали или ще я напуснат. Жалко за момичето, тъжна история, а много изроди в този форум се гаврят с нея и след смъртта и - жалки изчадия сте.

Хой оправя, хой разваля!

върнете си реда и законноста, отстреляйте мършата и заживейте отново шастливо!

Жените харесват подсъзнателно силните мъже- груби черти, продълговата брада, хищнически поглед, агресивност и харизма(когато влезе някъде все едно е свършил въздуха в помещението) под съзнателно жените решават да се борят за такъв мъж защото са в безопастност с него а бъдещото поколение от него ще има силни генитични данни и закрила. Това е така но ако няма зависимости от алкохол,наркотици, хазарт, проститутки в противен случай жените с този тип мъже са в голяма беда.

данни...?... а мозък ще има ли, а малката пишка от дрогата и добавките?

Току що описа един примитивен дивак. Но да прав си, жените това харесват. Да си ги търпят със здраве, ха ха.

Дир.бг вие наред ли сте да пускате такива статии... този че не е наред не е - ама вие можете да спестите малко агресивни детайли от обществото! Но да бруталността продава!

Нашите момичета(жени)лесно се прехласват по разни батковци или чичковци със пари,без да се интересуват от произхода на тия средства.

тоя Стефан със сигурност не му е наред мозъкът

Или за това ще лобира адвокатът му.

Много коментари тук, но само за резултата. И нито един за причината. За дрогата. кОЙ Я РАЗПРОСТРАНЯВА ТУК, КОЙ ПОЗВОЛИ ТОВА? Арезултатът е болен мозък, изпаднал в ярост и причинил жестока смърт. ПРИЧИНАТА, ПРИЧИНАТА!Къде са ви коментарите????

Щом държиш, ще обясня. Причината не е една. Какво знаем до момента - той е лентяй, по цял ден не прави нищо, цоца от паричките на мама и тати и съответно залита по наркотиците да си направи живота по-интересен. Т.е. утрепка. Тя - много добре знае какъв е той и затова е била с него. Истината е, че жените налитат точно на такива нещастници. За нея знаем, че е друсала покрай него стабилно и се оказва, че реалната причина да я убие, е че разбира, че е проститутка. Така че, ако питаш мен, дори да нямаше наркотици в уравнението, пак щеше да завърши по подобен начин. Не вярвам мъж, който открие, че жена му/приятелката му е проститутка, ще го приеме добре.

Да, дано всички к..ви като тая си намерят така края! Дано! Долу к....ляка

Застреляйте веднага този изрод, не трябва минута повече да диша и да харчи парите на бедните българи по съдилищата и затворите. Идиоти дупеклати курци, въведете веднага смъртното наказание, хуманността към такива изроди е по голямо престъпление от тяхното.

Бла-бла-бла! Жалко за младата жена, но тоя си е личало, че е боклук и преди убийството. Но тя си го е избрала такъв. Не й се е занимавало със смотаняци и бедняци. Лошото е, че много жени възприемат такива простаци и олигофрени като силни мъже, а те просто не са.

Sm3hurk0

Много точно казано и покрива 99,9 % от моята гледна тока.

Да бъде обесен публично на площад и да виси поне седмица като предупреждение.

Този гадняр заслужава доживотна присъда.

Защо доживотна, за да го хранят данъкоплатците? Заслужава смъртна присъда, за съжаление в БГ не е възможно, нали сме хуманни ...

Който ви обеснява, че марихуаната и разни други наркотици не са вредни, най-вероятно ги употребява или продава и затова така говори.

Идващо от устата на човек, който вероятно пуши и пие алкохол, звучи меко казано жалко. Поне не познавам човек, който да не пуши или пие. Това че са легални, не означава, че не са наркотици. Ама кой да се замисли, докато порка поредната бутилка "домашняк".

смърт !!! Нищо друго не се полага на "човек" извършил това !

Изверг. Моментално детерминиране.

Лицето Стефан Станев моментално трябва да бъде обесено и да се заснеме насирането и напикаването му, и това да се показва за поука на новите български "мъже" с бръснати крака, бръснати подмишници, бръснати задници, бръснати гърди и с много татуси по тялото ...

този е тотален психар и мамино синче. на стари години майка му му купува джип, за да си има и джобни за дрога. такъв психопат е за електрическия стол.

И за пореден път се доказа, че няма дим без огън. Този е бил нестабилно лентайче наркоманче, а тя наркоманка и проститутка. И двамата са си получили заслуженото - тя в гроба, той ще изгние в затвора. Трябва да си душвено болен да защитаваш когото и да е от двамата. Да се трепят все по-често, та да намалее малко мършата.

тук дойде "светла илиева-стодентка Munhe..." каква чест дами и господа! Тя се произнесе по вАпросЪТ - и я изтриха защото няма хубав речник, ха ха ха ха .... няма правилно отношение към наркотичните вищиства!

проблемът е философски....когато един ''човек'' загуби човешкия си разсъдък и се превърне в диво животно - то трябва ли да се съди в съд като нормалните хора, напримен крадците. т.е. ако по улиците се разхожда звяр - тигър, мечка, лъв, и скочи да разкъса човек, нали няма да го съдите, а ще го застреляте директно? а защо това животно го съдите, а не го застреляте директно?

Наркоман идиот до зивот

Ще го пуснат след 7-8 години и тоя изрод пак ще се разхожда между нас.

Това момиче е от гр. Лом.Майката е учителка Но това хубаво дете не е заслужислужо с нищо жестокостта на този нещсатен изверг

Чудя се защо такива добри момичета не са гаджета на някой "смотан" учител, счетоводител, ватман, а се хващат с таквиз мъШкари!?

Продават си путките, що. Но трябва да си знаеш, че рискуваш на твоя отговорност. Селският дебил може да е лесен за манипулиране, но точно тези с 2 грама мозък са много склонни към насилие. Каквото търсиш, това и намираш.

Набиването на кол ми звучи добре за такъв мръсен отпадък.

Чудя се що за хора са тези дето нападат жертвата?! ....

...Мисля ,че е един и се кефи на вниманието на публиката . Самотен тънкоп.шковец някакъв.

Иначе много жени харесват такива полуразложени ненормални типове. Явно имат причини да преследват екстремни преживявания.

Тъпи джурналя - преписали обвинителния акт.

казват, че мъжете поумняват по късно, жените никога.

Сигурно някои това казват. Въпросът е кои.

а останалите 2 милиона дето също ги утрепа европата, а? ще я арестувате ли, ? ха ха ха! европата много точно избита най-добрите, най-здравите, най-красите, най-перспективните и ги отвлича, осакатява и убива! за това Ви управляват тези...! ха ха ха!

да се чуди човек как такъв изрод може да има жена до себе си. но жените са доказани мазохистични същества, винаги до най големите отрепки, алкохолици наркомани и прочие. ако беше стояла до някое мамино момче, щеше още да е жива. имам дъщеря и не знам как да подходя, каквото и да и кажа знам, че нама да ме послуша.

Моля, не намесвайте мамините синчета, че... и там е пълно с драми и трагедии. Ако не вярвате поровете из форумите...

жените започват да харесват мамините синчета чак като се пенсионират или чак тогава поумняват. и тогава викат на внучките си - виж какво хубаво момче, учи уважява родителите си има хубава работа апартамен. а внучките отговарят - а ма маниго този ма, този е пълен лузар, с него не е интересно, виж с този дето краде и ме третира като парзал е по интересно.

Единственото възмездие за такъв изрод е стаята на ужасите в централния. Вързан за стола и изстрел в тила, но да се напикае и насере преди това.

Този, който го е писал, е болен мозък. За съжаление днешната журналистика е такава. Болни амбицирани хора, заливащи ни с ужаси и трагедии. Кому са нужни такива подробности? На младите и неуравновесени хора или на болния ви мозък...!!!??? Ало, редактори......

Какъви съд и присъда?! Такива трябва директно да ги изправят до стената и да ги стрелят в тиквата!

това би било твърде... неболезнено...

Наркотици, удари със стик за голф ! Откъде, откъде ги е видял тези неща !? От телевизията ? Не може да бъде, там само умни и красиви предавания излъчват.

Как откъде - от мама и тати.

Виждам, че доста хора се питат защо момичето е стояло с този психопат и че си била виновна !? Хора, не можете да си представите колко нормално изглеждат извергите и колко са мазни, добри и внимателни пред обществото, дори често се изживяват на жертви. Не упреквайте без да познавате нещата, защото това е също такава опасна жестокост и скрита агресия, която при определени условия би могла да ескалира до крайности. Мир на душата на жената, а изверга дано да получи доживотна присъда без право на обжалване. Лошото е, че страшно много като него се разхождат свободно, дори минават за добри момчета...

приятелката се обадила в полицията ..ама на другия ден

пак добре че се е обадила на другият ден а не веднага,защото можеше и въобще да не се обади,нали е приятелка

Мамино синче (очевидно), наркоман (4 вида наркотици вкъщи), психически нестабилен (бил на лечение в психиатрия), има много пари, не работи. Само физиономията му стига за 10 години каторга. Ама тя не видяла и не разбрала?

Заради такива хора искам да се върне смъртното наказание. Но за мен извода от историята е един: всичко се плаща. Понякога цената не си струва. Всеки да си прави сметката.

Това е едно от най-мъдрите изказвания по темата. Поздрави!

Ако не сте разбрали намеците в статията на къде водят. Ще го обявят луд и не можещ да отговаря за действията си, след това ще обяснят че е започнал да взема редовно лекарства и въобще е човещина и т.н. и ще го пуснат да продължи да убива.

Ти смяташ, че нормален човек може да направи нещо такова ли?

платената журналистика пак е поела по правилния път,извода е че откачалките могат спокоино да убиват без да се боят от съдебно преследване

познататa се качила горе да види закланата и след един ден се обадила на полицията

'Убиецът е тормозил и семейството на бившата си съпруга, което е подало 8 жалби срещу него.' Така, да видим сега кой ще плаща масрафа на този урод. Бас ловя, че ще потулят случая и тоя няма да лежи дълго.

даже ще има и още 'печеливши' жени, да ги пази Господ! :( семейното насилие почне ли, трябва да се бяга, защото не е изключено да ескалира и да се стигне точно до убийство; да почива в мир това дете

Действително личностовото разстройство не е заболяване и психопатите не могат да бъдат настанявани за принудително лечение. За тях са нужни трудови лагери, инак на свобода тормозят близките си и рано или късно се стига и до убийство.

Как си личи, че е пълен парцал с тия нацупени устни и селфита прост не е истина. Заслужила си го е.

пълният парцал е убиецът; когато смяташ някого за парцал, просто се разделяш с него, ако си човек!

и не ми говори за любов, тоя на снимката не знае значението на думата!!! като е боклук - показва й вратата!!!!

Хмм.. значи като жената е парцал мъжа да я остави, а когато тя му изневрява има право щото виж ли я бил пренебрегвал... що не й кажеш да си ходи вместо да продължава да цока кинти като пиявица? Ебати нечестните и двулични инетересчийки сте, без изключения.

Абсолютно вярно!