Цветан Цветанов: Може да има и кабинет ”Борисов 4”

Проблемът със суджука, ако го сложим от едната страна, от другата страна е купуването на ромски гласове, за да влезете в парламента, каза Цветан Цветанов на БСП

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: Може да има и кабинет ”Борисов 4” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много маймунки сте се качили на гърба на борисов. молете се за него и му бъдете благодарни. ако не е той сте за никъде

няма да има, сега вече трябва да става и президент... издирва се българския Медведев ..

НЕ ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ !!! СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ДА НЯМА ПРОФЕСИЯ МЪРЗЕЛИВЕЦ /Т.Е.ДЕПУТАТ / АКО СИ БИЛ ДВА МАНДАТА АУС! ХОРА ТОВА Е В РЪЦЕТЕ НИ ДА ГО ИСКАМЕ СПЕШНО И НАСТОЯТЕЛНО!ЗА ДА МОЖЕ ВСЕКИ КОЙТО ЗА ДВА МАНДАТА Е КРАЛ ДА СИ ДОКАЖЕ ДОХОДИТЕ.НЕ ДА СИ УМИРА ДЕПУТАТ..............

Викате Борисов 4 ще имало, а? Тези хора слепили са там в парламента?! Невиждат ли, че им остава още много мъничко! За всичките говоря!

Лошо няма. След като оценката на третия кабинет е тройка, при шестия значи ще да е шестица. А дано.Ще поживеем, ще видим.

Само заради увреждането на милиони деца и учители от НЕЗАКОННИ КАМЕРИ БОРИСОВ и ЦВетанов са за ОСтров БЕЛЕНЕ или РАСТРЕЛ

Около 300 000 000 000 живи евра са прогнозираните щети от кабинета Борисов 3 е оценката на природата засега ..Мръсни терористи около Борисов ударно ограбват народа с десетки хиляди милиони харчени предимно за нагло престъпни корупционни цели.

ще има сто Борисов ци нагли крадливи арогатнти самонадеяни гадове .Ще си намерите майстора некой ден !!Ще дойде видове ден .

Цвъки Зирото знае сичко.

Абе цецо-наглецо не трябва ли да е в затвора при бай Стойл?

Всеки мръсен наглец,който не влезе навреме в затвора,става още по-голям наглец

Цецко цървула и той е ял от суджуците , но се прави на Дева Мария!

Както и апартаментите, карай до Борисов 6, и апартамент 6!!!

Няма вече Проблем със Суджуците, когато всички разбрахме, че всички сте Суджуци. че и Гранясали, това вече също го знаем. ------------------- Абе Цветанов, не е толкова трудно да си попромениш малко "физкултурвата реч". Научи поне 100 български думи и ще станеш не "суджук" , "филе елена".

От мощите на Св. Пантелеймон има по-голяма полза, отколкото от Борисов.

драги цветанко, това зависи от господарите в САЩ. Не се знае кога ще оттеглят подкрепата си от вас и боеко

ВЕЧЕ СИ ПОРЪЧАХ БЯЛ КОН.

Банкянския Дебел Онанист: "Цецоууууууу-----ТЪЙВЪ у кадровика!":)))))))

Вечно мъдри слова на Р. Ралин: "Тази личност некултурна кой на този пост я турна? - То се знае - вожда. Та нали я той оножда?"

Колко е сигурен Цвъчко, че ще има кабинет Борисов -4! И Ниновчето беше сигурно, че ще е министър-председател, но уви! И БСП и ГЕРБ са за политическото сметище.

Цецко, а твоя шеф може ли-----С ГОЛО ДУПЕ---СУДЖУК НА ТЪНКО ДА НАРЕЖЕ?:)))))

държавата е абдикирала -няма полиция няма зоконност нищо няма всеки ден бият и убиват по улиците циганите безчинстват над българите а тоя се хвали че управлявали добре -това беше свърши се и с вас -никой не иска ред в държавата а само кражби и престъпност -това не се трае повече

мачкай комунделите!

ББ, Цв.Цв., Ц.Цачева и т.н

ДА, АМА НЕ.....

ИСКА ТИ СЕ ОЩЕ ДА КРАДНЕШ ЦВЪК

Може, може....и 5, и 6, и 7...ама държава, държава България след трети мандат ще има ли?

Може, ама не позна - фикция, абстракция, индулгенция за "Борисов 4" - всичко може - те, от ГЕРБ са от тук до края на света... На всеки край на суджука са.

Не им стига, че за пореден път са в л.....а до темето , да си заровят малко главата в пясъка, но Цецко е поел курс за нападение и точи зъбки за пореден кабинет /дано да го огрее министерство/

Може и да има и кабинет Борисов - 5. Нещо добро не очакваме. Напротив. Спасението е по пътя навън.

Чудя се на избирателите на ГЕРБ как могат да гласуватза такива чукундури и наглеци като Цвъки Що за стадо са,та ги води такъв сдухан пръч(ц)

Един нашенец се връща пиян и жена му го почва-не те е ли срам и т.н. виж се на какво приличаш,на което мъжа отговоря-ти ако видиш Пешо.Горе долу такава е и Цецовата.Нямам отговор-как при толкова умни хора Цецо и Боко решават съдбата на България.

Този наглец докога ще се пени от трибуните?Не е ли време да го изритаме от НС и да иде да си изработи парите за апартаментите-да ги "върне"на тъста и тъщата

руснаците : ние го сваляме, американците го издигат боко: вие ме издигате, аз ви крада

Както се уверихте,притежавам универсална компетентност - разбирам не само от апартаменти и самолети,но съм и специалист по организиране(и по купуване разбира се,но под секрет) на избори. Искам обаче още веднъж да ви обърна внимание на моя перфектен английски! ЗИРО,УАН,ТУ. Вече мога да броя от 0 до 2,така че Бареков филологът ряпа да яде!

приятелите ви от бсп взеха да ви портят бе

А, може и вечно. Боко Чен Ун. И прическа му направете и айде ''Българска народно демократична република''

Ние сме на всеки километър,но тия са при всеки бизнесмен.Нищо не пропускат

От един суджуците ,от друг бирата

КООРДИНАТОР НА СУДЖУЦИТЕ Е ЦЕЦО , 100%

ЩЕ ИМА ПРИСЪДИ И ЗАТВОР !

Тия са за народен съд. Знаеш ли какво значи народен съд - да висят обесени по уличните лампи и да лежат със смазани глави по улиците.

Борисов 4 = Терминал 2

сложи на третата страна, отнемане на бизнеса и пари в куфарчета - сложи на четвъртата страна! Той наистина ли вярва, че в тази манечка страна със шепа хора, никой нищо не знае за техните престъпления?

Цецо, я кажи колко бивши министри на Борисов са подсъдими? В тая партия сте само крадци и мошеници!

Прав е, българите са много прости и редовно си ги избират. Цв. Цв. се чувства недосегаем -- пак ще ги изберат. Циганска държава...

Простата аритметика показва, че 4 тона суджук са около 20 000 суджука, с които могат да се купят 20 000 ромски гласове! Я да видим сега кой е надцаквал в купуването?

Вината се поема със суджуци!

НИЕ НЕ СЕ НАС..РАХМЕ,ДАМИ И ГОДПОДА. НИЕ САМО ПРЪД..НАХМЕ.

Прав е човекът! От едната страна суджуците, от другата страна - ромските гласове. По колко грама суджук са давали на глас?

на безочливото поведение на г-жа Лъжа , герберите ще вземат не само 4-ти, но и 5-ти мандат. Бесепарите дрънкат само глупости и си мислят , че всичките жители на БГ са като техните избиратели, които хвърлят пари и ценности през балкона.

Господа депутати нагли, до кога ще ни занимавате с между партийните ви проблеми. Няма ли да поработите за България и гражданите и? Поне по 2 минути на ден? Иначе идиоти да ви коментираме има колкото си щете...войната между идиотите, докато лудите се налудувате.. Питам до кога така? Не вас, идиотите питам!