Видеоубийства в обвиняемия собственик на подводница в Дания

Полицията в Дания откри ужасяващи видеозаписи на убийства в сервиз на Петер Мадсен, собственик на подводницата, в която беше убита шведска журналистка.

Обратно в новината

Коментари - Видеоубийства в обвиняемия собственик на подводница в Дания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа не така !БХК да намери веднага връзки ,да основе организация там ,да освободят човека и да го номинират за човек на годината!

Явно описаното от Стиг Ларшон не е измислено.Жалко за хубавата държава.

навсякъде. Шашави изроди обаче позволяващи си зверства виреят най-добре в толерастична среда.

има нещо гнило в дания

Той и демократичния и цивилизован швед, ако имаше пари, щеше да се забавлява с нещо повече от ритане на камериерки.

отдавна го е казал

Дотук с "миролюбивите и възпита ни датчани" Психопатска система може да ражда само нови психопати.

Тоя е имал лошия късмет да го хванат или просто не е платил достатъчно където трябва. От както свят светува, богатите са недосегаеми и обикновено са в основата на подобни извращения. Войните също се палят с подобни цели. Не само за да правят пари, но и за да изпитват удоволствие от отнетите животи.

Френската революция слага край на този принцип. Ти съдиш по някакви изостанали държави. Може би гледаш България, но обобщаваш невярно.

И ние сме тръгнали да гледаме от Запада- кой стреля от хотела по хората, кои изнасилват момчета в църквата, кои колекционират трупове в двора... списъка край няма. Току да си наблягаме парцалите и да си гледаме нашата култура, нашето възпитание, нашите традиции и обичаи , защото няма духовно по-богат народ от българския, парите не са всичко, най-важна е духовността на един народ.

Са това в случая, не е до възпитание и култура. Този е опасно и нелечимо болен. Най-разумно е да се отстреля. Но Европа е заебала разума, та ше му дадат 15-20г и ше го пуснат.

Та нали Холивуд, великите, тия дето съдят и оправят Света - САЩ - ТЕ бълват непрекъснато филми кой от кой по-извратени, пълни с БЕЗУМНО НАСИЛИЕ, ОТ КОЕТО НА САТАНА МУ СЕ ПОВРЪЩА!!! И НЕ ГИ СЪДЯТ, НО ДАЖЕ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ!!! А телевизиите ни КУПУВАТ тия ГАДОСТИ и ги натрапват на населението. КАКВО Е ТОВА?!

вие сте много назад :) Книга написаха за такива , филм направиха , а вие чак сега се сетихте , че били такива. "Момичето с татуирания дракон" е филма книгата е Милениум - Стиг Ларшон

Уядените западняци изтрещяват. Западната толерастия и демонокрация превръща хората там в скотоподобни същества, без морал и ценности.

Верно ли бе? Чувал ли си за гражданина Х (Чикатило)? Прочети за него и виж дали западняци или източняци ... Всички, които са малтретиране и обиждани като деца и нямат възможност за нормален полов живот изтрещяват - без значение на запад или в космоса. Хормоните са по-силни от нас.

Чували сме ! А ти за Ted Бънди или за Стивън Падок 60 потвърдени килла и още 600 непълни килла! Рекорд, а?

Дето се казва - да ви сера на евроГейския съюз!!!

Абееее, щом е милионер,. ще се измъкне - де ще се разболее, де ще се окаже луд?! Най-много да натопят някой от слугите му и толкова. Ония холивудските актьори и американски политици дето ги разкриха че чукат малки момченца по частни партита, какво стана с тях? Ами, нищо! И те така...

Хубава работа, ама датска ... Снимали убийствата ...

Колко изчезли хора има един господ знае. Сигурно, че такива ненормални като този в ЕС е колко искаш.

да! и правят буркани за зимата от човешко!

Презадоволеността води до извратеност във всички вкусове: кулинарни, сексуални, социални.

.

Допускам че това е върха на айсберга. Колко ли такива откачалки не са разкрити?

От излязлото до момента инфо се вижда, че този е абсолютен психопат. Има пазар за такива брутални видеа с убийства сред скучаещи богати психопати. Няма да се учудя ако подобни типове сами си ги организират и лично участват. Изразът "има нещо гнило в Дания" явно не е случаен. Тамошното население е генетично обременено и извратено - какъв е този обичай да се събереш и организираш масово клане на делфини? Или да дереш животни в зоопарка пред децата с образователна цел?

Ей ви тука линк, който не вярва (махнете интервалите, снимките не са за деца) h ttp s: // link/redaktora/item/ 4259-delfini. html

Майката си трака...Тия по бетер кофти типове, и от японците!

И Цацата така викаше, че се саморазвиват болтовете на Мерцедес... Що не му верват на човека?

Баси номера.........Щом и богаташи като тоя с подводницата изперкват, и правят такива неща.. Какво остава за другите !То какво говоря, и тоя психопат в Краварника, дето изби 60 човека и рани още 500 , не е бил бедняк..какво им става на тия хора!

Какво им става ли? Превърнали са се в марионетки на демоните и те им дърпат конците, защото нямат Бога в сърцето си. Така е с цялото човечество и нещата неудърживо стават все по-зле. Краят наближава.

неудърживо = неудържимо

Психари по тоя свят,колкото искаш...

прави ми впечатление колко доверчиви са повечето хора, особено жени, аз подозирам всеки в наи-лошото - така е много по-безопасно. съжалявам я.

доверчиви? колко да са доверчиви? защо не се навряха в гаража на някой бедняк, а с охота отиват при богатия чичко?