Автомобил летя от мост, има един загинал

Неправилно изпреварване е причината за зверската катастрофа на магистрала “Черно море”, която стана снощи към 19,30 часа.

Обратно в новината

Коментари - Автомобил летя от мост, има един загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не е трагичния случай, описанието на катастрофата ми прилича на епизод от "НУ ПОГОДИ!

Не ми е понятнo, защо младите толкова бързат , като имат дълъг живот пред тях?

Един убиец по-малко. Каквото търсел гнусния копелдак, това и намерил ! Такива като тоя изрод обикновено убиват и други невинни хора, но повече копелето няма да може да убива !

мен ауди а4 ме е изпреварвало през отбивката на Български извор покрай сергиите със над 100...

тоя не е бил християнин, иначе колата е щяла да направи виртуално шосе и да прелети безопастно

Къде са ербеците на супер автомобилите ви? Газ до дупка, а законите на физиката са проспани в училище.

Е, друг път няма да прави така.

Защо бе деца, защо не мислите, преди да се правите на велики?И сега кой ще страда - родителите!

Форд Фокус.На пътя направо съм дискриминиран от водачи на повечето автомобили.Засичат ме,присветкат а когато изпреварват правят фашиво засичане със задницата на своите автомобили.И това на магистралите или на първокласните пътища.Водач съм от 1980г. и това по пътищата е безумие.Един познат ми обясни ,че това е така,защото аз съм нямал автомобил а ........Форд.А къде е КАТ ? Няма го, сега това е новата виртуална версия на КАТ,

Ех махна се пт екрана Маьор Костов,да ви рисува лисунките със конфликт на ПТП,и вижте какво става по пътищата.

От закона на България може да се измъкнеш, нот от закона на физиката не.

Сега е на едно по добро място, където аудитата вдигат от 0 до 100 за 0.37 секунди, мостовете са с по 7 ленти във всяка посока, 3 от които резервирани само за ауди, bmw и най-лявата разбира се за гоуф, но само ако е с пернишка регистрация. Общо взето, на който му е тясно тук, другите участници в движението са му бавни, ограниченията на скоростта са му тъпи, да се чувства поканен да се присъедини към субекта от новините, на по доброто място.

Аборигените в действие

Знаците де беше гледал, жалко млад човек!

Добрата новина е, когато не пострадат невинни. А6 изпреварва през аварийната лента. Не, че нещо, но рано или късно човек си плаща за гяволъка. А понякога си го плаща веднага.

Ауди-водачите не бяха ли безсмъртни?

НЕ на черните новини ! Дирът е некролог !

Тази не е черна. Инак си прав.

"Има един загинал", не е черна новина ??!! Отваряш дира и четеш за всякакъв вид смъртност. Все едно сме на безспирно погребение.

Да попитам АПИ, тая тъпа агенцийка дали си е струвало да се спести от ширината на моста и да не се направят авариини ленти и по него? Не си е струвало, да ви отговоря аз - това е цената на един човешки живот.

Липсата на аварийна лента точно но този мост е спасила някое невинно семейство от среща с въпросния идиот, който не уважава Закона, и правилата за движение и най - нагло се подиграва с всички участници в движението.Господ си знае работата.

А трябваше и под моста да поддържат писта ,за да има къде да кацат малоумните камикадзита.

На моста няма аварийна лента, защото спирането на мост е ЗАБРАНЕНО. ама не става само с ядене, трябва и акъл

И 4 ленти да имаше, пак щяха да летят и падат от моста, така са булгарите в булгаристан

Олеле, откога имаме нова магистрала?! Аз съм пропуснала рязането на лентата?! Така е ,като съм в чужбина...

Не може да се каже: Ауди излетя от мост. Аудитата не летят. Ауди падна от мост би било по-подходящо.

Много жалко за човека. И тия "професионалните" камионите като видят че някой идва от далече с по-висока скорост да не изпреварват с 70 км на склон 10 минути. Правят го нарочно щото са глупави.

ас щото сам много умен са вращам в очилище.

Със 160 ли да изпреварват, като този от новината? Добре, че не следват акълите на такива като теб. Камионите могат да изпреварват с около 92 или 102 км/ч, зависи на какъв път са и при какви ограничения. За разлика от повечето участници в движението, те си спазват правилата.

Браво, само така, но ако може и по често да се случва на такива.

Слагайте минуси, утре като ви отнесе някой такъв джигит и останете без крайници ще слаате минуси с нос.

h 1

А ( нерегистриран ) 17.08.2017 11:26 Джигит не чете, джигит лети по пътища! -------------------- Тъй-тъй ... юнак вино пие, а бонак лозе копае...

Добре, че този път не го отнесоха невинни. Жалко за момчето, но този път е подходящ за награда на Дарвин.

Yes

Когато подобни случки станат ежедневие, вече не ме впечатляват. Бях се притеснила, че се превръщам в безчувствен дебил, докато един ден ми светна: Ако някой е решил да се самоубива,никой не може да го спре,важното е да не влачи невинни

През далечната 1968-а година има над 1000 жертви в ПТП. През 2016-а са 708. Така че 2-3 жертви в ПТП на ден си е ежедневие от близо 50 години.

през 1968 г.от къде видя толкова жертви.На баща ти торбите да не са били с дупки че си наблюдавал от там.По доре е било да те изтърси от там че сега да не бълваш глупости.

ЗВУЧИ ГЕРОЙСКИ! УМРЯЛ, САМОУБИЛ СЕ ! НО АКО ИСКАТЕ ДА Е ЗАГИНАЛ- ЗАРАДИ САМОЖЕРТВАТА МУ Е СПАСИЛ НЕВИННИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ !!!

Тези, дето не гледат къде ходят/карат, са любимите на Дарвин.

С това заглавие излиза , че автомобила е убил някой - или това е новата директивата - по меко да се съобщават такива "хубави" новини за естествения подбор ! Виновно си е лекето зад волана и този път Господ си е бил на мястото ! Добре , че няма други пострадали! Съболезнования за родителите!

Аз предлагам всички джигити да направят същото.

пожелавам същото и на други "специалисти" като него. Това е най-сигурният начин са справяне с диваците по пътищата.

Ама на тази дъга на този мост това не му е първата катастрофа. То то ва му е хубавото, че тия които искат да летят моста им позволява да летят. Щото ако мантинелата ги задържи голямо мазало ще стане по лентите. Там катастрофите до сега са солови и винаги извън мантинелата

А махнаха знака за камерите за контрол на скоростта...и с това ще ше да се оправи работата. Да слагаш и да махаш знаци, като няма глави със сиво вещество цяла ни държава е пропаднала от към човешкия фактор....

Виж сега горски, държавата не не някакво абстрактно понятие. Усещането за държава се получава от действията на хората, които живеят в нея - от най-обикновения до най-влиятелния. И ако човек направи описание на средностатистическия българин, ще осъзнае, че няма как усещането за нашата държава да бъде друго. А от коментара ти за камерите с 99% вероятност да съм улучил истината мога да кажа, че си от тези дето предпочитат да бутнат 20 лева рушвет на катаджията вместо да си имат неприятности. Сиреч - и ти имаш голям принос в репликата "Нема такава държава"...

Повече няма да прави така!

Това е фейк нюз! Шофьорите на Мерцедес, БМВ и Ауди са безсмъртни!

Само забраната да се издават шофьорски кнички на под 30г,поне да съзадат убийците семейства преди да се затриват,не е ли така,а може и акъла да им дойде,но надали със тези усмивки на маймунски задници,които сега е модерно всички кифли да се снимат и побликуват във фейса.

Не е нужно...само чипа е проблем ако се ремонтира е супер.

Годините не са фактор. Има много достатъчно отговорни младежи, които с книжката си изкарват хляба. Иначе ще ревете, че била голяма безработицата, защото имало единици непораснали.

Печели награда Дарвин. Един автоджигит по-малко. Не знам какво им става на тия млади хора. Днес бях задминат на ул. Черковна от младо момиче в някаква кола сапунерка. А там е непрекъсната линия и изпреварването е забранено. Пък аз карах с 50. Не съм се бавил. Въпросната спря на светофара в лявата лента 50 метра по-напред, докато аз я подминах в дясната лента, защото беше празна. Защо беше това безсмислено изпреварване - не знам. На много млади хора само бръмбари са им в главата и бръмчат ли бръмчат.

Не е причината в младостта, а в простащината. Тази патка и на 55 години пак така ще изпреварва, защото е възпитана така "Аз съм по-хитра от другите!" Както казва един колега "такъв и е модела".

Плод на безнаказаното идиотско поведение на някои шофьори.Ако имаше самосъзнание, че изпреварване в аварийна лента е недопустимо, със сигурност щеше да си поживее още.Добре, че не е затрил някой невинен , спрял в аварийната лента.

Всъщност поставяте коня пред каруцата. Проблемът не е толкова изпреварването през аварийната лента, колкото движение с несъобразена скорост. Колко човека се натресоха "законопослушно" при катастрофата край Ихтиман? И какво направиха идиотите от КАТ? Сложиха ограничение, което е тотално неадекватно при нормална видимост. На първо място шофьорите трябва да могат да съобразяват обстановката и скоростта си. В този случай, както и в случая край Ихтиман това не е налице.

и как предлагаш да я съобразят? не виждаш ли че българинът смята, че несъобразена скорост е някаква конспирация на полицията за да го изкарват винаги виновен? щом ограничението е 80 тои ще кара с 80 и нагоре, а дали има мъгла, поледица, и така нататък тои това не иска да го съобрази. щото е наи-великия шафиор и бахмааму как върви това ауди!

Естествен подбор. Тъпите загиват. Бог да го прости. Някой виждал ли е зверове да катастрофират - вълк челно блъснал се в мечка - зверска катастрофа. Няма такова животно просто. Катастрофите са Нахално-безочливи, Безотговорни, Жестоки. Но няма как да са зверски. Както няма и пияни кучета за "пиян като куче".

Това, че не си виждал нещо, не означава непременно, че то не съществува. В случая имам предвид пияните кучета :)

Заядливец!

Сега да осъдят моста,на най малко три години условна присъда за убийство по непретпазливост.как може така а?човека да си кара,и изведнъж да свърши аварийната лента преди моста а?за такива само самолети да карат,там във въздуха,поне няма какво да им пречат.

За кончината на това невинно същество в крехка възраст и радост на мама и тати е виновен Бойко, защото не е достроил авапийната лента и не е построил аварийна лента на аварийната лента, за да могат милите деца на замогнали се простаци да изпреварват отляво безопасно и сигурно, както ' Тъпи и яростни'

Недейте така бе хора! Що за коментари са това. Какъв повод за радост е смърта на човек, когото не познаваме? Замислете се, колко сме озверели един към друг. Пишеме си тук, правиме се на праведници а по пътищага се преобразяваме. Ще се изядем за най дребното нещо. Това момче може би щеше да е бъдещият президент или премиер или виден учен. Това, че се е потдал на някакйв порив, той си е платил сметката. Но виновен е не той, а семейството средата в която е израсйр и възпитаван. Виновен е и този който му е дал книжката, ако въобще я е имал. Т.е виновни сме всички ние, защото като родители не обръщаме достатъчно нужното внимание на децата си, какво правят, защо го правят, с кой го правят, какво мислят и т.н Улисани в ежедневната борба за оцеляване, пропускаме много важни неща свързани със семейството си. И след това!? А? Какво стана така. И започваме да търсим вината в другите а не в нас.И това е жалкото.Превърнахме се в роботи.

Виновен си е той, че е предприел тази безумна маневра. Не търси под вола теле. Добре, че не е затрил и някой друг покрай себе си.

Уважаеми Годжи, Не ми вменявай вена за това че идиот с ауди се е претрепал по най - просташкия начин.Простакът си е простак и по - добре че се е утрепал без да погуби невинни хора, които уважават - повтарям - уважават ЗАКОНА и спазват Правилника за движение по пътищата.В случая става въпрос за нагло нарушаване на всички правила и подигравка с всички участници в движението .Та с две думи - разминал се е с по - лекато наказание -Господ е бил достатъчно милостив, защото можеше да го "инсталира в инвалидна количка за цял живот ...

Разбрахте ме погрешно.Не исках да засегна никого. Не вменявам вина за простащината на някой. Но той не се е родил такъв, нали? Исках да кажа че вината за създаването на простаци е на цялото ни общество. Ако беше само един такъв, да обвинявам конкретно, но очевидно ,ще се съгласите, да се демонстрира простащина се превръща едва ли не в национален спорт.

Като си толкова уважителен, да те попитам уважаваш ли 240-те законотворци? Как мислиш, ако Левски и Ботев бяха толкова законопослушни, дали щяхме да сме чували за тях? Иначе момчето е загинало идиотски поради липса на опит и твърде голяма самонадеяност. Както се казва, "не карай по-бързо, отколкото лети твоят ангел-хранител".

Годжи, изобщо не се чувствам виновен за смъртТа на този младеж. Не шофирам като него, не съм му давал пример да шофира по този начин. Аз ще съм виновен, ако моят син направи подобна простотия - защото това означава, че АЗ като негов баща не съм го възпитал да уважава и спазва правилата. Както ще пишемЕ по повод нечия празна глава - зависи от ситуацията. Дали ще се правимЕ на праведници - всеки сам си решава. Прав си, вина за тази смърт има семейството му и обкръжаващата го среда. И да - радвам се, че не е "отнесъл" някой невинен покрай него. И ще ти препоръчам, да се върнеш в училище и да си припомниш, че "мекането" е допустимо САМО разговорно. Не и писмено!

Не прави "драма" от неволна правописна грешка. Не "мекам" защото шопите не говорят така. Това по тази точка. Разсъждаваш много тесногръдо, за съжаление. Това момче, също има родители които може би са смятали че са го възпитали правилно. Няма как да знаем, нали? Преди месец, един младеж с бащитата кола, помете няколко жени и дете на пътя и после избяга в гората. И за него казваха че бил добре възпитан и т.н. И неговите родители не са очаквали това да се случи, но се е случило. Всички, в определен период от време, сме били млади и безрасъдни в някои свои действиа и постъпки.

Нарисуван тъпак. Явно е минавал оттам за първи път. А ако не е било така, още по-зле за него. Да не говорим че през аварийна лента НЕ СЕ изпреварва - ЗАКОН! То шофирането не е само каране газ-спирачка, а и отбелязване, анализиране и запомняне на особеностите на пътя. Пак казвам - нарисуван тъпак.

Мир на праха му. Всички правим грешки. Някои се заплащат скъпо. Съболезнования за родителите му.

Богати, малоумни мами и татковци, продължавайте да давате на милите си дечица яки коли, с които да летят към другия свят! Но ако искате да са живи, по-добре вместо коли им удряйте по един як бой и ще станат хора.

Като съдя по резултата при теб боя е дошъл доста в повече.

Боят помага, ама друг път. Ако биете детето си, не се съмнявайте, че в даден момент, когато то сметне за необходимо, ще бие и то.

Много вървят тия коли бе, хей! Летят, летят - нямат спиране! И ни акъл ти трябва, ни ... Газ до ламарината, българино!