Тръмп за Ким Чен-ун: Този луд ще бъде тестван

Доналд Тръмп отвърна на Ким Чен-ун по повод заплахите на Пхенян да тества още по-мощна водородна бомба и обидите по негов адрес.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп за Ким Чен-ун: Този луд ще бъде тестван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудият тръмп- нов евреиски игрален филм за лудостта отвъд океаните, там по индианска земя ...

Май бате Ким ще ги сгрее на термоядрен огън... Кратко, но ефективно!

По-скоро - не!

Ситуацията много напомня за размяната на обиди между султан Баязид поробил България и Тамерлан, синът на Чингиз хан. Двамата срещнали армиите си при Ангора/Анкара. Резултатът - Баязид е заключен в сандък използван за поставка за качване на коня от Тимур. Много са дърти и двамата затова, но на Света ще му емного по-добре - резултатът да се реши по този начин - един двамата в кафез. А най-добре и двамата.

Дотаааард!

Sm3hurk0

Усещам, че Великата Американска Революция е в зародиш !

първо ти трябва да си тестван са тези заплахи.

В деня на българската независимост, май ще излезе, че северна Корея е доста по-независима. Определено на поредния Ким, не му пука от пенявенето на американския президент. На нас ни бе достатъчно да намине един второстепенен сенатор от САЩ и всички наши властимащи моментално да сложат наколенките и да се хванат за вазелина.

N. S.

Точно за това е ставало дума.

Сиреч, дай и ние да си правим атомни бомби, правилно ли те разбрах! И ние и турци и гърци и румънци и сърби! Да правим и да гърмим?

Обречени сме при ядрена война. Дано дипломатите и службите си свършат добре работата

Каква е разликата между Ким и Тръмп? Единият прави бомби за да завладее света, а другия да се защити от първия.

От доста време не е така - само през изминалия век имаш два огромни примера...

Негрите ги миха 300 години и още са черни - за жълтите не зная.

следваща постъпка ще е водородният реактор като източник за енергията . после водородният акумулатор , например за домакинства , за колите .

A Колко добре се разбираше Ким със соросоидите! Дойде на власт с помощта на Путин антиглобалистът Тръмп и света полудя - стана на безброй полюса.

с поглед назад в временният план изглежда като че ли Професор Тръмп и Доктор Ким Чен Ун , двамата специалисти по ядрена физика от същия институт, са влезли в един задочен научен спор ,кои от тях да има върху първия водороден реактор както и водороден акумулатор . Патентово ведомство досега не се е замесала в спорът им. Но словесната битка надхвърли обичайната фразеология : от дърто куку до млад луд . Кой крив , кой прав ?

я за момент да си представим ситуацията, където обичащите свободата американци са малка и слаба държава. в един момент световният хегемон Северна Корея, които наскоро е нападнал Ирак, Либия и Сирия започва да заплашва, че ако американците не въведат веднага севернокорейската система 'чучхе', ще бъдат напълно унищожени. ООН, контролирано от Северна Корея налага всеобхавтни санкции на САЩ. пита се в задачата: как биха постъпили в такава сутуация свободолюбивите американци?

Държава, в която властта се предава от баща на син чрез псевдо избори - не ми я хвали.

За Северна Корея ли говориш или за САЩ? Щото и там май баща Буш и син Буш управляваха един след друг...

Да бе ,а сега си представи ,че Нютон е Чин Хо, Айнщайн е Ли Дзе, Хипократ е Лиу Чен и т.н. Интернета е измислен като дядото на Ким пръднал и го чули в съседния град. А бе няма какво да си говорим,трябва да ги следваме задължително, та те са въвели човечеството в цивилизацията .

Ако Ким от трибуната на ООН заяви, че ако САЩ не спрат заплахите към държавата му, ще се наложи тотално да унищожи Америка, какво ще се коментира по света? Кой е по луд ?!

в Америка не гладуват вБългария не гладуват аре стига .Нашил ли колко гета им в САЩ колко гладуват как примитивно са и колко обеднява България в всеки изминал ден?Тоя милиардер глад за него е некой да не е заможен колкото него.

Все още се надявам, че приказката "куче което лае не хапе" е вярна и се отнася и за двете лаещи кучета. Всъщност Буш беше пуснал див лай по Ирак и след това взе че го нападна - ето едно изключение. Има и разлика обаче. Тогава Буш сам си измисляше заплахата за планините от ОМП на Саддам и лаят му бе фалшив. Докато сега на бай Дончо взеха да му се разтреперват мартинките от ядрените тестове на Ким и лаят му си е редовен, истински.

Състезават се кой е по-луд.

ако гледаме стари рекламни филми от край на 50-ти и началото на 60-те последният век , видим че водородната технология тогава била висока оценена за решаването на ежедневното потребление от енертини ресурсни източници . после по началото на 70-те заради международни уговорки относно развитие на ядрена технология този научен отрасъл изчезнал от международна трибуна на приложими в широк социален спектър технологии.

В никоя друга епоха слабия пол не е бил такъв обект на внимание от страна на мъжете както в нашата - това е частот демократичния порив и доминиращия вкус, така както и от неуважението към старостта: какво чудно, че с това внимание веднага започва да се злоупотребява? Ф. Ницше 239 - Отвъд доброто и злото. Г-н Тръмб, жените не са дебели торти за ядене.

"Северна Корея има правото да се защитава. Защо тя да няма ядрено оръжие, а другите да имат"? Аве тъпунгери, да не би другите държави в региона да нямат право да се защитават? Виетнам да не би да няма такова право? Ами Тайланд, Лаос, Малайзия, Филипините, Монголия, Камбоджа? Някой от тях да развива ядрен арсенал, уж за "баланс и защита"? Някой от тях да вижда постоянно само врагове около себе си, особено САЩ? При това някои от тези държави съвсем не са в цветущи отношения със своя голям ядрен съсед Китай. Но пак, никой от тях не се държи като малоумния Ким и кликата му. Тези държави нямат никакви проблеми със САЩ. И пак жителите на тези държави живеят в пъти по-добре от севернокорейците! Развиват икономика, развиват туризъм, вдигат все повече стандарта на населението си. Виетнам можеше да е в подобна ситуация както Северна Корея, но виетнамците се оказаха нормални и разумни, оправиха си проблема със САЩ и сега са процъвтяваща държава, привличаща много туристи и инвестиции. И Северна Корея можеше да е така, но не. И причината е повече от очевидна- просто една банда долнопробни престъпници, скрили се зад маската на бомбастични и превъзнасящи клишета и лозунги, си е построила собствена крепост, държейки собствения си народ като заложник. Постигнала е пълна изолация на страната си (е, почти пълна, все пак малко трудно би се освободила от пълна независимост от Китай), и се гордее с това. И какво, голямо постижение, няма що! И тук някои наши ганьовци, които са или платени, или изключително невежи и прости, превъзнасят дебелия Ким и кликата му, ей така, просто защото мразят САЩ, не за друго! Бълнуват някакви "победи" на Ким и как "набил канчето" на САЩ, и изобщо не ги интересува действителността! А нищо не би попречило и в Корея да е като в другите нормални държави. Но не, малоумието на някои е твърде голямо бреме както за тях, така и за света!

Как не те домързя да пишеш толкова много глупости. Ама то хората са си го казали- " луд умара няма"

Хайде кажи кое е глупост и къде. Можеш ли? :)

Истината е,че отдавна не сме имали такава говняна ситуация.

Рядък случай, когато двама ръководители на държави се обсъждат един друг, наричат се смахнати и пр. Изглежда, че и двамата са прави!

Тоест, и двамата са луди.

Тия са големи актьори! Няма да се учудя ако Тръмп е превел няколко милярда на Ким за да отклоняват вниманието от руските атаки срещу екипа му, след като "мощните" сирийските атаки не успяха! Резултата е налице САЩ тотално губят имидж в света...

Анализатори заявиха, че при нападение над С.Корея, ще измре всичко в региона. На територията на Южна Кория имало 25 ядрени реактора, които ще бъдат ударени от С.Корея, а това било фатално.

За МОРоЗОВ - --- -- - -- - - - - --- - - - -

- --- .-- .- -- ..- . .-. .- -... --- - .- - .- -. .- -- --- -.. . .-. .- - --- .-. .. - .

Говорят си двама луди: - Ще те пратя на Луната, бе! - А, аз пък тебе ще те изстрелям в галактика Андромеда, бе идиот! Ние слушаме, четем ги и се кефим. Става дума за 2-ма клошари в софийски квартал. Вие да не си помислихте друго? Боже опази!

Да бъде тестван-ами ако изкара Теста ще се целунат по дупиата ли.Човек с водородна Бомба във витрината ще тества само още по-Луд.

Страната с най-високият външен дълг в света да налага санкции???

ами точно за това, трябва им нов послушко който да работи за тях и да им покрива дълговете.

Добре де, толкова ли е трудно да се намери малко тиксо за тая уста!? Или поне го затворете в една малка стая в Белия Дом, където да му пускате от време на време "специални" медийни пакети, които да възхваляват великия Император Доналд I.

Демокрация ли е да налагаш своята политика и мислене на другите народи?

Лудият е рижия дебил. Някой да е давал право на американците да казват кой какво да прави в собствената си държава и как да живеят народите или това е нагледен урок как да се насажда демокрация по "американски"

Тоз рижия да го дава по спокойно! Ще се кибичне от ярост!

Един елементарен въпрос?Защо чифутите от сащ да притежават хиляди ядрени бойни глави,а С.Корея не?

Това "Луд да вика на друг Луд - Луд" е Есенцията на Лудостта.

В тази игра само единият е луд - който дърпа дявола за опашката и си играе с ядрени играчки изнудвайки целия свят. От 65 години, откакто ги има КНДР никой не ги брои за нищо, никой не иска нищо от тях и никой не ги заплашва с нищо. САЩ имат ядрено оръжие от 72 години, ако целта им е била да затриват СК са имали предостатъчно време за това. Откакто СССР и Русия им дадоха реактори, ядрена и ракетна технология изведнъж се почувстваха заплашени, жертва на агресия и какво ли още не. Няколко пъти вече успяваха с този шантаж да получат пари, храни и петрол но този път откуп няма да има, ще има "груб секс" и ще бъдат поставени икономически на колене. Ще им бъде поставен ултиматум веднъж и завинаги да се откажат от ЯО и МБР съпътствано с тежък контрол над изпълнението на обязаностите и то не от Китай и Русия.

И ти умния започна да учиш другите да мислят.Това твоето са пропагандни клишета,на които само такива като теб се връзват.

Тръмп очевидно е напълно ненормален и само това го спасява засега да не бъде осъден най-тежко. Отделно, авторитетът на САЩ се срива бързо до регионална държава от местно значение. Иначе там има доста подготвени хора за поста президент, но очевидно от десетилетия модата е друга. Жалко за нелошата държава и многото свестни хора там.

Това твоето е наистина "Дебилизъм в действие"

Нямаш ли усещането, че Тръмп се държи като български бизнесмен в частния си офис?

Това дрънкане на ракетки , май е като онзи ''кеч'' по телевизията , дето уж се ритат , блъскат , скачат си по главите , пък то се оказа спорт и зрелище за пари , и тези дето най-много се ритат са си първи дружки !!!! Ще подрънкат още малко и после никой няма да им обръща внимание !

Аре бе Тръмпи, подкарвай ги малоумните комунистически боклуци най - накрая

Всички кравопоклонници са съгласни че кимчо е лед, което е факт, и че корея трябва да бъде изтребена. Ами тази логика важи още повече за краварника. Милиони, десетки, а дори стотици милиони за малко повече от половин век бяха избити от краварите и на многократно повече биши тракано оръжие за да се поклони на краварника.

Не знам какво са ти направили САЩ, но в пет реда шест пъти повтаряш думата краварник. Предполагам, че злобата ти идва от това, че си озВарен от кремъл.

ДеДоВиЯ

Какво са ми направили......директно или косвено е по лесно да кажа какво не са. И една препоръка питанко, кат не ти се отдава нещо, просто не го прави- "предполагането" или пък просто използваш 5-6 готови заучени фрази да не би случайно да изразиш собствено мнение и по-лошо да не е угодно на господаря.

Когато победи Комунистическата Революция в дружеските САЩ: ЖИВИ ЩЕ ГИ ДЕРЕМ ХИЛЪРИ, ОБОНГО, БУШ.... ...и тоз експлоататор---също!:)))))

Размяната на реплики между тия двамцата започва да прилича на свада между двама селски бабаити... "Кой си те, бе?", "А ти кой си, бе?"...и т.н...И двамата са еднакво откачени, и двамата са еднакво самоуверени, и двамата еднакво арогантни...Е, единият има доста повече мускули и обича да ги показва...Но в края на краищата и двамата си тръгват с разкървавени носове и спорът се отлага за по-добри времена. И на двамата е ясно, че не могат да използват целия си арсенал от "аргументи", единият, че просто му са доста по-слаби, а другият, че може да ядоса и предизвика баткото на по-слаботелесния, което хич не му е по вкуса...Та така, надявам се да се размине само с размяна реплики и обиди и да не се стигне до използване на сопи, мотики, брадви и лопати, че всички много ще ни боли...

А те батковците на слаботелесния, даже са двама.

Радой Ралин казваше : '' По е страшна простотията и от лошотията '' !

Ако могат взаимно да се унищожат, без да засегнат останалия свят.

Тръмпи----Винсънт Макмеън малко те би по тиквата!:)))))))