Излезе сборник с текстовете на Тръмп в Туитър

Сборник със съобщения на президента на САЩ Доналд Тръмп в Туитър, илюстриран от карикатуриста Шанън Уилър, е вече по книжарниците в страната.

Обратно в новината

Коментари - Излезе сборник с текстовете на Тръмп в Туитър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм за системата на сащ и западна европа но да ми обяснявате че тръмп е велик финансист няма да приема това е човек който многократно каза че БВП на сащ е 0 няма държава с нулев БВП! не може човек който няма базисна икономическа култура да е президент на сащ!!! той е продавач на недвижими имоти а това е много далече от това да разбираш икономиката на една държава!

Ротшилд, Сорос и сие не могат да преглътнат загубата и продължават с простотиите като манипулират за съжаление и голяма част от хората на изкуството. "Контролираният хаос" не е демокрация, господа културтрегери, а точно обратното - форма на диктатура. Прочетете някои от книгите на Тръмп... И знайте, че докато го подкрепят Рокфелер, Карнеги, Морган и др., не можете да го съборите...

Това трябва да си пълен идиот, за да не се сетиш, че тези, които водят кампания срещу Тръмп, са същите, които вкарват исляма в Европа и САЩ. ТЕ са ЛОШИТЕ.

Най-после.Сън не съм спал. Три пъти ставах нощес..

Как са пропуснали да го включат в новите учебни програми у нас? От втори клас, например...

Tова ще бъде поредната простотия на министерството на образованието.

abasador

за този, Тръмп какво ли не се каза, като се започне с това, че е слаб политик, лош дипломат, комплексиран идиот, безхаберник финансист (опс, тук някой критици го дадоха на заден ход), смешният палячо президент и .... абе да се чудиш как този, не знам как да го нарека, е успял да създаде с милиарди тежка империя? Изглежда, много хора в Европа и не Само, ги стяга чипъка като чуят името Тръмп, но..... нека времето да го докаже и тогава, много моля за коментари. Лек ден.

ще го нарека наивността, за да не казвам по-тежка дума. 1. Как точно реши, че Тръмп е създал империя? Бизнесът му е наследствен от баща му.Човекът му е завещал бизнес с недвижими имоти за милиони. Трябва да си много некадърен за да фалираш успешна бизнес компания. По-вероятно е да я доразвиеш. А и богатство за 3.7 милиарда трудно може да се нарече бизнес империя, като се има пред вид, че в първата десетка на най-богатите хора става въпрос за богатства на стойност 50 -70 - 80 милиарда долара. Ето това е бизнес империя. 2. Защо смяташ, че един успешен бизнесмен задължително ще бъде и успешен политик? Друг е въпросът доколко успешен бизнесмен е Тръмп. Има доста изписано по въпроса и мненията са противоречиви. 3. Това, което е очевидно за всеки непредубеден страничен наблюдател е, че Тръмп е тотално неподходящ за президент. 6 месеца начело на САЩ бяха повече от достатъчни за да се покаже като некомпетентен в политиката, лишен от такт и дипломатичност. От един безскрупулен бизнесмен не може и да се очаква друго - такъв няма как да бъде успешен политик.

По време на кризата Тръмп увеличи богатството с с около 800 милиона долара. А за периода, за който толкова се заяждаха опонентите излезе, че е платил 156 милиона долара данъци. Така, че по-кротко с оценките и първо прочетете книгите му.

"Тръмп обича да изтъква, че тази платформа му позволява да се свързва с американците без посредничеството на бюрократите и водещите медии." Е как няма да харесва Туитър? Интернет и в частност социалните мрежи дават почти безпрепятствен достъп на всеки комплексиран идиот за изява. Съвсем не така стои въпросът с медиите.

хъм, то това за идиотите и безпрепятствения достъп с пълна сила важи и за тоя форум, как мислиш?

Въпросът ти е безсмислен. Аз вече съм го написал по-горе. "Интернет и в частност..." Освен ако смяташ, че тоя форум не е в интернет.

Ако издаде чалга албум го признавам.

То към Тръмп и неговите идиотски "туитове" само карикатури вървят. Успешно направи за смях и президентската институция и САЩ. И логично са го изобразили, той си е инфантилен дори когато е на възраст за сенилна деменция.

Pesh0

браво на сборника , няма да го чета .

Много е закъснял Тръмп, щото за наш Баце колко книги излязоха...

Sm3hurk0

Онзи ден Тръмп ми се обажда на GSM-а. Интересното в случая е, когато ми позвъни, незнайно от къде започна да звъни с мелодия на кукувичка... :)))))))))

Драги ми Смехурко, Баба Цоцолана явно днес не те е налагала.

Тупак Шакур пък има и платинени албуми - ама пак си е негър.

От всичко правят пари тез американци, само остава да се научат от пари всичко да правят.

abasador

след, като знаеш как от всичко да си направиш пари, останалото е много лесно....! Копуваш си това което ти трябва, без да се трудиш! Лек ден.

много-много образование и грамотност.