Ердоган и Путин ще координират действията си за Ирак и Сирия

Президентите на Русия и Турция ще се срещнат в четвъртък в Анкара, за да координират действията си по отношение на Сирия и Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и Путин ще координират действията си за Ирак и Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърпа се негово височество Путин, та султана ще трябва да даде т'ва онова, ако искат Русия да каже "не" на Кюрдистан.

Търкулнало се гърне и си намерило похлупак. /Няма значение кой е отгоре, все ще го поеме./

и г-н Eрдоган и г-н путин са лидери. истински лидери от Cветовен мащаб и кроящи Cветовната политика. Hо мишки като вас не могат да го "схванат" това. Mного над вашите умствени възможности е. Hе се пънете. Kъде е олигофрена "гръцкият вуте" бре? Oще не се е изходил по-темата ... а става въпрос за Eрдоган и Tурция !!!

почнаха да мислят глобално... Искат да надминат Хитлер.

Да се чете:Ще координират разпределението на баницата "Сирия"

БРИКС са много силни, Турция се преориентира навреме, ясно е, че в ЕС никога няма да я приемат.

много са, силни са! ти май не си чел новините за бразилия, россия, индия, китай, южна африка, и отношенията между тях?

ами времето на неограничен икономически ръст приключи, светът вече се развива различно, климатичните промени също стават все по-важна тема

Само Северна Корея ги плаши.

От две разпадащи се империи нищо няма да излезе

И двамата са духовно педераси. Да се вземат , КАТ са аресват, нъл тъй?

Диктатори от всички страни,обединявайте се!

На пръв поглед може да изглежда, че разпадането на НАТО ще започне от Турция, но това не е вярно. Началото на разпада започна с нашето приемане в алианса. Комшиите само ще се закичат незаслужено с чужди заслуги.

След четири века и половина е възможно двете империи да станат отново съюзници

тия двамата пак се награбиха. Ех, голяма любов, голямо нещо. Преди по-малко от година Русия се кълнеше че няма да погледне повече Турция и колко била обидена от смъртта на руския пилот... Сега пак почна любовта

Пасажа : "Повод за срещата са бомбардировките на руски самолети над сирийската провинция Идлиб, където се намира една от зоните за деескалация, договорени по-рано между Анкара и Москва". - Е пълна лъжа !

И ква стана тя, Туркия измени на НАТО...Америка може да се хване за палците!

Расия да влезе в НАТО...или още и е рано.

Вече ми е все тая, като гледам всичко се разпада...НАТО е на път да се разпадне, ЕС е на път да се разпадне...до каквото се е докопала Америка, все се разпада!

а Пък Русия каквото пипне - цъвти и връзва

И двамата пропускате нашата роля. НАТО и ЕС излязоха много кекави организации. Не можаха да ни устискат и две петилетки. СИВ и Варшавският договор бяха къде по корави

Егати и коалицията - Русия (предимно чеченски наемници), Турция, Иран, Асад и Хизбула. Нещата няма да завършат добре.

На снимката: Сука-Бляд и Кьопек-Гювендия.

...коментирано от 103 чок ибрик !...недеи да скромничиш...изписваи целiя си псевдоним !!!

Двете бесни псета скоро отново ще се сдавят!

Ами тия двамата педали Ердоган и Путкин,вече дотегнаха на света с мръсните си номера и сигурно ще си намерят майстора!

Каква ти 'Европа " бе тиквеник, та тя е пълна с мюслита!

И двамата диктатори разбойници не ги искат в Европа, затова са се сдушили и правят мръсотии.

...много си изостанал с матерiaла !...то вече никои не ще в Eвропистан !!!...а и виж до каде ни докараха глобалистките изроди !!!....каде в Eвропа ?!?...все още саществуват дарjaви и има разлика !!!...европеиската кочина се разпада !!!...даи боже да е по-скоро !!!....едно е саюз между национални дарjaви...савсем друго е европеиската сегашна кочина -EBропистан !!!

Европа е най мощният икономически,политически и банков съюз със най мощните и просериращи държави на света!

...ти си бил голям маитап бе !!!...я варви в Bеликобританистан...или Gерманистан...или в Shvetska Arabia...та да се осветлиш за какво говором !!!

В Близкия Изток става все по-интересно. Малко предистория: Някога имаше СССР и САЩ, които си имаха държави - протежета и се ритаха под масата. Като цяло имаше баланс на силите, Сирия балансираше Израел, зависимият от СССР Авганистан балансираше про-американскит Иран. СССР запали кюрдсия пожар в Турция и създаде иранския шиитски фанатизъм, който скоро след това взе властта в Иран. Американците си го върнаха като създадоха в Авганистан Алкаеда, талибаните, муджахедините и всякаква друга паплач. Когато Иран стана антиамерикански, Садам стана любимец на САЩ - за баланс. После СССР умря и краварите се почувстваха велики и решиха никакъв баланс на силите, ще да го карат по каубойски. Смазаха протежето Садам, запалиха Либия, Египет, Тунис, Сомалия, цопнаха в авганистанското блато. И както се очакваше, навсякъде ядат дървото. САЩ запалиха Сирия, но проксито им ИГИЛ ще мре, залагат на кюрдите за да подлалят Турция, ама май пак ще гризнат дръвцето. Жалко за кюрдите. Иран набра сили и авторитет, в Сирия има към 130-150 хиляди обучени шиитски бойци, какво ще правят когато прибият ИГИЛ ? Палестинският проблем е нерешим, Хизбола стана редовна армия, Израел с право се опасява от близкото бъдеще и говори за тактически ядрени удари в Сирия. Краварите разръчкаха лайната. Нищо не се оправя,преди окончателно да се е бангьосало.

В епохата на Студената война ангосаксонците контролираха Близкия и Среден Изток чрез СЕНТО (Багдатския пакт). В епохата на Путин руснаците възвръщат контрола си в Близкия и Среден Изток чрез двустранни договори с бившите членки на СЕНТО. Bye-bye GB, bye-bye USA!

Руснаците заложиха на куция кон Асад и отново загубиха!Всички арабели и Дордън и Ежипт и Сауди са със американците!Макар,че им викат сатани,но знаят,че е по добре със Америка отколкото срещу Америка!

Изброените от теб страни не са били членки на СЕНТО. Иначе и Саддам и Кадафи и Мубарак бяха американски протежета, е и...?!

Наблюдателе Садам и Кадафи и особено Кадафи подържаше и финансираше всякакви терористи и им осигуряваше бази и обучение!И Садам и Кадафи бяха руски протежета и си получиха заслуженото

Англичаните хващат за ушите Кадафи докато слуша лекции в английска военна академия и заедно с още една тълпа слушатели го пращат да вземе властта в Либия докато крал Идрис Първи е на лечение в чужбина, а американския посланик в Египет отива при Идрис и му заявява да не се връща в Либия щото вече Кадафи е техния човек в Либия. А Садам през 1958 година е нает като атентатор от ЦРУ, което оценява качествата му и след кратко обучение през 1959 година става постоянен кадър на същото... И тия двамцата не са единствените американски протежета, които след като бяха употребени от работодателите си, бяха обявени за врагове на демокрацията;)

Тия, двамката от снимката, май, са се взели вече ... Любов, какво да се прави ?

Ще помага на Путин за борбата с ИД, че жужи се провали..ха.ха

Много, много тежка и груба грешка на Турция беше, че през 2011-та се подведе по Запада и застана срещу Асад. Тази грешка може да коства тепърва много на турците, а и не само на тях. Може и да не е било грешка, а да са нямали избор, да са били притискани и т.н. От интерес на Турция са териториално цялостни Сирия и Ирак. Атаката срещу Асад грозеше Сирия от раздробяване, с пряко последствие поне една кюрдска държава и то съседна на Турция. Опасността за разпокъсването на Сирия не е отминала. Само чудо спаси Асад. В интерес и на Сирия и на Ирак и на Иран и на Турция и на Русия е запазването на Сирия и Ирак и недопускане на кюрдска държава. Трябва да успеят, защото иначе всички вкупом ще берат ядове и най-много Турция. Кюрдистан е завера на САЩ и Израел и не се влага никаква добронамереност към кюрдите, а е част от цялостната дестабилизация на района и прокси срещу Русия. Ердоган няма полезен ход освен ос с Русия. Прекалено много глупости направи вече. Дано руснаците му обясняват как са нещата и дано да слуша. Не разбирам Турция, нали са много умни турците, защо забъркват каши, от които няма оправяне. Играха с всички едновременно през 2011, пробваха да седят на няколко стола и сега са на земята. А и да воюват не ги бива.

Грешка - баба ти. Турците са етнически суни - както сирийското, тероризирано от иранската (шиа) маша Асад мнозинство.

Канибали в Рашата ! (търси за подробности: каннибал бакшеев) Обезумялото от глад, мизерия и зло семейство Бакшееви над 20 год. похапвало мръвките на жертвите си. Традиция- на руски има спец. дума за ястие от човешко месо: человечина !

Щерев ,искаш да кажеш че в краварника няма изгъзици ли ,????

Най подлата стана кравария уби и руски генерал за да няма мир в Сирия! Техният контингент под прякора ИГИЛ Е вече на колене пред великата руска армия !!! и скоро нефтът на сирииците ще си е техан и и те ще получават печалба а тези мръсни кравари

Ай пошол наГуй бе изфуфел мусор советский!

Сополанко, този генерал какво търси там? А ти кога ще научиш българската граматика, не заеш ли, че в нашия език съществува глагола СЪМ?! Язък дето сме ви дали азбука!

Vladimir Borisov

Той не е сополанко, а дърт съветски пенсионер. Изпили са му мозъчето КГБ, ГРУ, Лубянка, Матроска тишина и Матросов пред бункера:)))

Абе, неграмотник, не ползвай името българско. Руските военни в Сирия са поканени от законното правителство на Сирия. Какво правят в Сирия САЩ и пудели без мандат от ООН и не са канени от законното правителство на Сирия. Има международни правни норми. След като едни не ги спазват, другите също не са задължени да ги спазват. Затова и Ким им каза, каквото са повикали, това ще им отговори.

Убили са го руски канибали да имат за ядене..ха.ха (В Кубан, Южна Русия, полицията е арестувала семейство канибали, което е разчленило, убило и изяло над 30 души.)

Голям боклук си майна. Чел ли си как великата руска армия-агресор е изтребвана от десетократно по-малката но храбра финландска армия през 1939-40г?

Къде да го прочете ? В Руските сайтове ли?

Проблемът е Сирия. Путин не се интересува от Ирак. Просто той не иска и кюрдите в Сирия да се отцепят, щото е гарант за целостта й. Ердоган иска същото, щото тогава и при него ще дойде "автономията".

Иначе България печели от Кюрдистан ... в близко бъдеще.

Е, дядо попе, май си разбрал накрая защо са аркадаши двамата апаши.

МОСКОВСКО СИРИЙСКАТА ВОЙНА И ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ!

Двама верни аркадаши - баш хайдуци и апаши.

Същите сплетни са правили и при нашето Съединение тези две варварски азиатски държави.

не е точно така!

Кой изтегли руските офицери-инструктори от младата ни войска? Кой подканваше Турския Султан да вкара войски и да развали Съединението? Кой окуажи Сърбия да нападне България? Кажи кой, бе дядо попе!

След като Путин и Ердоган се сношават, дупе да ни е яко...

че що пък? това са последните издихания на последните две империи в евразия! рим е западал 400 години, тия привършиха за по 50 години.

Абе вие путлрерастите сте много изфуфавели бе! Или псувате Ердоган , или се гушкате с Путлер. Ама когато са двамцата май се подмокряте от радост, а?

Протестърите Манол и А.Генов ги гонели руснаците и се укривали в нелегалност.По едно време се чука на вратата им: -Ние сме протестъри и търсим убежище , отворете. -Колко сте? -Двадсет.

Бабината ти трънкина...то сидераст-путлераст какво друго да плюе.

Да, коренно се промени Ердоган след опита за преврат. Но още не може да поправи грешките на онзи другия Ердоган, от преди преврата. А и надали въобще ще успее. С неразумните си действия отприщи процеси над, които няма власт.

Важното е, че оттогава преди всяко свое действие търси съвет и одобрение от Путин!

В дните около преврата , много неща му се изясниха. Май му стана ясно и КОЙ стои зад преврата. Но грешките от преди дестабилизираха района и няма как да спре създаването на кюрдска държава. Не виждам как би могло да стане?

Като чета как се развиват нещата и с малко логично мислене... Не мога да не се сетя, че България за съжаление има изключителна способност да се закача винаги на грешната страна. Със съответните трагични последици разбира се. Като тук не съдя, кой прав, кой крив. Важното е, че все сме при губещите.

Ние и поляците все не можем да си изберем правилните съюзници. Най-вече от това си патим.

Вие путлерастите винаги плюете по България и суратя си!България е във най могъщият икономически съюз Европа и във най мощният военен съюз на планетата!Така,че сме там където трябва да сме и ще бъдем!

Всички съюзи дето сме били и с които сме губили са били все "НАЙ- МОГЪЩИТЕ". Та загубите са ни от прекален слугинаж и навеждане към уж най-силния. Не съм против ЕС и членството ни там, но трябва да сме малко по-внимателни и умели. Дори и в отношенията с жените, истинския мъж не харесва някоя, която веднага си предлага всичко... Има си имена за такива жени и такива...Държави!

Със руски грездей в задника и оцапан с руски ла_на сурат!

Каква работа имат тия диктаторчета и главорези в тия държави-някой може ли да ми обясни? Живеят ли там руски дебили или турци???

Путин дали пак ще ни подарява на Турция?

Най-хубавото от всичко е, че проблемите на региона се решават от страните от региона, а не зависят от кефа на една страна зад океана!

Путин да говори за запазване на нечия териториялна цялост е повече от смешно.

Говори, каквото си иска. Има интереси и си ги следва.

Ххахахаха, на говедата, пълнещи памперсите в Черно Море ще им трябват още памперси....