Alibaba продава коли чрез гигантски автомат

Лидерът в онлайн търговията Alibaba възнамерява да инсталира гигантски търговски автомат за продажба на автомобили. Предвижда се и мобилно приложение.

Обратно в новината

Коментари - Alibaba продава коли чрез гигантски автомат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще доиде ден когато колите ще са по еФтини от бонбонки - дано да е по скоро !

Колкото по-добре започват да звучат нещата от икономическа гледна точка, толкова по-болезнена и по-скоро ще е кризата! Креативна натура е хомосапиенс, но за съжаление изключително алчен! Монополи на живо, да го видим и Илън какви ще ги сътвори...

Тоя пич го признах - работи му фантазията, но е подплатена с действия.

Не разбирам какъв е смисъла от използването на такъв автомат,като същата роля може да изпълнява един обикновен китаец,което ще е много по-евтино и практично

вече свършиха евтините китайци и там не работят евтино. Само в такива като българия, бурунди и западно самоа

loyola

Проблемът с регистрационните номера на новозакупените автомобили не е проблем на продавача, а на купувача ...

Вървиш си по пътя и изведнъж ти се докарва кола! Отбиваш се до най близкия авто-автомат, плащаш $10,000-$20,000 и си готов. Съвсем нормално е болшенството да харчи дестеки хиляди ей така, по между другото ;-)

Плащаш 10% и получаваш от Али Баба, а след това 40-те банкови разбойници те одират жив в пещерата.

Балонът се надува надува надува

ДАУ ДЖОУНС УДАРИ 22 000 ВЧЕРА .... 3600 ТОЧКИ НАГОРЕ ОТКАК ТРЪМП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ..... ИЗВОДА : - КУПУВАЙТЕ ЗЛАТО :))) ПОНЕ ЗНАМ ЧЕ СЕГА ЕВРЕИТЕ ТАЙНО ГО ПРАВЯТ - ОБАЧЕ МАЛКО - ПО - МАЛКО ДА НЕ СТРЕСНАТ ГОИ-ТЕ :))

Спокойно, няма да падне. Ако падне, Голямата депресия от 1929 пасти да яде. Но аз не го вярвам.

Пушка купи ли си, защото идвам за златото!

sps_hrsf@abv.bg

детроит, индексъ и тооооооолкова предвидим..... СИЧКО ЕНРОНИРА! И! СЕГА, С ЕФТИНИТЕ ПАРИНЕМА ДА ИМА НЕГАТИВНИ ОТЧЕТИ.........само печалби. До откат. Неска технологичниа, утре здравниа, другиден продажбите на драбно. само НАГОРЕ! ФЕД ЗАКРЕПИ ПОУИТИКАТА: ИЛИ С НАС ИЛИ МЪРТЪВ. Печалбине - дамо в САЩ, загубата за светъ! Ако мрънка, ракети товахоук. лузърите, мир вам. нийй ше си гуедаме доу джонс 30 000 пункта. Единственото кофти е, че светъ влезна у ритом, който не е човешки и на постоянна война.