Радев и Борисов: Потресени сме от жестокостта, от насилието

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов заявиха, че са потресени от жестокостта на нападениято в Барселона, изразяваме съболезнования на близките на жертвите.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Борисов: Потресени сме от жестокостта, от насилието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А да се държи един народ на ръба не е ли насилие?От какъв зор хвърлихте 2 милиарда за саниране, като климата при нас е умерен? Мълчете господа.

а ние сме потресени от вас

Защо сте потресени,това е клише,празни приказки.Ние не сме потресени,дори ми е смешно,"потресени"до следващото "бум".Така до кога ще сте "потресени,"недейте моля да сте толкова "потресени".Не е ли очаквано при толкова сган с манталитет от 13 век.

Аз пък не съм потресен защото знам, че това очаква Европа и света. Потресен съм от позьорството на Радев и Борисов за това как бавно и методично се унищожават обикновените хора в БГ. За Боко не ме учудва, ами Радев за какво дойде ? Празни приказки, пушилки и нищоправене. Това са новите БГ генерали, рожба на БГ демокрацията. Привилегийки, скитане нагоре надолу и локуми.

И както са потресени , така са готови да напълнят градове и села с тарамбуки по заповед ма Меркел. Но пък нас дюнерджийниците ни пазят, както беше рекъл ББ.

и сополи.Стига с криворазбраната солидарност и толерантност. Разберете най-после ТЕ ни избиват необезпокоявани от собствената ни глупава хуманност.Това са зверове в човешка кожа.Дойде време,време разделно,или те нас или ние тях.

Време е да се забрани на араби да се заселват в България ! Кой беше този Съд който разреши на изгонените араби от Елин Пелин да останат да живеят в Южна България ! Точно така продажни Съдии подготвят почва за масово превземане на територия ! Скоро такива Терористи ще се появят и в България с тези либерални постъпки и безхаберие на Управляващите ! Сега е момент за тотална забрана за заселване на територията на Българя от араби мюсюлмани !

Потресени сте , ама продаължавате да пълните България с тях

Борисов и Радев никой не ги бръсне за слива. На никой не му путка за тяхното мнение.

Аз не съм потресен ! Нито пък учуден ! Все едно да бъда потресен ,че един вълк , нахълтал в кошарата избива овцете наред ! Потресен съм единствено от престъплението на управляващите ЕС , че са разградили широко кошарата за налитащите тълпи от "вълци " , друговерци !Защо го правят ?! за пари ли ?! Исляма и християнството са като огъня и водата ! Никога не могат да съжителствуват заедно !

А бе , братоФчеди , що само си тракате клавиатурите напразно ? Нима не разбирате , че не сме виновни ние "мюслитата", за това, че ви трепеме вас "правоверните" на "кило" ??? Ся да ви обадим кое как е: Та първо да обясня, на нас, "обикновените "Мюсулмани", все мизерията и нищетата ни крива, и затова търсим на кого да си го изкараме... Не , че няма какво да работим и как да се изхранваме, просто така сме научени, да водим цял живот "свещенни войни" срещу някого и за нещо. На всеки от нас и по един милион долара да ни се дадат , се тая - ще пием и ядем до посиране ... , докато не ги изпиен и изядем , а после пак ще водим "свещенни войни" ... !!! И идиоти от вашия лагер- се ще ни влизат в положението колко сме зле -и как всичко това правим от отчаяние !!! Те това е простата система... А кой как и защо я е измислил , се тая е.. едни сме родени да ядем пием и се забавляваме, а други сте родени да "влачите хомота" и да мизерувате...та да останат малко поне долари и за нас ......... нали и ние сме хора ???

Потресени, съпричастни, ядосани, бесни, ноооо, безсилни и много Импотентни, това е днешния цивилизован, но страхлив и толерантен самоубийствен свят. Нужен е Пиночет или най добре Хитлер, да отвори лагерите, газовите камери и крематориумите за ислямистите, циганите - терористи. Или нид тях или те нас, друг път няма.

На никой не му пука за мнението на Радев и Борисов. Никой не ги керти за нищо.

Бойко е потресен купи на пиб-банкерката Мая луксозна къща вьв Барцелона за1.5 МИЛИона € сега цената или падне

Всички мюсюлмани вън от Европа. Това са неграмотни и неконтролируеми хора. Те нямат място тук.

не съм потресена! На всеки логичен човек му е ясно какво и защо! Само вие алчни продажници по върховете си затваряте очите и слугувате на не знам какви тъмни сили! Ама всичко е до време!

ДУМАТА " Тероризъм" е една, но изречена от различни хора, значи за всеки от нас различно, зависи от гледната точка. Защо всички трябва да гледаме "в една точка", защо и как ни "зомбират"? Събудете се !!! МИСЛЕТЕ РАЗЛИЧНО, ИМАЙТЕ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, дори това да съвпада с това на управляващите, не е лошо, дори да е различно, не е престъпление, важното е да е индивидуално, ваше, да го отстоявате, защитавате, да се борите за него, да убеждавате другите, да учите децата си да правят така, както Вие смятате за добре, както са правили дедите ви, каквито са традициите ви, ценностната ви система.

Точно "Обединена Европа" е проблема! Англия иска да се отскубне от "Обединена Европа" и бам няколко терористични атаки с прегазване. Каталуния иска да се отдели от Испания/ЕС и бам терористична атака с прегазване! Извършителите са пак обичайните заподозрени с обичайните мотиви, но истинските поръчители и мотиви са други! Зад всички тия атаки стоят глобалистите, които не могат да позволят техния Франкенщайн ЕС да се разпадне и са способни на всичко!

Англия е близка със САЩ, какво ли се готви на ЕС, че се измъкна, защото гласуването беше на конец, при нас никога нямаше да мине. В Дания проведоха няколко гласувания докато влязат в ЕС.

Г-н Министър Предател,с празни приказки не става,ами виж вземете пак се хванете под ръка с кака ти Мерлел,Юнкер,Макрон/вече/ и други знайни и незнайни евроиндивиди и направете пак един марш-не на страха!!! Това е спасението сър!!! Ай,после ш'ми благодариш за съвета,дерзай-те!!! ХО ХО ХО

Потресени сте,но не ги спирате и допускате да преминават границата ни!!! Терористите преминават границата ни организирано и като на парад,когато бъдат хванати и бити медиите започват да реват,че ги били били,а те заслужават разстрел още на самата граница и копане на място!!! Минирайте границата,защото те ще избият оше стотици хиляди,като няма да се размине и на богатите,че и на политиците!!!

Абе, Радев ги беше спрял.

Както и очаквах практически няма други коментари освен тези на орките от руската тролеферма. Не че имат какво да кажат- то какво има за казване по такъв повод - ама да си пограчат колко лошо било, че БГ е част от ЕС и цивилизования свят. Гнусна пълзяща слугинска пасмина.

Ако е написано, чеискат бързо исправедливо наказаниезвучи малко като виц. Хора,които не могат да направят това вкъщи - дават акъл на чуждите къщи. А иначе всички знаем,че е проформа. Нито Борисов, а дори и Радев ги е еня за испанците. Те познатив Испания имат ли? И защо за испанците им е жал, а за застреляните французи в оня бар? По-скоро бих казал - пиара им е подсазал - абе пуснете по един помен, на маскари ще станете и така...

Тъпунгер иди в кочината от която си дошел ! Учи правилен Български език , а не тъп чужд католишки език !

Като се освестите поне обяснете как да се пазим, или да ни пазите!

С новите аероплани и фрегати ще направим невъзможно това да се случи при нас.Баси и малоумните алчни радетели на нац. сигурност!

Sm3hurk0

Ако се отприщи народната любов в България, трагедията в Барселона ще е бледа шега.

народно недоволство,народът си живее много добре,не работи нищо,краде си тока,водата,храна не купува,никъде другаде по света няма такъв лесен,сладък и охолен живот

Не се вайкайте, а мислете как да не вкарваме мюслита в нашата родина, а тези които си ги имаме, те са си наши и са по цивилизовани!

Забравяш атентата в Буново, във вагона за майки с деца.

Затова ли спонсорирахте превеждането на умерени терористи за западна Европа? Е Румен може и да не отговаря все още. Затова ли въоръжавахте ИДИЛ с българско оръжие?

Калерги Куденхов. Потресени били, чак. Нали така ни казвахте - да свикваме и да се интегрираме към новия световен ред,, към евроатлантическите ценности и толерасизма към белите и хетеро-сексуалните.. Ще ви се наложи и вие да свиквате с нашето ежедневие и да не проявявате чак такова лицемерие, защото това, което се случва в момента е част и от вашата политика.

И аз съм потресен от Вашия терор над БГ

Не се потрисайте, а вместо да си разхождате костюмите по света и у нас ,започнете да мислите и да работите за което ви плащаме.Да не сте агенти за м/у народно погребално бюро или платени клакьори....Сложили сме ви да работите, а не да се вайкате!

Ако построят нова джамия в София, значи че в момента лъжете и просто заблуждавате хората за сметка на влоговете си.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Тази работа с потресване само не става. И трепане, трепане на мюслите трябва!!!

Потресът няма да помогне. На терорът трябва да се отвърне с терор! Европа не е създадена от гейове толерасти. Всеки воин трябва да притежава две качества за да победи - смелост и жестокост. За съжаление това го виждаме само при новите варвари. Докато не се вземат крути мерки срещу чужденците, без значение кое поколение са няма да има спокойствие. А крутите мерки са: Забрана за управление на кола, забрана за издаване на шофьорски книжки на чужденци. Забрана за носене на раници, чанти и куфари от чужденци. Постоянен тормоз на държавно ниво спрямо чужденците. Отмяна на смъртното наказание за тероризъм, терористите трябва да бъдат бесени в центъра на града и това да се предава по медиите. Крайно време е тъпите ни правителства да разберат, че водим война и тая война Европа я губи!

празна Мара тъпан била. Вие - управляващи у нас - траснахте ли с юмрук по масата, казахте ли- не щем здрави, прави мъже без образование у нас - ние си имаме в излишък. Само след няколко години като видят, че мечтата им за охолен живот - за пари, жени няма да я има, ще се ядосат и всеки ще ръгне да убива.

...няма какво да се потрисате !....резултатите от масовото разселване на орки из Eвропа са закономерни и в никакав случаи не са неочаквани !!!

чакам с нетърпение и теб да разселят. или да се изселилиш - при Петьо, при ким или на войната си. айде мола те задействай се.