4 десни партии: Масови протести срещу съдебните закони

"Нова република", "Да, България", БЗНС на Николай Ненчев и "Зелените" излязоха с протестна позиция срещу промените в Закона за съдебната власт и НПК.

Обратно в новината

Коментари - 4 десни партии: Масови протести срещу съдебните закони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЧЕРА ОНЗИ ЕВРОГЕЙ/ВЕДНАГА ЗАБРАВИХ ИМЕТО/НИ КЛАТЕШЕ ПРЪСТЧЕ ОТ ИМЕТО НА ЕВРОСЪДИИТЕ,А ДНЕС СОРОСИТЕ ВЕЧЕ ЗАХАПАХА ПОРЪЧКАТА И СЕ АКТИВИЗИРАХА! ТЕЗИ СЪЗДАНИЯ НЕ РАЗБИРАТ ЛИ,ЧЕ СА ПРОЗРАЧНИ И ЖАЛКИ В ОЧИТЕ НИ?!

но дори не различавате тяхното тролче тип пачи крак по форумите

Даааааа.. Време е за Боенно Положение и ЗДРАВА чистка в тая територия...

Нущо не може да бутне модела "кой" в тая нафиотска държава. Съдебната система е под контрола на дпс и няма никакво значение дали правителсвото ще бъде на герб или бсп. Точно никакво.

соросоидчета недоклатени

Който не скача,е червен... Ха-ха

Вярно бе ДИР, защо ни заблуждавате и лъжете? Какви са тези "масови " протести от една малка групичка хора. И защо е редно да се обръща внимание на малка група хора, които са на американска служба и обслужват плътно американските интереси, За което получават съответните грантове и заплащане. За да ни пробутват американските желания и интереси. Без въобще да се вълнуват и интересуват какви са нашите български интереси. И при условие, че тези "партии" не влязоха в парламента и не изразяват и на 3% от волята на българския народ. И сега какво, да наложим волята на някакви 3% на останалата част от българския народ? Ами това, което искат си е чиста диктатура. Това е опит за гавра с нас.

Кой стои зад тези "протести? КОЙ иска да постави под свой контрол българската правосъдна система: - "Партията на протестърите Поредният хибриден проект на ЦРУ" - "Наглостта на Христо Иванов Пинокио няма граници!" - "Разкритие! "Дай, България" на Христо Иванов захранена с 400 бона от сейшелска офшорка на приятелка на Костов!" И тия чужди агенти имат наглост да говорят за корупция и за морал?

я виж ти кой бил тука и не смее под истинското си име да се покаже, да не би да не си е получило хонорара горкото

Масови, масови, колко да са масови? Броих ги на снимката - излизат ми 22 човека (без този, който е правил снимката). От тях поне 2-3 са журналисти. Средно се падат по 4-5 човека на всяка една от тези партии на този масов протест... Ако бяха обявили, че на протеста ще се продават дини по 30 ст. килото, сигурно много по-масов щеше да бъде.

А дали мнозинството българи заслужават да си губим времето за да им отваряме очите как трябва да се случват нещата? Аз не съм много убеден, че мнозинството българи заслужават по-добра държава и по-добри условия за живот. Някак не е справедливо прости и невъзпитани хора, каквито са повечето наши съграждани да бъдат и добре материално. Та едва ли ще протестирам, което не означава, че подкрепям идиотски закони.

много уместен въпрос! Предполага се, че тези, които не заслужават ще изпаднат от "системата" рано или късно поради еволюционно, анти-реформаторски причини.

Все повче комуномаската на ГЕРБ започва да прилича на тодорживковото говедо и правосъдието му!България ще трябва отново да въстане и изчисти червения боклук в управляващите,ако искаме да сме европейци!

Жалки "хора".

Има ли по-жалък от теб, недъгав унтерменш на социални помощи?

И не забравяй сам да си цъкнеш +

Айде - скъсах нервичките на платените идиоти от тези "партии"...

Набий си една злобарка сега и си сипи стакан бояришник. Пускай Первьъ канал и чакай Аврора или Адм. Кузнецов :)

Ние се храниме с грантове в долари. На вас ви плащат жълти копейки. Чии нерви казваш, че си скъсал?

Ние стягаме всенароден контра-протест в защита на стабилното парламентарно мнозинсво и чугуните във ВСС. Носете си отрязани агнешки главички и каски ако ни замерят със саморазвити болтове!

Време е да се изрине тая кочина наречена цацаратура и WCC! Иначе още 100 години ще се гърчим и ще завиждаме на румънци, поляци, чехи и кой ли не! Ставайте или после се сърдете сами на себе си! Чакате Цацата, Курнела, Баце, Цецка, Патреотите и Марешки да ви оправят ли?!

"БЗНС на Николай Ненчев"... колко са членовете на ненчевата партия? Родата и комшиите, плюс Росица Русева с регистрациите за проституция. И Христо Иванов, чийто Институт за правни инициативи е получил над милион и половина лева от АзБ, според отчета на самата АзБ.

тия 3 файтона с хора ли са масовите хахаа га ти новината малоумна

Какви десни партии са тия?Като исканията им са все леви?

Кратък превод: "Много сме доволни от съдебната система, не я пипайте!" ..че да не вземе да се окаже, че 1 долар за Кримиковци, 150 хил. долара за Балкан и 80 милиона за Нефтохима са престъпно малко пари! Сакън, братя!

Приятели, опитите на управляващите начело с б. борисов стават все по-успешни да ни направят маймуни. Срещу подхвърлено лакомство да им се подчиняванме до живот и послушно да им работим, а те да ни грабят и си правят "закони" и току виж, в един момент "законно" са ни взели и последната стотинка. Да му мисли копието на т. ж. - въпреки хитрите си замазвания на проблемите, ще бере големи ядове, защото неговата организирана престъпна група съвсем се самозабрави.

Ето кой клател държавата! Пробваха етнически проблеми, погроми по черноморието, побоища над журналисти и чак сега си показаха истинското лице! Тия ще батисат България!

фактите говорят точно обратното. Изненада!

НА ВСИЧКО! ТЯ И ДС ГЕНЕРАЛИТЕ КЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НАГЛО И БЕЗСКРУПУЛНО!!!

Тия да се не връщат от Полша, бре? Едно към едно са преписали точките! Българи, съдбата ви е във ваши ръце! Ако си искате живота - време е за контрапротест!! И тия да си платят за зулумите на всичките от тяхната черга - от драгалевския мангал до пръмова!!

Не стотици хиляди, милиони подръжници имат тия партии!

за съжаление - само 5% от населението, а трябва да са 15%, за да има ефект. Не знам за вас, ама мене всяка година на 2-ри юни ме хваща много срам заради всичките хора дали живота си за свободата на България. В момента целият народ (с малки изключения) е пикал и на паметта им, и на род и родина и на всичко свято. Дните на България са преброени.

МИЛИОНИ ИМА,ДЕЙСТВИТЕЛНО,НО ТЕ ИДВАТ ОТ ЧУЖБИНА ПОД ФОРМАТА НА ТРАНШОВЕ ПО НЕЧИИ СМЕТКИ!!!ДА НЕ СЪНУВАШ НЕЩО?!