Отлагат SOLAR Summer заради акциите на Симеонов по морето

Най-големият фестивал за електронна музика в Слънчев бряг - SOLAR Summer, се отлага заради показните акции на вицепремиера Валери Симеонов в големи дискотеки.

Обратно в новината

Коментари - Отлагат SOLAR Summer заради акциите на Симеонов по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахахаха, представям си да дойде Тиесто и Валери да му прибере лаптопчето. Чак по MTV ще го дават този нашия измислен вицепремиер.

..тишина....тишинааааа само тя ви остана глупаци тъпииии!!!

Валерката е подготвил концерт Странджа пее и танцува на Какаото

Като гледам все някой друг е виновен, че тия алчни копелета нарушават законите!!!

Задайте си въпросът защо са му го взели .??? и не им тук мястото на тези мероприятия и DJ . Да ми квичат цяла нощ и до изгрев слънце. Не става така .

В.Симеонов е наредил гр.ШУМЕН да преосмисли името си. Не знам какво се случва на Слънчака,а то е част от общото в БГ. Ако ще се прави нормален,спокоен и тих Слънчак,да влизат фадромите!Че ЖК-то е видимо презастроено и пренаселено.Ако ще се спира алко и нарко туризъмЪт-да влиза Жандармерията. Отмяната на събитието е демонстративно. Едва ли Валери шъ съ прибори с мутрити по Морето.Те отдавна са го задминали.Пък си имат и покровители за страх.Жалка картинка.Виж,гърците са си решили проблемите с дискотечния туризъм на Касандра-Калитея е пример за това.

Я го съдете и за загубите от продажбата на дрога на фестивала, скапани мошеници!

дреме ми на К.РА за некъв си фестивал световно неизвестен ами разбира се че ще им вземат техниката, ако с тая техника нарушават закона! нали ако убия човек с кола, ми вземат колата! евала, Валери! Само така! най-после един министър, който не се крие като плъх пред мутрите и не го е страх, че ще го гръмнат! че то цеият български народ се е превърнал в сбирщина от страхливи плъхове, дето само се крият от мутри, от цигани, от всеки, дето е малко по-нагъл! няма такава нация от страхливци на света! а тия с фестивала да си го заврат отзад. със сигурност имат някакъв друг проблем, прецакали са се нещо финансирането, и са се чудели откъде какво да измислят, за да го отложат, и като станаха сега нещата с проверките, и те веднага да използват и да си измият ръцете с валери симеонов. нещастици жалки, хитреци на дребно

в родният ти край сещаш ли се сега кой ще ти гласува, а? НИКОЙ! Чао! Наесен на изборите си при РБ, ще гледаш надписа "Съединението прави силата"...

Ако не на Бедрум и на Какао на плажа, къде да "квичат" според теб? Над вас в кооперацията съгласен ли си да квичи цяла нощ някоя чалга кифла? Слънчев бряг отдавна не е курорт за типичната почивка, той си е парти дестинация. Който иска да си почива да отива на Наречен, вкл. и Валери. Нервни болести лекуват там.

Нещо ми намирисва работата. От Ялта клуб влезли ли са във връзка със Симеонов? Попитано ли е дали събитието може за се проведе нормално? Не ми харесват тези акции на Симеонов, но и това от Ялта ми прилича на ответна акция от пострадалите от проверките за да се вдигне по голям скандал.

перфектно no coke, no amfetamin.

Ще гласуваме от София. Това са в пъти повече гласове за него отколкото неколцината от "него" регион.

Преди години бях през август в хотел Селена в Несебър. Техно 'музиката' от Какао Бийч, който е поне на километър от хотела по въздушна линия, дънеше по цяла нощ с такава сила че в стаята не можехме да се чуем ако не повишим тон. За спане и почивка изобщо не можеше да се говори. Мерките са правилни. Който иска да му продънват ушите да ходи на затворено място, или нейде в полето далече от хората. Между другото в този хотел аз повече не съм стъпил. Не ми се рискува заради някакви нагли идиоти да си провалям почивката.

Солар фестивала май ще е на 11-ти септември пред парламента! Капути недоклатени :(

Най после ще стана световно известен! хъхъхъ

Е, RIP и на този фестивал. Каварна Рок Фест 2, съсипан от чиновници. Поне там го направиха тихо. Подкрепям организаторите на фестивала. Поканените диджеи са имена от световна величина и просто не може да се съобразяват с кефа на някакво дребно местно чиновниче с локално влияние. Все пак достоинството е нещо, което няма как да ни вземат.

Чудесно! Идеално! Браво, Валери! Ако още два-три такива фестивала отпаднат, значи има за какво да сме те избрали. Само търговците на наркотици ще реват за тоя фестивал, никой друг.

ОТ КАТЕГОРИЯТА "ЛУМПЕНИ" Е ЗДРАВОСЛОВНА !

ПОВЕЧЕ ОТ РАЗДУХВАНЕ НА ПРОБЛЕМА! КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА ЛИ?!АМИ ДА ВИДИМ...КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРЪТ НА ИЗМИСЛЕНИЯТ "ФЕСТИВАЛ"?! ИЛИ КОИ СА?! СИГУРНО ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ ДО ИЗВЕСТНИ МУТРЕНСКИ ИМЕНА,ТО ДРУГИ БИЗНЕСМЕНИ В БГ НЯМА!!!НЕКА РИВЪТ КАТ ЗАКЛАНИ,НЕКА!!!

ценители на военни духови маршове!!! я влез вкрак бързо че да не ти нашокам кестена там!!

Преиграват тези организатори. Според мен не са успели да поканят известни музиканти и сега Валери Симеонов им бил крив! За да организират такова събитие, трябва да имат разрешение за вдигане на шум в извънредно време. Ако имат такова, В. Симеонов не може да им направи нищо. Но ако са мислили да правят нещо без разрешение, тогава това преждевременно прекратяване е резонно. А да сравняват световно известни DJ-и с DJ Станчо ми се струва някак несериозно.

ТАКОВА МЯСТО, КАТО СЛЪНЧАКА, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИЛИ СИ МУТРА (НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУТКИ, ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР), ИЛИ СИ ЗАМЕСЕН ПО НЯКАКЪВ НАЧИН В ПРЕСТЪПНИЯТ БИЗНЕС ТАМ, ИЛИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ИДИОТ !!!

Симеонов е удобното извинение на пишман организаторите на наркоманското сборище, че не са успели да навият някой "известен DJ" да дойде и няма да успеят да си покрият загубите.

дискотеки , фестивали - caput . Цанков Камък - caput . Калиакра - caput . КТБ - caput . НС - caput ли ?

Щяли да отложат наркомансия фестивал,където една малка мин.вода е 5лв и наркоманчетата се клатят като ологофрение с тъмни очила посред нощ.Боли ме!

абе, търся да се свържа с dj иваило или иво рачев. някои да знае къде е?

бързо хранене в малката почивка помежду формированието - hot dog , pizza , doener , hamburger , coca-cola,fanta,sprite .

Още по добре! И без това се пълни само с наркомани.

"...сериозен отлив на младите хора и платежоспособните туристи от България" РАЗБИТАЙ- БЕДНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛОВЦИ НА ЕВТИН АЛКОХОЛ, НАРКОТИЦИ И ПЛЪТ!!!!

всъщност, щом онова леке Баджаков се е изакал от Дойче Веле срещу акциите... може би е добре те да не спират.

на майка си в ш..тката да квичат, само да е звукоизолирано. не да цапат и без това оцапаното море.

елон муск вече проявил интерес за соларната инсталация в комплекс калиакра . може да се увеличава лесно от 7600 дка до 50 квадратни километри площ, даже до 150 села засегнати от нова мярка компензираща построените 2006-2015 ветро-генератори в жабежки-смиорски плитщини .

като ти гледам ника и термина "парти дестинация" ще да си някой неграмотен тъпанар, фен на яката дупара, клиата, азис и издислав. аре у лево да си квичиш от коневръза.

кой е тоя Тиесто бе пиклъо?

... килата...

Евала, радвате се и се кланите във вярност, че е спрян цял един фестивал. Докато трае тази пародийна акция, една дузина БЪЛГАРИ бяха избити от цигани, още няколко пъти по толкова бяха пребивани и крадени от цигани, но този министър МЪЛЧИ и хвърля прах в очите на балъците. По кварталите в градовете бичи чалга денонощно, но това не е проблем за никой. Ако направиш забележка и те пребият е битов инцидент. Виж силната музика в наркомански курорт, който след 2 седмици като се свърши с акциите пак ще бъде такъв, трябва да е проблем на цялата нация. Най-притеснително е, че в коментарите масово се радвате на този пореден тотален некадърник.

Действай, Валери! След като удари мутрите в Слънчака, започни с циганите. Едно циганско гето не остави неразпарчетосано. В теб ни е надеждата, а не в досегашните обратни мишки!

е няма как московски ''патриот'' демек фашист, да не е спец по закриванията и унищоважането. Като започнем още от руския USB ''убиец на компютри", та се стигне и до събитията в Слънчев Бряг.

За какво друго да идват в кенефа? Заради миризмата ли?

пич, много си зле, спри се малко. а за армин ван бюрен мюрен фон геврек нещо няма ли да напишеш. едва ли си чувал за мейдън, скорпс, юръп и бон джоуви, оръфляк. хората правят многомилиардна индустрия и не погазват законите, в т.ч. и летейки със собствените си лайнери.

доста правилно ги сравняваш именно с чалга кифлите.

Баламурник, той е на Слънчака, точно защото не иска да закача циганите. Прост народ, прости държавници. Радвай се на цирка, той е точно за простодушните като теб.

Жалките остатъци от българската нация иска да спи. Лека нощ.

да ме гледате по моя СКАТ, сега ще ме гледате по всички световни ТВ

ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ОТ ШУМА В ОКОЛНАТА СРЕДА Глава четвърта Чл. 16а. (Нов - ДВ, бр. 41 от 2009 г., в сила от 02.06.2009 г.) (1) Не се допуска работа и зареждане на обекти за производство, съхраняване и търговия, разположени в многофамилни жилищни сгради, за времето между 23,00 и 7,00 ч. (2) Не се допуска озвучаването на открити площи на заведения за хранене и развлечения, разположени в жилищни зони и курорти, за времето между 23,00 и 7,00 ч. Всички общински наредби трябва да са подчинени на законите в република България. Добре е общинските съветници и журналистите (т.е. Иван Бедров) да са добре запознати с това. Поздравления за министъра :)

Е как няма да го отменят. От дрога до неплащане на данъци. Дето се вика ... да се оакаме до козирката...Как да стане сега като ти дишат във врата. При това некъв националист чичко дето е решил да ти напомни какво аджеба е тоталитарна държава. Ами сами сте си виновни. Тъкмо ще разберете и оцените какво е всъщност свободата. И след като я осирате така ви се пада.

Има си закони. Някой да каже, че Симеонов е нарушил някой закон? И на мен не ми е симпатичен, но няма как. Останалото е платена злоба.