Запалиха дискотека на свидетел срещу Ценко Чоков

Пожар изпепели дискотека в центъра на село Галиче, собственост на опонент и свидетел по делото срещу вече бившия кмет на селото Ценко Чоков.

Обратно в новината

Коментари - Запалиха дискотека на свидетел срещу Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издигам официално кандидатурата на Ценко Чоков за премиер на България. Той е най-достойният за тази позиция. По-голямо говедо дори от говедото, което ни управлява. Евала! Поздрави на всички в нашия обор!

Биби и ГРОБ гарантират безоблачен живот на всички верни тям мутри и престъпници в Мутростан!

Няма отърване от тоз селски мафиот,ей.

Ценко Чоков ни е толкова важен, колкото Лазар Влайков, така че долу ръцете от него! Та той държи цялата Врачанска област и заради това кара джип за половин милион със заплата на селски кмет!

Това ''Входа '' към Шенген и Еврозоната ли е ???

Не, изхода към клоаката, наречена България!

Тъжни новини за една недосегаема кохорта и то от едно никакво село! Имаме ли държава? В случая - не! Който и ОР от България да попиташ, ще ти каже, че това явление Ценко, може лесно да се изкорени! Значи има някакъв чадър над него-може и да е златен, кой знае?! Как да вярваш тогава на тази държава, на тези управляващи-големи и малки...Българио, Българио, какво ли още има да те сполети????

Нема се пуашите - главната мутра на банановата държавица и ГРОБ гарантират спокойствието на гражданите!

Ей тоА Ценко бееее! Незаловим, необвиняем, ненаказуем! С две думи : Бог нек`ъФ

Нещо ново под слънцето ? И как ще мотивират свидетели за в бъдеще ? Отговор - системата умишлено се поддържа такава, че да ги демотивира. Защо ? - ами утре синче на някой наш човек може да смаже детенце (не дай Боже !) и някой вземе, че го види ! Раята не трябва да мисли за справедливост.

Е как да си ходи човек до село? Пътищата са осеяни с дупки!А трябва и винетки да се плащат! На всичко от горе и Чоков ще ме запали там! Е как да си ходя на село?

Много просто. Палиш къщата на единия, на следващия ден- на другия. Двамата врагове се изпоизтрепват впоследствие, а ти си косиш ливадката.

Ценко Чоков и Лазар Влайков са един и същ боклук. Тези паразити са болест за българското общество. А, този Влайков се оказва толкова сериозна утайка, че цялата ни прокуратура и полиция работят за него. При 15 души свидетели и няколко топ следователя, не става ясно кой е стрелял, детенцето или утайката Влайков. Дори МВР скалъпи арест за сина на убития. Ако Валери Симеонов не беше търсил шум, а беше се поразровил за дрога във въпросните заведения то Тонкем младши щеше да е като икона спрямо хората в заведенията в Блъди Бич. Дано тези които пазят боклуци като Влайков и Чоков да ги застигне съдбата на обикновения беден българин.

Страхотна държава, обмислям и аз да мина в криминалния сектор. По-умен съм от 90% от тези неграмотни питекантропи, а и последствията са никакви: наказуемост и разкриваемост-кръгла нула.

Мафията си работи то както и цялата държава.

родната полиция ни пази. не могат да си опазят свидетелите горките, как да се сетят че нещо може да стане преди заседанието и да проявят малко активност? Безхаберие...

Едно село вече 5 години върти цялата държава на малкият си пръст... 3-ма диви селяни въртят полиция и правосъдие , които пък са толкова скопени, че вече дори не и смешно ... Както каза премиера скоро: "Ние сме евроатлантически остров на сигурността и стабилността"..

А още колко такива има? Виноградец? Галиче? Добричкия суджук? Плевенските Куката+прокурор Д. Захариев? Знайни и незнайни герои...

Народонаселението на България, като цяло може да се сведе до: оптимисти, щастливи, че са оцелели още един ден и че можеше да бъде и по- зле; душевно- болни или криминално- проявени- според това как им изнася на разследващите полицаи, когато не им се разследва; непукисти- ден да мине, друг да дойде; пенсионерите, имали късмета да доживеят до пенсията, размера на която ги е срам да произнесат; младите, които чакат подходящата възраст да дръпнат навън или да хванат богат чичко да ги издържа, в независимост от пола на същите млади; цигани са си цигани, те са така от милион години, няма какво да кажа за тях. После идват Боко и ко- несменяемите, от всички партийки и формацийки, там е мед и масло, когато е разпродадено всичко тукашно, на помощ идват евросредствата, а като свършат те, беженците са неиссекваем извор от пари на ръка! За черния бизнес от наркотици до сеч на дърва, да не говорим- няма да няма лапа борисова във всяка една област! ЕХ!

"Случайностите" у назе край нямат! На свидетеля срещу Чоков-дерибей му пламнала дискотеката. На свидетеля срещу Влайков-дерибей му пламна главата: сега чета как "доблестната пазарджишка прокуратура" имала данни, че "младежът разпространявал наркотици от 3 г.", но пък странно защо трябваше да чакат да гръмнат баща му и той да заприказва за убиеца по ТВ студията, че да го приберат в ареста?!

Вече стана ясно, че Влайков е по-важен от Премиера. Скалъпват се схеми и игри срещу беззащитни обикновени българи. Акцията срещу Тонкев Младши е повече от смешна и измислена от селските прокурорчета. Селска държава.

ВЪВ ФОРУМА УЧАСТВАТ ДОСТА ГРАМОТНИ ХОРА. ЗА ТОВА ЗНАЯ ЧЕ ЩЕ МЕ РАЗБЕРАТ С НЯКОЛКО ДУМИ. В МНОГО БЪЛГАРСКИ СЕЛА СЕ ЗАВЪРНА ФЕОДАЛНИЯТ СТРОЙ, КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА. КАК ОТГОВАРЯ НА ТОВА ПРЕКРАСНОТО ПРЕДИ БЪЛГАРСКО СЕЛО. ЗАГИВА. В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА. А НА СЕЛОТО СЕ КРЕПИ ДЪРЖАВАТА. ЗА ОСВЕЖАВАНЕ ВИЖТЕ ОТНОВО ПЕЧАЛНИЯТ ФИЛМ "УЛИЦА ПОСЛЕДНА" ПРИЯТЕН ДЕН.

Голям праз. Важното е че живеем в демократична държава. Нали ривахте от социализма, а? Нали не го щяхте? Сега що пак ривете?

Другарю демократ;) Не бъркай демокрацията с демократичния социализъм, който ни натресоха другарите на 10.11.89-та.;)

Делото се влачи,бог знае защо,а основният обвиняем Ценко е "под домашен арест" за да може да заплашва и наранява свидетелите срещу него.Прокуратурата и полицията пък нищо не правят за да защитят свидетелите и не си правят труда да държат обвиняемите под око.е че то както е тръгнало работодателите ще вземат да искат криминални актове вместо висше образование от бъдещите си работници.

Това е то - България в сезона на тиквите...

Охранителят забелязал пламъците. Като колко голяма да е дискотеката на село Галиче? Като къде е бил ОХРАНИТЕЛЯТ по време на запалването, та е видял пламъците СЛЕД запалването. Тва Дивият запад ряпа да яде.

кво да прави охранителят ? - Не видял , щото не ще и неговата кола или къща да изгори..

Аз обикновен, благочестив човек с дискотека не знам. А вие? И тоя и Чокобоков са една стока.

По-ячко изглежда момчето, и не е едно такова... мазно! Не пракалявал, със суджуко. Ас, го харесвам! дедо Ратко.

Полицаите могат ли да разкрият този палеж ? Вероятно не, защото толкова си могат, но са с претенции за високи заплати.

Вярно е- много стрес последно време в таз тяхна работа, ей! Време е за протест на по една вода и цигарка- за по- високи заплати и по- спокойна работа като цяло!

Преди десетина години въпросният Лунгар уби с лек автомобил двама човека на пътя,дрогиран до безобразие...нямаше последствия за него.

"Неколко"въпросчета към "Министъра"на МВР,Цветанов,Борисов и Ко. Това село Галиче в БГ ли се намира или на Тамбукту?Защото би трябвало да упражнявате държавност в БГ,по принцип.Как това село,на този виден Кмет,се превърна в чисто кметска и на мутрите му,извън-държавна,задгранична територия? Побоища,муцуни,палежи-че това не е новост там. Докога"Държавата"с най-светло бъдеще в Европа,ке си трае за случващото се там?

Докато "Министъра"на МВР,Цветанов,Борисов и Ко не увиснат на дърветата, закачени там от щастливото народонаселение на тази злощастна държавица, до тогава!

Vinetou

Ако искате сигурност и правосъдие, заповядайте в България !!!

делото.Протакането, бавното правосъдие, изградиха тази голяма престъпност в една малка страна, с размерите на един европейски град.

Няма държава ... тук е територия обитавана от примати който се имат за царе в техното село ... навсякъде в бг е така има месни тарикати недосегаеми от закона

Не съм запознат със селото, но до сега си го представях като 200 баби на кръст + 3 магарета, Чоко и опонента му. Оказва се че е някакво мафиотско свърталище на воюващи фамилии - какво има в онзи край на Родината, че стават такива беззакония?

която носи добри добиви и евросубсидии. Самият Чоков е подсъдим по дело за заграбване на земя с фалшиво пълномощно.

В началото се съмнявах дали чоков е виновен, защото имаше и голяма група селяни, които го подкрепяха. Е, вече съм твърдо уверен във вината му, благодаря на чоков, че постоянно ме убеждава във вината си!!! Лошото е, че най-вероятно ще се измъкне... полиция и прокурори работят повече за престъпниците, отколкото за закона!!!

Дискотеката била на свидетел срещу Чоков? Случаенос!!!

Галиче това е някъде в Зимбабве, нали? Защото в България такива работи не правят , тук имаме полиция, ред и страх от закона!

Няма ли кой да ги застреля тия копелета, бе? мамицата им мръсна!

Васо, май ние трябва да я направим тази работа, няма кой друг!!!

Чоков си постила ръбеста постеля.