Майка уби 22-месечното си дете в Стамболийски

Дете на 1 година и 10 месеца е било убито в град Стамболийски, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Майка уби 22-месечното си дете в Стамболийски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли 90% изчезнали и изтрити коментари ?!!!! Или не пускайте новини за цигани или не пускайте коментари :))) Знаем , че дирниците захлебват от нпо-тата , можем да се информираме от други сайтове ... Жалки шломски подлоги :)))

SS-Nebel

100% става дума за циганьори. В щатите неграта са известни с множество идентични престъпления. С малко усилия и умения, за три минтуки може да намериш нецензурирани видео материяли на събитието. Виждал съм много такива, безмилостни тлъсти маймуни смазват детето за броени секунди.

Особенно, ако може да вземе някой лев за него. Наистина ли вярваш, че не е Рим тази "майка"?

психЯсала

Не ти се получава, трол нещастен.

d4

етноса на 18 годишната "майка"??? М?

От контингента на Винету за "европейско развитие на България".

Не става ясно от дописката за каква "майка" става дума. Дали представител на човешката раса или за вида "подчовек" населяващ земите ни. При втория случай, това не е новина. Част от животните също избиват поколението си по незнайни причини.

От Подчовеците е Хан ти каза и той е от ,,ПОДЧОВЕЦИТЕ,,немогат да се скрият ,,От самолет си личат Столипиново ,Шекера ,Армана Другите са в Стамболийски

баси кучката, човек...

Циганите се делят на разни племена: български цигани, турски цигани, власи, копанари, бургоджии, катунари и още......Една част са нормални хора и сами са се интегрирали в обществото , но има друта част и то по-голямата , които са човекоподобни и не подлежат на промяна. Отношението към тях трябва да бъде като към животни. Който ги обича да си вземе такъв циганин за домашен любимец, останалите в пансион от затворен тип.

vasil

Аржентинката Фрациска Рохас през 1892 убива двете си деца,защото младият й и богат любовник не я щял с децата.Опитва да натопи някой си Веласкес,но влиза в историята на криминалистиката като първият убиец в света,заловен и осъден с помощта на пръстовите отпечатъци.

Ние от БХК одобряваме ромският етнос да забременява на 16 години. Прокоратурата не трябва да се намесва. Такива са традициите. Също така трябва да се вдигнат данъците на работещите българи, защото ромите стават все повече и повече - и парите им за социални не стигат.

На 16 е родила, забременяла е на 15...

убийствата на бебета, изнасилванията на деца,блудството с тях, са редовни явления...все си мисля,че от Запада идват не само "хубави" неща.....

В Русия това е ежедневие

Ква е тая майка и жена....

Циганка!!!

Трябва сигурно да познаем дали е циганка тая....

Това може да го направи само животно от цигански произход и крайно време е да се казва циганка уби своето дете.

Рома джипси авер - "европейското" бъдеще на България. Българите изоставиха Родина и род, за да отидат да слугуват на западняците, а циганите унищожават България и убиват майки и бащите им. Рапочвам да вярвам, че има план за унищожаването ни като народ. Западът се държи като враг, не като приятел на БЪЛГАРИТЕ!

Пълен идиот - русифилистик, тая цииганка също е била русифилистичка.

Звучи толкова ужасно и жестоко, че като го прочете човек изтръпва.Ако ставаше въпрос за нормални хора щеше да е ужасяващо, обаче имайки предвид етноса... както е всеизвестно това не са хора , а животни!!!В животинския свят доста неща за нас хората изглеждат жестоки, но такъв е света.

и кво, сега и тази ли ще храним в затвора - смъртно наказание-изрода мръсен е убил невинно дете

Не смърт - каторга трябва за такива, доживотна!

В урановите мини!

Труп на бебе е бил открит в Стамболийски. Като извършител на убийството е задържана майката на детето, която е от ромски произход,информираха ни от Нова телевизия,БТВ, ДНЕС.БГ, Канал 1... Всички медии съобщават,че е циганка!

Тази е от електората на....

бсп и дпс

И какво като е циганка? Трябва ли непременно това да е новина номер едно на света за всички времена?

В другите новинарски сайтове съобщават,че е циганка,в Дира не са го споменали!

Мисля, че всеки може да се досети...

се казва Гергана, може и да не е ромка а проста селянка.

или проста гражданка

Забелязах, че форумците не проявяват никаква жал към бедната, невръстна жертва. Нещата съвсем се извращават, много на зле тръгваме...

не е логично ,ромите не правят деца ,за да ги убиват ,а за да им ги храним .тази не е ромка .

абе знаех си, че пак българите ще са виновни! сигурно не сме и го нахранили добре детето, та затова...

пак ли е от тъмнозелените питекантропи?

Това не е жена, а циганка. Уточнавайте ги тези неща, те са от съществено значение.

българска гражданка е,българка.

Българско гражданство имат и италианци, но това не ги прави българи.

Че ако теорията за прераждането е вярна , един ден като умрем и се преродим на същото място , е много вероятно да сме мангали. Изпитвам ужас. Ше взема да забегна.

е еврейска ,вие какви сте ??

почваш да го схващаш... само има един проблем - може да се преродиш навсякъде и пак може да си шведски патладжан, и скоро целия свят ще има изобилие от орки и ще е много трудно да не се родиш такъв...от друга страна те са прекалено тъпи и изглежда не им пука чак толкова:))))

мангалката ще се прай на мома-девственица на следващата сватба.

Айде стига с тия мангали бе! Това не са хора! Всяка новина все с мангали свързана,по телевизията също.....писна ми!

за това е виновна държавата. в америка във всяка пожарна или има в стената прозорче в стената, и кутия като се отвори прозорчета. може да се оставят бебета там - маиката не се търси и не се преследва ако си остави бебето там. ако размисли и си го поиска обратно до един месец и го връщат без формалности и въпроси.

И къде е вината на държавата? Явно майката е или неграмотна или неуравновесена... болна. И кое е "държавата" според теб? Нещо, с което да си мием ръцете, като се осерем ли?

Естетсвено пак циганка. Едно дете голям праз, ще си направи още 5

Майката се казва Гергана на 18 г ,а детенцето Анка .Майката го е удушила с чорап в устата намерили са го клошари само по памперс захвърлено мъртво

Не е задължително да е ромка, хората съвсем изтрещяха напоследък...............

Ти остави хората, тук говорим за цигани.

724- месечно съм, и още вдигам самолета! Може да е "Кака", или, момиче от съдебната система не съм, отказвал! Търсят ме! Спас Литлов, в-к "Стреса"

Бог да го прости мъничето! Откога в България ще се въведат и СПАЗВАТ по-строги закони?!

Циганка ли е?

Щом няма даже и инициали, каква да бъде?

не, бре бате не е - шветка е..........

И освен това, малолетна, многодетна, високо възпроизводителна.

Искала да е нахрани другите деца с него, ама се объркала работата ...

това е истина,че е убила детето си, как можете да наречете този примат "майка"?

Докторите са виновни .Да ги пребием.

От какъв етнос е майката?Най-вероятно,ще ми отговорите,че няма значение, щом е български гражданин.Не е баш така. Оня от метрото в Берлин, също беше български гражданин!Ама какъв?

Интегрирана шведка, от етноса за които детето има смисъл само когато носи детски. Вероятно са й се сторили малко и го е наказала със смърт. Скотове.

Усилено се говори, че умишлено осакатяват едно от децата си за инвалидност и за получаване на по големи помощи и пенсии, но как ще се докаже това???

Еййй най-после някой да го каже на глас .... задължително поне едно чааве в семейството е с ТЕЛК в повечето случаи са две ..... като съберете 2 и 2 колко става ..... или даваш много добри пари на комисията .... обаче това мангустите не ги устройва .... или осакатяваш детето ...... думи нямам просто ..... и ние искаме да ги интегрираме - за какво са ни ? какво да чакаме от тях ?

Хайде на бас, че знам какъв етнос е...

Отговорът е много прост - Северозападна България --> Стамболийски.

Град Стамболийски, Пловдивска област -> Северозападна България??? Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

И защо занимавате хората с поредната безмислена трагедия на простолюдието?

Щот тука има десет пъти повече коментари от примерно, успеха на Ружди. Това се кльопа, това ни сервират медиите.

Римлянка?

И тук ми мирише на роми!

Няма как ... ако ти мирише значи е на цигани .... жителите на Рим са далечко от "тука"