Точката за стажа отпадна, гледат неплатени заплати в НСТС

Премахването на добавката за прослужено време от възнагражденията не беше обсъдено на днешното заседание на НСТС. Разгледани бяха забавените заплати от бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Точката за стажа отпадна, гледат неплатени заплати в НСТС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с пушки ще се оправят нещата ама ние драскаше глупости и за по лесно бягаме в чужбина соросоидите ни Е ХА майката какви бизнесмени кви пет лева всичко е мафия вкарана от краварите къде са законите за корупция само предизборни лъжи чакам някой да ми каже какво хубаво е станало от 27г

Да има осъден "бизнесмен"??? Но за неплатена фактура за 30 лева към някой от руските мобилни оператори ( и трите са руски) те осъждат и плаща 600-800 лв разходи по делото, без да знаеш че е имало такова. Какво е това ? Вие кажете.

Много умело, доста дълго и мъчително за плебса преминаване на собствеността от едни частни ръце в други. От тези които с труд и умения са я създавали, в ръцете на тези, които постоянно са вредили в полза на чужда, варварска държава (в която и днес още има човекоядци) и хабер са нямали как се създава и умножава собсвеност, защото познават само грабежа.

След 09.09.1944г. на сцената излязоха брутални типове/с които предишната власт добре се е справяла/ и под девиза на кумуноидите заграбиха всички активи на държавата ни.Сега същите/деца,внуци/прибраха отново всичко и плюха на девиза. Ами гласувайте пак за тях!!

Джошуа - Кубрат, а в другото - Симеонов - Велев. И в двете ще има победител, но да видим кой. Три милиона чакат и тръпнат.

... съвсем олекнаха. Неплащането на заплати на работници не било важно, ама добавките за стаж били от изключителна важност?!

за стаж са менте,преизчислени са и вкарани в основната заплата.

АБЕ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ "БИЗНЕСМЕНИ" НИ ИЗПИХА КРЪВЧИЦАТА И НЯМАТ НАСИЩАНЕ. ГОЛАМА ЛАКОМИЯ , ГОЛЯМО ЧУДО.

..Див Капитализъм настава ...