Въздушна ескадрила на САЩ респектира Пхенян

Американски бомбардировачи Бе-1Бе Лансър, ескортирани от изтребители, прелетяха в международното въздушно пространство над морето източно от Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Въздушна ескадрила на САЩ респектира Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завалийте, цъ цъ цъ, колко ли пампарси смениха докато прелитата???

САЩ респектира Пхенян и в резултат оня дребния си отвори отлежало с черен етикет.

"да имаш силна армия и военна мощ е важна предпоставка, за да можеш да правиш ефективна дипломация" Ким ще прави ефективна дипломация и президент Плевньо го приветства. Комунистите идеалисти и труженици днес ги оплюват заради комуниста-продажник "Президент" Плевналиев.

Б1 еБ Б2, а Ц2 реве. Добре че не ги е прехванало ПВО-то че едно Б нямаше да остане.

Защо пропускат да отбележат, че ескадрилата е прелетяла далеч от обхвата на ПВО за да се избегнат инциденти и да прелети невредима?

Бе 1 Бе? А може би има Це 2 Це?

Ей това малко човече няма ли кой да му смачка грозната мутра ? ? ? Кумунисите от България, защо не отидете в Северна Корея ? Защо не карате Северно корейски коли ? Защо не пишете в някой техен форум ???? ЗАЩО БЕЕ ???? ЗАЩО??? ЗАЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТА ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА? ВАШЕТО ВРЕМЕ СВЪРШИ !!! ОГЛЕДАЙТЕ СЕ !!! Чехи, Хървати, сърби са 100 години преди България !!!

Руските самолети "провокират", американските самолети "респектират". А медиите промиват главите на хората,

от кое гето сте събрали текстописците и редакторите си? Б1Б Лансър!!!! Ей така е по-правилно! Бе бе бе бе или бебе! Хахаххаха!

Летенето на някакви самолети на десетки километри от брега в международното въздушно пространство едва ли е "респектирало" някого...

Е нали трябва да се рекламират кравите-манджа за глупаци.

Адеее като сте много ербап пускайте бомби-ели май не ви държи само бля бля.

Гоуем ум е Редактора, евала на ДИРА-а за избора му - не знаех, че има бомбардировач бебе (Бе-1Бе Лансър)! А като порасне?

То е яно, че Северна Корея в един момент ще падне.. въпросът е колко човешки трагедии ще коства това и разбира се и колко ще намаже военната индустрия на САЩ. Колкото по-дълбок е конфликтът и по-страшни са корейските оръжия толкова повече САЩ (военната им индустрия) ще намаже. Е така простичко стоят нещата. За американците е супер примамлив вариант да има голяяяяяма война, ама кухите корейци не го разбират това и се дървят. Ми хак да им е.

Ако САЩ нападнат то лудото корейче може да издебне някой вятър и да бумне атома даже и у дома си ама радиацията да отиде до Владивосток или до Пекин , а може и Япония и после еди , че разправяй , че майтапа бил на гол гъз и т.н.

Sm3hurk0

Ще прибират трупове в Америка - на там отиват нещата. Нищо чудно да пламне Великата Американска Революция.

и путя да изпрати зелени човечета,и да дигнем една независима американска република с президент путя килара

...А вашето,разбира се ,е НАЙ-ОТГОВОРНОТО поведение....на мутра,естествено.

Друга управия нема !

а соросоиден еврогей го тепи два пъти за по сигурно и копай на дълбоко

много свиреп пред монитора го раздаваш :) боклук

Добре де...Едно не ми е ясно.........Как са разбрали, дали севернокорейците са респектирани? Някой питал ли ги е? Те може само кукиш да са показали на лудите крави, без никакъв респект!

,ама това заглавие е измислено от дира, бе.

абе явно са ги възпалили, щото досега малкият Ким не влизаше в директен отговор на Тръмп, а пък външният му министър му пригласи няколко часа по-късно. Явно е, че в момента са се хванали да играят на "кой ще мигне първи". и подозирам, че Тръмп ще спечели, щото той има повече странични занимавки. (визирам този лош чичко Мюлър).

Ким ще падне. След това ще започнат демократични промени, а Южна Корея ще налива милиарди, за да се опита да изравни стандарта на двете страни. Ако са като германците след около 50г може и да успеят.

В прогнозата Ви проличава непознаването на източните традиции!!!Северен и Южен Виетнав се обединиха след загубената от САЩ война и сега са Виетнамска Соц. Република!!!!!! Примера с Германия не е точен -бившата ФРГермания беше окупирана от САЩ още през 1945г.И въпреки че Германия се обедини- ТЯ все още е напълно окупирана от САЩ!!!!

Отново лъжи в стил седемдесете години на 20-и век!САЩ помогнаха на ГФР-то да стане за кратко време водеща икономическа и политическа сила в Европа и света!Както и една от държавите които са гръбнакът на НАТО!Западногерманците взимаха много по големи заплати от всички в съветския блок имаха много висок жизнен стандарт и ходеха без ограничения по целият свят на туризъм и бизнес.А източногерманците биваха разстрелвани по границите ипри опит да отидат във ГФР! Въобще СССР беше империя на злото и Путин беше неин служител!Сега се опитва със стараа пропаганда и лъжи да ни въздейства,но като всеки глупак не отчита времето!

...А то в германия едно изравняване станааааа-мани,маниии....А и НИЕ /С ТОЛКОВА МАНГИЗИ/ как се изравнихмееее-мани,маниии.......хмммм....сега вероятно ще изграчиш....ми САМИ СМЕ си виновни.

Откачен капиталист срещу откачен комунист...Нищо добро няма да се случи

Какво "респектиране", незабележимо дребно събитие на фона на речта на техия външен министър пред ООН !?

Дебеличкият Кимчо, дали няма да сюрпризира краварите с някоя бомба в някоя от многобройните им бази в района, или дори в самите Западни щати!?!?!! Ще стане интересно!!!!Краварите ще оплескат килима!?!?

Краварите пак са дрискали в паперсите.

Не съм фен на САЩ, но да нямаш още изпитано и гарантирано ядрено оръжие и да заплашваш страна която има такова от десетилетия със знайни и незнайни за нас обикновенните граждани военни технологии си е чиста проба мегаломанщина граничеща със лудост. Само ще допълня последното изявление на Ким, в което се казва че Северна Корея мисли върху изпитание на водородна бомба в тихия океан, много ми се иска всички тези коментари по-долу да се замислят кой точно е лудия в цялата работа?

Няма не луд комунист.

Кумунист лие за лудница е.

Значи и ти си за лудница като купуваш Китаиски стоки на комунета.

Подведени сте от дойчевелската пропаганда, но ви прави чест, че сте обективен и търсите истината. Та Сев.Корея не "заплашва" САЩ. Ядреното оръжие не се прави за заплашване. То се прави за "сдържане". Когато го имаш и можеш да нанесеш гарантиран ответен удар никой не може да те нападне. Такава е стратегията на всички ядрени държави.

Т...шак! Респектирала била краварската ескадрила Пхенян! Интересно за какви се мислят САЩ, след като е очевидно, че за обективните анализират няма никакво съмнение, че С.Корея не е агресор, но с постиженията си разкрива западната немощ. След като тази напълно разрушена от войната страна е способна след 50 години санкции, изолация, жестоко ембарго и във фактическо състояние на война да достигне технологично ниво, позволяващо й да излезе в орбитален вектор на 700км. височина и да създаде ядрена мощ, това означава че тя не само притежава високо развито технологично ниво, но и несравнимо национално единство и креативен индустриален потенциал, далеч от пропагандната картина рисувана от враговете й, че ядяла трева. Не бих се учудил, ако в близко бъдеще тази страна се окаже пътеводен фар за човечеството.

Ника ти е точно на място, сигурен съм че САЩ през това време са си бъркали в носа на къмпинг и барбекю. Добре че Пхенян имат съюзници от които да взимат вече остарелите технологии че дори и тогава и трябваха 70 години за да ги разбере...Пътеводен фар на човечеството, ама ти нормален ли си или от там където пишеш са ти забравили хапчетата???

stan_posta@

Пътеводен фар едва ли, но добро бъдеще - сигурно. Да си припомним какви подигравки береше Китай през 70-те, как го осъждаха и санкционираха за Тянанмън през 89-та. А днес изпреварва САЩ по промишлено производство и всички следят всяка негова дума. Та азиатската работливост, единството на народа и най-вече - никакви американски "демокрации" могат да осигурят просперитет на една сплотена нация. България също е един много добър пример. За съжаление точно с обратен знак.

Така е. Всичко ми е точно на място!

Малоумието на путлерастията е впечатляващо!Целият свят включително и Китай осъждат заплахите и поведението на дебелия Ким само путин и платените му тролове го хвалят и превъзнасят като спасител! Изводът е,че Ким и Юпутин са малоумници!И Ким вече е пътник!

северна кореа доказа, че когато народа е единен в интересите си и свирепо мрази враговете си, постига успехи от които враговете му треперят... на другия полюс е германия, която позволи враговете и да я управляват в неин ущърб и те (враговете) я унищожават

Давай, Ким ! Мачкай наглите кравари-агресори !

Действие, лишено от всяка елементарна логика. Ето защо: 1. Нека приемем, че Тръмп е прав като казва, че Ким е луд човек. 2. Лудият с ядрената тояга в ръце е натикан в ъгъла. 3. Продължават да го натискат да пусне ядрената тояга, като размахват друга тояга към него. Какво ще направи "лудият"? Още повече, че той има и други тояги - напр. Сеул е на под 40 км от границата - т.е. в обхвата на дивизионната артилерия. Но ако удари с едната тояга, ще удари и с другата. Щом е луд?! Остава ни единствено да се надяваме, че Ким не е луд и няма да отговори с реален удар на подобни провокации. Ами, ако все пак наистина е луд?

Трол, който защитава ядренните опити на малоумника от С, Корея, е достигнал последната фаза на глупостта. Една атомна бомба е достатъчна за за се изстрелят в отговор стотици, и вие глупаците да умрете. Жалко за умните.

Защо "вие"?

само дето си хем пристрастен към комунизма хем неграмотен...точно обратно ...Китай отчита БВП на база производство а не на приходи което е балон .Който притежава пазара той поръчва музиката а китайците не са прости като тебе и ще се съобразяват с Америка

Не ви е ясна сдържащата функция на ядреното оръжие. Фразата трябва да се чете обратно - "една атомна бомба е достатъчна в отговор на изстреляни стотици". Американците го знаят и затова са бесни.

СтанКуф, СтанКуф хич не си наред с главата. Ти си като всички комунисти - откачен. "Айда-а-а на Световната революция! Да се ликвидира собствеността! Общо ползване на жените! Децата да се вземат и отглеждат от Социалистическата държава!

Трябвало е да ги опукат, като яребици тия агресори!

Трябвало е да ги опукат, като яребици тия агресори!

то пък от тия еКскортираните ( пак неграмотни кифли в ДИР) кат гледам как се е респектирал Ким - направо си го е пнреместил

Кой сега ръчка ,кой е агресора????

Тръмпи, не знаеш на колко водки ще завариш Кимчо, да няма пак недостиг на тоалетна хартия, рапорти за напускане и психолози.....

Във войната и боя господа предимството е на първият удар и на изненадата. Никой не се готви за война на изтощение. Китай ползва Корея за мюре и ако САЩ решат да я ударят, ще свалят гарда си за момент и тогава китайците ще нанесат изпреварващ удар. Предполагам малко преди това ще разсеят Америка с икономически такъв, чрез валути или някой важен ресурс, за да ги разконцентрират съвсем. САЩ в момента нямат глава и са вътрешно раздвоени. Това ще ги смаже. Дали обаче китайска доминация е добра за света?

Всичко е по-добре от доминацията на кръвожадните, прости и нагли кравари !

Щото не знаеш китайците какви са нацисти. За тях сме такива каквито са негрите за нас.

"Американски бомбардировачи Бе-1Бе Лансър, ескортирани от изтребители, прелетяха в международното въздушно пространство над морето източно от Северна Корея. " А бе тия кравари са много тъпи! Сега Ким-чо, ще си настрои и тарира ПВО-то, и ще бъде напълно готов за война. Не могат ли да се усетят. че играят по неговата свирка!

Ц,ц,ц, добре е, че има умници като теб за да им го каже!?! :)))))

е то и 1953имаше ама....))))

Китай,според мнозина западни анализатори,изпредварва САЩ по брутен продукт,а след 8-10 години очакванията са това да стане двойно.Това означава повече средства за отбрана,наука,технологии.Двата най-мощни компютри в света са в Китай,космическа програма,два невидими изтребителя,един невидим бомбардировач,Безпилотен самолет-убиец на невидими самолети "Божествен ловец" и т.н.Страхотно икономическо развитие и научно-технологично.Светът става многополюсен.Добре,че китайците не са войнствен народ,но няма да търпят диктат на никои.

Г-Л-У-П-О-С-Т-И! Кажи имената на тези западни анализатори и покажи цифри! Знам, че на някой много му се иска, но това скоро няма как да стане по начина по който са обвързани Китайската и икономиката на САЩ!

а вероятност американската икономика вече да не е най-голямата в света. Нови данни на Световната банка предполагат, че по някое време през 2014 г. Китай ще изпревари САЩ по брутен вътрешен продукт (БВП) производството на стоки и услуги, отбелязва икономистът Арвинд Субраманиан от института "Питърсън". Знаехме, че този ден наближава, но ако цифрите на Световната банка са точни, той идва по-рано, отколкото много експерти прогнозираха, пише Робърт Дж. Самюълсън във "Вашингтон пост". Въз основа на тези данни (които отчитат състоянието до 2011 г.) съм на мнение, че БВП на Китай през 2014 г. ще достигне 16,8 трилиона долара спрямо 16,1 трилиона долара за САЩ. (Всички стойности са при твърд курс на долара от 2011 година - бел. авт.) Прочети още на: link

Я дайте един икомически анализатор дето твърди че Китай в момента изпреварва САЩ по БВП, защото иначе това твърдение буди съжаление и смях. Аз лично вярвам на tradingeconomics.com, а не на тролове като вас.

Като вземете да мерите брутният продукт и наистина става смешно. Китай има всичко, което му трябва за война и детрониране на САЩ - хора, технологии, ресурси и съюзници. Трябва му само повод за война, а корейците ще им го дадат.

Тия от Световната банка са големи тролове!!!

1 World 59.590.000.000.000 2 САЩ 12.410.000.000.000 3 European Union 12.180.000.000.000 4 Китай 8.182.000.000.000 5 Япония 3.914.000.000.000 6 Индия 3.699.000.000.000 7 Германия 2.454.000.000.000 8 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 9 Франция 1.822.000.000.000 10 Италия 1.651.000.000.000 11 Бразилия 1.568.000.000.000 12 Русия 1.539.000.000.000 Бангладеш 301.400.000.000 Шри Ланка 87.150.000.000 Република Корея 965.300.000.000 КНР 40.000.000.000 България 67.290.000.000

stan_posta@

Дай сега по паритета на покупателната способност. Пак от Световната банка ...

Само дето Китай копира технологии от Сащ и произвежда много с наличието на евтина работна ръка. Ето на това се дължи великата им икономика, само в мечтите ти може да задминат Америка някога.

дкми

САЩ са единствената терористична организация, която е ползвала атомни бомби срещу цивилни, при това - два пъти! Редно е и те да опитат на своя земя това чудо на физиката. И не само е редно, ами е задължително. Защото от 50 години насам САЩ непрекъснато водят вонйни, ама не на тяхна територия, а нападат суверени държави. Няма нищо по-логично от това на някой да му писне, и да им покаже от къде изгрява слънцето. Спорил съм с американци на тази тема - според тях е напълно нормално, и не е военно престъпление това, че са избили около милион цивилни с двете си атомни бомби. Ако обаче някой в момента метнел атомна бомба в САЩ - виж, това вече било нечовешко, и било тероризъм..... а логиката е, че тогава Япония ги била нападнала, и те се защитавали. Това, че сега САЩ напада когото си реши било за хубаво, и така те били помагали на света.

Пълни глупости. Добре, че бяха САЩ за да освободят Ирак, Афганистан, Сирия, Украйна. От около дяеста военни конфликта от края на втората световна, САЩ са участвали в повече от половината. Все пак са и износител на оръжие номер есно в света. По принцип при конфликт доставят оръжие и на двете страни, което още веднъж показва колко широко скроени са. Въпрос на време е да освободят и Северна Корея. Тр Ирак нападнаха за едни тръби които приличила на оръжие за масово поразяване, та сега ли ще им трябва причина.

Боже колко са прости и нагли! Тия търсят конфликт със всички сили и на всяка цена!

Изкуфялото старче неиздържа, нали затова е сложен там....

Има предположения, че Ким е в състояние да прати контейнер с водородна бомба в обикновен търговски кораб с безлично име примерно "sele maru", под панамски флаг, един от хилядите. Даже контейнера може да е там вече, сред хиляди и хиляди такива. И Сан Франциско или Лос Анджелис, а защо не Ню Йорк да останат пусто място за столетия. Също така подводница-камикадзе с ядрен заряд? Никой не е застрахован. Ако САЩ не се занимават с Ким, каквито и ракети да произведе, няма да има проблем за никого. Същото е с Иран. Но САЩ са високомерни, пробват се да са световен полицай без никого да са питали съгласен ли е САЩ да са "лидер" на света. И ще си го получат рано или късно.

САЩ явно ще размажат прасето.Китай вече подаде сигнал ,че се дистанцира от прасето ,спирайки му петрола и търговията.Путин и той пасува,на него му стигат прблемите с Крим,Украйна и газовата търговия.Ако някои си въобразяват, че Китай и Русия ще воюват със САЩ и Русияя заради прасето дълбоко се заблуждават.

Само пълен лаик и наивник, който не чете и не мисли може да допусне, че Русия и Китай не подкрепят военно и икономически СК. Не само че подкрепят Ким, но и ще го защитят. Няма да пропуснат шанса да се види САЩ в резил. И никога няма да допуснат американски бази в победена СК.

stan_posta@

Русия има обща граница (около 40 км) със Северна Корея. Граничният пункт е в гр. Хасан, до езерото Хасан. Да, да - онова, същото ... Ако Сев. Корея бъде окупирана, базите на американците ще бъдат само на 180 км от Владивосток и Находка - където е базата на руския Тихоокеански атомен подводен флот. Познайте кога руснаците ще се навият Сев.Корея да загуби война и да бъде "демократизирана".

"Само си представете свят без "пентагона" и "белият дом", не е толкова трудно, стига да опитаме..."

Ами пробвай!Това ще бъде последната от многото ти глупости!

Правоверните в Ориента отправят горещи молитви към аллаха - да вразуми Ким час по-скоро да изстреля ракетите си към сатаната...

Грантаджийската водеща сутринта по Нова пита Плевнелиев има ли вариант да свалят президента.

има, да - със С-400

И как тази краварска въздушна ескадрила е респектирала Пхенян, след като Ким изобщо не ги ебава и продължава да си гърми бомбичките и да си стреля ракетките? Пък и като се позамисли човек и попрочете тук-там: "Никой не може да прехване балистичните ракети на Ким Чен Ун" ("Personne ne peut intercepter les missiles balistiques de Kim Jong-un", 23 Septembre 2017, Alter Info) е заглавието на публикация във френския Алтер енфо, в която авторите се питат защо досега никоя от кимчовите ракетки не е била прехваната, а са си хвърчали като волни птички! Изглежда Бай Дончо е бил прав да нарече Ким човекът-ракета, само че може да не се окаже толкова смешно. За краварите, разбира се!

Правилно си се нарекъл лумпен.

Благодаря! Така е. Немам грешка!

Много си сомотен бе гьотферен

Затова тък е много по-умна!

"САЩ в момента са единстветата свърхдържава на планетата" - Путин на последния Петербургски икономически форум!

Даа, като лисицата и гаргата в баснята на Лафонтен!

Пълна глупост е, че САЩ са най и баш!Използват европа за щит, но това едва ли ще им помогне, ако стане нещо.

Влез в черква и се моли за Америка, този път може да я нагостят атомите!