Отлагат SOLAR Summer заради акциите на Симеонов по морето

Най-големият фестивал за електронна музика в Слънчев бряг - SOLAR Summer, се отлага заради показните акции на вицепремиера Валери Симеонов в големи дискотеки.

Обратно в новината

Коментари - Отлагат SOLAR Summer заради акциите на Симеонов по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като цяло концепцията на слънчев бряг е сбъркана - то няма такава, няма дори и вътрешно обособено разпределение, къде е за т.нар парти забавления и къде за друг вид почивка. при това положение -смесица от туристи с различни вкусове, е нормално да се получава това противопоставяне. новината за отлагането на фестивала обаче е тревожна - за сравнение, подобни фестивали в ибица, испания и дори форт лаудърдейл, сащ се провеждат на открито, а за да присъстват на сетовете на поканените диджеи, хиляди меломани пропътуват големи разстояния. да, това също е музика и тя има своята ниша в българия и по света. за изпълненията на бургаския шибек е безсмилено да се говори.

карай тъкмо ще спестя 70лв от билети...

Шмъркачи пак искали да си устроят сборище в БГ-територията! Обаче, нещо има засечка сега! Вижте на тия наглеци колко малко им трябва! Един глуповат Валерка само да се покаже 2 нощи по бордеите в Слънчев бряг и почват да квичат пискливо!

Един от методите на мъчения използвани в охулвания затвор Гуантанамо, а и на други места е бил пускането на силна музика с часове ... за какво повече да говорим.

Ако властта първо налагаше ограничения на шумовия терор от циганските сватби и дандании, то тогава ще са обвинявани във фашизъм, малтретиране на малцинства, избирателен подход. Сега започна с най-брутално концентрираните нарушители, които нагло не потъпкват всички правила и закони, а имат пари за шумоизолиране, но отказват. Веднъж преживях подобен терор в Приморско и над 20 години не съм стъпил там, защото вилнеещата чалготека лееше поздрави за кмета.

Ах Валери, този Дископартизан...

Младите хора и платежоспособните туристи се отляха от българското черноморие не защото затварят дискотеки, ,а защото курортите се превърнаха в клоака. Инфратсруктурата, услугите, храната, всичко е отвратително и смръдливо. Алчни хотелиери, рестрантьори и всякава друг псевдо търговса сган те лъже на всяка крачка. Никой не е казал, че не трябва да има дискотеко, но те трябва да съществуват в рамките на закона и така, че да не пречат на никого. Сигурно има начин да се направ. И в Монте Карло има дискотеки, нали така.

Когато ще се сравняваме с Европа и мрънкаме за доходи, ред и правила е редно това да е във всичко. Вече има българи навсякъде - кажете къде в ЕС е разрешена музика след определени часове и къде не се взимат мерки срещу това. Къде в Европа има подобни фестивали, кога приключват и къде се провеждат? Властта не следва да е противник, ако има правилен начин, то и двете страни следва да намерят решение.

Спокойно! Лично Бойко Борисов заяви, че фестивалът ще бъде заменен с концерт на Веселин Маринов и купонът в свтовния парти курорт няма да бъде провален! Това потвърдиха днес официално и от групировката ГЕРБ!

Изпотил се е и настинал - отмениха го.

На следващите избори сте история

да направи нещо полезно в жалкия си дребен животец! ;))) това което никой до сега не е имал топки да направи... ;)))

деер

На калпава ракета космосът и е крив! Всичко е цирк за отвличане ва вниманието от разпродажбата на България! Ние се издържаме само от бизнес извън България, другото е само далаверана 90%.

Браво, Симеонов ! Ха, така мачкай наред !

В "Слънчев бряг" е тихо и спокойно, минава на пенсионерски туризъм.

Вицепремиера , не ви е забранил да си провеждате тъпият фестивал! Не сте си продали билетите и сега си измивате ръцете, ТЪПИ НАРКОМАНИ И МУТРИ!!!

Следващийо фестивал за да стане още по-известен , го направете у Учиндол !

Леле, какъв смех - "ТОВА БИЛО НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ " ФЕСТИВАЛ??? КЪДЕ - СРЕД ТЪРКАЛЯЩИТЕ И ПОВРЪЩАЩИ "ТУРИСТИ" НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ МАЙ,А? ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ И СИ СТРОЙТЕ ШУМОИЗОЛИРАНИ "ДИСКОТЕКИ" - НИЕ НЕ СВЕ ДЛЪЖНИ ДА ТЪРПИМ МУТРЕНСКО І ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР В ДЪРЖАВАТА!

САМАТА МИНИСТЕРКА КАЗА, ЧЕ ИДВАТ БЕДНИ ТУРИСТИ - ЯВНО ПРИВЛЕЧЕНИ ОТ ФАЛШИВИЯ ЕВТИН АЛКОХОЛ И ПЪЛНОТО БЕЗЗАКОНИЕ! ВРЕМЕ Е ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ЦЯЛОТО ТОВА БЕТОННО СВЪРТАЛИЩЕ И БРАВО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ! САМО ЧЕ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРШИ ВСЕКИ ДЕН ОТ НАЗНАЧЕНИТЕ ЧИНОВНИЦИ И МВР!

НАЙ- ИЗВЕСТНИТЕ СВЕТОВНИ ГРУПИ И ПЕВЦИ ПРИКЛЮЧВАХА КОНЦЕРТИТЕ СИ ПО СТАДИОНИТЕ ПРЕДИ ПОЛУНОЩ - ТЕЗИ ИСКАТ ДА КЪСАТ НЕРВИТЕ НА ХОРАТА ДЕНОНОЩНО, ТАКА ЛИ? ИМА ЗАКОН И ТОЙ Е ЯСЕН - ДО ПОЛУНОЩ, А АКО ИСКАТ ДА СИ ПОСТРОЯГТ ШУМОИЗОЛИРАНИ ЗАКРИТИ ДИСКОТЕКИ И ТАМ - ДОКАТО ИСКАТ! МНОГО ПРАВИЛНО ГИ ЗАТВАРЯТ - ТРЯБВА ДА Е ПОСТОЯННО И ДА СЕ ОТНАСЯ Е ЗА ЦИГАНСКИТЕ ИЗЦЕПКИ!

Два три километра във вът ешността е пустош. Да си напраят там една сцена да я оградят да турат 4 5 бара и да си се кефят. Какно правят по големите острови.

Да живее Валери Тихото! Евала, ти си гоУем! Хората, които имат ГЛАВИ на раменете си, разбират какво казвам.

Мдаааа, да се готви гр. Шумен! Пред затваряне е....

Тоалетната хартия DW плюе по Валери и проверките - какво по-добро доказателство че си върши работата! Да си направят фестивала в някоя закрита дискотека, вместо да се вайкат като баби и да предраматизират нещата с ясната цел да ударят по Симеонов!

наркомани и олигофрени от вси страни, сбирайте се в клоаката Слънчев бряг!

"което пък доведе до сериозен отлив на младите хора и платежоспособните туристи от България" - не ни трябват такива млади и платежоспособни самозабравили се пияници, измет, позволяващи си забранените им у дома неща

мутри и ганьовци, тероризиращи нормалните хора, се чудят как да се изкарат жертви на терор!

Тези сами си режат клона. Отмъщават си заради нараненото его и затова, че не могат да си правят каквото поискат. В такива случаи се иска разрешение за масова проява от общината, тя разрешава и високите децибели по изключение временно влизат в обществения ред, а В. Симеонов няма за какво да мрънка.

Общината не прави закони - тя е задължена да спазва законите. Никои не дава право на общините самоволно да го нарушават Това е възможно в мутренска България. Другаде кмета + мафиотите за дълго ще са в затвора

Ужас! Не го отлагайте понеже ще падне рейтинга на Бългафия пред еврошейските пиандета и българската мафия ще бъде ощетена. Мафията е по важна от. държавата понеже 28 г. я оставят да си развява. коня. Мутринските времфена никога не са свършвали - само променят външен сид

Pesh0

музиката на световен топ артист Станчо Станчо , ще ме умориш от смях

Добре де, като искат да има "качествен звук" и канят разни ди джеи знаменитости защо не си намерят някое закрито заведение или зала и да си го проведат? Зали има, но те струват пари. А "организаторите" постъпват като другарят Миташки от "Оркестър без име" - пишеш на ценоразписа 10% за оркестъра, пък после ше се разберем. Няма страшно. Така и тия миндили - ограждат плажа вечерта, слагат такса вход 40лв, срещу които не получаваш нищо, защото има хонорар на гостуващата звезда и те така. А залите стоят празни. Там освен наем не може да се поберат всичките пияни и дрогирани "купонджии", налягали иначе по дюните или директно по асфалтовите алеи. Ово е "бугарски стандарт".

И не плащат данаци върху събраните пари от билети Опитайте се да не платите за получена сума на НАП - яка ви гъзина. А тях не ги забелазват Докога другари от НАП ??

бездеиствието на държявата доведе до това страната ни да се наплни с наркомани защо не направи акция срещу наркобосовете и диларите на дрога тогава може да се постави и да каже че е направил нещо а тои на децата отишел да спира музиката не е проблем забавлението а дрогата е големят проблем

Ей това е истинското лице на ганьо-щом закона не му изнася значи не важи и не се отнася до него иму се нарушават правата!

Няма какво да врякат тия. Прибирайте им техниката, вземайте им дисковете с крадена музика - и да ходят да берат домати на полето. Кресльовци.

да отива да прави акция по циганските махали всяка седмица правят свадби без да склучват граждански брак и цял живот вземат жените социялни помощи като самотни маики а тия пари им идват от нас които работиме и си плащаме за всичко и по два дни музиките им неспират ама там нему стиска да отиде и да налижи някакъв контрол

пребиите го тоя башибозук какво още чакате ,хората масово трябва да престанат да си плащат данаците в тая мизерна държява защото парите отиват дирекно в джобовете като на тоя козел и си играят с хората както си искат рекетират ,мачкат ги държят се с народа нагло ,това работата на вицепремиер ли е да ходи и да турмози хората по морето да подава веднага оставка защото с това свое деание тои превишава своите правомощия и използва служебното положение да налага волята си а това според закона е нарушение по служба ,да не се мисли за недосегаем че на народат му писна от такива управители и мого скоро сте прелее чаща на търпението

Мнооо ги разбираш ве...как не сме знаели теб да те изберем.

Какъв вицепремиер да ходи лично да проверява проблема??? ,ако не отиде -то нашите властимащи се самозабравиха е какво точно трябва да направи ??? .злоупотребяват с власт или да си гледат рахата и да оставят шматките да си блъскат главите ??? Няма угодия на простака !!!

Щом контролните органи са корумпирани,ще ходи с тях,а заведенията укриват доходи и не са такива платци,за каквито имат претенции!Сеч на ред,докато всички се научат да спазват закона,като в белите държави,за каквато имаме претенции да бъдем,който не му харесва за бангладеш-ЧАО!

Организаторите и собствениците имат достатъчно пари да организират сцена в близост до кк Слънчака така че хем да си дънат музиката хем да не смущават тези които са решили точно тази вечер да спят хем да не се излагат пред чужденците.

известня дж.цтанчо останал.без лаптоп и сега ко праим? о да бе забрсвих че BG DJ ;свирят; на лаптоп

Пълни глупости. Това е СУПЕР НЕСЕРИОЗНО от страна на Yalta. Такива мероприятия са съгласувани месеци предварително с общината. Можеше да обвинят и ретроградният Меркурий, че никой не им идва на измислените фестове и е по-добре да не харчат пари за организация.

ПО-голямата цхаст от Чεрноморскитε клубовε са прикрити свърталища на сεкс и дрога. Sлучвало ми сε ε да минавам близо до такъв клуб и да виждам вътрε лεки жени, които пушат. А малкитε дεца и нεвръстнитε тиyнεyджъри за съжалεниε имат нεконтролируεм достъп до това. В този смисъл подркεпям дεyността на въпросния дεпутат. Добрε ε като начало да ги арεстуват за сплашванε, а по късно нεщата сами щε утихнат в правилната посока.

Една бабичка като теб минава край такъв клуб и отгоре и пада един презерватив. Тя го побутнала с бастуна и въздъхнала : Глей ти днешните моми вече ги дерат!!

Изненадан съм че имаш нещо против секса.

А живеещите по черноморието искат да правят пари през лятото, но най-много до 22:00часа, после не са им нужни туристи, е няма как

Тия с дискотеките и клубовете живеят доста далече от Черноморието-вервай ми.

Хехехе Надрусаните наркомани няма да могат да се клатушкат зомбирано на какао. Леле каква загуба. Ужас. Край. Хааххаах На такива прояви е пълно с утрепки взели всевъзможен коктейл от наркотици. На такива им дай дрога, музиката не ги интересува- те ще я чуват в главите си.

като си бил на техните години не слушаше ли Супер соник и Диджей рок дъ хаус бе!

Това което си написал като имена нищо не ми говори. След като не съм ги чувал очевидно не са се слушали сред успелите и развиващи се хора по онова време.

селяндурщината на ГЕРБ ще съсипе държавата мислете на следащите избори, които ще са тази зима дали пак ще гласувате за мекеретата на Меркел...

Валери Симеонов винаги може да замени музикалните фестивали с концерти на съветски духови оркестри и генерали в униформи.

МЮЗИК ИНСТРУКТОР!!!! Да живеййййй!!!!!

голяма работа.

КАКВОООООООООооооо?????!!!! molq????? Заради някакви надрусани политици където не знаят на кой свят са ще отлагат SOLAR-a????????????!!!!!! oh my gosh буквално сме на дъното като манталитет и като начин на мислене. Hey, people, hear me well това е курорт а не санаториум за дъртаци, тук се прави купон!!!! Тук идват хора които искат да се забавляват с готина музика. Спете си в панелките като isкате спокойствие. One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

Като искаш бело, бягай в Колумбия!

Заради някакви надрусани наркомани дай да правим тракедии за олигофренската им музика!Само така В.Симеонов!

И тези 7 реда са достатъчни, да се види колко ти е акъла. Мдааа, не те виждам да стигнеш преклонна възраст, мила моя!

Най ми хареса как е написала "isкате". Сигурно сега за да си свеж и забавен, трябва да пишеш като олигофрен.

Белото не прощава! Както наблюдаваме правописът се уврежда първи. След това идва ред на чалгарското мислене и тумба-лумба манталитета за безкрайно парти с приятели и пак много бело.

Пристратена, развратена - да и най вече надрусана....

На Вальо Кабелджията лека нощ и сладки сънища в страната на Винету!

Извод: организаторите на този фестивал са се отказали категорично от българската азбука и българският език.

В тази държава има закони,които е крайно време да се спазват от абсолютно всички спрете да хленчите за да стане България бяла държава,а не каубойско-мутренска!Във всички държави има обществен ред,който се спазва от всички!А вие си стачкувайте шепа олигофрени!

В тази държава има закони,които е крайно време да се спазват от абсолютно всички спрете да хленчите за да стане България бяла държава,а не каубойско-мутренска!Във всички държави има обществен ред,който се спазва от всички!А вие си стачкувайте шепа олигофрени!