Захариева към британски министър: Напускате ЕС, но не Европа

Разчитаме Обединеното кралство да продължи да е важен наш партньор в борбата с тероризма, в сигурността и търговско-икономическите отношения.

Обратно в новината

Коментари - Захариева към британски министър: Напускате ЕС, но не Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИРИГЕНТА НЕ СВИРИ С ВАСАЛИТЕ!!!

те не са излизали от европа а от ес

Защо тази жена толкова ми прилича на слугинче,дошло от затънтено селце в града? Няма ли кой да я научи...Пирги върху главата,глупости вътре в главата,смачкан фасон и тъпо поведение. Не е виновна женицата. Явно някой трябва да я научи,но кой? От ГЕРБ ли?.....

Неразбираемо е това лакейничене пред Великобритания! Те, напускат, най-безцеремонно ЕС, а напуснатите им се лезят и угодничат! Примера на GB е лош! Той бързо ще ъде последван и от другиу страни членки на ЕС, ако лезенето към напускащите съюза продължава! Бъдещето на България след разпада на ЕС е, Вилает на Турция - 60%, или съюз със Русия - 40%!

Ало отговорните за дрес-кода! Оправете гардероба на г-жа Захариева. Цветните дрешки да си ги запази и ако не напълнее да си ги носи след 4 години. Сега е министърка на външните работи все пак. Или, може би, иска да разчупи "стягащия" я дипломатически протокол?! Ако е така....да се замислим.

Ами да, както народната мъдрост казва: "по дрехите ще я посрещат, по ума ще я изпращат". За сега и в двата случая няма шанс да наберем точки :(.

Захаринке, врътни му една ....., ти го можеш :)

прическата й е: ела с мен в пещерата

Ана тая много умна бе :)))щом взела да обяснява че Великобритания била в Европа:))))) дори като напусне еврогейския??????

Калинките винаги личат по тъпите клишета, които раждат...

Ушите ме болят от слушане на тая тъпотия на Б Джонсън, "напускаме ЕС, не Европа". Интересно ми е да видя да напуснат Европа. Като искат толкова, да се присъединят към Африка....

Виж ако беше казал Америка , Азия или Австралия щеше да си по-близо до истината :) Тези са отлюспени от UK и сега като нищо UK може да стане част от тях :)

Соросоидната очиларка пак ръси мъдрости на слугиня.

наи голямата грешка на хитлер е била тази че не е ударил първо англия ... там превръща мрачнят остров в затвор и всичката сган от европа и африка на пожизнено заточение с обществено полезен труд !

Захариева,... отвори ги как се прави СУПЕР-КОРУПЦИЯ !

Тази персона защо се облича като пазарджишка циганка копанарка? Все пак на това ниво има някакъв стил, някакъв протокол, някакъв дрес-код! Дори шампионът по джобен билярд се бръсне, когато отива в Европа-та!

Слугинското поведение на нашите така наречени политици е срам за националното достойнство на българите. Иска съдействие от вечния враг на България, инициатора на Берлинския конгрес - Англия. Браво Бойко .... Големи министри имаш ...

''ПораснаА пилци , проебаА квачки''.

Англия никога не е била Европа. тя е "островът"

Браво на захарката! Единственото , за което се грижи, е благополучието на българите във Великобритяния. Да не вземат да ги изгонят - сакън! Или да им нарушат правата да чистят ,,,, кухни.! А България - псета яя яли! ей сега ще започнем да я разпродаваме като земеделска земя на турци и араби, . ще си вдигнат телена ограда до пловдив, а тая ку хавелака нека мисли българите в чужбина.

а, така ли било. простата и неграмотна калинка, дето направи съдебна реформа, заради която сега текат наказателни процедури, виждала съдебна зала само в гугъл, била казала, че може слънцето да изгрява от изток, но залязва на запад. толкова за кадрите на тиквата неграмотна, тлъста, проста и нагла и феновете му издиславци и яки дупари. извънземна тъпота и гьонсуратлтък. приятен ден.

Леле, какво мъдро изказване! Звучи и като заплаха към Обединеното кралство: Абе, вие напускате Европейския съюз, ама аз няма да ви разреша да напуснете Европа! Мозъкът на тая кака е толкова голям, та чак прелива. Или, както е казал мъдрият ни народ: Мозък на буци, акъл на клечки.

Госпожо Министър, не са ли Ви казали, бягай от англичаните. Далеч от тях. Англичаните никога и за нищо не са помагали на България, обратно само беди ни носят. Българите на острова ще се оправят някак си и без да ги мислим. Времето ще покаже, кой на острова кой извън него. Остави англичаните, нека се махат, и без тях ЕС ще го бъде.

Мъкааа, мъка за нас, мъка ще и за тях!

Няма как да напуснат Европа и без да си им го казала. Вземи пък "открий Европа най - накрая". И вземи се заинтересувай за тези 80 хиляди нашенци, защото както се чува, май там ще останат само тези които са успели да си направят и развият фирми. За другите не знамммм???

Британците знаят какво да правят , затова най-напред искат да се отърват , от САЩ . САЩ яхна ЕС , и го разби до неузнаваемост , Англия не допусна това ...

А така, размахай на умряло куче нож ! Отблъскващо е !

''Захариева стресна британците''.

И тая, безмозъчната, взе да се изявява като световен политик, също като смахнатия Роско!

КАТО ЧЕ ЛИ ЩЕ СИ ТРЪГНАТ НА НЯКЪДЕ С ОСТРОВА ! АПРОПО, ТЕ ГОВОРЯТ ЗА ЕВРОПА КАТО ЗА "КОНТИНЕНТА" !

Те знаят къде отиват !

Защо се облича като пенсионерка ?

Пак по-добре така , отколкото да гледаш пенсионерката Деса да се облича като тийнеджърка !

На тази работата и е да пърха с мигли, да носи полички, с две думи да хвърля прах в очите на Европа, докато тук мутрите си дерибействат и крадат европарите. Страх ги е единствено и само да не секне кранчето.

по Тъпизъм, между Марийка и Захариева. Не съ притиснявайте бе, и двете сте на Първо място

Ами тя е в Европа ма,фи.ко.Къде да си премести територията,на Марс ли.

Поредното тъпо изказване ! Нищо не можеш да гарантираш след брексит :) Каквото решат това ще правят англичаните и точно това целят.И много бързо ще ни върнат всички нискоквалифицирани идиоти !

коя е таз? британски троянски кон у ес ли го играе?!?!?!? ВДА СЕ УВОЛНИ НЕМЕДЛЕННО! ПОРАДИ САБОТАЖ!