Посланикът на САЩ подкрепи Борисов за договора с Македония

Посланикът на САЩ у нас Ерик Рубин се срещна с премиера Бойко Борисов, пред когото обяви подкрепа за договора за добросъседство с Македония.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ подкрепи Борисов за договора с Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотиите които драскаш из форумите за да спасяваш имиджа на ГРОБ,сам ли си ги измисляш,или с помощта на психиатъра си? Видно,болеста ти е в напреднал стадий. Бойковизмът е тежка болест. Жал ми е за теб.

Тъй, тъй! Добре, че от Козяк ни подкрепиха, че то иначе договор можеше и да няма! ББ е свикнал да работи по поръчка!

Как го е подкрепил? Какво България "подкрепя" за да ни подкрепи посланикът от САЩ?

Поредно високо международно признание за големите успехи на премиера Борисов и ГЕРБ! Гордеем се с теб и те обичаме!

Колкото официално суджукът е стигнал до Тиквоча, така и ние ще стигнем Европа.

Бедност, иганска престъпност,това което се строй е некачествено,защото половината се открадне,първи пи смъртност,последни по раздаемост,никаква смела позиция ,относно мигрантите,не чува ,че народа не ги иска и тоя трол го извисява нависоко,но който пада от високо дано не остане жив ,защото не вижда какво става в низините

Посланикът на САЩ в Македония мълчи от уважение към суверенитета на приелата го страна. Суверенитетът си е суверенитет, колкото и ограничен да е той.

......"забраняват финансирането от чужди фондации на съсловните организации на магистратите. Този проект бе наречен антиамерикански от заместник-помощник държавният секретар на САЩ за Европа Хойт Йи преди дни."

държавният секретар на САЩ за Европа го нарече антиамерикански, днес в НС Цветанов оттегли проекта.... А той си беше много разумен...

Има си хас да не го подкрепи, нали е само превод на български от английският оригинал. Пак зарязахме макетата, от изток турци от запад албанци след 2-3 години.

Тази подкреопа означава, че яко сме прекарани с този договор! А, можеше да пуснем БЮРМ в НАТО , като се откажем от договора! Има си международно право! За какво ни е договор? Вероятно да подаряваме история и език на БЮРМ! Пълна глупост!

Искате да кажете че му е запушил задника и боко друго решение не е имал????а си знаем че задника му е много ''скъп''на България и българите..

Бате Бойкоооооо, прати некой и друг суджук, ако все още твойте хора не са го изяли !

Нашите русолизци като чуят Америка и ги хваща рядкото щастие. Може би защото същата тая Америка е на светлинни години пред любимата им Путландия, която пък се чуди как да задържи поданиците си да не бягат....познайте от три пъти, къде!

Не е вярно, бе! Избягали са "само" някакви си 12 милиона. Има още много желаещи...

Бук-кютюк!:))))

Пройчо или Простчо.....

Тя се кове на Козяк, Отворено общество, Америка за България, Българския Хелзински комитет. Диктуват, нареждат, съветват, махат с показалец, открито ни заплашват, режат ни еврофондове ако не слушаме, идват ни у нас и ни кастрят, а нашите послушковци въртят опашки пред тях и чакат да им подхвърлят парче месо, за което са готови и майката Родина да продадат! Оскверниха патритизма и сега ако се опредлеиш като патриот веднага ти лепват етикети "националист" или "фашист". Yes, Master!

Вие ли ми говорите за патриотизъм... Същите, които развявате руски знамена, осквернявате Българския флаг, кланяте се на зплашително издигнати автомати и мечтаете отново да ни окупират! Вие ли?

АМА РУСКИЯТ ПОСЛАНИК Е НЕЩО СТРАННО МЪЛЧАЛИВ ПРЕД ЕРИК РУБИН?! НЕ ВИЖДАШ ЛИ?!

е ,те това е !Добре ,че САЩ одобриха.Без това нашият малоумник не може крачка да направи.Е ,много началници много нещо.То Брюксел,то Ню Йорк...Ама и Сащ ли са в ЕС?????Божее,срам ме е ,омерзен съм.То бива роболепие ,ама чак толкоз????

Щом началникът на Борисов се е произнесъл одобрително,така да бъде!Такава е нашта независимост.

Не случайно на нашите викат Yes-men. Казват само: - Да, да, да господарю.

Боко казва: "Македонски суджук и сороски кинти---КЕ УМРЕМ ЗА ТЕJA!":))))))))

инструктаж при краваря. Добре, че нашия е плешив, че така изглежда по-"ентелегентен"

по турско не са успели да сменят вярата на Българите но по американско май ще стане реалност....

Ясно , предполагах , оказа се истина , Герб са назначени от САЩ , да управляват България ! А то бия БСП , 5,6,9 пъти , лъжеш Тиквообразен Изрод , дано проклятието на Българите те достигне ! Избран с Назначение от Килари !

Американския посланик по-добре да чете новините от Северна Корея, а да не се занимава като трета страна в междудържавни отношения.Както са го подкарали, може да няма къде да се прибере след мандата.

Сега вече се притесних. Когато американски посланик одобри нещо у нас, значи е било против българските интереси.

Американците ще дадат на албанците западна Македония и Косово, гарантирано. След още няколко години. И в замяна като нищо ще ги "компенсират" с Пиринска Македония. Всички ще са доволни - албанците най-вече, македонците - ще се отърват от албанците, косоварите - също. На сърбите ще им запушат устата с някой газопровод. За нас нищо, само загуби. Дано да съм лош пророк и да не позная !

Е, ся вече Made in Bankya ще спи спокойно - генерал-губернаторът одобрява действията му и Големият бял баща в Нашингтон ще му продължи царуването в Мутроландия!

Бандитите от Фашистка Америка с всеки изминал ден ще увеличават българската народна "любов" заради наглото си поведение ! Как може трета страна да коментира ,или одобрява договорите на България с когото и да било !?? Що се отнася до помиярите-безделници от НПО ...те също допринасят българската "любов" към Запада да задмине тази от времето на Комунистическата пропаганда ,така че нека да продължават с наливането на пари !

сащ отдавна управляват България и за това държат тази мутра на власт защото всичките му гешефти са документирани. Предателя си остава предател винаги както мутрата си остава винаги мутра защото това му е в генчето. Значи за българите този договор е СЕКРЕТЕН ама американците имат ''достъп до него'' защото са го писали и са му го дали на тоя суджук да го подпише..След като изпълни задачката с договора днеска изпълни и задачката да не се спира налагане на американски интереси чрез американско финансиране на други като него измекяри алчни

Договорът е между две СУВЕРЕННИ страни и американския посланик няма никакво отношение към това да одобрява или не! По скоро е провел пореднатас си среща с агентурата си, да й дръпне ушите ,че искат да спират финансирането на останала си агентура (НПО) в България! Това е всичко! Историята се повтаря-спомнете си Орешарски и как бе спрян "Южен поток"! Ако някой все още се съмнява кой управлява България, то си е за негова сметка!

Стига майтап с това ''суверенни'' като отдавна саде името е същото на България ама суверенност НИКАКВА.

Единственото ви вярно твърдение е че се е срещнал с агента си боко дето веднага отмени текста за финансиране от сащ макар че по всички закони това си е чужда намеса в работите на която и да е страна

а суджук ке има ли за Македонjа?

Нема вече сежуци на аванта!

има си хас овцекрадците от долното поречие на Дунав да не бъдат прецакани пак!

Вицекраля на България, посланикът на САЩ, подкрепи другаря Борисов за договора с Македония.

а масква.. ??? не требваше ли и там да съгласуваме като бивша колония

Нали настоящият господар е спуснал договора, а е и съгласен тиквата да го подпише?!

Изпусната е съществена информация за деянието на Бай Суджук "Премиерът Бойко Борисов е представил пред американския посланик Ерик Рубин договора за добросъседство с Македония. Това разказа посланикът, след като приключи срещата му с министър-председателя. Рубин дойде в Министерския съвет веднага след заседанието на правителството."

Ами че той договора е секретен само за българите не за тези дето са го писали..и сега са го получили да видят дали има правописни грешки

Тъй, тъй! Добре, че от Козяк ни подкрепиха, че то иначе договор можеше и да няма! ББ е свикнал да работи по поръчка!

в скопие базата на цру е по-голяма от парка на свободата в софия, а оградата е по-висока от берлинската стена

Америка традиционно, макар и косвено е подкрепяла България за Македония. Ама в тоя случа май американците не са прави. Вао веки веков се бетонира и мАкедонската нация, и мАкедонската кирилица ш бугарската окупация на българско Скопие и всичко, което е по тертип на Коминтерна.

Абе руските тролове какво мрънкат пак, по добре да има Америка за България да имате срещу кого да плюете иначе оставате без рубли :) Това е добра новина за всеки руски трол

ПО ДОБРЕ ДА ИМА АМЕРИКА ЗА ИНДИАНЦИТЕ,ХИРУШИМА, ВИЕТНАМ, СЪРБИЯ,

В крайна сметка, каквото са получили от Хамериката изброените от теб, това ще получим и ние. Впрочем, вече го получаваме. Вълкът козината си мени, нрава обаче не...

че то иначе щеше ли да има договор?

този посланик,няма право ,нито да ни "подкрепя",нито да ни упреква.Тоя какво го засяга.Няма нищо общо с нас.Като какъв ни се явява ТОЯ.Наясно съм,че ако не им се подчиняваме на жандармите,може да ни пуснат обеднен уран,като в Югославия,много добре знам.Но рано или късно ще си намерят майстора.

Хе,хе,хе... граждани и гражданки! Па на гусин посланика, бае Дончо му е дал рецептаа и сега той проверява, как главния наш готвач, бае Той и компанията-готвачи, нашенски са я сделали!!! Тва е истината за нашето готварско и секакво положение-други дават рецептите и после проверяват... и наказват!!!

Едно време ни спускаха задачите от посолството на СССР, а сега - от посолството на САЩ! Няма никаква разлика от това кой диктатор ще те накланя и в каква посока!

имаше полза за хората, а сега мрат в нищета и отрови

Бойко е винаги прав. Дори когато греши и си оттегля предложенията.

"Междувременно обаче зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че оттеглят направените на първо четене промени, защото са партията с най-голяма чуваемост." Ама нали те са го внесли?Хем виновни хем герои.

МАЙНАТА ВИ НА АМЕРИКАТА-ПРОДАДОХТЕ НИ ЗА ЕДНО ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО,ВАШАТА МАМИЦА ПРОДАЖНА!

Заглавието е сгрешено. Би трябвало да е: Боко отиде при "големия си началник" да се отчете за изпълнената задача, и да получи следващата.

Дали му е занесъл от суджука, или сам си го плюска?!?!?!

Скараха му се на Мъжагата и оня веднага подви опашка :)

На баце пак са му набивали обръчите.Много бързо оттегли закона за финансиране на съдиите.Браво истински васал.