Освободиха отвлечения Адриан след платен откуп (обновена)

25-годишният Адриан Златков, който беше отвлечен на 30 август, късно снощи е открит невредим близо до Панчарево. Близките му са платили откуп.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха отвлечения Адриан след платен откуп (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми Дами и Господа ,Запомните че, ПОД ЛЕПИТЕ КРУШИ НЕ ПАДАТ

Като се има в предвид , че в България официално има обявена ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ! И ВЪВ ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИМА ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ , ТО ЗА КАКВО Е ТОВА ПОЛИЦЕЙСКО ''ПРИСЪСТВИЕ'' , ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРАМАЦИЯ ЗА НАГЛИТЕ ЛИ ? И какво се случва на практика ? МВР разбиха групата на наглите , НА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГРУПИ !

Кой продава застраховки срещу отвличане? Удобно ли е за политиците, за корумпираните чиновници и за богатите НАП да не разследва произхода на парите и всеки да декларира имоти и коли закупени за нереално ниски цени? Богатите пак ли ще нехаят, докато броят на отвличанията не стигне 10-тина? С кое убийството на старци по селата е по-различно от отвличане на богати хора, че МВР не ги третира еднакво и не влага същите ресурси? Отвичащите терористи ли са? Кое се промени след години на власт от ГЕРБ, БСП, ДПС, ДСБ, Реформаторски блок, а сега и Патриоти, за да е законът строг, присъдите големи, работата на МВР подобрена, Прокуратура и съд работещи и справедливи?

да гърмите по всички медии сутрин,обед и вечер.Първо крушката си има опашка,нека малко да се ужасят така наречените "олигарси","бицнесмени",милиардери и милионери ,да не им е толкова спокойно с безчестните ПАРИ.На някой пука ли му как живеят останалите работещи бедняци,какви проблеми имат,и не могат да си ги решат,защото нямат тава с което парадират тези мафиоти.

Нещо, си се объркал. Точно най големите "бицнесмени" са организаторите на отвличанията, а не някой си Робин Худ... Кой би отвлякъл детето на Цветан Василев или на Цацаров или на Борисов например?!

Само герб ,калъфите които пребориха престъпноста

нова бизнес ниша в мутроландия.... очакваме ръст на печалбите...

В държавата Абсурдистан може всичко да се случи.Всеки незащитен човек може да бъде обект на посегателство ,побой ,рекет или не знам какво си.За всичко това си има просто обеснение.НЯМА ДЪРЖАВА.

без чички на по 54-5 години много нагоре по етажите в МВР, БОП-а и ДАТО не става ;) Ако си мислите, че банда квартални батки с татуировки, бмв-та и мускули с анцузи ще организират такова нещо се лъжете..

Не знам защо ни заблуждават, че ни трябват грипени и други бойни самолети, като те не са способни да се справят с дребно хулиганство....

А аз знам за какво е приказката, па не е трудно и ти да се сетиш.

ВСИЧКИ КОИТО СЛУШКАТ БОЙКО СА С ОХРАНА И СЕ ДВИЖАТ КАТО АЛ КАПОНЕ, А ХОРИЦАТА ДЕТО ОСТАНАХА ГИ НАСИЛВАТ КАКТО МУ ДОЙДЕ И КОГАТ СИ ПОЖЕЛАЯТ ТО Е ДЪРЖАВА В ЕС.

са засекли комуникацията и да определят местоположението на комуникиращите ???

Явно не могат. Особено ако се води комуникацията от населено място. Ама кво ти обяснявам, все едно ще разбереш?

Пише текстово,а да прикриеш IP адрес не е много трудно.

Изпращали са си гарвани. Така са се разбрали.

И сега Адриан ще продължи със смисления си живот: да яде, пие и наторява планетата.

Ти, какво по-различно правиш?

Не ям парите на татко си, например. Гледах му снимки от живота на тоя екземпляр и се отвратих от безполезността му.

Този случай приключи! Очакваме следващия ... P.s. Можем да организираме залагания кого ще отвлекат този път!

Парите от откупа отиват в черната каса на Партия ГЕРБ.

Полицията няма личен финансов интерес и затова стои и гледа пасивно! Иначе в ъндъргаунда из София се говори за двама братя от наглите дето са на сводода и се занимават с трафик на бежанци,за един дебел от същата група дето се върна от затвора от Тайланд за точене на карти ,за един автокрадец с звучен прякор и още няколко души....Ама може и слухове да са...знае ли човек?!?!

За това биткойните ще са все по-търсени от някои хора. Ще има много подобни случаи за в бъдеще и никой няма да разбере нищо, но все пак не се отвлича кой да е

Биткойните?

Сложно е за обяснение на протестъри!

Виртуашни пари, под формата на цифри и нули, непроследими, които може да ползваш за различни крими деяния, като купуване на незаконно оръжие примерно, и разнк други такив неща. Също така си има борси за биткойни, където можеш да ги продадеш срещу обикновено пари или обратното - да си купуш биткойни. Най-общо е това.

Един бандит взел пари от друг бандит. Богатите също плачат.

Партия "Суджук" разказа играта на МВР. А верните подсуджуци се мъчат по всякакъв начин да оправдаят безхаберието на властите с уж някакво мнимо отвличане.

радвам се за добрия изход от този ад, който е изтърпяло това семейство, но не бих искала да съм на тяхно място - дори парите им не желая да имам!

Взел си е едни джобни от баща си.

loyola

да речем , че ги намерят, някой изобщо в тази държава, вярва ли , че ще последва "справедливо наказание"?

Откупа е платен. Happy end. В края на краищата, някой все пак ще яде суджук.... 4 тона суджук... професионалистите си вършат добре работата, а не като оня аматьор от добрич.. както се казва - по-добре късно, отколкото никога :)

втори сезон - очаквайте скоро

Пунта мара. Целия случай мирише яко. Според мен въпросният Адрианчо въобще не е отвличан. Всичко беше инсценировка на татенцето-"бизнесмен", да поизпере малко незаконно припечелени парички. Бананова република, ама без бананите, само с маймуните...

Я сега разясни на нас тъпите - как се перат пари, когато публично разтръбиш че някой е отвлечен?

Лелеле, Разкажи как се перат пари по този начин. Целта на прането на пари е когато имаш такива да ги озакониш, а не да ги подариш на някого Този някого ще има нужда да пере пари.

Въпросният "отвлечен" може да е инсценирал отвличането си с верни авери, за да се стабилизира финансово преди онаследяването ...

Шило

Може, ама може и да не е. Какво направи МВР за да се разбере какво точно е станало?

Разбираме, че полицията е проспала и този случай. Бащата на отвлеченото момче е преговарял сам , платил е откупа и си е взел сина. За какво плащаме заплатите на полицаите, че им плащаме и осигуровките и бонусите и 20-те заплати при едно наистина твърде ранно пенсиониране. За нищо! Когато трябва да се намесят, те ги няма и нищо не правят, или пък обясняват, как нищо не може да бъде направено. И всичко това се случва под крилото на десетки шефове в МВР верни на партия Герб дето се вика все наши хора, назначени явно за да закрилят мафията, а не за да пазят и помагат на населението, което им плаща заплатите. Наглост! Нагли!

Питай сТАНИМИР фЛОРОВ, кумеца на Цв. Цв. той е "наясно" с наглите........

Този филм обаче сме го гледали вече. След 3-4-5 отвличания аря слънце ще излезе и ще каже че такива хора е недопустимо да тероризират обществото. Ще каже че лично е разпоредил всички служби да работят денонощно, до разкриване на извършителите. 2-3 седмици след неговото изказване ще бъдат заловени озвършителите, за които още от самото начало се е знаело кои са. Нали не смятате че това да кварталните татуирани батки, гледащи лошо и мислещи се за голямата работа. Хората които имат потенциала да организират успешно подобно нещо са много добре известни на службите, но не известно какво плащат за спокойствието си.

Вярвам, че извършителите ще бъдат намерени.....ето това е наистина смешен виц....

мамин сладък прасчо... цялото семейство пестят от закуски

Пести и ти бе, свински! Ба си лузъра.

На каков език е това лузър бе, момче? А извинявай! Помислих, че си българин.

Шило

Откупът е платен. МВР е в колапс, благодарение на "мъдрото" му ръководство от години.

отвлечения Адриян. Това е точното заглавие по случая и само във Фрог нюзе написано така. Всички останали медии използват думата ОТКРИХА... Откриха означава че полицията си е свършила работата успешно,а това не е така.

заглавие-извинете.

Аз ако бях ченге на 700 лева заплата щях да пипна похитителите и на свой ред да им поискам поне половината от откупа Ще видите че похитителите няма да бъдат разкрити

Много спекулации по темата-откуп от 3 млн.лева,не бил плащан откуп.... Няма как да го освободят просто така,заради черните му очи.Бащата няма да каже колко е платил и на кого.В меката на отвличанията за откуп,Мексико,подобни практики,семейството да замълчи е правило. Според мен,откуп е платен. А човекът се прибира жив и здрав у дома.

B България е честа практика да работиш на две работни места. Истинският професионалист си върши съвестно задълженията и на двете места :).

Всичко е пълно порно. Крадци и убийци, по ръководството на МВР. Това е !!! Сестемата работи по правилата полицеско-мутренска. Друг е въпросът кой е ръководител на тези сценарии.

Бавно и полека затова пък неотменно мизерията полазва и богатите

В неделя сутринта някакъв журналист при Лора Крумова, разказваше за отвличанията. Към края на разговора каза че в момента се водели преговори за свободата на адриан. Същия ден вечерта, момчето е освободено. Е откъде знае какво се случва ако не от полицията. Е това професионално ли е, като това може да застраши живот на отвлечения. И после ние трябва да вярваме и съдействаме на полицията особено в такива особени ситуации. А господата с фуражките само ще констатират, и след като бил освободен проверявали автомобили. А дотогава какво са правели. Адриан отвлечен в герман, тръгнали по път към някаква вилна зона в района на герман, освободен в района на панчарево. Отворете гугъл мапс и вижте че става дума за един район. Е какво правеха великте ченгета повече от 10 дни......само констатират за статистиката.

А ти да не би да вярваш че ако трима полицай взимат общо колкото миячка на чиний в Германия ще работят колкото немските ченгета ?

а те още не започнали и искат пари! По твоята мисъл всички трябва да спрем да работим бе душко щото не взимаме като в Германия!

Като не им отърва заплащането да не са ставали полицаи. Нали? Що не ходиш да станеш миячка ма чинии в германия. Аман от униформени смешници.... Защото всички знаем че полицаи стават не мотивираните за борба с престъпността, не тези които искат да са полезни на обществото, а тези които: мама и тати са били в системата, тези които имат рода там, и тези които са дали некой лев да започнат работа в системата. Особено по разни служби и т.н.

Аз ли ги карах да стават ченгета? Или те просто за друго не стават? А? Да спрат да реват за заплати преди да са показали РЕЗУЛТАТИ!!!

Кой е този полицай, когото броиш за трима полицаи? И какво означава "чиний"? Някакъв роднина на Конфуций ли е?

Е, сега вече може отново да надуе ужасната музика на плаца на автокъщата.

съчувствие.....но винаги може да постреляте по говорителите.

"""До последно не беше поискан откуп от похитителите му"" Да бе, водили са го на бахамските острови на почивка. Корабче да виждате да плува??? Явно таткото е платил цената която или каквато е трябвало.

Платил е откупа за сина си.Като си плати данъците,ще подпомогне и плащането на заплатите на тия,които уж трябваше да го открият и да заловят похитителите му.

Похитителите и тези дето трябва да спасяват не са ли едни и същи.)))