НАТО посредничи в спора между Турция и Германия?

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предложи посредничество за посещение на германски депутати при германските войски в турска военна база.

Обратно в новината

Коментари - НАТО посредничи в спора между Турция и Германия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ ПРОВЕЖДАТ ГРЕШНА ПОЛИТИКА НА ДИКТАТ В ТУРЦИЯ И СБЪРКАХА!!!ЗАГУБИХА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СИ СЪЮЗНИК ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК!!!АЛЧНОСТТА ВОДИ ДО ОГЛУПЯВАНЕ!!!

"Стола" не поздрави ли само преди няколко дни Ер_Доган с "демократичната" му победа срещу по-цивилизованата част от турското общество и арестуването на стотици хиляди несъгласни с ислямизма му ! Сега тоя същия ли ще "оправя" отношенията между "Демократична" Турция и "Тоталитарна" Германия !?

Ако германците се изтеглят от Турция (като инвестиции) ... руските санкции ще си ги спомнят нашите съседи турците с носталгия ...

ако İскат,тяхна сİ работа,турсİя е реŞİла по незавİсİма полİтİка,мİр в страната мİр в света е казал велİкİя ататÜрк ,моŞтна търсİя е гарант за мİра в района. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Hяма да стане това което иска германия , защото германското правителство и техните депутати открито водят антитурска пропаганда . Tехният парламент не е демократичен спрямо турското общество , защото те непряко насърчават тероризма и анархията в Tурция . Cлед 1960 година, когато беше направен военният преврат в Tурция с помоща на цру , Tурция се превърна в задният двор на германия , до 2003 година германия дърпаше политическите и икономическите конци на Tурция. Hо сега Tурция има своя независима ,национална външна политика , благодарение на това турците сега са по силни в икономическо и политическо отношение.

. Да не се правят на интересни пред Турците. Добре, че след ВСВ турците дойдоха да бачкат в Германия иначе нямаше кой да им построи страната. Да не говорим и че първите години след края на ВСВ немкините са ходили с табели на вратовете " Търся мъж"

Някой замисли ли се защо ЕС начело с Германия започноа да плюе по Турция? Не говоря въобще за нашенските платенигейтаци във форума, те са безмозъчни. Пудела Меркел лае по Турция, защото последната реши също да работи с Русия, а германците разчитаха да са най-привелигеровани в доставките, както е било досега. Значи хем налагаш санкции на чорбаджията, хем се сърдиш, че ще продава евтино и на друг. Значи неговите стоки ще са конкурентни. А нали не сте забравили, че Германия е окупирана държава, дори 70% от златния и резерв е на "временно съхранение"... още